انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48774 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: گروهAdonis
« پاسخ #30 : 17 امرداد 1387، 06:46 ب‌ظ »
یه ارزویی نشونت بدیم که حال بیای.100توضیح بدیم بعضی ها نمی فهمن.

من فکر می کنم کمی کودکانه دارن برخورد می کنن !!!

-1  ::) ::)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #31 : 17 امرداد 1387، 07:46 ب‌ظ »
سلام
من هنوز اوبونتو را نصب نکردم اونوقت تو انجمن چرخ میزنم و به خودم اجازه میدم(چه غلطا)در بین اساتید منم حرف بزنم
شاید منظور رفیقمون این باسایت باشه
http://ir-win.net/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #32 : 17 امرداد 1387، 07:49 ب‌ظ »

می‌گم که اگر امکان داره تشریف بیارین کانال آی آر سی اوبونتو فارسی کمی باهم در رابطه با این پروژه بحث کنیم که ببینیم اصلا این چطور پروژه ای است چون من و بقیه دوستان خیلی مشتاق شدیم بدونیم  :)

#ubuntu-ir in Freenode
از لینک زیر هم برای ورود به کانال می تونی استفاده کنی  :)

http://www.ubuntu-ir.org/irc

منتظریم
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #33 : 17 امرداد 1387، 07:53 ب‌ظ »

سلام دوست عزیز صبورتر باش اگر با xبار توضیح دادن نفهمیدن ممکنه که برای بار x++مین بار فهمیدند با آرامش وخونسردی جواب بده
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #34 : 17 امرداد 1387، 08:27 ب‌ظ »
سلام
من هنوز اوبونتو را نصب نکردم اونوقت تو انجمن چرخ میزنم و به خودم اجازه میدم(چه غلطا)در بین اساتید منم حرف بزنم
شاید منظور رفیقمون این باسایت باشه
http://ir-win.net/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

ممنون کلی خندیدم :))

نقل‌قول
در تاريخ 12/82 با ايده اوليه سركار خانم راضيه بورخيلي (دختر دايي بنده) مراحل تحقيقاتي طرح آغاز شد ، پس از طي چند ماه تلاش و برنامه ريزي و پياده سازي طرح بر روي كاغذ ، توانتستيم در سال 83 اولين نگارش اين سيستم عامل را توليد نماييم ، كه چيزي شبيه به ويندوز نبود بلكه ، كار شبيه سازي ويندوز را انجام ميداد . در آن موقع هنوز گروه نرم افزاري IRWIN شكل نگرفته بود . حدود چند ماه طرح به صورت معلق ماند ، تا اينكه شايد بتوان كسي يا كساني را پيدا كرد كه بتوان در اين راه ما را ياري نمايد ، اما افسوس كه ......
بالاخره بعد از اشنا شدن و ورود به دانشگاه و صحبت با اساتيد محترم دانشگاه تهران، واحد ورامين توانستيم سرمشق ها و ايده هاي جديد را خلق و كمي با دلگرمي بيشتري اين راه نا معلوم را ادامه دهيم.
در سال 84 فازهاي 1 و 2 تكميل و تا حدي اين نرم افزار(شبيه ساز ويندوز) كارايي خاصي پيدا كرد .در همين تاريخ بود كه خبر جنجال برانگيز شركت مايكروسافت براي توليد ويندوز لانگهور(همان VISTA) تمامي افكار رابه سمت و سوي خود كشاند و ما هم پس تلاشهايي توانستيم منوهاي ويستا را طراحي كنيم ، منوهايي كه هنوز شركت مايكروسافت انها را نساخته بود و ما آنها را تنها بر اساس گزارشات و چند ماكت كه بر روي سايت www.microsoft.com بود ساختيم. // البته چيزي كه بعداً بر روي ويندوز Vista قرار گرفت تفاوتي زمين تا آسمان داشت//
در تاريخ 30/4/1384 طرح در همايش بين المللي مدارس School Net در نيشابور شركت كرد، كه با استقبال بسيار گرم شركت كنندگان و هيت داوري برخورد كرد ، ولي افسوس كه كار گروهي و ارائه خوبي نداشتيم تا امتياز مناسب براي برگزيده شدن را دريافت نماييم. //ولي از آن پس اهميت اين طرح براي گروه 3نفره ما اشكار شد.//

