انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف ویندوز و ابونتو در کنار هم - هر دو  (دفعات بازدید: 12709 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • انجمن ایلیاد
حذف ویندوز و ابونتو در کنار هم - هر دو
« : 17 اسفند 1391، 09:50 ب‌ظ »
با سلام دوستان عزیز
2 سیستم عامل 1-ویندوز 7 2-اوبونتو 11.10 لینوکس دارم

با توجه به اینکه ویندوز 7 من ویروسی هستش و ابونتو من نسخه قدیمی هستش و توزیع دیگه ای بنام بک ترک نصب کنم این سوال رو از شما دارم.
نکته : هر دو سیستم در هارد و پارتیشن بندی شده هستند و مجازی سازی نیستند بلکه در خوده لپ تاپم نصب هستند.

1-میخوام ویندوز و لینوکس رو کلا از کامپیوتر پاک کنم و فقط یک ویندوز 7 نصب کنم و در 7 یک اوبونتو با مجازی ساز بیارم بالا.

حال چطور باید هر دو رو پاک کنم و ویندوز 7 رو نصب کنم شدنی هستش !؟

اگر نمیشه :
1-میخوام فعلا ویندوز 7 رو عوض کنم چون ویروسی هستش در کنار اوبونتو آیا به همان روش قدیمی رستارت کردن و f8 یا f9 بود دقیقا یادم نیست باید به همون صورت نصب کنم !؟ یا اول باید همین سون رو کلا از بین ببرم بعد نصب کنم !؟ اخه وقتی که من 7 داشتم فقط برای عوض کردن ویندوزم رستارت میکردم درایو C رو فرمت میکردم و بعد نصبش میکردم آیا باز به همین شکله !؟

خب الان ابونتو کنارش نصبه مشکلی نداره به همون روش قبلی این سون رو تازه سازی کنم !؟ مشکلی پیش نخواهد آمد برای ابونتو !؟

اگر میشه هر دو رو با هم پاک کرد و کلا هاردم رو فرمت کنم و سیستم کامپیوترم رو از نو نصب کنم ویندوزش رو میخوام هر دو پاک شن فقط سون نصب کنم در سون با مجازی ساز اوبونتو نسخه جدید نصب کنم !؟
اگر در اوبونتو فعلی من اگه میشه فتوشاپ بالا آورد با Win که دیگه قید ویندوز رو میزنم برمیگردم به اوبونتو چون فتوشاپ رو خیلی لازم هستش برای من
لطفا راهنمایی کنید دوستان جامع توضیح دهید با تشکر منتظر پاسخ اساتید.
انجمن سرگرمی و تفریحی ایلیاد :‌ wWw.ilyad.iR

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
پاسخ : حذف ویندوز و ابونتو در کنار هم - هر دو
« پاسخ #1 : 17 اسفند 1391، 09:55 ب‌ظ »
شاید درست متوجه نشده باشم !
یعنی دوست دارین که کل هارد رو پاک کنین و ویندوز ۷ و یه اوبونتو نصب کنین ؟
خب این که خیلی راحته :)
دی وی دی ویندوز ۷ رو میزارین ، توی قسمت انتخاب پارتیشن ، میزنین همه ی پارتیشن ها رو پاک میکنین و هر تعداد پارتیشن نیاز داشتین میسازین و ویندوز رو نصب میکنین !
نصب اوبونتو هم که اگه روی ویرچوال خواستین که ویرچوال باکس رو نصب میکنین و روش اوبونتو نصب میکنین اگرهم نصب کنار ویندوز خواستین هم اونم که راحته و ...

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #2 : 17 اسفند 1391، 10:07 ب‌ظ »
خوب اگه می خواین فقط سون داشته باشین و توش اوبونتو رو مجازی نصب کنید نیازی به فرمت کامل هارد نیست
فقط میرین تو سون و پارتیشن اوبونتو رو حذف می کنید بعد دیسک سون رو می ذارید و بوت می کنید و نصبش می کنید،بعد از نصب سون با ویرچوآل باکس اوبونتو رو مجازی نصب می کنید بعد با یه نرم افزار پاتیشن بندی اون پارتیشن اوبونتوی قدیمی رو به یکی از پارتیشناتون وصل می کنید که هدر نره بعدش هم خوشحالی می کنید ;D
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 اسفند 1391، 10:10 ب‌ظ »
خوب اگه می خواین فقط سون داشته باشین و توش اوبونتو رو مجازی نصب کنید نیازی به فرمت کامل هارد نیست
فقط میرین تو سون و پارتیشن اوبونتو رو حذف می کنید بعد دیسک سون رو می ذارید و بوت می کنید و نصبش می کنید،بعد از نصب سون با ویرچوآل باکس اوبونتو رو مجازی نصب می کنید بعد با یه نرم افزار پاتیشن بندی اون پارتیشن اوبونتوی قدیمی رو به یکی از پارتیشناتون وصل می کنید که هدر نره بعدش هم خوشحالی می کنید ;D

البته بعد از نصب ویندوز اولین کاری که میکنین نصب آنتی ویروس و اسکن همه ی پارتیشن ها باشه !

