انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48766 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #75 : 29 امرداد 1387، 04:08 ب‌ظ »
سلام
منم منتظرم ایضا  :D

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
« پاسخ #76 : 29 امرداد 1387، 05:06 ب‌ظ »
بعد چند وقت اومدم اینجا و کلی خندیدم  :D
ابن چه مسخره بازییه بابا دو بچه نشستن کنار هم logo ویندوزو عوض کردن اسمشو گذاشتن سیستم عامل ملی  :D
این آقا فکر کنم منظورش از هسته سیستم عامل یه چیز تو مایه های هسته سیب و گلابی هست

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #77 : 29 امرداد 1387، 07:08 ب‌ظ »
منم میخوام تو این پروژه ی ملی همکاری کنم  \\:D/ اصلا همکاری میشه؟ مثل اینجاست ؟ یا باید پول بدم که همکاری کنم؟
در ضمن دوستان چطوری میشه کرنل ویندوز رو عوض کرد؟ اگه میشد که الان خودش یه پا لینوکس بود  ???

--------
دوست عزیز حالا اینجا قانون کپی رایت نیست داری حال میکنی.  نبود چی میشد؟

من که دارم لینوکس کار میکنم. ولی به دوستانم میگم سی دی تونو ۵۰۰ تومان با فیشش عکسشو براتون بفرستم.
...

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #78 : 29 امرداد 1387، 09:03 ب‌ظ »
سلام
انصافا اگه این سیستم عامل اسم ملی بگیره بهتره بذاریم از ایران بریم اسم ملی رومون نمونه.
موفق باشید

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #79 : 29 امرداد 1387، 10:36 ب‌ظ »
دوستان من شرمنده‌ام ...
می‌دونم کاره‌ای نیستم ولی خوب می‌بینم چیزی که اصلا ربطی به انجمن ما نداره همینطوری پشت سر هم داره اینجا روش بحث می‌شه واقعا ناراحت می‌شم که وقت گران‌بهامون رُ اینطور داریم حیف می‌کنیم !!!
به نظر من که واقعا هم عددی نیستم!!! بهتره از این به بعد هرکسی که ایده یا انتقادی راجعبه این پروژه داره، شخصا با خود مدیر این پرو‌ژه در میان بذاره، این هم ایمیلشان است که از سایت مربوطه برداشتم: irwin @ ir-win . net (آیا ارزش این رُ داره که بی جهت ۶ صفحه به بانک‌اطلاعاتی این سایت اضافه شده؟!)

خودتون کلاه خودتون رُ قاضی کنید، به نظر شما بریم دنبال یه چیزی که به دردمون می‌خوره و و باعث افزایش اطلاعاتمون می‌شه بهتره یا این که مشغول این تاپیک بشیم ؟!  :)

در آخر هم عذر بنده رو بخاطر جسارتم ببخشید ...

موفق باشید  :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #80 : 29 امرداد 1387، 11:57 ب‌ظ »
جناب آقای بوذری، بنده هم کاملا با فرمایش شما موافقم. چند با هم همین موضوع مختومه کردن این بحث بی نتیجه رو پیشنهاد دادم. اما هر بار این آقای محترم IRWIN یه پست بی محتوای دیگه میزنه که می ره رو اعصاب همه...
فکر می کنم اگه این بحث به زودی جمع نشه، صفحاتش دو رقمی میشه.
دوستان لطفا اجازه ندن که فروم بازیچه ی عده ای که واقعا هدف خاصی ندارند بشه.
Godisnowhere

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #81 : 05 شهریور 1387، 11:39 ق‌ظ »
آقاي عزيز. خودتو زياد نگير. چند سالته كه منم منم ميكني. هنوز دانشجوي. بگو بزرگتر بياد.
نخير مثل شما . من حرفهاي C# كار ميكنمو C++ هم در كنارش . خوب هم ميدونم لينوكس كيه . بيلگتس كيسه. اجازشو كي بايد بده.
شما برو با لينوكست كار كن. بنده هم از اين ساعت در اين فروم جوابي به كسي نخواهم داد. 4 نفر كاربري كه تو اين سايت با كل كاربران طرفدار . براي بنده پشيزي ارزش ندار.
در ضمن براي سوالات بالا و آبروي مملكت. تو كه دلت زياد مي سوزه تا حالا چه گكلي زدي به سر ما.
در ضمن اجازشو وقتي ------------------------------------------ گرفتن. نيازي نيست من اجازه بگيريم.
بعديش  ليه قابليت پشتيبانيشم دارم.
در ضمن منوظر از كلهم با VB فكر كنم كجكي دوزاري افتاده. يكم راستش كنم بهتره. شما فكر كرديدي چرا ساخت ويندوز با C++ و اسمبلي و زبانماشين انجام ميگريه. چون كودن براي ساخت هسته و سرعت كار و قابليت انعطفا پذيري روي دستگاه هاي مختلف.
حالا شما بيا همون قسمتي كه با C++ نوشته شده را بگير و بيار در محيط خودت اسفاده كن. چه نيازي داري كه بازم از زبان سطح پايين استفاده كني.

