انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده برای استفاده از فضای نامحدود هاستم برای کمک به لینوکس کارها می خوام  (دفعات بازدید: 3111 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
من یک دانش آموز کلاس اول دبیرستان هستم که منابع نامحدودی از فضای ذخیره سازی با کیفیت زیر رو در اختیار دارم و می خوام به جامعه گنو و لینوکس کمک کنم. چه پیشنهادی می کنید که این فضا هدر نره و بهترین استفاده ازش بشه؟
سرور نیست
کیفیتش خوبه
از اون جای که گرفتم نوشته بود نامحدود ولی روی سی پنل نوشته 10گیگ
پهنای باند 80 گیگ ماهی
امنیتش خوبه
خودم تنهام و خیلی هم بلد نیستم بی
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 12:58 ق‌ظ توسط mojtabarezaei76 »
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
پاسخ : ایده دادن
« پاسخ #1 : 27 اسفند 1391، 12:39 ق‌ظ »
شما خودتون چه توانایی‌ها و چه علاقه‌هایی دارید؟
چون روزهای اول تنها خودتون هستید که پروژه رو جلو می‌برید.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
پاسخ : ایده دادن
« پاسخ #2 : 27 اسفند 1391، 12:41 ق‌ظ »
شما خودتون چه توانایی‌ها و چه علاقه‌هایی دارید؟
چون روزهای اول تنها خودتون هستید که پروژه رو جلو می‌برید.
من فقط حدود ۱ سال با وردپرس کار کردم از اچ تی ام ال و پی اچ پی یکم سرم می شه
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 01:02 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
عنوان تاپیک رو درست انتخاب کن: ایده برای استفاده از فضای نامحدود هاستم برای کمک به لینوکس کارها می خوام

سوالت رو کامل بپرس:
من یک دانش آموز کلاس ایکس دبیرستان/راهنمایی هستم که منابع نامحدودی از فضای ذخیره سازی با کیفیت زیر رو در اختیار دارم و می خوام به جامعه گنو و لینوکس کمک کنم. چه پیشنهادی می کنید که این فضا هدر نره و بهترین استفاده ازش بشه؟
نوع فضا: ؟؟؟
میزان فضا: ؟؟؟
نوع سخت افزار: ؟؟؟
امنیت سرورها: ؟؟؟
تیم نگهداری: دارد/ندارد
پهنای باند: ؟؟؟
وووو
توانایی های من: ؟؟؟

توضیح:‌پست اول رو ویرایش کن و اطلاعات لازم رو بهش اضافه کن
نقل‌قول
هاست نامحدود پهنای باند هم نا محدود
vps یا dedicated؟‌ کیفیتش رو هم بگو!
من بیشتر از این در باره ی هاستم نمی دونم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پهنای باند 80 گیگ ماهی
:o
چرا این رو توی تاپیک آپلودسنتر لینوکسی که زده بودی نگفتی ؟
ایرادات اساسی تو کارت داری:
اولیش اینکه دانش کافی نداری!
اعتبار لازم رو توی جامعه لینوکس کارها نداری!
از این فضا هم نمی تونی برای این کار استفاده کنی!

نقل‌قول
من یک دانش آموز کلاس اول دبیرستان هستم
خودم تنهام و خیلی هم بلد نیستم
برو دنبال درس و تا ۱۰ سال آینده از این فکرها نکن: http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=59552.msg481742#msg481742
حداکثر اینکه یک وبلاگ با وردپرس برای خودت راه اندازی کن

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
۱- جواب Fedora1100 رو به خاطر کلمات رکیک حذف کردم.

۲- برای کشف اینکه می تونی چیکار کنی که به جامعه کمک کنی، باید اول ببیی چه خلاءی وجود داره که تو می تونی حلش کنی. اکثر بچه های اینجا به فضای «نامحدود» دسترسی دارن و این نباید مشکل خاصی باشه برای پاسخ به یک سوال پرسیده شده. یعنی اگر کاری بود که الان همه به ذهنشون می رسید که باحاله و حلش نیازمند یک فضای نامحدود هاستینگ بود، خب یکی پیشنهاد می داد این فضا رو بده. کاری که تو باید بکنی اینه که اول ببینی چه سوالی هست که با اینکه لازمه و جوابش هم خیلی سخت نیست ولی هنوز پرسیده نشده و بعد جوابش رو بدی و خودش رو بپرسی و همه ذوق کنن که چه سوال جالبی و جوابش رو هم که خودت داری (:

اما بخش سخت اینه که آیا می تونی چنین سوالی بپرسی که ما همه منتظرش باشیم و ذوق کنیم؟ کار راحتی نیست ولی ارزش تلاش داره. 
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پهنای باند 80 گیگ ماهی

