انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48769 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #15 : 16 امرداد 1387، 04:04 ب‌ظ »
سلام
بابا بیخیال تبلیغات مگه غیر مجاز نیست.
کار بزرگ خواستی بکنب برو یه بازی واسه اوبونتو بنویس کلی دعات کنیم.
موفق باشی
:D
۱+ منم این یکی رو پایه تر ام
;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
پاسخ به: گروهAdonis
« پاسخ #16 : 16 امرداد 1387، 04:09 ب‌ظ »

هر دم از این باغ بری می رسد            تازه تر از تازه تری می رسد

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #17 : 16 امرداد 1387، 05:13 ب‌ظ »
سلام منم با کرگدن (جان ما اسمتو عوض کن یک جوریه انگار ادمو می خواد بخوره یک کمی مهربون تر) موافقم لا اقل سایت تو می گذاشتی آدم ببینه چه مشکلات جدی رو رفع کردید!!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #18 : 16 امرداد 1387، 05:28 ب‌ظ »
بازم سلام.ببینید من پیام های شما رو ملاحظه کردم.در بین بعضی ها از لینوکس خیلی ناراحت بودند ببینید من و گروهم عیب های تمامی نخسه های و مدل های لینوکس رو آنالیز کردیم و بیشتر اونها رو حل کردیم بزودی در سایت خودمون میبنید البته نیاز به همکاری همه شماها داریم.اینم بدونید اوبنتو رقیبای سرسختی همچون اوپن سوسه و...داره که اصلی ترین رقیب فدوراست.یکی از بزرگترین اهداف ما لذت بخش کردن کار با تمامی مدل های لینوکسه.اینو به شما قول میدم.و می بینید که لینوکس از بعضی از سیستم عامل ها سر است.لطفا با ما همکاری کنید.با تشکر گروهAdonis
در ضمن برای بعضی  از کاربرا متاستفیم که به جای همکاری ما رو ترور شخصیت میکنن بزودی با کارومون جواب همشون میدیدم

واقعا شما ها عجول هستید من اگه بیام این مطالبو تو این سایت بزارم که این همه سرمایه گذاری که کردیم خیلی راحت از بین میره شما صبر کنید تو سایت خودمون که تا چند روز دیگه راه اندازی میشه ببینید.زود قضاوت نکنید.من توی این سایت بخاطر این اومدم که شما ها رو مطلع کنم که کاربران عزیز تا چندی دیگر ما میخواهیم توی سایت خودمون به شماها کمک کنیم نه اینکه من بیام برای شما اینجا روضه بخونم.لطفا صبر کنید به محض راه اندازی سایت شما رو خبر می کنم به زودی.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #19 : 16 امرداد 1387، 05:36 ب‌ظ »
بازم سلام.ببینید من پیام های شما رو ملاحظه کردم.در بین بعضی ها از لینوکس خیلی ناراحت بودند ببینید من و گروهم عیب های تمامی نخسه های و مدل های لینوکس رو آنالیز کردیم و بیشتر اونها رو حل کردیم بزودی در سایت خودمون میبنید البته نیاز به همکاری همه شماها داریم.اینم بدونید اوبنتو رقیبای سرسختی همچون اوپن سوسه و...داره که اصلی ترین رقیب فدوراست.یکی از بزرگترین اهداف ما لذت بخش کردن کار با تمامی مدل های لینوکسه.اینو به شما قول میدم.و می بینید که لینوکس از بعضی از سیستم عامل ها سر است.لطفا با ما همکاری کنید.با تشکر گروهAdonis
در ضمن برای بعضی  از کاربرا متاستفیم که به جای همکاری ما رو ترور شخصیت میکنن بزودی با کارومون جواب همشون میدیدم

واقعا شما ها عجول هستید من اگه بیام این مطالبو تو این سایت بزارم که این همه سرمایه گذاری که کردیم خیلی راحت از بین میره شما صبر کنید تو سایت خودمون که تا چند روز دیگه راه اندازی میشه ببینید.زود قضاوت نکنید.من توی این سایت بخاطر این اومدم که شما ها رو مطلع کنم که کاربران عزیز تا چندی دیگر ما میخواهیم توی سایت خودمون به شماها کمک کنیم نه اینکه من بیام برای شما اینجا روضه بخونم.لطفا صبر کنید به محض راه اندازی سایت شما رو خبر می کنم به زودی.

امیدوارم هرچه زودتر سایتتون راه بیفته
هرچه زودتر مشتاقیم ببینم :)

اگر کمکی خواستید یا همیجا مطرح کنید یا یک راهی پیش پای کاربران بذارید
زیبایی دنیای نرم افزار های آزاد کمک و همفکری هاش هست

منتظریم :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #20 : 16 امرداد 1387، 07:48 ب‌ظ »
نقل‌قول

به نظر من اگه سایتتون رو راه انداخته بودین و همه چیر رو اونجا توضیح می دادین بعد توی این فروم در بخش پروژه ها به جای اینکه در مورد کارتون از جملات اغراق آمیز استفاده می کردین فقط پروژه ای رو که اغاز گردین رو معرفی می کردین اینقدر دوستان در برابرتون جبهه نمی گرفتن