امیدوارم چند روز دیگه صدا سیما این نوابغ رو هم نشون بده :))
ویرایش:

البته فکر نمی کنم به چیزی که دوستمون می گن ربطی داشته باشه
چون دوستمون در مورد لینوکس گفتند و این لینکی که شما دادید به گفته خودشون کرنلش ویندوز هست :)
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1387، 11:46 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #35 : 17 امرداد 1387، 08:40 ب‌ظ »
بچه ها! :)  اندکی صبر
یکمی فرصت بدید! تا ببینیم بالاخره خودشون رو نمایی رو انجام بدهند!
امید وارم که توضیحات ای در خصوص هسته و پوسته ی سیستم عامل اشون داشته باشیم!
راستش چیزی که ب ذهن من رسید بیشتر ب طراحی ی یک پوسته رویP شباهت داشت! اما با دوتا عکس نمیشه نتیجه گیری خوبی کرد! ???

ی چند روزی صبر کنیم! هوم؟ موافق ید؟
;) میسی میسی
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #36 : 17 امرداد 1387، 11:27 ب‌ظ »

دوستان اینجا داره off-topic میشه ، لطفا تا انجام اقدامی عملی و واقعی در این تاپیک پست نزنید.
ممنون از همه.

قانون شماره یک فروم رو هم همیشه در نظر داشته باشید.
نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #37 : 18 امرداد 1387، 10:27 ق‌ظ »
karbarane aziz dige in muzu ro edame nadid.be zudi  barname hamuno roye web site sherkat gharar midim.be mahze on shodan be shoda khabar midim.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #38 : 19 امرداد 1387، 09:58 ق‌ظ »
من هم موافقم ادامه ندیم اما می خواستم چند خواهش دوستانه کنم:

1. وقتی می خوایم کاری انجام بدیم آنقدر توقع دیگران رو بالا نبریم که دیگه نتونیم جمعش کنیم. یادمون نره آب آروم حرکت می کنه اما همیشه راهش رو پیدا می کنه.
2. اگه می خوایم تبلیغات انجام بدیم حداقل یه پشتوانه داشته باشیم. شاید اول جواب بده اما بعد بهترین افرادی رو که می تونستیم داشته باشیم از دست می دیم.
3. تا به چیزی مطمئن نشدیم روش حساب نکنیم. یادتون نره توی دنیا آدمها با اعتبارشون زندگی می کنن.
4. خودمون رو مضحکه دست دیگران نکنیم.
5. صبر داشته باشیم زمان همه چیز رو مشخص می کنه.
6. دوست عزیز این انجمن جدا از انجمنهای دیگست. اینجا دوستان نابی داره.

یک آنالیز:
                         کسی که گفت منم، گم شد. کسی که گم شد پیدا  می شه.
                                                    توضیح :    منم ( من هستم)        پیدا شدن ( پدیدار شدن)

هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #39 : 20 امرداد 1387، 01:05 ق‌ظ »
امید وارم موفق باشی
همین!
یا علی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #40 : 20 امرداد 1387، 01:11 ب‌ظ »
سلام
چقدر این بحث طولانی شد.هنوز نمی دونیم دقیق چیه اینقدر بحث می کنیم وای به روزی که دقیق بفهمیم.
انشاء ا موفق باشید.
ما که برو بچ ایرانی رو که هر کاری در دنیای اوپن سورس بکنن دعا می کنیم.
با تشکر

