انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

چه نوع محتوای آموزشی تولید کنم؟ فیلم، صدا، متن

فیلم (تصویر + صدا)
19 (54.3%)
صدا
1 (2.9%)
متن
4 (11.4%)
فیلم به همراه متن
11 (31.4%)

مجموع آرای اعضا: 27

نویسنده موضوع: چه نوع محتوای آموزشی تولید کنم؟ فیلم، صدا، متن  (دفعات بازدید: 3639 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
30 تومن در ماه میدم 256 با سرعت 70 کیلوبایت بر ثانیه.
از چه شرکتی؟ (سرت کلاه رفته)
30 تومن در ماه می دم با 8 گیگ حجم و دانلود رایگان شبانه و سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه  :D
نامحدودش با سرعت 200 کیلوبایت 30 تومن در ماه بود که چون زیاد وبگردی میکنم حجمی/400 رو انتخاب کردم.
پسرم جایی که زندگی می کنم همینه :(. همه جا رو نمیشه با هم مقایسه کرد. شاید هم یه دعوایی راه انداختیم ;D و قیمت ها رو یکم کشیدیم پایین. برم دانشگاه دیگه بر نمیگردم

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
به نظرم روشی مناسبه که امتیازات مثبت بیشتری داشته باشه و در بدترین شرایط هم کار کنه...
پس بهتره توسعه X و WLand و اوبونتو و KDE ووو متوقف بشه چون این ها به منابع سخت افزاری قوی نیاز دارند و بعضی ها سیستم خوبی ندارند که اوبونتو رو خوب ران کنه! بنابراین یک لینوکس با شل که در بدترین شرایط (سخت افزار) کار کنه  ;D

اتفاقا هسته لینوکس و مجموعه گنو/لینوکس به خوبی نشون دادن که تقریبا با هر شرایطی تطبیق‌پذیر هستند. جمله‌تون در مورد ویندوز مصداق داره البته. ;)
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
بنظرم اگر دانش کافی دارید روش پارتیشن بندی با gparted رو آموزش بدید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
گزینه‌ی هیچ کدام نداره؟ :D
به نظر من بهتره لزوم یادگیری زبان انگلیسی و نحوه‌ی جست‌وجو آموزش داده بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
شدیدا با دانیال موافقم . 
به نظرم راهی که یه بار رفته شدرو دوباره بخواید برید یکم بر گشت به عقب هست . شما سعی کنید لزوم یاد گیری زبان انگلیسی رو به همه یاد بدید . محتواها خیلی وقته پیش تولید شدن . شما دوباره بخواید تولید کنید یکم اشتباه هست . بیشتر ما روزانه چند ساعت پشت کامپیوتر هستیم و سرو کارمون بیشتر با مطالب انگلیسی زبان هست . ماهی گیری یاد بدید نه اینکه ماهی رو جویده و در دهان دیگران قرار بدید .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
الان تقریبا همه زبانهای زنده دنیا به دنبال این هستند که محتواها رو به زبان خودشون داشته باشند . تا کی میخوایم مازوخیست باشیم الله اعلم  ](*,) (نمیگم انگلیسی بلد بودن و جستجو کردن بده! ولی خب یه مطلبی رو آدم به زبون خودش بخونه راحت تر درکش میکنه :| ) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
الان تقریبا همه زبانهای زنده دنیا به دنبال این هستند که محتواها رو به زبان خودشون داشته باشند . تا کی میخوایم مازوخیست باشیم الله اعلم  ](*,) (نمیگم انگلیسی بلد بودن و جستجو کردن بده! ولی خب یه مطلبی رو آدم به زبون خودش بخونه راحت تر درکش میکنه :| ) .

مگه این سایت مرجع اوبونتو در ایران نیست؟مگر به نوعی مرجع گنو/لینوکس نیست؟
پس چه بهتر که همه چی توش باشه.جوری که سرچ فارسی کفایت کنه و نیازی به سرچ خارجه نداشته باشیم

ولی با اینکه فرهنگ و نحوه جست‌وجو آموزش داده بشه موافقم.
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.