نقل‌قول
برو دنبال درس و تا ۱۰ سال آینده از این فکرها نکن: http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=59552.msg481742#msg481742

متاسفم برای این تفکر. اعتبار رو فعالیت به آدم میبخشه و فعالیت هم در سنین پایین شروع میشه. مطمئنا پدران ما هم همین طرز تفکر رو دارند که دم به دقیقه به بهانه های مختلف میخوان لپتاپ و ... رو ازمون بگیرن. شدیدا جو نظام کاستی بر ذهنت حاکم هست (چیزی مثل ایران زمان ساسانیان - مردم عادی حق درس خوندن نداشتند ، افراد خاصی فقط میتونستند با اشراف زاده ها مزدوج بشند و ... ! البته هنوزم در خیلی از مقاطع هست! مثلا اگر یک شخص مولتی میلیاردر مواد مخدر استعمال کنه از دید مردم هیچی نیست ولی اگر شخصی که بضاعتش رو نداره استعمال کنه میشه "خاک برسر عملی" میشه "بدبخت گوربگور شده" .) . این ذهنیت فقط و فقط بدرد کامیونیتی Apple میخوره (حتی طرفدارهای 4 آتیشه مایکرسافت هم اینطور نیستند) فقط کافیه با 4 تا پست تو انجمن اپلی یه نکته / آموزش بگی ، کلشون سرت هوار میشن (و آخرش هم بدرستی حرفت پی میبرن ولی میخوان اذیت کنن، همون جو کاستی) ولی اگر با 400 پست اسپم هم بدی هم بهت امتیاز میدن هم Like میزنن و هم سپاس میکنن.
دوستان اپلی منتظرت هستند ، همین الان یک iPhone 4 شونزده گیگ دست دوم به قیمت 900 بخر ، برو روش iOS 6.1 بزن و بعدش برو توی یه سایت مثل i-os.ir و یا i-phone.ir عضو بشو اونجا تمام این کارها رو بکن. نه تنها اینقدر سرت هوار نمیشیم ، مطمئن باش که به سال نرسیده مدیر میشی ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
پهنای باند 80 گیگ ماهی

نقل‌قول

متاسفم برای این تفکر. اعتبار رو فعالیت به آدم میبخشه و فعالیت هم در سنین پایین شروع میشه. مطمئنا پدران ما هم همین طرز تفکر رو دارند که دم به دقیقه به بهانه های مختلف میخوان لپتاپ و ... رو ازمون بگیرن. شدیدا جو نظام کاستی بر ذهنت حاکم هست (چیزی مثل ایران زمان ساسانیان - مردم عادی حق درس خوندن نداشتند ، افراد خاصی فقط میتونستند با اشراف زاده ها مزدوج بشند و ... ! البته هنوزم در خیلی از مقاطع هست! مثلا اگر یک شخص مولتی میلیاردر مواد مخدر استعمال کنه از دید مردم هیچی نیست ولی اگر شخصی که بضاعتش رو نداره استعمال کنه میشه "خاک برسر عملی" میشه "بدبخت گوربگور شده" .) . این ذهنیت فقط و فقط بدرد کامیونیتی Apple میخوره (حتی طرفدارهای 4 آتیشه مایکرسافت هم اینطور نیستند) فقط کافیه با 4 تا پست تو انجمن اپلی یه نکته / آموزش بگی ، کلشون سرت هوار میشن (و آخرش هم بدرستی حرفت پی میبرن ولی میخوان اذیت کنن، همون جو کاستی) ولی اگر با 400 پست اسپم هم بدی هم بهت امتیاز میدن هم Like میزنن و هم سپاس میکنن.
دوستان اپلی منتظرت هستند ، همین الان یک iPhone 4 شونزده گیگ دست دوم به قیمت 900 بخر ، برو روش iOS 6.1 بزن و بعدش برو توی یه سایت مثل i-os.ir و یا i-phone.ir عضو بشو اونجا تمام این کارها رو بکن. نه تنها اینقدر سرت هوار نمیشیم ، مطمئن باش که به سال نرسیده مدیر میشی ;)
بابا بی خیال شین،چقدر به هم می پرین
جفتتون تا حدی درست می گین
فعالیت کردن و چیز غیر درسی یاد گرفتن عالیه هم یه چیزی یاد گرفتی هم اگه با علاقت کار کرده باشی کلی هم حال می کنی ولی درس هم جای خودش رو داره،چون توی این مملکت اگه دانشگاه خوب نری ...(البته به استثنای افرادی خاص ;))
آقا کیان خیلی کش می دی قضیه رو،بی خیال شو
تا کی نصیحت؟
راستی من هم دبیرستانی هستم،اینو گفتم که اگه خواستی باز از این حرفا بزنی بدونی من هم هستم یه خرده شو بار من کن که از بار اونا کم شه ::)
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1391، 08:40 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان عزیز، من به همه (از جمله خودم) توصیه می‌کنم که حتمن این کتاب رو بخونید،
« چگونه یک هکر شویم » اریک ریموند

http://www.catb.org/esr/faqs/hacker-howto.html

نکته: در دنیای نرم‌افزار آزاد، منظور از هکر کسی هست که خوره‌ی رایانه هست و نه کسی که به کامپیوترهای دیگران نفوذ می‌کند.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
 ;D