البته اين طرح در سال 84 در نيشابور در همايش بين المللي دارس با شركت 5 تيمي خارجي عنوان بهترين طرح را به خود اختصاص داد.
در سال 86 جشنواره حوان خوارزمي . كه براي حذف نشدن طرح و عدم مهروميت براي سال هاي بعدي و به دليل اشكا در روند بوت. در مرحله دوم دواري پس گرفته شد و امسال در 2 جشنواره جوان و بين المللي.    
از مديريت اين سايت تقاضا دارم در مدت 24 ساعت اين تاپتيك حذف گردد . در غير اين صورت بنده خودم آنها را حذف خواهم نمود.
لاظم است مديران اين فروم كمي هم مانند مديريت سايت خود به آن برسند وگرنه بيش از اين در گل لاي لينوكس فرو مي روند.

يادتون باشيه. آخرين پست بايد اين باشيه. در غير اين صورت. هر يك پست ديگر در اين تاپتيك شبيه به كوبيدن پوتكي بر سر خودتان است.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به دلیل تخطی قوانین انجمن و استفاده از الفاظ رکیک، ویرایش شد.

گروه راهبری انجمن فارسی اوبونتو
آقا کلی خندیدیم
دستتون درد نکنه، سر صبحی شادمون کردی
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #82 : 06 شهریور 1387، 11:00 ق‌ظ »
چی بگم جز اینکه ...

بچه ها بی خیال بزارید هر کس هر جور می خواد با دنیاش حال کنه. دنیای کامپیوتر هم شده دنیای نی  و نای، هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من.   بگذریم
حالا ایشون حال کرد فایل ویندوز دستکاری کنند سیستم عامل ملی بدن بیرون بزار بدن.
شما هسته لینوکس می نویسی لینوکس ملی می دی بیرون بده.
یکی دیگه FIFA نصب می کنه تیم ملی قهرمان می کنه بزار بکنه.
بابا بزارید هر کس تو دنیای خودش شاد باشه.

یادتون میاد من چه پستی زدم در مورد کپی رایت ... ( دقیقا اشتباه کردم )

دنیا سراسر خوبیه می دونید چرا؟

قطعا این دوستمون اگر تونسته تغییری توی ویندوز بده به سطحی از دانش رسیده درست یا غلط ! اما می شه به عنوان مهندسی معکوس از دانشش استفاده کرد غیر از اینه؟

یادتون نره دنیای کامپیوتر حکایت همون شعر:  بحریست بحر عشق، که هیچش کرانه نیست

ای کاش بهتر با این دوستمون مدارا می کردیم و ای کاش او نیز هم.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #83 : 06 شهریور 1387، 11:21 ق‌ظ »
اینکه کاری کردن مشکلی نیست :)

مشکل اینجاست که این تیم ( هر چی می خواید اسمشو بذارید ) بسیار بی سواد بوده و حتی زحمت ۱ بار امتحان لینوکس رو به خودش نداده و این چرندیات رو در مورد این سیستم عامل داره می گه
هنوز نمی دونند لینوکس چی هست ( حتی نمی دونن لینوس فنلاندی هست و نه ایتالیای)
می گن لینوکس ملی ویندوز فارسیه

آخه یک نفر فقط ۲ روز سر این مطالب وقت بذاره می تونه این همه مزخرفات بگه؟

بدبختی ما اینه که تو این جامعه ادعا ها ۱۰۰۰ برابر دانش ها هست و تا کاری هم صورت می گیره بقیه رو ابله فرض می کنیم
در صورتی که این کاری که کردن فقط در حد اپلیکیشن نویسی هست و با گفتن اینکه سیستم عامل ملی درست کردن فقط خودشون و عده ای ساده لوح رو مسخره کردن
ایشون حتی نمی دونه امنیت زبان یعنی چی :)) و گفته سی پر امنیت ترین زبان هست :)) نه تنها با اصول سیستم عامل ها آشنایی ندارند حتی با برنامه نویسی اصولی هم آشنا نیستن

