انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل مصرف بالای باتری لپ تاپ این دفعه مشکل فقط در اوبونتو نیست  (دفعات بازدید: 3728 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام دوستان مصرف باتری لپ تاپم خیلی خیلی بالاست
باتری نو انداختم و سالم هم هست و کالیبره شده ولی نهایتش دو ساعت شارژ دارم(البته از قبل هم همین جور بود)
این مشخصات لپ تاپم هست

HP pavilion dv6

Intel core i7
Q720@1.70 GHz
ram 8.00 gig
geforce gt 320M

این سیستم رو سه سال پیش گرفتم فکر میکنم اولین core i7 بود که اومد تو بازار
اگه کمک کنید شارژ بیشتر نگه دارم ممنون میشم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
سلام دوست عزیز شما چون نسل اولی هستین یکمی مشکل مصرف زیاد رو دارین و این طبیعی هست
اگه کار گرافیکی نمیکنین می تونین از بایوس گرافیک انودیا رو از کار بندازین (البته اگه دو تا گرافیک دارین)بعدشم مصرف باتری با توجه به پروسس هایی هست که داره انجام میشه ممکنه یه چیزی داخل رم باشه که باعث استفاده از منابع سیستم بشه و شما هم که سیستم بالایی دارین و متوجه موضوع نشین

بعدشم شما باید حالت پاور سیور در اوبونتو رو فعال کنین!!! من که فعال کردم باتریم از 2:30 به 4:45 رفت ولی مثلا موس رو قطع میکرد و حالم رو میگرفت و باید دو تا کلیک می کردی تا موس رو فعال کنه (در کل حال نکردم و از کار انداختمش)

این که میگین مشکل از اوبونتو نیست یعنی چی؟؟ یعنی ویندوز هم دارین و اونجا هم همینطوریه؟؟
اونجا هم افکت های تصویری رو کم کنین  و حالت پاور سیور رو بزارین  پروسس ها رو هم چک کنین

در آخر کار اگه روش های معمولی جواب نداد از روش زیر برین و بعد مقایسه کنین ببینین شاید باتری جدید مشکل داره!!
برای تست کار کرد باتری معمولا میرن داخل بایوس و اونجا تست انجام میدن در واقع وارد هیچ سیستم عاملی نشن (باتری رو پر کنین و اونقدر اونجا بمونین تا خاموش بشه!! ) بعد مقایسه رو بزارین

ویرایش: 720 گرافیک اینتل نداره طبق اطلاعات من (اطلاعات ناقص من)!!! و این مصرف زیاد میتونه طبیعی باشه (اینقدر این اینترنت نفتیه که نگو این ارور 504 هم داره خوب رو اعصاب رژه میره)
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1391، 01:21 ق‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
با اجازه !
دادا سی پی یو های نسل اول core i گرافیک روشون ندارن ، پس سیستم ایشون فقط همون ۱ گرافیک رو داره ..

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
ممنون از محسن جان
راستی باتری جدید تون چند میلی هست ؟؟؟
نباید از 60 میلی وات ساعت برای Core i7 کمتر باشه (برای من 48 هست ولی i5 هستم مال دوستم 67 هست و i7 هست) در ضمن شارژرتون هم باید 120 وات باشه (برای من 90 هست) و خروجی 19.5 ولت به بالا بده(برای دوستم 21 و یکی دیگشون 23 بود)برای داداشم که i3 داره 18.5 هست
اگه این فاکتورها کم بشه خوب در روند کار مشکل پیش میاد
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
با اجازه !
دادا سی پی یو های نسل اول core i گرافیک روشون ندارن ، پس سیستم ایشون فقط همون ۱ گرافیک رو داره ..

پس همون گرافیک ی تنه باتری رو خالی میکنه . هر کاری میکنی باید یه بلایی سر گرافیک بیاری چون وحشتناک مصرف داره
فک نکنم راهی باشه

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
کمی مصرف یونیتی بالاست.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
با اجازه !

پس همون گرافیک ی تنه باتری رو خالی میکنه . هر کاری میکنی باید یه بلایی سر گرافیک بیاری چون وحشتناک مصرف داره
فک نکنم راهی باشه

من در مورد ان ویدیا نمیدونم میشه یا نه ولی واسه خودم که ATI هستش ، کلی گشتم تا آخر یه راهی پیدا کردم که میشد تنظیم کرد که گرافیک ATI از حداقلش به صورت دیفالت استفاده بشه واسه شما هم باید همچین چیزی باشه ، یکم در این مورد جستجو کنین ، اون تاپیکی که واسه مشکل خودم هم نوشتم آدرسش اینه اگه خواستین نگا کنین ، یه چیزی توی همین مایه ها سرج کنین !

