انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48783 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #45 : 27 امرداد 1387، 02:11 ب‌ظ »
irwin راستش شما فضای مناسبی رو برای تبلیغ محصولتون انتخاب نکردید... تو این انجمنها ما کاربران رو تشویق و ترغیب به استفاده نکردن از ویندوز میکنیم ;)
و ضمنا شما رو به رعایت حقوق مولفین و مصنفین (Copyright) توصیه میکنم...

من فکر میکنم طولانی‌تر شدن این بحث با توجه به رونمایی شدن طرح و نقشه راه این پروژه عظیم ملی فقط وقت کاربران عزیز رو خواهد گرفت...

+1

کاملا  موافقم   ،  شما   دقیقا  داری  copy right   رو   زیر پا  میگذاری   مگر   اینکه   قراردادی  با  مایکروسافت  داشته  باشی ...    کاش   کمی   در  این  مورد   تحقیق  می کردید  و  بعد  کار  رو  شروع  میکردید  ...

به  نظر  من   اگر  از   کرنل  لینوکس  و   ماجول های  wine   استفاده  میکردین  خیلی  بهتر  بود   ،   یعنی   یه  چیز  رویایی  از آب  درمیومد  و   بیشتر  از  ایران  توی  کل  دنیا  مشتری   پیدا  میکردین. و  به  احتمال  خیلی   زیاد  تیم   wine   هم   با  شما  همکاری  میکردن.

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #46 : 27 امرداد 1387، 02:48 ب‌ظ »
دوستان به نظر من اصلا این بحث جالب نیست دور از شان همه دوستان این فروم هست اینجوری کل کل کنن .
ایشون میخوان یه کاری کنن شما هم از اول زیر سوال نبرین صبر کنین نتیجه رو ببینین شاید خوب شد شاید هم نه .
از مدیران تقاضا دارم سر و ته این تاپیک رو هم بیارن .
ممنونم
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #47 : 27 امرداد 1387، 02:55 ب‌ظ »
بنده به عنوان مديريت گروه و پروژه عظيم ملي IRWIN  به كسي اجازه توهين به من و گروهم را نمي دهم.براي همين منظور تمامي سوالات شما و ديگر دوستان در سايتهاي ديگر را ژاسخ داده امو يك نسخه رو نوشت را هم براي شما ارسال كردم. با تشكر .
چه بهتر است اگر قصد نقد داريم درست نقد كنيم نا مسحكه كردن خود مان و زير پا لح كردن ديگران. به نظر محققي روانشناسي در GO OGLE 3 نوع دسته انسان وجود دارنند:
 1) كسي كه نه خودش ژيشرفت ميكنند و نه به ديگران  اجازه چنين كاري ميدهد .
2) كسي فقط حاضر به ديدن يشرفته خودش است و سخت با پيشرفت ديگران مقابله مي كند.
3) كسي كه هم خودش پيشرفته مي كند و هم ديگران را به خود به بالا مي كشاند.

شما جز كدام دسته ايد .؟! ???.

جواب به سوالات تعدادي از كاربران سايت .
با سلام خدمت تمامي كاربران سايت IRWIN.
با تشكر از شكيبايي و نظرات ، پيشنهادات و انتقاداتي كه براي ما ارسال مي نماييد. نظرات شما توسط مديريت سايت خوانده و سپس آنها حذف خواهند شد ، اگر نظر قابل پاسخ بود در اولين فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد. در ضمن بايد گفته شود اين سايت جاي بحثهاي سيساسي و مذهبي نمي باشد و با مشاهده هرگونه تخلف  و يا سوالات بي مربوط و يا خارج از شئن يك ايراني پاك و در صورت مشاهده  بر استمرار اين تخلف اكانت كاربري شما حذف خواهد شد.

