انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21910 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 07:44 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
پاسخ : سوال
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1392، 06:28 ب‌ظ »
1-اگه بگم یه مقاله چند صفحه ای میشه ولی خلاصه دو تاشو می گم:میزکار ها ی مختلف و زیباش و این که می دونم هر جوری که بخوام می تونم تغییرش بدم
2-اگه مثل اوبونتو باشه(آزاد و متن باز و...) و قیمتش مناسب آره
3-نه
4-بستگی داره،آزاد و متن باز باشه یا نه و خیلی عوامل دیگه،اگه مثل قاصدک باشه اصلا
5-نمی دونم،دربارش فکر نکردم
6-می رم ویندوز،مثلا یه وقتی می شه بچه های فامیل میان خونمون،واسشون تو ویندوز یه بازی نصب می کنم حال کنن
----------جواب سوال اولت(فقط با یه فرق کوچیک)--------------
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,843.0.html
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 06:31 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1392، 06:36 ب‌ظ »
نقل‌قول

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟

1- یه جورایی چون مجبورم :)
2- بله :)
3- اگر تحت مجوز BSD و یا از خانواده BSD باشه حتما!
4- بله
5- بله ، حتما!
6- ابتدا دنبال جایگزین میگردم ، اگر به نتیجه دقیقی نرسیدم میرم سراغ همون سیستم :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1392، 06:59 ب‌ظ »
گرچه تاپیکت با قوانین سازگاری کامل نداره اما سوالات جالبه