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57092.msg456247.html#msg456247

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ممنونم از همه رفقا که مثل همیشه حمایت کردند و سریع پاسخ دادند و شرمنده کردند
راستش وقتی که درایور کارت گرافیک رو موقع نصب اوبونتو نصب کردم خود ان ویدیا یه قسمت برای تنظیم اینکه با مصرف کمتر کار کنه گذاشته
ولی خب همانطور که رفقا گفتند مشکل اصلی همون قضیه مصرف بالای لپ تاپم به خاطر مدل قدیمیش هست که خیلی نمیشه کاریش کرد
و شنیدم یونیتی مصرف بالاتری داره از لحاظ گرافیک و ...
احتمالا توزیع ها و میزکارهای دیگه رو هم امتحان میکنم
خوشحال میشم دوستان تجربشون رو درباره توزیع های مختلف و تغییرات مصرف توی لپ تاپشون بگن چون من فقط با اوبونتو ۱۲.۰۴ کار کردم و البته خب باهاش راحت هم هستم خداییش

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
ممنونم از همه رفقا که مثل همیشه حمایت کردند و سریع پاسخ دادند و شرمنده کردند
راستش وقتی که درایور کارت گرافیک رو موقع نصب اوبونتو نصب کردم خود ان ویدیا یه قسمت برای تنظیم اینکه با مصرف کمتر کار کنه گذاشته
ولی خب همانطور که رفقا گفتند مشکل اصلی همون قضیه مصرف بالای لپ تاپم به خاطر مدل قدیمیش هست که خیلی نمیشه کاریش کرد
و شنیدم یونیتی مصرف بالاتری داره از لحاظ گرافیک و ...
احتمالا توزیع ها و میزکارهای دیگه رو هم امتحان میکنم
خوشحال میشم دوستان تجربشون رو درباره توزیع های مختلف و تغییرات مصرف توی لپ تاپشون بگن چون من فقط با اوبونتو ۱۲.۰۴ کار کردم و البته خب باهاش راحت هم هستم خداییش

ببینید مصرف باتری بیشتر مربوط به دو چیز هست تو لینوکس (البته در حالت عادی نه موقعی که از نرم افزارای گرافیکی استفاده میکنید)
۱-میزان استفاده میزکار از منابع گرافیکی
۲-کرنل
پس تا اینجا فهمیدیم مطرف زیاد مربوط به توزیع نیست .
من خودم فکر نکنم یونیتی بتونه استفاده سنگینی بکنه ولی اگه بخواید از unity 2d استفاده کنید که به نسبت مصرف بسیار کمتری داره , اگر نه ما دو میزکار معروف دیگه هم داریم ( kde , gnome ) که هر دو مصرف بالایی دارند مخصوصا kde , میزکار های دیگری هم هست ولی شما اصلا از اون ها خوشتون نمیاد! مثل lxde xfce openbox ... . من خودم با توزیع های زیادی کار کردم که دو تاشونو از همه بیشتر دوست داشتم ۱-اوبونتو ۲-آرچ و برای اینکه یونیتی رو دوس دارم و تو آرچ چیز جالبی نمیشد الان اوبونتو دارم
شما مشکلتون گرافیکه که روشنه و نمیتونید خاموشش کنید چون که اگه خاموش کنید دیگه گرافیکی نمیمونه که سبستم رو لود کنید

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
دوست عزیزبهتره دمای سیستم پایین بیارید تامصرف باتری کاهش پیداکنه ازsensorsاستفاده کنیدهمون که دوستمون گفتن
قبلا تایپیکی بود که برنامه معرفی کرده بود تا مصرف باتری درابونتو رو بیاره پایین.من قبلا اون برنامه رو استفاده کردم موثر بود :)
چک کنید امپری که رو بدنه باتری نوشته وپشت لپتاپ یکی با شه اگه باتری پایین باشه شارژ کمتری نگه میداره.یونیتی مصرفش بالاست
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1391، 10:24 ق‌ظ توسط yaslinush »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوست عزیزبهتره دمای سیستم پایین بیارید تامصرف باتری کاهش پیداکنه ازsensorsاستفاده کنیدهمون که دوستمون گفتن
قبلا تایپیکی بود که برنامه معرفی کرده بود تا مصرف باتری درابونتو رو بیاره پایین.من قبلا اون برنامه رو استفاده کردم موثر بود :)
چک کنید امپری که رو بدنه باتری نوشته وپشت لپتاپ یکی با شه اگه باتری پایین باشه شارژ کمتری نگه میداره.یونیتی مصرفش بالاست
sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/jupiter
sudo apt-get update
sudo apt-get install jupiter

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
دوست عزیز شما که برنامه را برای نصب می گید. لطفا یه توضیح کوچیک هم درباره اش بدید بدونیم چیه؟
ولی با این همه جالب بود. البته برخی گزینه هاش برام کار نمی کنه.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
دوست عزیز شما که برنامه را برای نصب می گید. لطفا یه توضیح کوچیک هم درباره اش بدید بدونیم چیه؟
ولی با این همه جالب بود. البته برخی گزینه هاش برام کار نمی کنه.
اگه با من هستید کدوم رو میخواهید توضیح بدم توتعمیرات سخت افزاری هم میتونم کمک بکنم،اگه بخواین

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
قربان شما. همون برنامه jupiter مد نظر بود.
ایول یعنی یه گجتی، برنامه ای دارید که اگه نصبش کنیم تعمیرات سخت افزاری برامون می کنه.  ;)
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
قربان شما. همون برنامه jupiter مد نظر بود.
ایول یعنی یه گجتی، برنامه ای دارید که اگه نصبش کنیم تعمیرات سخت افزاری برامون می کنه.  ;)
نه دوست عزیز،من توکار تعمیرات لپتاپ بودم گفتم مشکل تعمیراتی داشتی بگی راهنمایی کنم