حالا پاسخ تعدادي از كاران سايت : البته تعاداي از بخش هاي آنها به دليل ركيك بودن سانسور شده است ،
سوالات:
1) اين سيستم عامل چگونه سيستم عاملي است. 2) چرا اين سيستم عامل  از هسته مايكروسافت استفاده مي كند 3) آيا ويندوز مايكروسافت Castomise شده و يا قابليت آن تغيير پيدا نموده 4) اين محصول كي به بازار عرضه خواهد شد 5)قيمت اين محصول چقدر خواهد بود.

پاسخ ها:
1) همانطوري كه بنده در مقالهاي متعدد چه در اين سايت و چه در سايتهاي ديگر داده ايم. اين ويندوز براي ارتقاع بخش نرم افزاري توليد گشته و از امكانات  و گرافيك بالايي هم برخوردار است،  سن كاربران را هم براي استفاه كاهش داده است.(اطلاعات تكميلي در مقاله شرح داده شده).
2) به ديليل پيچيده بودن هسته و يا همان مديريت كننده سخت افزار وپر هزينه و وقت گير  بودن آن از بعضي از قسمتهاي هسته ويندوز مايكروسافت استفاده شد ، البته اين را هم نبايد فراموش كرد كه تعداد از هسته  و Interface هاي اجرايي هم توسط خود ما طراحي شده . مانند هسته بارگذاري و يا به عنوان مثال ساده تر هسته سامانه هوشمند هواشناسي. اين ويندزو به كل و از بيخ با Vb نوشته شده است.
3) اين استفاده دليل بر Customize شدن ويندوز مايكروسافت نبوده و تمامي حقوق ويندوز مايكروسافت هم حفظ شده چرا كه نه فارسي شده و نه هيچ گونه تغيير در آن ايجاد مي شود. بلكه ويندوز ما پس از نصب و تاييد كاربر براي راه اندازي شدن به عنوان سيستم عامل ، بارگذاري مي گردد ولي به اين دليل كه از تعدادي از هسته هاي سيتم عامل مايكروسافت استفاده مي شود روند بارگذاري آن مانند ويندوز اكسپي مي باشد ، يعني صفحه لودينگ با نشان  IRWIN و سپس صفحه خوش آمد گويي با آرم IRWIN و سپس محيط كاري ويندوز IRWN. . در اين بين چرا از ويندوز اكسپي براي راه اندازي استفاده شده ، چون كه تمامي برنامه هايي كه تحط ويندوز با هر زباني كه نوشته شوند در محيط DOS اجرا نمي شوند. براي اين كار بايد برنامه مورد نظر درزبان  اسمبلي نوشته شده و ثباتهاي آن با پسوند COM تطابق پيدا كنند و حجم آن هم بايد كمتر از 250 كيلوبايت گردد. كه اين عمر براي ما امكان پذير نبود . به همين دليل مرحله لودينگ و بارگذاري در حافظه توسط بوتر ويندوز اكسپي اجرا مي گردد. در ضمن تمامي نرم افزارهاي اين ويندوز هم توسط همين گروه و از صفر نوشته شده اند و از هيچ يك از نرم افزارهاي ويندوز مايكروسافت هم استفاده نمي گردد حتي از Explorer و يا Shell .و يا Template  هاي آن.
4) پس از بررسي هاي كارشناسي و تخصصي در سازمان فناوري اطلاعات و سارمان پزوهشهاي صنعتي و دبيرخانه جشواره بين المللي خوارزمي كه حدوداً تا پايان  ابان ماه به طول خواهد انجاميد.تا جواب نهايي اعلام گردد..
5) قيمت نهايي اين ويندوز هم به  مراتب در همان زمان اعلام مي گردد ولي حدود قيمت آن برابر 4/1قيمت نسخه هاي عرضه شده ويستا مي باشند.

