اینکه اینطوری دوست دارید کار کنید مشکلی نداره، ولی خوب اینقدر محکم در مورد امنیت اون روش صحبت نکنید، چون کاملا برعکس هستش. توضیحات کافی هم توی همون لینک دادم که چرا استفاده از اون روش به هیچ وجه کار خوبی نیست
نه همچنان پای حرف خودم هستم!
اگر کلا دسترسی به پوشه رو آزاد کنیم ممکنه یک فایل حیاتی و مهم داخلش باشه که با اشتباه ما یا کسی که پشت سیستمه پاک شه!
اما وقتی شما از sudo nautilus یا sudo dolphin استفاده می کنید و کارتون رو در پوشه /var/www/ انجام می دید بلافاصله فایل منیجر رو می بندید.همونطوری که قبلا گفتنم:
اگر اوبونتو دارید بزنید:
کد: [انتخاب]
sudo nautilus
اگر کوبونتو دارید بزنید:
کد: [انتخاب]
sudo dolphin
اینگونه فایلمنیجرتونو با دسترسی کامل باز می کنید
کارتونو انجام بدید و کارتون که انجام شد ببندیدش
دلیل اینکه گفتم ببندیدش هم کاملا واضحه.اگر با فایل منیجر باز شده با دستور sudo کار دیگه ای هم انجام بدیم ممکنه سیستم و سیستم عاملمون و هرچیز دیگه ای تحدید بشه
ممنون از همگی واقعا
اوکی شد دمتون گرم
یه راه حل هم خودم تست زدم که دیدم خیلی راحت تره اینکه کلا بیخیال /var/www/ بشیم
آدرس روت داکیومنت رو کلا تغییر دادم آوردم تو یه مسیر دیگه . ردیف شد دیکه نیازی به تغییر دسترسی ها نیست تغییر آدرس بهترین گزینه - الان رو دستکا÷ فولدر روت رو گذاشتم کدهم تست زدم و اجرا شد ردیفههههههههههههههه
نظرتون چیه؟ این کار درسته من انجام دادم؟ اینجوری دیگه با امنیت و دسترسی ها کاری نداریم که
جواب شما رو هم در بالا تا حدی دادم
اما لزومی برای امنیت بالا در این پوشه وجود نداره!مگر کسی که کار مهمی انجام می ده و هرگونه دستکاری در فایل های این پوشه باعث بدبختیش می شه
اگر شما کار معمولی انجام می دید هیچ مشکلی نداره و اتفاقا بهترین راه رو انتخاب کردید