اول سوالا:
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟
3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟
4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟
5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
1)چون سیستم عامل گنو بدون هسته لینوکس بی مصرفه
اما خارج از شوخی یه جورایی با طبیعتم سازگاره.
۲)اگه اون سیستم عامل گنو لینوکس باشه حتما این کار رو می کنم.
۳)نه.چون در حال حاضر تنها سیستم عامل آزاد گنو لینوکسه(نمی دونم آیا freebsd هم آزاد حساب میشه یا نه؟) و اگه قراره یه سیستم عامل آزاد پیدا بشه باید حداقل ده سال از عمرش بگذره و تو این مدت به شدت در حال توسعه باشه تا قابل استفاده بشه.
۴)اگر آزاد باشه و یه چند سالی از عمرش گذشته باشه،آره حتما!
۵)اگر نوآوری های جالبی داشته باشه و هدفش چاپیدن بیت المال نباشه،آره.
۶)اگر نیاز جدی باشه واحتیاج به کار سنگین نباشه از طریق ویرچوال باکس انجام میدم.اما اگه کار زیاد بخواد به ویندوز سوویچ می کنم.(که البته خوشبختانه این موضوع در مورد من تنها مواردی که می خوام limbo بازی کنم اتفاق میوفته و بس.
خوب قبل از اینکه بحث انحرافش بیشتر بشه یکیمی توضیح بدم و دوباره سوال خودم رو بپرسم
در سال 1388 یک طرح ذهنی برای طراحی یک سیستم عامل شکل گرفت و در طول مدت یک سال تا اوایل سال 1389 این طرح بر روی کاغذ تکمیل شد.و یک ایده شکل گرفت که مربوط به طراحی یک سیستم عامل میشه
فقط میتونم بگم که این کار یک کار دولتی نیست و کاملا به صورت خصوصی اداره میشه ، و هیچ گونه ارتباطی با ارگان های دولتی و نظامی نداره ...
از لحاظ سرمایه گذاری هم چندین شرکت سرمایه لازم برای این کار رو تامین خواهند کرد ، هم اکنون هم سرمایه گذاری های خوبی برای ایجاد زیر ساخت مناسب انجام داده اند
برادر گرامی هر فعالیتی که انسان انجام می ده منطقا نیاز و هدفی می طلبه و اگه ما کاری رو بدون نیاز و هدف انجام بدیم فقط وقتمون رو تلف کردیم.
شما اگر میخواین یه محصول عظیم به نام سیستم عامل رو تولید کنید لطفا بگید چه نیازی به انجام این کار دارید و هدفتون چیه؟سیستم عامل شما چه چیزهایی خواهد داشت که سیستم عامل های فعلی ندارند؟
خوبه که بدونید لینوس توروالدز اگر از انتشار به موقع hurd مطمئن بود هرگز به خودش زحمت نوشتن لینوکس رو نمی داد چون در اون صورت کارش بی ارزش می شد.