همانطوري كه بنده در مقالهاي متعدد چه در اين سايت و چه در سايتهاي ديگر داده ايم. اين ويندوز براي ارتقاع بخش نرم افزاري توليد گشته و از امكانات و گرافيك بالايي هم برخوردار است، سن كاربران را هم براي استفاه كاهش داده است.(اطلاعات تكميلي در مقاله شرح داده شده).
2) ب البته اين را هم نبايد فراموش كرد كه تعداد از هسته و Interface هاي اجرايي هم توسط خود ما طراحي شده . مانند هسته بارگذاري و يا به عنوان مثال ساده تر هسته سامانه هوشمند هواشناسي. اين ويندزو به كل و از بيخ با Vb نوشته شده است.
3) اين استفاده دليل بر Customize شدن ويندوز مايكروسافت نبوده و تمامي حقوق ويندوز مايكروسافت هم حفظ شده چرا كه نه فارسي شده و نه هيچ گونه تغيير در آن ايجاد مي شود. بلكه ويندوز ما پس از نصب و تاييد كاربر براي راه اندازي شدن به عنوان سيستم عامل ، بارگذاري مي گردد ولي به اين دليل كه از تعدادي از هسته هاي سيتم عامل مايكروسافت استفاده مي شود روند بارگذاري آن مانند ويندوز اكسپي مي باشد ، يعني صفحه لودينگ با نشان IRWIN و سپس صفحه خوش آمد گويي با آرم IRWIN و سپس محيط كاري ويندوز IRWN. . در اين بين چرا از ويندوز اكسپي براي راه اندازي استفاده شده ، چون كه تمامي برنامه هايي كه تحط ويندوز با هر زباني كه نوشته شوند در محيط DOS اجرا نمي شوند. براي اين كار بايد برنامه مورد نظر درزبان اسمبلي نوشته شده و ثباتهاي آن با پسوند COM تطابق پيدا كنند و حجم آن هم بايد كمتر از 250 كيلوبايت گردد. كه اين عمر براي ما امكان پذير نبود . به همين دليل مرحله لودينگ و بارگذاري در حافظه توسط بوتر ويندوز اكسپي اجرا مي گردد. در ضمن تمامي نرم افزارهاي اين ويندوز هم توسط همين گروه و از صفر نوشته شده اند و از هيچ يك از نرم افزارهاي ويندوز مايكروسافت هم استفاده نمي گردد حتي از Explorer و يا Shell .و يا Template هاي آن.
4) پس از بررسي هاي كارشناسي و تخصصي در سازمان فناوري اطلاعات و سارمان پزوهشهاي صنعتي و دبيرخانه جشواره بين المللي خوارزمي كه حدوداً تا پايان ابان ماه به طول خواهد انجاميد.تا جواب نهايي اعلام گردد..
5) قيمت نهايي اين ويندوز هم به مراتب در همان زمان اعلام مي گردد ولي حدود قيمت آن برابر 4/1قيمت نسخه هاي عرضه شده ويستا مي باشند.
سلام
امروز فرصت شد یه سری به سایتتون بزنم یه نگاهی به سیستم عامل بندازم(البته screen shot ها)خوب یه چند تا نکته رو بگم.
۱- چند سال پیش توی سایت دانشگاه افتخار آشناپی با یه استادی رو داشتم که تبهرش تغییرات توی ویندوز بود می تونست سی دی ویندوز رو طوری تغییر بده که وقتی نصب می شد از صفحه نصب گرفته تا خود command prompt ویندوز تغییر کنه.
به نظر من این بحث بدرد کاربران لینوکس نمی خوره شاید بهتر باشه جاپی مطرح بشه که کابران عادت کردن با دنیای کد بسته کار کنن چرا که اونوقت از تغییر هسته و یا بقولی
ه ديليل پيچيده بودن هسته و يا همان مديريت كننده سخت افزار وپر هزينه و وقت گير بودن آن از بعضي از قسمتهاي هسته ويندوز مايكروسافت استفاده شد ، هیچی نفهمن.
چرا که اینجا عزیزانی هستند که هر از چند گاهی هسته سیستم عامل خودشون رو دوباره کامپایل می کنن حتی پار را فراتر می ذارن و تغییراتی رو که می خوان توش می دن.
باید بدونی که ویندوز مایکروسافت بخش بزرگش به زبان VC نوشته شده همین ۱ ماه پیش دو صفحه از کد ویستا لو رفت که این مورد رو ثابت می کرد.
۲- اگه منظورت از حقوق . لاینس مصرف کننده است چون مایکروسافت تابع هیچ لایسنس آزادی نیست هر تغییری در ویندوز حقوقشو ضایع می کنه(!)
۳- این کارشناسان فناوری چرا نمی یان یه سری به تولیدات ایرانی مثل parsix بزنن به نظر من گروه parsix کارشون خوبه.
۴- در مورد قیمت نهاپی هم بیخیال اینجا در موردش صحبت نکن ما همگی از سیستم عامل کاملی استفاده می کنیم که کاملا رایگان بدستمون رسیده.چرا باید فلان قدر پول بدیم من به شخصه حاضرماگه قراره پول بدم ۴ برابر بشتر بدم اما از نسخه اصلی ویندوز استفاده کنم.
همیشه آرزوی موفقیت برای همه دارم اما دلم می سوزه برای گسترش دهنده های لینوکس که توی ایران ازشون حمایت نمیشه بعد سازمان فناوری و یا جشنواره خارزمی بیاد از کسای دیگه حمایت کنه.
خدا همه رو یاری کنه شما را هم همچنین