+به فکر یه بازی چیزی هم باشید.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
« پاسخ #41 : 23 امرداد 1387، 04:53 ب‌ظ »
سلام. عزیزهای دل برادر چرا تو ذوق مردم میزنید. جوونهای ایران توانائی هر کاری رو دارن. شما وقتی کسی میگه
یه کاری کردم زود با یه غول نرم افزاری مثل canonical قیاس نکنید.
به قول معروف، از ماست که بر ماست، اگه همدیگه رو جدی نگیریم و بشیم مداح خارجیها خیلی کارا میتونیم بکنیم.
البته اگر اینائی که میگم شعار تلقی نشن (چی جوابمو خودم دادم  ??? :oops:).

از این دوستان خواهش میکنیم هر چه زودتر سایت رو راهبندازن تا ما هم خوشحال و امیدوار بشیم.

آفلاین irwin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
بنده به عنوان مديريت گروه و پروژه عظيم ملي IRWIN  به كسي اجازه توهين به من و گروهم را نمي دهم.براي همين منظور تمامي سوالات شما و ديگر دوستان در سايتهاي ديگر را ژاسخ داده امو يك نسخه رو نوشت را هم براي شما ارسال كردم. با تشكر .
چه بهتر است اگر قصد نقد داريم درست نقد كنيم نا مسحكه كردن خود مان و زير پا لح كردن ديگران. به نظر محققي روانشناسي در GO OGLE 3 نوع دسته انسان وجود دارنند:
 1) كسي كه نه خودش ژيشرفت ميكنند و نه به ديگران  اجازه چنين كاري ميدهد .
2) كسي فقط حاضر به ديدن يشرفته خودش است و سخت با پيشرفت ديگران مقابله مي كند.
3) كسي كه هم خودش پيشرفته مي كند و هم ديگران را به خود به بالا مي كشاند.

شما جز كدام دسته ايد .؟! ???.

جواب به سوالات تعدادي از كاربران سايت .
با سلام خدمت تمامي كاربران سايت IRWIN.
با تشكر از شكيبايي و نظرات ، پيشنهادات و انتقاداتي كه براي ما ارسال مي نماييد. نظرات شما توسط مديريت سايت خوانده و سپس آنها حذف خواهند شد ، اگر نظر قابل پاسخ بود در اولين فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد. در ضمن بايد گفته شود اين سايت جاي بحثهاي سيساسي و مذهبي نمي باشد و با مشاهده هرگونه تخلف  و يا سوالات بي مربوط و يا خارج از شئن يك ايراني پاك و در صورت مشاهده  بر استمرار اين تخلف اكانت كاربري شما حذف خواهد شد.

حالا پاسخ تعدادي از كاران سايت : البته تعاداي از بخش هاي آنها به دليل ركيك بودن سانسور شده است ،
سوالات:
1) اين سيستم عامل چگونه سيستم عاملي است. 2) چرا اين سيستم عامل  از هسته مايكروسافت استفاده مي كند 3) آيا ويندوز مايكروسافت Castomise شده و يا قابليت آن تغيير پيدا نموده 4) اين محصول كي به بازار عرضه خواهد شد 5)قيمت اين محصول چقدر خواهد بود.

