انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21925 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
شما «قاصدک» رو توی انجمن جست‌و‌جو کنید متوجه می‌شد :)
ممنون
فکر میکنم به اندازه کافی در مورد قاصدک اطلاعات داریم ، ولی این سوالات و این کار مربوط به کار و کارهای که قاصدک کرده نمیشه،و قابل مقایسه نیست
از حرفاتون معلومه قراره که یه توزیع بسازید درسته؟
خیر درست نیست قرار نیست یک توزیع ساخته بشه ، چون به اندازه کافی توزیع های مختلف وجود داره
اما قرار هست یک سیستم عامل طراحی بشه
یعنی لینوکس نیست؟نمی فهمم،یعنی قراره هسته هم خودتون بنویسید؟
حامی مالی؟
قراره توی یه شرکت کار کنید یا این که چند نفر دور هم جمع شید و سیستم عامل بنویسید؟ ??? ::)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
خوب قبل از اینکه بحث انحرافش بیشتر بشه یکیمی توضیح بدم و دوباره سوال خودم رو بپرسم

در سال 1388 یک طرح ذهنی برای طراحی یک سیستم عامل شکل گرفت و در طول مدت یک سال تا اوایل سال 1389 این طرح بر روی کاغذ تکمیل شد.و یک ایده شکل گرفت که مربوط به طراحی یک سیستم عامل میشه
فقط میتونم بگم که این کار یک کار دولتی نیست و کاملا به صورت خصوصی اداره میشه ، و هیچ گونه ارتباطی با ارگان های دولتی و نظامی نداره ...
از لحاظ سرمایه گذاری هم چندین شرکت سرمایه لازم برای این کار رو تامین خواهند کرد ، هم اکنون هم سرمایه گذاری های خوبی برای ایجاد زیر ساخت مناسب انجام داده اند

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
دوست عزیز توی مسموم ترین کامیونیتی ممکن دارید نظرخواهی میکنید! میدونید چرا؟ چون الان همه حس "خود فیلسوف پنداری" شون میزنه بالا (این حس درست مثل لحظه ای که شخص میخواد استفراغ کنه میزنه بالا غیر عمدی هست) و بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)

نکته : مجوز GPL درامد زاییتون رو کم میکنه در حد اعلا. از BSD استفاده کنید که به موقعش بتونید انحصاریش کنید و درامد کسب کنید و از زندگی بدون GNU لذت ببرید ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
البته شاید خنده دار یا احمقانه باشه،طراحی یک سیستم عامل!!!
اما ما به دنبال ایده ها و برنامه نویس های خوب میگردیم،کسی هم قرار نیست ضرر کنه یا پولی سرمایه گذاری کنه البته اشخاص رو میگم (چون ما سرمایه گذار های خاص خودمون رو داریم)

نقل‌قول
قراره توی یه شرکت کار کنید یا این که چند نفر دور هم جمع شید و سیستم عامل بنویسید؟ 
در تلاش هستیم در شهر های مختلف دفتر های تهیه کنیم تا به گستره زیادی از افراد و ایده ها دسترسی داشته باشیم
هم اکنون در تهران - اصفهان - کیش / دفاتری تهیه شده و در حال اماده سازی هست برای انجام کار
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
دوست عزیز توی مسموم ترین کامیونیتی ممکن دارید نظرخواهی میکنید! میدونید چرا؟ چون الان همه حس "خود فیلسوف پنداری" شون میزنه بالا (این حس درست مثل لحظه ای که شخص میخواد استفراغ کنه میزنه بالا غیر عمدی هست) و بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)

نکته : مجوز GPL درامد زاییتون رو کم میکنه در حد اعلا. از BSD استفاده کنید که به موقعش بتونید انحصاریش کنید و درامد کسب کنید و از زندگی بدون GNU لذت ببرید ;)
ما خودمون اشنایی زیادی با این مشکل داریم/زمانی که طرح های توجیحی رو برای کسب سرمایه میفرستادیم با این مشکل رو به روی میشدیم ولی وقتی ایده رو شخص / کاربر / و یا سرمایه گذار میشنوه به اصطلاح کامفیوز میکنه و نظرش عوض میشه

من هم نمیتونم الان ایده رو بگم ، فقط وظیفه ام الان اینه که اطلاعات جمع کنیم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
محمد رضا +۱