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #4 : 17 اسفند 1391، 10:13 ب‌ظ »
تشکر از محسن ح بعله این دوست عزیز راه حلشون بهتره فکر کنم چون اینطوری هم فایل هام حذف نمیشن هم کارم راحت میشه پس اول چیکار کنم !؟ با Partiton Mini Tool با نرم افزارش پارتیشن های لینوکس که وقتی میخواستم نصب کنم که فکر کنم یکیش swap بود اون یکیش یادم نیست اونارو پاک کنم کلا اوبونتو ای که رو سیستم دارم پاک میشه !؟ و در لحظه ای که رستارت کردم کامپیوتر درست وارد سون میشه و کلا اوبونتو حذف میشه !؟ پس اگر ممکنه پله به پله راهنمایی کنید چون تازه کار هستم و نیاز شدیدی هم به پی سی دارم چون انجمن دار هستم تشکرو منتظر ممنون از پاسخ سریعتون :oops:

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 17 اسفند 1391، 10:26 ب‌ظ »
یعنی الان میخواین بدون پاک کردن بقیه ی پارتیشن ها فقط پارتیشن مربوط به ویندوز و لینوکس رو حذف کنین ؟به نظرم این کارو بکنین :
اول هرچیزی که نیاز دارین رو بریزین توی یه پارتیشن دیگه (ترجیحا پارتیشن آخر باشه) بعد مستقیم برین سراغ نصب ویندوز !
همونطور که گفتم پارتیشن هایی که نیاز ندارین رو (اونایی که فایل هایی که نیاز دارین توشون نیست) پاک میکنین و یه درایو واسه نصب ویندوز میسازین و به میزانی که نیاز دارین بهش حجم میدین (خودم ۱۰۰ گیگ دادم !) و بقیش رو هم پارتیشن های دیگه میسازین دیگه هر چند تا که نیاز داین !
بازم میگم چون فایل هایی از ویندوز قبل دارین حتما اول آنتی ویروس نصب کنین و اون پارتیشی که اطلاعاتتون توش بود رو اسکن کنین که این ویندوز هم مثل قبلی پر از ویروس نشه !
واسه نصب ویرچوال باکس هم دیگه خیلی آموزش و لینک هست بی زحمت اگه با سرچ کردن به نتیجه نرسیدین بگین که اونم بگم :)

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #6 : 17 اسفند 1391، 10:36 ب‌ظ »
مرسی چشم داداش الان به این صورته راستش یکم ترس دارم چون شدیدا شب به کامپیوتر نیاز دارم اشتباهی بکنم تا صبح نت نخواهم داشت امشب کاره مهمی دارم خب این پارتیشن هاست الان تمام فایل های ای که نیاز دارم رو توی درایو D میریزم

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 اسفند 1391، 10:39 ب‌ظ »
خب پس با همین نرم افزاره بقیه ی پارتیشن ها رو هم پاک کن که خیالت راحت بشه توی نصب مشکلی پیش نیاد :)
(فک کنم حسابی منفی بگیرم واسه آموزش نصب ویندوز توی فروم اوبونتو !!!)

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #8 : 17 اسفند 1391، 10:51 ب‌ظ »
دادا بعد اینکه همه ی پارتیشن ها رو حذف کردم (باید درایو C حاوی اطلاعات همین ویندوز هستش رو هم تو ویندوز فرمت کنم یا موقع نصب !؟ آخه میخوام فضای ویندوز رو کمتر کنم چون الان 50 گیگاباتیه :|)

بعد همینجا بعد پاک کردن درایو NTFS بسازم !؟
بعد نصب ویندوز مجازی اوبونتو خواهد آمد پس مدیران لطف کنند امتیاز منفی به کسی ندن تشکر.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #9 : 17 اسفند 1391، 10:56 ب‌ظ »
دادا بعد اینکه همه ی پارتیشن ها رو حذف کردم (باید درایو C حاوی اطلاعات همین ویندوز هستش رو هم تو ویندوز فرمت کنم یا موقع نصب !؟ آخه میخوام فضای ویندوز رو کمتر کنم چون الان 50 گیگاباتیه :|)

بعد همینجا بعد پاک کردن درایو NTFS بسازم !؟
بعد نصب ویندوز مجازی اوبونتو خواهد آمد پس مدیران لطف کنند امتیاز منفی به کسی ندن تشکر.
توی ویندوز قدرت چنین کاری(پاک کردن درایو ویندوز) رو نداری ولی موقع نصب چرا
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #10 : 17 اسفند 1391، 11:06 ب‌ظ »
با سلام خدمت استاید
من بازم مثل میگ میگ میام وسط یه حرفی میزنم و میرم ;D (ترک عادت موجب ...)
شما اگه بیاین و پارتیشنتون رو (منظور لینوکسه)با این برنامه حذف کنین بوت لودر تون خراب میشه و در صورتی که ریاستارت کنین سیستم دیگه بالا نمیاد!!
راه حل اینه که این کار رو اگه امشب فرصت کافی ندارین بزارین برای یه وقت دیگه! ;) چون نصب ویندوز کلی دنگ و فنگ داره (البته 7 راحت شده  ولی بعدش باید یه روز کامل رو برای نصب برنامه ها بزارین)بخاطر همین میگم در صورتی که به سیستم نیاز دارین امشب رو صبر کنین