كاربران عزيز لطفاً براي دريافت پاسخ ها حتماً ايميل خود را وارد نمايند.

www.ir-win.ir

داری جک می گی؟ بخندیم ؟ این متن همه اش سوژه است از غلط املایی بگیر تا مباحث فنی!!!
مسئولین محترم فکر نمی کنم این بحث ارزش باز بودن داشته باشه!
یا علی

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #48 : 27 امرداد 1387، 03:05 ب‌ظ »
با تمام احترامی که برای تیم شما قائل هستم، ولی فکر می کنم شما کاربران لینوکس رو احمق فرض کرده اید!
 source ویندوز در اختیار میکروسافت هست و فقط به شرکت های گردن کلفتی مثل MCafee و Norton با قیمت های بسیار بالا و تازه نه به صورت کامل فروخته شده.
کارهایی مثل دستکاری های بچه گانه در کرنل ویندوز و ساختن نسخه های سفارشی که تنها هنرشان گذاشتن لوگو شرکت در بالای GUI نصب و دستکاری کردن بخش های ظاهری ویندوز و غیره خیلی وقته که از مد افتاده.
عزیز من قبل از اینکه پست بزنید اول دقت کنید در کجا دارید چه حرفی رو می زنید. من نمی فهمم از کی تا حالا vb قابلیت نوشتن سیستم عامل رو پیدا کرده! همه ما تجربه ی کار حرفه ای با ویندوز رو داریم و همه می دونیم که کار vb تولید اپلیکیشن های نه چندان قوی است. تا اونجایی هم که ما میدونیم در تمام دنیا C به عنوان یک زبان سطح پایین سیستمی شناخته می شه که میتونه قابلیت ساخت سیستم عامل رو داشته باشه.
جزییات طرح شما اونقدر کودکانه است که اصلا جای بحث نداره! جالبه که کلیدی ترین و مهمترین قابلیت رو گرافیک بالا ذکر کردید! کجای دنیا مهمترین فاکتور یه سیستم عامل گرافیک اونه؟ و یا سن کم کاربراش؟
بحث طولانی نشه! یه بار هم در همین تاپیک گفتم، با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه. هر موقع کارتون تکمیل شد، لینک بدید همه با هم قضاوت می کنیم.
از دوستان به خاطر لحن تندم عذر خواهی می کنم.
راستی فکر کنم این عکس رو هم با vb درست کردید:
http://ir-win.net/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=41&func=detail&id=7#ponyimg
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1387، 03:37 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #49 : 27 امرداد 1387، 03:24 ب‌ظ »
همه دارن روی پروژه های تحت یونیکس و لینوکس کار میکنن. حتی مایکروسافت www.microsoft.com/opensource
حرفای کامل فاراب رو میپذیرم. همش درست. فقط یکم بیشتر فکر کنید که بین خوب و خوبتر کدومو انتخاب میکنید و روش زحمت میکشید؟ عاقلانه تصمیم بگیرید.
میتونید کارتونو ادامه بدین و نتیجه رو ببینید.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #50 : 27 امرداد 1387، 03:49 ب‌ظ »
با تمام احترامی که برای تیم شما قائل هستم، ولی فکر می کنم شما کاربران لینوکس رو احمق فرض کرده اید!
 source ویندوز در اختیار میکروسافت هست و فقط به شرکت های گردن کلفتی مثل MCafee و Norton با قیمت های بسیار بالا و تازه نه به صورت کامل فروخته شده.
کارهایی مثل دستکاری های بچه گانه در کرنل ویندوز و ساختن نسخه های سفارشی که تنها هنرشان گذاشتن لوگو شرکت در بالای GUI نصب و دستکاری کردن بخش های ظاهری ویندوز و غیره خیلی وقته که از مد افتاده.
عزیز من قبل از اینکه پست بزنید اول دقت کنید در کجا دارید چه حرفی رو می زنید. من نمی فهمم از کی تا حالا vb قابلیت نوشتن سیستم عامل رو پیدا کرده! همه ما تجربه ی کار حرفه ای با ویندوز رو داریم و همه می دونیم که کار vb تولید اپلیکیشن های نه چندان قوی است. تا اونجایی هم که ما میدونیم در تمام دنیا C به عنوان یک زبان سطح پایین سیستمی شناخته می شه که میتونه قابلیت ساخت سیستم عامل رو داشته باشه.
جزییات طرح شما اونقدر کودکانه است که اصلا جای بحث نداره! جالبه که کلیدی ترین و مهمترین قابلیت رو گرافیک بالا ذکر کردید! کجای دنیا مهمترین فاکتور یه سیستم عامل گرافیک اونه؟ و یا سن کم کاربراش؟
بحث طولانی نشه! یه بار هم در همین تاپیک گفتم، با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه. هر موقع کارتون تکمیل شد، لینک بدید همه با هم قضاوت می کنیم.
از دوستان به خاطر لحن تندم عذر خواهی می کنم.
راستی فکر کنم این عکس رو هم با vb درست کردید:
http://ir-win.net/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=41&func=detail&id=7#ponyimg