این همه دلیل مزخرف آورده که بگه لینوکس Xp نیست  :))

اینکه می گم مزخرف چون اسم دیگه ای براش نمی تونم بذارم :)

نقل‌قول
تا جايي که در رسانه هاي ايراني از جمله ايسنا مي شنويم که ايران لينوکس را ويندوز ملي خود ميکند.
پس از مکاتبه اي با مسئول دبيرخانه و مدير سازمان فناوري اطلاعات ، مشخص گرديده که ايران لينوکس را فارسي و آن را با نام ويندوز ملي ميخواهد توليد کند که ، خوشبختانه و يا بدبختانه حدود 7 سال اين پروژه به طول انجاميده و سرانجامي هم تا به العان نداشته است.
فارسي کردن يک ويندوز که چه عرض کنيم (لينوکس به نظر بنده سيستم عامل نيست) به چند دليل اصلي که به صورت کامل توضيح خواهم داد. شرح کامل گزارش اين خبر هم در سايت ايسنا به صورت آرشيو خبري موجود است.
دلايل اينکه لينوکس ويندوز نيست:
1-سيستم عاملي که نتواند بر روي داده هيا خود ( اطلاعات رم) به صورت حرفه اي مديريت حافظه داشته باشد و هر داده اي بتواند دسترسي به داده و آفست خانه ديگرري را به صورت مجاز و غير مجاز داشته باشد . ويندوز نيست.
2-سيستم عاملي که نتواند بر پايه يک مديريت کننده اطلاعات يا همان KErnel در XP باشد ويندوز نيست.
3-سيستم عاملي که هسته يا همان Shell در XP نداشته باشد ويندزو نيست.
4-سيستم عاملي که نتواند در حالت شبکه و غير شبکه و در حالت گرافيکي کار کند ويندوز نيست.(تازگي هاي کساني ادعا بر اين امر کرده اند کهمي توان لينوکس را به صورت اکس پي به صورت رويدادگرا و به صورت ميز کار با صفحه دسکتاپ ساخت ، چون بيس اصلي لينوکس بر پايه فرمانهاي متني است و براي رويدادگرا کردن آن بايد از اول و از 0 برنامه را تغيير دا) (اين حرف مرا برنامه نويس ها ي عزيز که پروژها يي مثل دانشگاه و يا اتوماسيون و کمانيزيسيون نوشته اند مي فهمند) (چرا که يک سيستم وقتي با توجه به نوع و بودجه موجو پايه ريزي و تمام کار ميگدد ، شما دوست عزيزي که کد اين برنامه را به هر دليل چه قانوني و چه غي قانوني به دست مي آوريد و تا مطالع دقيق آن و بدست آوردن راه کارهاي استفاده شده آن و آن هم به زبان C++ چگونه مي توانيد ادعا کنيد که لينوکس را از پايه تغيير و آن را طبق اصول کپي رايت به نام خود ميزنيد.)(آيا اگر اينچنين است چرا کشورهاي ديگر با اينکه تغييرات اساسي در اين ويندزو داده اند آن را فقط با نام نگارنده جديد و به الصاق نام لينوکس که هيچگاه تغيي رنکرده بيرون مي دهند و هيچ کدام از آنها آن را ويندوز ملي خود نکرده اند)
5-سيستم عاملي که اصلا ضره اي از آن را ايران ننوشته چگون ادعا بر ملي بودن آن ميتوان داشت.
6-سيستم عاملي که پروژه يک دانشجو در ايتاليا بوده اصلا چگونه ملي خواهد شد. شايد بتوان گفت که پس از گذشت چنيدن سال شرکتهاي مختلف آن را کامل نموده اند ولي ....
7-از همه مهمتر امنيت و به قول ما فايروال و سيستم هاي امنيتي Linux کجا است.
شايد شما ميگويد هم جا از امنيت لينوکش ميگويند. بله امنيتي که از OPEn Source بودن و يا همان سرس باز بدست آيد لاي جرز ديوار هم نميخورد. چون هيچ کس وقت خود را باي چيز بي ارزش طلف نميکند . چون همه چيز آناد شده در اختيار شماست و شما ميتوانيد آن را کامل و يا از نواقص آن استفاده و ضد آن عمليات مخربيانه انجام دهيد.
8-نکته قابل تعمل ديگر اين است که تمامي و يا حداکثر نرم افزارها حدود92.8% نرم افزارهاي کاربردي بر پايه ويندوز XP و يا مايکروسافت نوشته شده اند و قابليت اجرا در لينوکس را نخواند داشته . اين خود دليل بر برتري است.
شرکت اپل با اين همه قدرت هيچ گاه نتواسته با شرکت مايکروسافت رقابت و طرحي از سيستم عامل را دهد که قابل قياس با اکس پي و يا ويستا باشد.