عجب ماجرایی شده. کلی خندیدیم.
ول کنین این حرفا رو. هر کی هر کار خواست بکنه. نصیحت هم هم حد داره و هم باید خصوصی باشه.
در ضمن وقتی حدود 1/3 کاربرا زیر 18 سال هستن یا اینکه قبل از دانشگاه با لینوکس آشنا شدن ، این حرفا معنی نمیده

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
دوستان عزیز، من به همه (از جمله خودم) توصیه می‌کنم که حتمن این کتاب رو بخونید،
« چگونه یک هکر شویم » اریک ریموند

http://www.catb.org/esr/faqs/hacker-howto.html

نکته: در دنیای نرم‌افزار آزاد، منظور از هکر کسی هست که خوره‌ی رایانه هست و نه کسی که به کامپیوترهای دیگران نفوذ می‌کند.

یادمه جادی این رو قسمت خاصیش رو ترجمه کرده بود تو وبش هست :) .

;D

عجب ماجرایی شده. کلی خندیدیم.
ول کنین این حرفا رو. هر کی هر کار خواست بکنه. نصیحت هم هم حد داره و هم باید خصوصی باشه.
در ضمن وقتی حدود 1/3 کاربرا زیر 18 سال هستن یا اینکه قبل از دانشگاه با لینوکس آشنا شدن ، این حرفا معنی نمیده

خب نمیدونم اهل موسیقی هستی یا نه ، ولی من مصاحبه بعضی از خواننده های مشهور (بیشتر در سبک مورد علاقم یعنی هیپ هاپ (رپ) ) رو گوش میدم. سایت رپفا ( ](*,)) با "مهراد هیدن" (یکی از اعضای بند Zedbazi ) مصاحبه میکرد در مورد بعضیا که دیگران رو از رپ منع میکنند پرسید و مهراد جواب داد : حتما دوران کودکیشون خوب نبوده و الانم دارن سنگ جلو پای بقیه میندازن ...
از طرف دیگه هم توی مصاحبه یکی از برنامه های تلویزیونی با "آتیلا پسیانی" (هنرپیشه سینما/تلویزیون/تئاتر) گفت "نه عادت دارم کسی رو نصیحت کنم و نه نصیحت پذیر هستم چون میدونم که فایده ای نداره " . دقت کنید اول این کلمه با "نه" شروع میشه :| مطمئنا نصیحت کننده فقط انرژی هدر میده و نصیحت شونده اعصابش خرد میشه! در نهایت هم نصیحت کنندس که ضرر میکنه ، چون وقتی که میتونسته از زندگیش لذت ببره رو گذاشته پای چرت و پرت گفتن در گوش بقیه :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان، عزیزان، بزرگواران