به قول بچه ها : +۱
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #51 : 27 امرداد 1387، 08:50 ب‌ظ »
سلام
من هم فکر می کنم یه ذره بزرگ نشونش می دین اما امیدوارم موفق باشید.قبلا هم ایرانی ها کار های جالبی کردن مثل همین parsix و یا شریف امیدوارم شما هم موفق بشید.

+ ببینم در مورد سورس ویندوز مطپینی منم با فاراب موافقم دسترسی به سورس ویندوز حتی برای هکرهای موفق هم سخته یه ذره غلو می کنید.امیدوارم کارتوت فقط تغییر چند تا لوگو و اسم ویکی دو تا نرم افزار نباشه.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین mujtaba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #52 : 27 امرداد 1387، 09:12 ب‌ظ »
اول به این نکته اشاره می کنم :
سیستم عامل ، این کارها را حتما انجام می دهد (از گوشی گرفته تا سوپر کامپیوتر هایی با 2 ترابایت حافظه) :
-مدیریت منابع : در یک سیستم عامل مدرن (یعنی جدیدتر از ویندوز 3.1) از اختصاص حافظه به برنامه و تعیین اینکه در هر زمان چه برنامه ای اجرا بشود تا جدا کردن فضای حافظه ی برنامه ها و ...
مثالی از این کارها :
http://en.wikipedia.org/wiki/Scheduling_(computing)
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Memory
-برفراری ارتباط با سخت افزار : از فرستادن دستورات به سخت افزار مانند به خود پردازنده (جدای از کد برنامه های در حال اجرا) ، کارت شیکه ، کارت گرافیک  ، معمولا توسط ماژول های درایور انجام می شود و سیستم عامل با این درایور ها کار می کند. (ویژوال بیسیک اصولا توانایی این کار را ندارد)
-برفراری یک محیط برای کار کاربر و اجرای برنامه ها : از کارهای امنیتی (مانند لاگ این در سطح ویندوز) ، فضای کاربر و اجرا کننده ی exe و غیره و غیره - که برنامه ی شما اصولا فقط از این امکانات استفاده می کند.

خلاصه بگم ، کل پروژه ی شما ، یک برنامه ی کاربری ساده (از لحاظ پیچیدگی) است و تا سیستم عامل فاصله ی عظیمی (بدون اغراق می گویم) دارد و حداکثر یک محیط برای کاربر است.
برای یک اشاره ی ساده به عظمت یک سیستم عامل ، ویندوز XP :
40 میلیون خط (تقریبا تماما از C) توسط 1800 برنامه نویس نوشته شده و 2200 نفر تیم تست تولید شده است.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #53 : 27 امرداد 1387، 11:55 ب‌ظ »
خواهش می کنم تاپیک قفل یا حذف شود.
دوستان خواهش می کنم دیگه این پست رو ادامه ندید. به نظر من این کار این تیم بی سواد که تمام سایشون پر از غلط املایی ( اگه تا الان اصلاحش نکرده باشن!) و نا آگاهییه. عزیزم اینجا اون نمایش گاه های در پیت که براتون کف میزدند نیست.
توی کانال IRC هم جاتون خالی کلی خندیدیم مخصوصا به اون عکس های فتوشاپی تیمتون و اون ادعای ۷۵۰۰۰ خط برنامه. اصلا هر جای این ادعا و سایت خودش یه جوکه! آخه جون من بگو مثلا درایور کارت گرافیک که اپن سورس نیست رو می خوای از کجا بیاری؟ بقیه اش رو نمی خواد توضیح بدی...
سیستم عاملی هم که با کمک دختر دایی  ساخته شه عاقبتش معلومه، حکایت او دختره است که تو خونش انرژی هسته ای ساخته!
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1387، 11:46 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #54 : 28 امرداد 1387، 12:52 ق‌ظ »
بچه ها ازتون میخوام بی خیال شین والا این بحث بی معنی هست . الکی براتوم مهم شده ایشون یه چیزی گفتن تموم شد . به خدا از شما بعیده اینهمه پی بحث رو بگیرین . بیشتر از 50 تا ارسال داشته این تاپیک به نظر من واسه هیچ چی
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1387، 12:54 ق‌ظ توسط amir3608 »
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #55 : 28 امرداد 1387، 04:07 ق‌ظ »
حسابی خندیدم ویندوز ایرانی با تم های جدید و 33عکس بکگراند
1.4 قیمت ویستا اصل  ??? ??? ??? :-X