9-نکته ديگر اين است که فني و حرفه اي ايران و ساير ارگانه ها از جمله آموزش و پرورش حدود 20 سال است که از ابتدا Dos , و حالا XP و ويستا را به جوانان و افراد مقيم در ايارن آموش ميدهند و در ايران نرم افزاري تحط لين.کس به زير 1% ميرسند . چگونه ميتوان اين همه تحول را ايجاد و بگوييم لينوکس ويندوز ملي ماست.
بنده به عنوان مدير اين پروژه و برنامه نويس اصلي اين طرح از فارسي شدذن لينوکس کاملا خوشحال هستم ولي به چه قيمتي ، بودجه هاي ميلوني ، اگر اين هزينه در همان سالها خرج ساخت انيميشن و بازي براي کودکان ميشد خيلي بهتر نبود.
جوانان غرور آفريني که انرژي هسته اي و ساختاري UP , PD < پلوتونيم را بدون دانش خارجي بدست مي آورند و غرور ملي را مي آفرينند نمي توانند يک سيستم عامل را طراحي کنند.

البت بنده اين را هم نميگويم که لينوکس به درد کسي نمي خورد ، چرا درصدي ار کاربران حرفهاي که در کل جهان به کمتر از 10% مي رسند به دليل سرس باز بودن آن و امنيتي که از زبانC که همانطور که اطلاع داريد پر انيت ترين زبان برنامه نويسي که تا به اطلاعان بوده و خواهد بود اين زبان است (به دليل نزديکي به زبان اسمبلي و ترجمه مستقيم آن پس از EXE شدن)

بنده سخن را کوتاه و بيش از اين با بيان مشکلات 6 ساله خودمان سر شما را درد نمي آورم و شما را دعوت به خواندن توضيخات اين ويندوز و پروژهاي ديگر آن ميکنم.

فقط خودتون ببینید یه آدم چقدر می تونه ..... باشه که در مورد چیزی که حتی تو عمرش یه بار هم ندیده اینطوری انتقاد کنه

http://ir-win.net/index.php?option=com_fireboard&Itemid=37&func=view&catid=32&id=12#12

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #84 : 06 شهریور 1387، 11:22 ق‌ظ »
چی بگم جز اینکه ...

بچه ها بی خیال بزارید هر کس هر جور می خواد با دنیاش حال کنه. دنیای کامپیوتر هم شده دنیای نی  و نای، هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من.   بگذریم
حالا ایشون حال کرد فایل ویندوز دستکاری کنند سیستم عامل ملی بدن بیرون بزار بدن.
شما هسته لینوکس می نویسی لینوکس ملی می دی بیرون بده.
یکی دیگه FIFA نصب می کنه تیم ملی قهرمان می کنه بزار بکنه.
بابا بزارید هر کس تو دنیای خودش شاد باشه.

یادتون میاد من چه پستی زدم در مورد کپی رایت ... ( دقیقا اشتباه کردم )

دنیا سراسر خوبیه می دونید چرا؟

قطعا این دوستمون اگر تونسته تغییری توی ویندوز بده به سطحی از دانش رسیده درست یا غلط ! اما می شه به عنوان مهندسی معکوس از دانشش استفاده کرد غیر از اینه؟

یادتون نره دنیای کامپیوتر حکایت همون شعر:  بحریست بحر عشق، که هیچش کرانه نیست

ای کاش بهتر با این دوستمون مدارا می کردیم و ای کاش او نیز هم.

سلام
نه اتفاقا باید بعضی وقتها دقت کرد.
مثلا سه سال پیش یک گروه طراحی ایمیشن های تلویزیونی که مجموعه انیمیشن های داستانهای پیامبران رو می ساختند تونستن مجوز اکران یکی از قسمتهای سریالهاشون رو به نام خورشید مصر برای سینما بگیرن وزارت ارشاد هم بدون اینکه بدون معنی این حرکت چیه اجازه داد.حالا چی شد توی تاریخ سینمای جهان اولین ایمیشن رسمی ایران خورشید مصره تورو خودا یه نگاهی بنداز.

حالا به اولین انیمیشن کره که همون سال اکران شد نگاه کن.

نباید گذاشت بعضیا هر کاری می خوان بکنن.

