دوستان عزیز، من به همه (از جمله خودم) توصیه میکنم که حتمن این کتاب رو بخونید،
« چگونه یک هکر شویم » اریک ریموند
http://www.catb.org/esr/faqs/hacker-howto.html
نکته: در دنیای نرمافزار آزاد، منظور از هکر کسی هست که خورهی رایانه هست و نه کسی که به کامپیوترهای دیگران نفوذ میکند.
یادمه جادی این رو قسمت خاصیش رو ترجمه کرده بود تو وبش هست
.
عجب ماجرایی شده. کلی خندیدیم.
ول کنین این حرفا رو. هر کی هر کار خواست بکنه. نصیحت هم هم حد داره و هم باید خصوصی باشه.
در ضمن وقتی حدود 1/3 کاربرا زیر 18 سال هستن یا اینکه قبل از دانشگاه با لینوکس آشنا شدن ، این حرفا معنی نمیده
خب نمیدونم اهل موسیقی هستی یا نه ، ولی من مصاحبه بعضی از خواننده های مشهور (بیشتر در سبک مورد علاقم یعنی هیپ هاپ (رپ) ) رو گوش میدم. سایت رپفا (
) با "مهراد هیدن" (یکی از اعضای بند Zedbazi ) مصاحبه میکرد در مورد بعضیا که دیگران رو از رپ منع میکنند پرسید و مهراد جواب داد : حتما دوران کودکیشون خوب نبوده و الانم دارن سنگ جلو پای بقیه میندازن ...
از طرف دیگه هم توی مصاحبه یکی از برنامه های تلویزیونی با "آتیلا پسیانی" (هنرپیشه سینما/تلویزیون/تئاتر) گفت "نه عادت دارم کسی رو نصیحت کنم و نه نصیحت پذیر هستم چون میدونم که فایده ای نداره " . دقت کنید اول این کلمه با "نه" شروع میشه :| مطمئنا نصیحت کننده فقط انرژی هدر میده و نصیحت شونده اعصابش خرد میشه! در نهایت هم نصیحت کنندس که ضرر میکنه ، چون وقتی که میتونسته از زندگیش لذت ببره رو گذاشته پای چرت و پرت گفتن در گوش بقیه
.