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #56 : 28 امرداد 1387، 07:55 ق‌ظ »
این هم از عمر شبی بود که حالی کردیم.

پیشنهاد دو کتاب رو بخون:
                                             1. کتاب سیستم عامل تننباوم رو بخون، application با سیستم عامل قاطی شده احیانا
                                             2. کتاب فارسی اول ابتدایی

تاپیک قفل شود.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #57 : 28 امرداد 1387، 08:14 ق‌ظ »
منم کاملا" با فاراب موافقم ولی نه در بستن با تاپیک من هنوز منتظرم که ببینم اون گروهی که می خواست باگ لینوکس رو بگیره چیکار کرد؟پس لطفا" نبندید!!!!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #58 : 28 امرداد 1387، 09:57 ق‌ظ »
ای داد بیداد...
عزیزان همه می‌گید تاپیک قفل بشه ولی دوباره پست می‌زنید؟  :) تاپیکی که هیچ کاری با من و شما نداره دلیلی نداره قفل بشه ... همین که کسی پست نزنه یعنی قفل شده برای همه !!!

البته جسارت نشه خدمت دوستان ...

موفق باشید !

:)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #59 : 28 امرداد 1387، 01:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
همانطوري كه بنده در مقالهاي متعدد چه در اين سايت و چه در سايتهاي ديگر داده ايم. اين ويندوز براي ارتقاع بخش نرم افزاري توليد گشته و از امكانات  و گرافيك بالايي هم برخوردار است،  سن كاربران را هم براي استفاه كاهش داده است.(اطلاعات تكميلي در مقاله شرح داده شده).
2) ب  البته اين را هم نبايد فراموش كرد كه تعداد از هسته  و Interface هاي اجرايي هم توسط خود ما طراحي شده . مانند هسته بارگذاري و يا به عنوان مثال ساده تر هسته سامانه هوشمند هواشناسي. اين ويندزو به كل و از بيخ با Vb نوشته شده است.
3) اين استفاده دليل بر Customize شدن ويندوز مايكروسافت نبوده و تمامي حقوق ويندوز مايكروسافت هم حفظ شده چرا كه نه فارسي شده و نه هيچ گونه تغيير در آن ايجاد مي شود. بلكه ويندوز ما پس از نصب و تاييد كاربر براي راه اندازي شدن به عنوان سيستم عامل ، بارگذاري مي گردد ولي به اين دليل كه از تعدادي از هسته هاي سيتم عامل مايكروسافت استفاده مي شود روند بارگذاري آن مانند ويندوز اكسپي مي باشد ، يعني صفحه لودينگ با نشان  IRWIN و سپس صفحه خوش آمد گويي با آرم IRWIN و سپس محيط كاري ويندوز IRWN. . در اين بين چرا از ويندوز اكسپي براي راه اندازي استفاده شده ، چون كه تمامي برنامه هايي كه تحط ويندوز با هر زباني كه نوشته شوند در محيط DOS اجرا نمي شوند. براي اين كار بايد برنامه مورد نظر درزبان  اسمبلي نوشته شده و ثباتهاي آن با پسوند COM تطابق پيدا كنند و حجم آن هم بايد كمتر از 250 كيلوبايت گردد. كه اين عمر براي ما امكان پذير نبود . به همين دليل مرحله لودينگ و بارگذاري در حافظه توسط بوتر ويندوز اكسپي اجرا مي گردد. در ضمن تمامي نرم افزارهاي اين ويندوز هم توسط همين گروه و از صفر نوشته شده اند و از هيچ يك از نرم افزارهاي ويندوز مايكروسافت هم استفاده نمي گردد حتي از Explorer و يا Shell .و يا Template  هاي آن.
4) پس از بررسي هاي كارشناسي و تخصصي در سازمان فناوري اطلاعات و سارمان پزوهشهاي صنعتي و دبيرخانه جشواره بين المللي خوارزمي كه حدوداً تا پايان  ابان ماه به طول خواهد انجاميد.تا جواب نهايي اعلام گردد..
5) قيمت نهايي اين ويندوز هم به  مراتب در همان زمان اعلام مي گردد ولي حدود قيمت آن برابر 4/1قيمت نسخه هاي عرضه شده ويستا مي باشند.

