1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟
3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟
4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟
5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
با سلام خوب کاش شما هم یه عنوان مناسب برای تایپیکتون پیدا میکردینو دل جماعتی رو شاد
1- دنبال تنوع طلبی و تست چیزهای جدید هستم (البته همیشه محدودیت هایی داشتم چه از نظر مالی و چه فکری و شخصی)در ضمن همیشه چیزی برای یادگیری وجود داره ولی ویندوز دیگه خیلی یکنواخت و کسل کننده شده و چیز خاصی برای خراب کردن نداره ولی لینوکس هر وقت خرابکاری میکنی کلی چیز یاد میگیری
2- بستگی به قیمت شرایط جیب مبارک و البته امکانات اون سیستم عامل داره
3- تا چی باشه ... !!!
4- اینم بستگی داره اگه حس کنم سازنده اون سیستم عامل به شعور من کاربر توهین کنه و کارای احمقانه در ساخت سیستم عاملش انجام بده از نظر من بدرد لای جرز دیوار میخوره
راحت بگم من توی اولین نسخه توقع ندارم همه چی داشته باشه ولی به استفاده کنند حس احمق بودن و ... بودن تلقین نکنه وگر نه جمله قبلی در موردش صادقه و باید در شرکت سازنده اش رو گل بگیری
5- خوب اینم بستگی به شرایط داره سوال خیلی کلیه ! خوب بیسش چی باشه ؟؟ ببینید اگه بتونه پشتیبانی خوبی رو انجام بده (که در ایران کسی معنی پشتیبانی رو نمیدونه متاسفانه)و اون کسی هم که معنی اینها رو میدونه افرادی پایین دست هستن پس در این شرایط بهتره پولش رو بیرون نریزه چون من به شخصه حاضر نیستم اسمش رو بزبون بیارم چی برسه که بخواهم از یه همیچین چیزی استفاده کنم ولی اگه امکانات و ساپورت خوبی داشته باشه با کمال میل حاضرم استفاده کنم (البته موارد قبلی رو نقص نکنه و گرنه جای CD اون ته سطل زباله هست البته در صورت پس نگرفتن فروشنده اصلی
)
6- فکر کنم در شرایطی که یه پروژه بهت بدن و سیستم دم دستت نباشه و فقط گوشی داشته باشی گیر نکردی ؟؟؟ (خوب باور نکردنیه ولی واقعیته!!) خوب من به شخصه دارای خلاقیت زیادی هستم و توانایی ذاتی در وقف دادن خودم با شرایط رو دارم پس خودم از خودم نبوغ ارایه میدم (خوب اون چیزی که توی جمجمه من و توی سرمه اسمش مغزه برای یه همچین مواقعی گذاشتن خوب !!)
من بنا به دلایلی آفیس روی سیستم ویندوزیم نصب نمیشه !!! حتی لیبره و اوپن آفیس هم نصب نمیشه !! خوب من با این شرایط دارم از ویندوزم هم کار میکشم (دانشجو بودم البته ترم قبلی تموم شدم ترم آخر هم که همه میدونن چه خبره !!) خوب من تونستم خودم رو با شرایط وقف یدم و حوصله ویندوز عوض کردن رو نداشتم (خوب کلی آپدیت کرده بودم نمیخوام دوباره ترافیک بدم) میبینی که از حد معمولی شرایط وقف دادن خودم با محیط بیشتره (تعریف نیست ولی کسی که این کاره باشه باید در شرایط سخت قرار بگیره تا معلوم بشه چیکاره هست و بقولی چند مرده ... )