اینجا انجمن کاربران ایرانی اوبونتو است . نه کشور دیگر .
کاربران ایرانی، ولی نه حتما کاربران مقیم ایران!
من میخوام یک کتاب بخرم و نمیتونم .من میخوام پول اون رو بدم ولی نمیتونم . این به این معنی است که شما موافق دسترسی آزاد اطلاعات نیستید .
اگر واقعا هدفتون خرید کتاب هست، میتونید راهش رو پیدا کنید. اگر همه راهها رو امتحان کردید و نتونستید راهش رو پیدا کنید، به اندازه کافی سعی نکردید! در اون صورت میتونید به من پیغام بدید و من بهتون راهش رو نشون میدم که از همون ایران بتونید کتاب رو بخرید
تا ۴۵ روز میتونید ببینید و اگر دوست داشتید کتاب رو خریداری کنید .
آیا شما قبل از اینکه به مجوز ها نگاه کنید . پیش داوری نکردید ؟
خیر! من همیشه یادگیری زبان رو قدم اول برای پیشرفت در شرایط فعلی جهان میدونم. اینطوری امکان برداشت اشتباه پایین میاد و خودتون هم میتونید در اینترنت نقش فعالی در دسترسی آزاد اطلاعات، با ترجمه یا نوشتن مقالات آزاد داشته باشید.
نوشته شده:
Free online edition for 45 days with purchase of this book.
یعنی
اگر این کتاب رو بخرید، به مدت ۴۵ روز دسترسی رایگان به نسخه الکترونیکی آنلاین اون هم خواهید داشت.
متاسفانه ما در ایران یاد نگرفتیم که هر چیزی رو از راهش پیگیری کنیم.
علاقهمند به دسترسی آزاد اطلاعات هستید؟ اون رو ایجاد کنید! راهش کپی کردن غیر مجاز کتابها نیست! با سیاستهای یک کشور خاص مخالفید؟ راهش «مرگ بر» گفتن نیست. با محدودیت سرعت اینترنت مخالفید؟ راهش سکوت یا شکایت توی تاکسی نیست! با فقر مخالفید؟ راهش کمک به گدای توی خیابون نیست. ای کاش یاد بگیریم هر چیزی رو از راهی دنبال کنیم که نتیجه بده، نه با راه حل موقتی که میتونه اثرات بدتری از عدم انجام اون داشته باشه.