۱− بیشتر برنامه های لینوکس آزاد هستند. سرعت... . معمولا برای انجام هر کاری دو یا چند راه دارم. زیبایی .خوراک برنامه نویسیه. برای تقویت مغر هم خوبه ;D
۲− هم آره هم نه! اگه مثل ویندوز باشه نه.اما اگه مثل مکینتاش باشه شاید
۳− اگر از گنو/لینوکس در زمینه های مد نظر من بهتر بود یا حداعقل کاربرد بیشتری داشت چرا که نه!
۴− من کار ندارم سیستم عامل کجاییه.ایرانیه؟آمریکاییه؟برای کل دنیاست؟ مهم اینه کدومشون امکانات و ویژگی های مد نظرمو داشته باشه
۵− سوالی نیست که در یکی دو خط بتونم جواب بدم.به خیلی چیزها بستگی داره.ولی عموما بله
۶− ترجیه می دم در سیستمم −مثل الان− یک سیستم عامل داشته باشم. اگر معادلی پیادا نکردم از سیستم برادرم استفاده می کنم
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 07:00 ب‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1392، 07:23 ب‌ظ »
با سلام خوب کاش شما هم یه عنوان مناسب برای تایپیکتون پیدا میکردینو دل جماعتی رو شاد  ;)
1- دنبال تنوع طلبی و تست چیزهای جدید هستم (البته همیشه محدودیت هایی داشتم  چه از نظر مالی و چه فکری و شخصی)در ضمن همیشه چیزی برای یادگیری وجود داره ولی ویندوز دیگه خیلی یکنواخت و کسل کننده شده و چیز خاصی برای خراب کردن نداره ولی لینوکس هر وقت خرابکاری میکنی کلی چیز یاد میگیری
2- بستگی به قیمت شرایط جیب مبارک و البته امکانات اون سیستم عامل داره
3- تا چی باشه  ... !!!
4- اینم بستگی داره   اگه حس کنم سازنده اون سیستم عامل به شعور من کاربر توهین کنه و کارای احمقانه در ساخت سیستم عاملش انجام بده از نظر من بدرد لای جرز دیوار میخوره  ;D   راحت بگم من توی اولین نسخه توقع ندارم همه چی داشته باشه ولی به استفاده کنند حس احمق بودن و ... بودن تلقین نکنه وگر نه جمله قبلی در موردش صادقه و باید در شرکت سازنده اش رو گل بگیری
5- خوب اینم بستگی به شرایط داره سوال خیلی کلیه !  خوب بیسش چی باشه ؟؟ ببینید اگه بتونه پشتیبانی خوبی رو انجام بده (که در ایران کسی معنی پشتیبانی رو نمیدونه  متاسفانه)و اون کسی هم که معنی اینها رو میدونه افرادی پایین دست هستن   پس در این شرایط بهتره پولش رو بیرون نریزه   چون من به شخصه حاضر نیستم اسمش رو بزبون بیارم چی برسه که بخواهم از یه همیچین چیزی استفاده کنم    ولی اگه امکانات و ساپورت خوبی داشته باشه با کمال میل حاضرم استفاده کنم (البته موارد قبلی رو نقص نکنه و گرنه  جای CD اون ته سطل زباله هست    البته در صورت پس نگرفتن فروشنده اصلی  ;) )
6- فکر کنم در شرایطی که یه پروژه بهت بدن و سیستم دم دستت نباشه و فقط گوشی داشته باشی گیر نکردی ؟؟؟ (خوب باور نکردنیه  ولی واقعیته!!) خوب من به شخصه دارای خلاقیت زیادی هستم و توانایی ذاتی در وقف دادن خودم با شرایط رو دارم  پس خودم از خودم نبوغ ارایه میدم (خوب اون چیزی که توی جمجمه من و توی سرمه اسمش مغزه  برای یه همچین مواقعی گذاشتن خوب !!)
من بنا به دلایلی آفیس روی سیستم ویندوزیم نصب نمیشه !!! حتی لیبره و اوپن آفیس هم نصب نمیشه !! خوب من با این شرایط دارم از ویندوزم هم کار میکشم (دانشجو بودم البته ترم قبلی تموم شدم  ترم آخر هم که همه میدونن چه خبره !!) خوب من تونستم خودم رو با شرایط وقف یدم     و حوصله ویندوز عوض کردن رو نداشتم (خوب کلی آپدیت کرده بودم نمیخوام دوباره ترافیک بدم)  میبینی که از حد معمولی شرایط وقف دادن خودم با محیط بیشتره (تعریف نیست ولی کسی که این کاره باشه باید در شرایط سخت قرار بگیره تا معلوم بشه چیکاره هست و بقولی چند مرده ... )
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #5 : 03 فروردین 1392، 07:46 ب‌ظ »
گرچه تاپیکت با قوانین سازگاری کامل نداره اما سوالات جالبه
ممنون اسم تاپیک عوض شد تا بهتر مفهوم رو برسونه
این بخش مربوط به پروژه ها هست و خوب این هم یک پروژه هست اما باید قبلش یک سری سوال بپرسم تا بتونم پروژه رو تعریف کنم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #6 : 03 فروردین 1392، 07:47 ب‌ظ »
۱. چون آزاد هست و توقفش غیرممکن و همچنین هیچ انسانی (حتی استالمن و یا توروالدز) هم نمی‌تونن اون رو به حالت انحصاری در بیارن. (چون سریع fork می‌شه).

۲. اگه شرایطش پیش بیاد حتمن، بستگی به کاربرد اون سیستم عامل داره.

۳. بله، البته ترجیح می‌دم با سیستم‌های عاملی کار کنم که تحت پروانه‌ی GNU GPL باشن.

۴. اگه دولتی باشه نه، اگه مردمی باشه بستگی به اهداف و آینده‌ و تاثیر جهانی اون سیستم‌عامل داره.

۵. فکر نکنم، چون همچین کاری رو کار بیهوده‌ای می‌دونم که کسی بخواد همچین کاری رو انجام بده. اگر نرم‌افزار آزاد بده بیرون حتمن حمایت می‌کنم.