راستی هرچه قدر بیشتر راجع به پروژه بگی نظرسنجی غیر واقعی تر می شه
بگذار این تاپیک جلو بره بعدا یک تاپیک جدید باز کن فکر کنم بهتر باشه
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
خوب من سوال 5 رو جوا نداده بودم که الآن جواب می دم
5-اگه طوری طراحی شه که نرم افزار های سیستم عامل های دیگه مثل اوبونتو یا مثلا فدورا روش نصب شه و متن باز باشه بله
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
اول سوالا:

نقل‌قول
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟

1)چون سیستم عامل گنو بدون هسته لینوکس بی مصرفه ;D
اما خارج از شوخی یه جورایی با طبیعتم سازگاره.

۲)اگه اون سیستم عامل گنو لینوکس باشه حتما این کار رو می کنم.

۳)نه.چون در حال حاضر تنها سیستم عامل آزاد گنو لینوکسه(نمی دونم آیا freebsd هم آزاد حساب میشه یا نه؟) و اگه قراره یه سیستم عامل آزاد پیدا بشه باید حداقل ده سال از عمرش بگذره و تو این مدت به شدت در حال توسعه باشه تا قابل استفاده بشه.

۴)اگر آزاد باشه و یه چند سالی از عمرش گذشته باشه،آره حتما!

۵)اگر نوآوری های جالبی داشته باشه و هدفش چاپیدن بیت المال نباشه،آره.

۶)اگر نیاز جدی باشه واحتیاج به کار سنگین نباشه از طریق ویرچوال باکس انجام میدم.اما اگه کار زیاد بخواد به ویندوز سوویچ می کنم.(که البته خوشبختانه این موضوع در مورد من تنها مواردی که می خوام limbo بازی کنم اتفاق میوفته و بس.

نقل‌قول
خوب قبل از اینکه بحث انحرافش بیشتر بشه یکیمی توضیح بدم و دوباره سوال خودم رو بپرسم

در سال 1388 یک طرح ذهنی برای طراحی یک سیستم عامل شکل گرفت و در طول مدت یک سال تا اوایل سال 1389 این طرح بر روی کاغذ تکمیل شد.و یک ایده شکل گرفت که مربوط به طراحی یک سیستم عامل میشه
فقط میتونم بگم که این کار یک کار دولتی نیست و کاملا به صورت خصوصی اداره میشه ، و هیچ گونه ارتباطی با ارگان های دولتی و نظامی نداره ...
از لحاظ سرمایه گذاری هم چندین شرکت سرمایه لازم برای این کار رو تامین خواهند کرد ، هم اکنون هم سرمایه گذاری های خوبی برای ایجاد زیر ساخت مناسب انجام داده اند

برادر گرامی هر فعالیتی که انسان انجام می ده منطقا نیاز و هدفی می طلبه و اگه ما کاری رو بدون نیاز و هدف انجام بدیم فقط وقتمون رو تلف کردیم.
شما اگر میخواین یه محصول عظیم به نام سیستم عامل رو تولید کنید لطفا بگید چه نیازی به انجام این کار دارید و هدفتون چیه؟سیستم عامل شما چه چیزهایی خواهد داشت که سیستم عامل های فعلی ندارند؟
خوبه که بدونید لینوس توروالدز اگر از انتشار به موقع hurd مطمئن بود هرگز به خودش زحمت نوشتن لینوکس رو نمی داد چون در اون صورت کارش بی ارزش می شد.
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 08:48 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
محسن جان BSD در واقع پایه گذار نرم افزار آزاد هست (1976)  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
پشت هر کاری بدون شک هدفی خوابیده،و این نیاز بوده که تبدیل به هدف شده
ما یک نیازی رو احساس کردیم و هدف ما هم الان بر طرف کردن اون نیاز هست

قرار نیست بدون امکانات یه پروژه رو استارت بزنیم و در وسط راه با ملیارد ها تومن سرمایه بگیم نمیشه