با این وجود تا تکلیف این پروژه مشخص نشه من هم به کرگدن , بهنام , علیرضا طالقانی می پیوندم !!!! ::) 8)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
« پاسخ #21 : 16 امرداد 1387، 08:10 ب‌ظ »
نمی دونم چی به شما بگم!!!!نظر شما متین ببینید گفتم من به این سایت اومدم تا یک بررسی داشته باشم و بعد اعلام موجودیت گروه کنم یعنی بگم تا چندی دیگه با ما یک برنامه ریزی قوی در این مباحث سایتی راه اندازی می کنیم و شما رو اول دعوت به دیدن این سایت می کنیم و بعد اگه ما رو مورد قبول قرار دادید با ما همکاری کنید خواهشمندیم اینقدر پیچیدش نکنید ما برنامه های زیادی دارم ولی صبــــــــــــــــــــــــر کنید بهمین زودی ما روی وب میام در ضمن ما شرکتمونو ثبت کردیم و با برنامه ریزی جلو میام
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1387، 08:13 ب‌ظ توسط sorena_r »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #22 : 16 امرداد 1387، 08:25 ب‌ظ »
انشاء الله ....  منتظریم   دوست  من ،   ولی  به  ما   هم  حق  بده    همچین  حرکتی    برای   اولین  بار در  ایران    ،   و  اینقدر   قوی  و  مصمم  !   
موفق باشی  ...

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
« پاسخ #23 : 16 امرداد 1387، 08:31 ب‌ظ »
مرسی با تشکر.بزودی حداکثر تا2هفته دیگه که سعی می کنیم زودتر سایتو راه اندازی کنیم.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #24 : 16 امرداد 1387، 09:43 ب‌ظ »
می‌گم که شما خیلی برام آشنا هستی ...
شما احیانا IRC نیومدید ؟ آخه چند وقت پیش شخصی اومده بود تو ubuntu-ir# و کرنل جدیدی نوشته بود از قضا یک سرمایه گذار از هلند هم می‌خواست ساپورتش کنه که اون قبول نکرد و گفت خودمون می‌خوای پروژه رو پیش ببریم ...
آیا شما بودید یا من اشتباه می‌کنم ؟!

:-s
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #25 : 16 امرداد 1387، 09:45 ب‌ظ »
مرسی با تشکر.بزودی حداکثر تا2هفته دیگه که سعی می کنیم زودتر سایتو راه اندازی کنیم.
۱+
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #26 : 17 امرداد 1387، 12:37 ق‌ظ »
اولا بهتر بود هر موقع این به قول خودتون سایتتون راه افتاد پست میزدید و با این بحث ها که ما چنانیم و چنینیم، بیخود وقت خودتون و دوستان رو نمی گرفتین. پس لطفا بحث رو بیشتر ادامه ندید و هر موقع سایتتون آپ شد اطلاع بدید، اون موقع همه قضاوت می کنند.

ثانیا ما اینجا در اوبونتو، گروه کاری خودمون رو داریم، ما لینوکس اوبونتو رو خودمون با طبق نیازمون شخصی سازی میکنیم. بهتره بدونید بچه ها اینجا تعداد زیادیشون فارغ التحصیل گرایش های نرم افزاری هستند و با کمک هم و جستجو های تحت وب تقریبا تمام مشکلات رو حل می کنند. تا اونجا که یادمه یه مشکل بود در محیط KDE که مربوط می شد به نیم فاصله ای Shift+Space که حل نشد. سرچ کنی تو انجمن پیدا می شه. پیشنهاد می کنم اگر واقعا فقط به فکر رفع مشکلات توزیع ها هستید این مشکل رو به عنوان نمونه حل کنید. اصلا این اولین سفارش انجمن اوبونتوی ایران به شرکت شما... بسم الله...
Godisnowhere

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #27 : 17 امرداد 1387، 02:58 ق‌ظ »
اولا بهتر بود هر موقع این به قول خودتون سایتتون راه افتاد پست میزدید و با این بحث ها که ما چنانیم و چنینیم، بیخود وقت خودتون و دوستان رو نمی گرفتین. پس لطفا بحث رو بیشتر ادامه ندید و هر موقع سایتتون آپ شد اطلاع بدید، اون موقع همه قضاوت می کنند.

فاراب جون خیلی خشن برخورد کردی :دی
ملت اینجوری می ذارن می رن دیگه پشت سرشون هم نگاه نمی کننا !!!  ;D
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #28 : 17 امرداد 1387، 02:59 ق‌ظ »
بابا چرا شما اینقدر با این دوستمون بد برخورد می کنید؟
آرزو که بر جوانان عیب نیست.
تازه می گن رویاهای امروز، واقعیت های فردا!
اینقدر گیر ندین بهش!
خدوتون کم کلاس اومدین پیش کسایی که شمارو نمی شناسن!!!
شاید هم راست بگه!!! البته به این غلیظی «در واقع» بعیده! ولی شاید کاری کرده باشن که بقیه حداقل در ایران تا حالا نکرده باشن. ها؟ پس بی خیال!

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
« پاسخ #29 : 17 امرداد 1387، 06:01 ب‌ظ »
یه ارزویی نشونت بدیم که حال بیای.100توضیح بدیم بعضی ها نمی فهمن.