ممنونم از همه رفقا که مثل همیشه حمایت کردند و سریع پاسخ دادند و شرمنده کردند
راستش وقتی که درایور کارت گرافیک رو موقع نصب اوبونتو نصب کردم خود ان ویدیا یه قسمت برای تنظیم اینکه با مصرف کمتر کار کنه گذاشته
ولی خب همانطور که رفقا گفتند مشکل اصلی همون قضیه مصرف بالای لپ تاپم به خاطر مدل قدیمیش هست که خیلی نمیشه کاریش کرد
و شنیدم یونیتی مصرف بالاتری داره از لحاظ گرافیک و ...
احتمالا توزیع ها و میزکارهای دیگه رو هم امتحان میکنم
خوشحال میشم دوستان تجربشون رو درباره توزیع های مختلف و تغییرات مصرف توی لپ تاپشون بگن چون من فقط با اوبونتو ۱۲.۰۴ کار کردم و البته خب باهاش راحت هم هستم خداییش
ببینید مصرف باتری بیشتر مربوط به دو چیز هست تو لینوکس (البته در حالت عادی نه موقعی که از نرم افزارای گرافیکی استفاده میکنید)
۱-میزان استفاده میزکار از منابع گرافیکی
۲-کرنل
پس تا اینجا فهمیدیم مطرف زیاد مربوط به توزیع نیست .
من خودم فکر نکنم یونیتی بتونه استفاده سنگینی بکنه ولی اگه بخواید از unity 2d استفاده کنید که به نسبت مصرف بسیار کمتری داره , اگر نه ما دو میزکار معروف دیگه هم داریم ( kde , gnome ) که هر دو مصرف بالایی دارند مخصوصا kde , میزکار های دیگری هم هست ولی شما اصلا از اون ها خوشتون نمیاد! مثل lxde xfce openbox ... . من خودم با توزیع های زیادی کار کردم که دو تاشونو از همه بیشتر دوست داشتم ۱-اوبونتو ۲-آرچ و برای اینکه یونیتی رو دوس دارم و تو آرچ چیز جالبی نمیشد الان اوبونتو دارم
شما مشکلتون گرافیکه که روشنه و نمیتونید خاموشش کنید چون که اگه خاموش کنید دیگه گرافیکی نمیمونه که سبستم رو لود کنید