برای این کار (در صورتی که تصمیم جدی شد! که پاکش کنین)بیاین با همین برنامه 2 تا سواپ + لینوکس رو فرمت یا دلیت کنین به حالتی که Unllocated در بیاد (معمولا رنگش مشکیه!)و بعدش در صورتی که بخوایین 7 رو پاک کنین بیاین و دیسک 7 رو بزارین و در قسمت پارتیشن بندی تغییرات رو اعمال کنین (بعد نصب هم با همین برنامه میتونین درایو ها رو راست و ریس کنین)
در صورتی که بخوایین 7 رو نگه دارین اون قضیه اش فرق میکنه و دیسک 7 رو بزارین توی دستگاه و بعدش بیاین و بوت لودر رو برای 7 تعمیر کنین ;)

فقط نکته ای که میمونه اینه که چون فرمودین میخوایین درایو 7 رو فرمت کنین هر چی که درون درایو C دارین رو به درایو های دیگه منتقل کنین

آقا محسن فکر کنم این انجمن هدفش راه انداختن کار بچه ها باشه و بخاطر این آموزش فکر نکنم (بخاطر کار خیر و درست)کسی بهت منفی بده ;)

آه خوب شد اینم گفتی موقع نصب اگه بتونی این کار رو بکنی که عالیه (ولی شما نمیتونی و بخاطر نوع پارتیشن بندیته!!)ولی اگه دیسک لایو از همین نرم افزار پارتیشن بندی داری میتونی همه کاری بکنی ;)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #11 : 17 اسفند 1391، 11:17 ب‌ظ »
ای بابا دوستان :| من دیگه انجام دادم و  Apply کردم الان به شکل زیر 3 درایو گذاشتم یکی برای خود ویندوز 2 تا هم برای خودم مال لینوکس رو هم پاک کردم !؟!!! الان چیکار کنم !!! رستارت کنم بخوام ویندوز رو نصب کنم دیگه بالا نمیاد !؟  ](*,) ](*,) ](*,)

لطفا یه راهی بذارید کاریه که دیگه شده !!! اینم عکس از پارتیشن هام البته اپلای کردم و پارتیشن های اوبونتو رو حذف کردم کار از کار گذشته لطفا یه راه بگذارید دوستان

اینم تصویر از مای کامپیوترم بعد پارتیشن بندی :

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #12 : 17 اسفند 1391، 11:26 ب‌ظ »
خوب آلان هر چی از درایو c لازم داری بردار و بعدش هم توسط بوت با دیسک 7 بیا بالا و ویندوز قبلی رو فرمت کن (درایوش رو)و بعدش بزار واسه نصب
ار دیگه تمومه
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 17 اسفند 1391، 11:29 ب‌ظ »
ببینین منظور امین از اینکه سیستم بالا نمیاد اینه که این ویندوز که الان میخوایم پاکش کنیم و یکی دیگه نصب کنیم دیگه بالا نمیاد که ما هم نیازی بهش نداریم دیگه ،
الان همه ی اطلاعات مهم شما توی درایو F هستش و قراره درایو C رو کلا پاک کنیم و ویندوز نصب کنیم ، درسته ؟
خب اگه الان با اینترنت و کامپیوتر کار دارین انجام بدین بعد دی وی دی ویندوز رو بزارین توی درایو و ری استارت کنین ، اگه لپ تاپه کلید F12 و اگه سیستم دسکتاپه Delete رو میزنین و وارد مراحل نصب ویندوز میشین !
خب نصبش که انصافا خیلی راحته فقط نکست میزنین و گزینه ی نیو اینستالیشن و موقعی که به انتخاب پارتیشن رسیدین درایو C رو انتخاب کنین و پاکش کنین ، بعد نیو رو بزنین و یه پارتیشن جدید جای اون بسازین و هرچقدر که دوست داشتین بهش حجم اختصاص بدین !
بقیه ی حجم باقی مونده رو توی ویندوز میتونیم به یه درایو دیگه اضافه کنیم (به همون درایو F)
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1391، 11:44 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین p0172i

• Newbie
  • *
    • انجمن ایلیاد
« پاسخ #14 : 17 اسفند 1391، 11:33 ب‌ظ »
آها بعله روش نصبش رو میدونم فقط یه سوال دیگه قبل از اینکه رستارت کنم !! موقع نصب درایو C رو کلا پاک کنم و یه پریماری بسازم یا میشه کلا فرمتش کنم !؟ بذار همین حجم هم بمونه اشکالی نداره چون دیگه دو درایو دارم و فضا ام مناسبه !؟ پس فقط یه بار فرمت کنم !؟ حله !؟ نه !؟ مرسی دمتون گرم بعد جواب این سوال میرم نصب بعدش دانلود اوبونتو  \\:D/