انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونگي استفاده از لوكال هاست براي PHP  (دفعات بازدید: 4300 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
چگونگي استفاده از لوكال هاست براي PHP
« : 26 اسفند 1391، 05:17 ب‌ظ »
سلام دوستان
من به صورت دستي Apache2
my sql
PHP5
myphpadmin
رو به صورت صحيح نصب كردم
حالا سوالم اينه كه چطوري به پوشه لوكال هاست دسترسي پيدا كنم؟
براي مثال در ويندوز XAMPP  رو كه نصب مي كني پوشه htdocs پوشه روت ماست
حالا تو لينوكس LAMP  رو كه نصب كردم اين پوشه لوكال كجاست تا كد هاي PHP ر و بتون تست كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
پاسخ : چگونگي استفاده از لوكال هاست براي PHP
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1391، 05:20 ب‌ظ »
پوشه localhost گویش اشتباهی هستش.
localhost تنها یک Hostname هست که همیشه به آدرس 127.0.0.1 اشاره می‌کنه و منظور کامپیوتری هست که دارید با اون کار می‌کنید.

پوشه پیش‌فرضی که وب‌سرور استفاده می‌کنه، این هستش: /var/www/

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1391، 05:38 ب‌ظ »
localhost تنها یک Hostname هست که همیشه به آدرس 127.0.0.1 اشاره می‌کنه و منظور کامپیوتری هست که دارید با اون کار می‌کنید.

ممنونننننننننننن بله حق با شماست من اشتباه گفتم.بدليل تازه كاري . سعي ميكنم از دوستان كسب تجربه كنم من تازه به لينوكس مهاجرت كردم
پوشه رو پيدا كردم ولي مي خوام فايل يا فولدري توش بريزم پرميشن ميگه نداري و اجازه نميده كپي كنم :(

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1391، 05:45 ب‌ظ »

ممنونننننننننننن بله حق با شماست من اشتباه گفتم.بدليل تازه كاري . سعي ميكنم از دوستان كسب تجربه كنم من تازه به لينوكس مهاجرت كردم
پوشه رو پيدا كردم ولي مي خوام فايل يا فولدري توش بريزم پرميشن ميگه نداري و اجازه نميده كپي كنم :(
اگر اوبونتو دارید بزنید:
sudo nautilusاگر کوبونتو دارید بزنید:
sudo dolphinاینگونه فایلمنیجرتونو با دسترسی کامل باز می کنید
کارتونو انجام بدید و کارتون که انجام شد ببندیدش
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1391، 07:31 ب‌ظ »
اگر اوبونتو دارید بزنید:
sudo nautilusاگر کوبونتو دارید بزنید:
sudo dolphinاینگونه فایلمنیجرتونو با دسترسی کامل باز می کنید
البته این روش خوبی برای اینکار نیست و من هیچ وقت این روش رو پیشنهاد نمی‌کنم. راه درست، تنظیم کردن مجوزهای اون پوشه هست. اینجا دلیل اشتباه بودن این روش و روش تنظیم مجوزها رو توضیح دادم: لینک

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1391، 12:27 ق‌ظ »
آًقا من از دستورsudo nautilus استفاده کردم و و یه \یغام اومد که اوکی شد اما دسترسی ندارم بازم
چطوری می تونم این دستوری که زدم رو غیر فعال کنم ؟ که مثل قبل بشه؟ از روش دومی که دوستمون داد برای تغییر ‍رمیشن استفاده کنم
ممنون میشم دستورشو بگید ممنون

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1391، 12:33 ق‌ظ »
شما به‌جای تغییر مجوزهای دسترسی، باید کار با ترمینال گنو/لینوکس رو یاد بگیرید. دستورهای زیر رو مطالعه بفرمایید:
cd
cp
و برای تغییر دسترسی باید دستورهای زیر رو یادبگیرید.
chown
chmod

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 27 اسفند 1391، 12:36 ق‌ظ »
از دستور  useradd -G www-data user

استفاده کردم اما اررور زیر رو میده

useradd: cannot lock /etc/passwd; try again later.

دسترسی ‍رو نمیزاره تغییر بدم

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #8 : 27 اسفند 1391، 12:47 ق‌ظ »

شما اگر بزنید sudo nautilus فایل منیجرتون باز می شه!اونوقت می تونید تو  /var/www/ هرکاری می خواید بکنید!
من شخصا دوست دارم اینطوری کار کنم.امنیت 100 برابر بیشتر از راه های دیگست

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 27 اسفند 1391، 12:56 ق‌ظ »

شما اگر بزنید sudo nautilus فایل منیجرتون باز می شه!اونوقت می تونید تو  /var/www/ هرکاری می خواید بکنید!
زدم دستور رو
ولی بازم اررور دسترسی میده
Error opening file '/var/www/test.php': Permission denied

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #10 : 27 اسفند 1391، 01:42 ق‌ظ »
این ارور رو دقیقا کجا دیدید؟
می توانید با دستور chmod مجوز دسترسی(permission) رو عوض کنید.یا به propertise فایل بروید و به قسمت permission بقیش مشخصه
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 01:44 ق‌ظ توسط nafeldo »