پاسخ ها:
1) همانطوري كه بنده در مقالهاي متعدد چه در اين سايت و چه در سايتهاي ديگر داده ايم. اين ويندوز براي ارتقاع بخش نرم افزاري توليد گشته و از امكانات  و گرافيك بالايي هم برخوردار است،  سن كاربران را هم براي استفاه كاهش داده است.(اطلاعات تكميلي در مقاله شرح داده شده).
2) به ديليل پيچيده بودن هسته و يا همان مديريت كننده سخت افزار وپر هزينه و وقت گير  بودن آن از بعضي از قسمتهاي هسته ويندوز مايكروسافت استفاده شد ، البته اين را هم نبايد فراموش كرد كه تعداد از هسته  و Interface هاي اجرايي هم توسط خود ما طراحي شده . مانند هسته بارگذاري و يا به عنوان مثال ساده تر هسته سامانه هوشمند هواشناسي. اين ويندزو به كل و از بيخ با Vb نوشته شده است.
3) اين استفاده دليل بر Customize شدن ويندوز مايكروسافت نبوده و تمامي حقوق ويندوز مايكروسافت هم حفظ شده چرا كه نه فارسي شده و نه هيچ گونه تغيير در آن ايجاد مي شود. بلكه ويندوز ما پس از نصب و تاييد كاربر براي راه اندازي شدن به عنوان سيستم عامل ، بارگذاري مي گردد ولي به اين دليل كه از تعدادي از هسته هاي سيتم عامل مايكروسافت استفاده مي شود روند بارگذاري آن مانند ويندوز اكسپي مي باشد ، يعني صفحه لودينگ با نشان  IRWIN و سپس صفحه خوش آمد گويي با آرم IRWIN و سپس محيط كاري ويندوز IRWN. . در اين بين چرا از ويندوز اكسپي براي راه اندازي استفاده شده ، چون كه تمامي برنامه هايي كه تحط ويندوز با هر زباني كه نوشته شوند در محيط DOS اجرا نمي شوند. براي اين كار بايد برنامه مورد نظر درزبان  اسمبلي نوشته شده و ثباتهاي آن با پسوند COM تطابق پيدا كنند و حجم آن هم بايد كمتر از 250 كيلوبايت گردد. كه اين عمر براي ما امكان پذير نبود . به همين دليل مرحله لودينگ و بارگذاري در حافظه توسط بوتر ويندوز اكسپي اجرا مي گردد. در ضمن تمامي نرم افزارهاي اين ويندوز هم توسط همين گروه و از صفر نوشته شده اند و از هيچ يك از نرم افزارهاي ويندوز مايكروسافت هم استفاده نمي گردد حتي از Explorer و يا Shell .و يا Template  هاي آن.
4) پس از بررسي هاي كارشناسي و تخصصي در سازمان فناوري اطلاعات و سارمان پزوهشهاي صنعتي و دبيرخانه جشواره بين المللي خوارزمي كه حدوداً تا پايان  ابان ماه به طول خواهد انجاميد.تا جواب نهايي اعلام گردد..
5) قيمت نهايي اين ويندوز هم به  مراتب در همان زمان اعلام مي گردد ولي حدود قيمت آن برابر 4/1قيمت نسخه هاي عرضه شده ويستا مي باشند.

كاربران عزيز لطفاً براي دريافت پاسخ ها حتماً ايميل خود را وارد نمايند.

www.ir-win.ir

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #43 : 27 امرداد 1387، 12:43 ب‌ظ »
irwin راستش شما فضای مناسبی رو برای تبلیغ محصولتون انتخاب نکردید... تو این انجمنها ما کاربران رو تشویق و ترغیب به استفاده نکردن از ویندوز میکنیم ;)
و ضمنا شما رو به رعایت حقوق مولفین و مصنفین (Copyright) توصیه میکنم...

من فکر میکنم طولانی‌تر شدن این بحث با توجه به رونمایی شدن طرح و نقشه راه این پروژه عظیم ملی فقط وقت کاربران عزیز رو خواهد گرفت...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #44 : 27 امرداد 1387، 01:57 ب‌ظ »
irwin راستش شما فضای مناسبی رو برای تبلیغ محصولتون انتخاب نکردید... تو این انجمنها ما کاربران رو تشویق و ترغیب به استفاده نکردن از ویندوز میکنیم ;)
و ضمنا شما رو به رعایت حقوق مولفین و مصنفین (Copyright) توصیه میکنم...

من فکر میکنم طولانی‌تر شدن این بحث با توجه به رونمایی شدن طرح و نقشه راه این پروژه عظیم ملی فقط وقت کاربران عزیز رو خواهد گرفت...

+1