موفق باشی

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #85 : 06 شهریور 1387، 03:20 ب‌ظ »
کرگدن جان کلی خندیدم دستت درد نکنه...
ـــــــــــــ
من هنوز منتظرم... ;D

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #86 : 07 شهریور 1387، 02:19 ب‌ظ »
سلام

همگی خسته نباشید. از اول تا اینجا روکه خوندم کلی  ;D . خوب چه میشه کرد ....از حل مشکل تمام نسخه های لینوکس شروع شد تا ویندوز ...؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!   :o

با نظر کرگدن موافق ام اما نه لحن خیلی تندش کمی آرامش خود رو حفظ کن  ;)

snake هم حرف خوبی میزنه گاهی نباید به هرکس اجازه داد هر کاری میخواد بکنه یا هرچی میخواد بگه اینا نه تنها آبروی کاربران رو می برند آبرویی هم برای کشور نمی زارن. اما از حق هم نباید گذشت این چند وقت اخیر انیمیشن های 3 بعدی در حد تحمل ساخته شده .....(snake نزنی ها .... ;) )

هر دو دسته (حل مشکل تمام نسخه ها لینوکس و ویندوز فارسی) برای انجام کارشان زحمت کشیده اند اما با طرز بیان بدی مطرح کردن (اقراق آمیز) .

اول اینکه با این گروه های کوچک نمی توان کارهای برزگ کرد بار اولمان که نیست ما هم پروژه های تیمی داشته ایم حتی اگه یه ادم خوش فکر مثل کیتس و ... (چون تو لینوکس تازه کارم کسی رو هنوز نمیشناسم ) هم تو گروه داشته باشند، با این تعداد کم چی بگم ....

ما که چند سال پیش برای پروژه قرار شده برنامه فتوشاپ رو کامل توسط برنامه خودمون کنترل کنیم (نه با ارسال کلید مثل VB ) دو نفرمون کلی  ](*,) بعد ....

دوم انکه من بخیل نیستم و از پیشرفت دیگر هموطنام کلی خوشحال می شم  فکر کنم پیاز داغ اینجا یه کم خیلی زیاد، زیاده بهر حال منتظر نتایج هستم اگه خبری شد ما رو هم بی نصیب نکنین. \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین AMiRCyber

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
« پاسخ #87 : 08 شهریور 1387، 01:59 ق‌ظ »
نقل‌قول
9-نکته ديگر اين است که فني و حرفه اي ايران و ساير ارگانه ها از جمله آموزش و پرورش حدود 20 سال است که از ابتدا Dos , و حالا XP و ويستا را به جوانان و افراد مقيم در ايارن آموش ميدهند و در ايران نرم افزاري تحط لين.کس به زير 1% ميرسند . چگونه ميتوان اين همه تحول را ايجاد و بگوييم لينوکس ويندوز ملي ماست.
بنده به عنوان مدير اين پروژه و برنامه نويس اصلي اين طرح از فارسي شدذن لينوکس کاملا خوشحال هستم ولي به چه قيمتي ، بودجه هاي ميلوني ، اگر اين هزينه در همان سالها خرج ساخت انيميشن و بازي براي کودکان ميشد خيلي بهتر نبود.
جوانان غرور آفريني که انرژي هسته اي و ساختاري UP , PD < پلوتونيم را بدون دانش خارجي بدست مي آورند و غرور ملي را مي آفرينند نمي توانند يک سيستم عامل را طراحي کنند.

البت بنده اين را هم نميگويم که لينوکس به درد کسي نمي خورد ، چرا درصدي ار کاربران حرفهاي که در کل جهان به کمتر از 10% مي رسند به دليل سرس باز بودن آن و امنيتي که از زبانC که همانطور که اطلاع داريد پر انيت ترين زبان برنامه نويسي که تا به اطلاعان بوده و خواهد بود اين زبان است (به دليل نزديکي به زبان اسمبلي و ترجمه مستقيم آن پس از EXE شدن)

اینجاشو نخونده بودم !

واقعا چرا ما به خودمون همچین خیانتی می کنیم ؟

منکه رفتم ویستا نصب کنم

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #88 : 08 شهریور 1387، 02:36 ق‌ظ »
آقا بزارید این بحث باز باشه از حرف های این آقای irwinکلی می خندیم دلمون شاد می شه
 راستی یه بار گفتم دوباره هم می گم ایشون هنوز بایستی بره کتاب اول ابتداییش رو تموم کنه!! متنش پر غلط املاییه!!!
یا علی

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #89 : 08 شهریور 1387، 02:49 ق‌ظ »
دوستان بیخیال بشین
این یارو اومد یک سنگی انداخت شما بیخیال بشن