آفلاین shadecute

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 27 اسفند 1391، 02:15 ق‌ظ »
ممنون از همگی واقعا
اوکی شد دمتون گرم
یه راه حل هم خودم تست زدم که دیدم خیلی راحت تره اینکه کلا بیخیال  /var/www/ بشیم
آدرس روت داکیومنت رو کلا تغییر دادم آوردم تو یه مسیر دیگه . ردیف شد دیکه نیازی به تغییر دسترسی ها نیست تغییر آدرس بهترین گزینه - الان رو دستکا‍÷ فولدر روت رو گذاشتم کدهم تست زدم و اجرا شد ردیفههههههههههههههه
نظرتون چیه؟ این کار درسته من انجام دادم؟ اینجوری دیگه با امنیت و دسترسی ها کاری نداریم که
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 02:23 ق‌ظ توسط shadecute »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 27 اسفند 1391، 03:56 ق‌ظ »
اینکه اینطوری دوست دارید کار کنید مشکلی نداره، ولی خوب اینقدر محکم در مورد امنیت اون روش صحبت نکنید، چون کاملا برعکس هستش. توضیحات کافی هم توی همون لینک دادم که چرا استفاده از اون روش به هیچ وجه کار خوبی نیست :)

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #13 : 27 اسفند 1391، 01:01 ب‌ظ »
نقل‌قول
اینکه اینطوری دوست دارید کار کنید مشکلی نداره، ولی خوب اینقدر محکم در مورد امنیت اون روش صحبت نکنید، چون کاملا برعکس هستش. توضیحات کافی هم توی همون لینک دادم که چرا استفاده از اون روش به هیچ وجه کار خوبی نیست :)

نه همچنان پای حرف خودم هستم! ;)
اگر کلا دسترسی به پوشه رو آزاد کنیم ممکنه یک فایل حیاتی و مهم داخلش باشه که با اشتباه ما یا کسی که پشت سیستمه پاک شه!
اما وقتی شما از sudo nautilus یا sudo dolphin استفاده می کنید و کارتون رو در پوشه  /var/www/ انجام می دید بلافاصله فایل منیجر رو می بندید.همونطوری که قبلا گفتنم:
نقل‌قول
اگر اوبونتو دارید بزنید:
کد: [انتخاب]

sudo nautilus
اگر کوبونتو دارید بزنید:

sudo dolphin
اینگونه فایلمنیجرتونو با دسترسی کامل باز می کنید
دلیل اینکه گفتم ببندیدش هم کاملا واضحه.اگر با فایل منیجر باز شده با دستور sudo کار دیگه ای هم انجام بدیم ممکنه سیستم و سیستم عاملمون و هرچیز دیگه ای تحدید بشه

نقل‌قول
ممنون از همگی واقعا
اوکی شد دمتون گرم
یه راه حل هم خودم تست زدم که دیدم خیلی راحت تره اینکه کلا بیخیال  /var/www/ بشیم
آدرس روت داکیومنت رو کلا تغییر دادم آوردم تو یه مسیر دیگه . ردیف شد دیکه نیازی به تغییر دسترسی ها نیست تغییر آدرس بهترین گزینه - الان رو دستکا‍÷ فولدر روت رو گذاشتم کدهم تست زدم و اجرا شد ردیفههههههههههههههه
نظرتون چیه؟ این کار درسته من انجام دادم؟ اینجوری دیگه با امنیت و دسترسی ها کاری نداریم که
جواب شما رو هم در بالا تا حدی دادم
اما لزومی برای امنیت بالا در این پوشه وجود نداره!مگر کسی که کار مهمی انجام می ده و هرگونه دستکاری در فایل های این پوشه باعث بدبختیش می شه
اگر شما کار معمولی انجام می دید هیچ مشکلی نداره و اتفاقا بهترین راه رو انتخاب کردید
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 01:15 ب‌ظ توسط nafeldo »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #14 : 27 اسفند 1391، 03:30 ب‌ظ »
کاملا درسته!
نقل‌قول

نه همچنان پای حرف خودم هستم! ;)
اگر کلا دسترسی به پوشه رو آزاد کنیم ممکنه یک فایل حیاتی و مهم داخلش باشه که با اشتباه ما یا کسی که پشت سیستمه پاک شه!
اما وقتی شما از sudo nautilus یا sudo dolphin استفاده می کنید و کارتون رو در پوشه  /var/www/ انجام می دید بلافاصله فایل منیجر رو می بندید.همونطوری که قبلا گفتنم:
نقل‌قول
اگر اوبونتو دارید بزنید:

sudo nautilus
اگر کوبونتو دارید بزنید:

sudo dolphin
اینگونه فایلمنیجرتونو با دسترسی کامل باز می کنید
دلیل اینکه گفتم ببندیدش هم کاملا واضحه.اگر با فایل منیجر باز شده با دستور sudo کار دیگه ای هم انجام بدیم ممکنه سیستم و سیستم عاملمون و هرچیز دیگه ای تحدید بشه

نقل‌قول
ممنون از همگی واقعا
اوکی شد دمتون گرم
جواب شما رو هم در بالا تا حدی دادم
اما لزومی برای امنیت بالا در این پوشه وجود نداره!مگر کسی که کار مهمی انجام می ده و هرگونه دستکاری در فایل های این پوشه باعث بدبختیش می شه
اگر شما کار معمولی انجام می دید هیچ مشکلی نداره و اتفاقا بهترین راه رو انتخاب کردید
اصلا خوب نیست وقتی یه نفر لطف می‌کنه و اشتباهت رو بهت میگه، روی اون اشتباهت پافشاری کنی! ;)
انتقاد پذیر باشیم! :)