« لطفن این بحث رو دیگه ادامه ندید. »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
خوب من این پست آقا کیان رو خوندم بغض کردم … :|
لذا خواهش مندم برای لحظاتی این تریبون آزاد رو در اختیار بنده قرار بدین … :|
نمیدونم شاید مقصود آقا کیان از جهتی مثبت به نظر بیاد چون اگه شما بخواین یه زندگیه خوب داشته باشین البته از نظر دیگران و افراد خارج از گود فقط سه راه دارین ۱ خر خونی کنین ۲ خر خونی کنین ۳ جیب آقاتون پر باشه و خوب اگه شرایط برقرار شد که زندگیه خوب از نظر دیگران تشکیل میشه و شما فقط در این صورته که میتونین با قشر داف ازدواج کنین و اگه دلتون خواست ویسکی بخورین و … ( … = با صیقه ها اسب سواری کنین زیر نور شمع شام بخورین تو وان شامپاین دراز بکشین و بازهم و … ) + این که میتونین به ریش باقی ملت بخندین که این هم باز خودش بیشتر با مورد سومه که تضمین میشه … و خوب اگه هدفتون اینا باشه اشکال نداره اینجوری زندگی کنین و میتونین به این اهدافا رزشمندتون برسین اما خوب من ترجیح میدم در موردم خودم نظر بدم … ( که شاید هم در مورده ما صادق باشه … ) من خودم به شخصه از چهار - پنج سال پیش ( یعنی زمانی که نوجوان هم نبودم و نه یا ده سال بیشتر نداشتم … ) چون تشنه ی تجربه ی اون قدرتی که از لینوکس سراغ داشتم بودم به لینوکس ( با مندرایو شروع کردم … ) مهاجرت کردم و به جرئت میتونم بگم جای من بخاطر خیلی تازه کار بودنم ( در این حد که بلد نبودم از دستور cd استفاده کنم … ) در خارج از این جامعه قرار گرفت و خوب یادمه که جلوی اعضای خانواده وایسادم ( با اون روحیه ی کودکانه ی لطیف :-" … ) و ویندوز رو پا کردم تا بتونم به طور کامل لینوکسُ مزه کنم و خوب ، خوب بود و چیزیم که الآن دارم از همون جاست … اما از یه طرف دیگه نگاه کنیم اگه این جامعه مختص به کاربرای خود داف پندار و به قولی یه مشت گیک یا مثلاً همونجوری که اینجا ذکر شد هکر نبود جای من کجا بود ؟؟؟!!!… اون وقت الآن بعد ۴-۵ سال دارایی من این بود یا بیشتر ؟؟؟!!!… شک ندارم که هیچ کدوم از این مشکلاتی که الآن دارمو نداشتم و خوب من تصمیممو گرفتم و رفتم سراغ لینوکس و مطمئنم اگه این کارو نمیکردم الآن داشتم رو ویندوز ۸ فیفا ۱۳ بازی میکردم … من جیب آقام پر نیست ولی دارم از کار کردن با لینوکس لذت میبرم انقدری که شبانه روز وقتمو میزارم پاش من واسه خودم زندگی میکنم و این فرقه منو شماست و امیدوارم که اینو در کنین … یه مسئله ای هست که بیشتر در مورده اوبونتو صادقه اونم این که خیلی از کسایی که الآن جزء اون قشر خود داف پندار یا به اصطلاح گیکند مدیون اوبونتو اند که راه رو براشون ساده کرد … ( البته استثناء هم زیاد داره … ) و این یعنی این که شما با یوزره روت وارد این دنیا نشدی و خودتم یه زمانی نیازمند این دانش و دسترسی بودی … حالا اگه این کاربر که وقت زیادی هم واسه یادگیری و در نتیجه از بین بردن محدودیت ها و کمک به این جامعه داره با این رفتار افتضاح شما رو به رو شه چه اتفاقی براش میوفته ؟؟؟!!!… زده نمیشه ؟؟؟!!!… باور کنید بهاش سنگینه … و این بها رو باید بخاطره حرف و لحن و رفتار شما بپردازه و خوب واضحه که شما مسئولی … کله حرفه من دوتا چیزه ۱ فرصت یادگیری دادن ۲ اختیاره انتخاب دادن و خوب شما دوست عزیز به هیچ عنوان این انجمن متعلق به من نیست اما به عنوان یه کاربر گنو / لینوکس ازتون خواهش میکنم عقده های خودتو سر کاربرای دیگه خالی نکنین و سعی کنید با دید مثبت تری نگاه کنین و در کل خوب باشین چون مطمئنم چیزای زیادی بلدین که میتونین به ما یاد بدین و من خودم به شخصه محتاج این یاد گرفتنم اما اگه نمیتونین خوب باشین چیزی نگین که کاربر از این جامعه و در نهایت از گنو / لینوکس زده بشه … بزارین کاربر تو انتخاب راهش آزاد باشه فقط ابزارو بدین دستش این بهترین کمکه و باعث میشه کاربر یه تفکر آزاد و بدون محدودیت داشته باشه … به جرئت میتونم بگم هدف گنو / لینوکس هم همینه …
بخاطره لحنه بد غلط املایی تایپی و کلاً همه چیز ببخشید … بازم میگم میشه حقو به آقا کیان داد از نگاهی چون بالاخره ایشون این دوران رو گذروندن و ما تازه اول کاریم …
( میدونم خوب نبود اما تمام سعیمو کردم که خوب باشه … )

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
منظور کیان اینی که شما فکر می کنید نیست!کمی اغراق می کنه شما بد برداشت می کنی
می خو.اد شما کاری انجام ندی که وقتتو در آینده بگیره،مثلا مسئله پشتیبانی.
کیان بهت یچیزی پ.خ کرده بودم!خواندیش؟اینارم اضافه کنم که کلی گویی نکن که باعث ابهام شه!وقتی یک چیزی می گی کامل توضیح بده.دلیل بیار
بحث رو خواهشا ادامه ندید! کسی از انجمن دیگه بیاد اینجا بهمون می خنده ها!!!!!! چرا به خود کیان نمی گید که آقا ازین حرفا به ما نزن
البته منم هم سن شمام درکتون می کنم که چگونه برداشت کردید و دارید چی فکر می کنید!
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.