۶. تا اون‌جا که ممکنه استفاده نمی‌کنم ولی اگه مجبور بشم استفاده می‌کنم (مثل DraftSight روی اوبونتو، چون تنها نرم‌افزار رایگانی روی گنو/لینوکس هست که فایل‌های dwg رو می‌خونه) (فایل‌های dwg فایل‌های اتوکد هستن)

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #7 : 03 فروردین 1392، 07:52 ب‌ظ »
با سلام خوب کاش شما هم یه عنوان مناسب برای تایپیکتون پیدا میکردینو دل جماعتی رو شاد  ;)
اسم تاپیک عوض شد ;)
نقل‌قول
4- اینم بستگی داره   اگه حس کنم سازنده اون سیستم عامل به شعور من کاربر توهین کنه و کارای احمقانه در ساخت سیستم عاملش انجام بده از نظر من بدرد لای جرز دیوار میخوره  ;D   راحت بگم من توی اولین نسخه توقع ندارم همه چی داشته باشه ولی به استفاده کنند حس احمق بودن و ... بودن تلقین نکنه وگر نه جمله قبلی در موردش صادقه و باید در شرکت سازنده اش رو گل بگیری
ممنون بابت پاسخ شما دوست عزیز
منظورتون واضح نبود ، یا حداقال من و همکارانم متوجه منظور شما نشدیم البته فقط در این جمله متوجه نشدیم
نقل‌قول
اینم بستگی داره   اگه حس کنم سازنده اون سیستم عامل به شعور من کاربر توهین کنه و کارای احمقانه در ساخت سیستم عاملش انجام بده از نظر من بدرد لای جرز دیوار میخوره
لطفا توضیح بیشتری بدید
نقل‌قول
5- خوب اینم بستگی به شرایط داره سوال خیلی کلیه !  خوب بیسش چی باشه ؟؟ ببینید اگه بتونه پشتیبانی خوبی رو انجام بده (که در ایران کسی معنی پشتیبانی رو نمیدونه  متاسفانه)
ما با جذب سرمایه های گسترده تا الان در تلاش بودیم زیر ساخت رو اماده کنیم و پشتیبانی از اولین بخش های این زیر ساخت است
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #8 : 03 فروردین 1392، 07:55 ب‌ظ »
۵. فکر نکنم، چون همچین کاری رو کار بیهوده‌ای می‌دونم که کسی بخواد همچین کاری رو انجام بده. اگر نرم‌افزار آزاد بده بیرون حتمن حمایت می‌کنم.
بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
شما «قاصدک» رو توی انجمن جست‌و‌جو کنید متوجه می‌شد :)

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنون
فکر میکنم به اندازه کافی در مورد قاصدک اطلاعات داریم ، ولی این سوالات و این کار مربوط به کار و کارهای که قاصدک کرده نمیشه،و قابل مقایسه نیست
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
ممنون
فکر میکنم به اندازه کافی در مورد قاصدک اطلاعات داریم ، ولی این سوالات و این کار مربوط به کار و کارهای که قاصدک کرده نمیشه،و قابل مقایسه نیست
از حرفاتون معلومه قراره که یه توزیع بسازید درسته؟
شرکتی چیزی حمایت می کنه؟حامی مالی منظورمه
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 08:02 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنون
خیر درست نیست قرار نیست یک توزیع ساخته بشه ، چون به اندازه کافی توزیع های مختلف وجود داره
اما قرار هست یک سیستم عامل طراحی بشه
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
ممنون
شرکتی چیزی حمایت می کنه؟حامی مالی منظورمه
احتمالا
نقل‌قول
منظورتون واضح نبود ، یا حداقال من و همکارانم متوجه منظور شما نشدیم البته فقط در این جمله متوجه نشدیم

بعدا نوشت:
نه ;D (با توجه به پست بالایی)
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 08:05 ب‌ظ توسط nafeldo »

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
ممنون
خیر درست نیست قرار نیست یک توزیع ساخته بشه ، چون به اندازه کافی توزیع های مختلف وجود داره
اما قرار هست یک سیستم عامل طراحی بشه
ممکنه خودتونو معرفی کنید؟
منظورم شرکتتون یا گروهتونه
+حامیان
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 08:07 ب‌ظ توسط nafeldo »