سلام
امروز فرصت شد یه سری به سایتتون بزنم یه نگاهی به سیستم عامل بندازم(البته screen shot ها)خوب یه چند تا نکته رو بگم.
۱- چند سال پیش توی سایت دانشگاه افتخار آشناپی با یه استادی رو داشتم که تبهرش تغییرات توی ویندوز بود می تونست سی دی ویندوز رو طوری تغییر بده که وقتی نصب می شد از صفحه نصب گرفته تا خود command prompt  ویندوز تغییر کنه.
 به نظر من این بحث بدرد کاربران لینوکس نمی خوره شاید بهتر باشه جاپی مطرح بشه که کابران عادت کردن با دنیای کد بسته کار کنن چرا که اونوقت از تغییر هسته و یا بقولی  ه ديليل پيچيده بودن هسته و يا همان مديريت كننده سخت افزار وپر هزينه و وقت گير  بودن آن از بعضي از قسمتهاي هسته ويندوز مايكروسافت استفاده شد ،  هیچی نفهمن.
چرا که اینجا عزیزانی هستند که هر از چند گاهی هسته سیستم عامل خودشون رو دوباره کامپایل می کنن حتی پار را فراتر می ذارن و تغییراتی رو که می خوان توش می دن.
باید بدونی که ویندوز مایکروسافت بخش بزرگش به زبان  VC‌ نوشته شده همین ۱ ماه پیش دو صفحه از کد ویستا لو رفت که این مورد رو ثابت می کرد.
۲- اگه منظورت از حقوق . لاینس  مصرف کننده است چون مایکروسافت تابع هیچ لایسنس آزادی نیست هر تغییری در ویندوز حقوقشو ضایع می کنه(!)
۳- این کارشناسان فناوری چرا نمی یان یه سری به تولیدات ایرانی مثل parsix‌ بزنن به نظر من گروه parsix کارشون خوبه.
۴- در مورد قیمت نهاپی هم بیخیال اینجا در موردش صحبت نکن ما همگی از سیستم عامل کاملی استفاده می کنیم که کاملا رایگان بدستمون رسیده.چرا باید فلان قدر پول بدیم من به شخصه حاضرماگه قراره پول بدم ۴ برابر بشتر بدم اما از نسخه اصلی ویندوز استفاده کنم.

همیشه آرزوی موفقیت برای همه دارم اما دلم می سوزه برای گسترش دهنده های لینوکس که توی ایران ازشون حمایت نمیشه بعد سازمان فناوری و یا جشنواره خارزمی بیاد از کسای دیگه حمایت کنه.

خدا همه رو یاری کنه شما را هم همچنین
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1387، 01:15 ب‌ظ توسط snake »

Linux is not a word,It's a SPRITE