طبق پیش بینی های ما این سیستم عامل تا سال 1395 اماده خواهد شد
نقل‌قول
هیچ وقت نباید یک پروژه رو از ابتدا شروع کرد بلکه باید کار های نیمه تمام قبلی رو تمام کرد
سخن بالا گفته مدیر عامل شرکت پتیاک بود
منظور از جمله بالا این بود که قرار نیست یه کار رو از ابتدا شروع کنیم ، بلکه میخواهیم مجموعه ای از کار های ناتمام قبلی رو تموم کنیم و در نهایت یه محصولی رو عرضه کنیم به نام سیستم عامل
ما با یک شعار ثبت شرکت کردیم و اون شعار چیزی نبود جز / تحقق رویا ها را با ما تجربه کنید /
میخوایم غیر ممکن ها رو شدنی کنیم،و با امکاناتی بی نظیر
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
پشت هر کاری بدون شک هدفی خوابیده،و این نیاز بوده که تبدیل به هدف شده
ما یک نیازی رو احساس کردیم و هدف ما هم الان بر طرف کردن اون نیاز هست

قرار نیست بدون امکانات یه پروژه رو استارت بزنیم و در وسط راه با ملیارد ها تومن سرمایه بگیم نمیشه

طبق پیش بینی های ما این سیستم عامل تا سال 1395 اماده خواهد شد
نقل‌قول
هیچ وقت نباید یک پروژه رو از ابتدا شروع کرد بلکه باید کار های نیمه تمام قبلی رو تمام کرد
سخن بالا گفته مدیر عامل شرکت پتیاک بود
منظور از جمله بالا این بود که قرار نیست یه کار رو از ابتدا شروع کنیم ، بلکه میخواهیم مجموعه ای از کار های ناتمام قبلی رو تموم کنیم و در نهایت یه محصولی رو عرضه کنیم به نام سیستم عامل
ما با یک شعار ثبت شرکت کردیم و اون شعار چیزی نبود جز / تحقق رویا ها را با ما تجربه کنید /
میخوایم غیر ممکن ها رو شدنی کنیم،و با امکاناتی بی نظیر

خب اگر برای کارتون هدف دارید پس امیدوارم موفق بشید. :)
و اگر سیستم عاملتون سال 95 آماده بشه و اگه زنده باشم قول می دم حداقل برای یه بار امتحانش کنم و احتمالا تا اون موقع هم انشاءالله یه برنامه نویس لایق میشم و از این طریق می تون کمکتون کنم ;)

ضمنا این گفته مدیر عامل پتیاک با اندکی تغییر به صورت یک قانون بین برنامه نویس ها دراومده:

«برنامه نویسان خوب می دونند چی رو بنویسند؛برنامه نویسان خارق العاده می دونند چی رو بازنویسی کنن» 8)

نقل‌قول
محسن جان BSD در واقع پایه گذار نرم افزار آزاد هست (1976) 

آه...ببخشید،نمی دونستم.متاسفانه اطلاعات من در زمینه BSD بسیار ناچیزه اما یادمه یه جا خوندم که کلمه "free" در مجوز BSD به معنای رایگان و آزادی نرم افزار در این مجوز معنا نداره.
اگر اشتباه نکنم پست خودت بود.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : سوال
« پاسخ #26 : 03 فروردین 1392، 09:09 ب‌ظ »
ممنون بابت پاسخ شما دوست عزیز
منظورتون واضح نبود ، یا حداقل من و همکارانم متوجه منظور شما نشدیم البته فقط در این جمله متوجه نشدیم
نقل‌قول
اینم بستگی داره   اگه حس کنم سازنده اون سیستم عامل به شعور من کاربر توهین کنه و کارای احمقانه در ساخت سیستم عاملش انجام بده از نظر من بدرد لای جرز دیوار میخوره
لطفا توضیح بیشتری بدید
نقل‌قول
5- خوب اینم بستگی به شرایط داره سوال خیلی کلیه !  خوب بیسش چی باشه ؟؟ ببینید اگه بتونه پشتیبانی خوبی رو انجام بده (که در ایران کسی معنی پشتیبانی رو نمیدونه  متاسفانه)
ما با جذب سرمایه های گسترده تا الان در تلاش بودیم زیر ساخت رو اماده کنیم و پشتیبانی از اولین بخش های این زیر ساخت است
خوب مورد اول در جاهای مختلف رو میشه دید ولی یه مثال ساده میزنم از ویندوز (اوبونتو هم از این مورد ها داره فکر نکنین نداره ها ؟؟!!!!  چون اگه از اوبونتو مثال بزنم تایپیک رو منحرف میشه ولی از ویندوز بگم همه شاد میشن طبق تجربه قبلی)خوب در ویندوز من یه نرم افزاری رو نصب کردم (نرم افزار پخش کارت تی وی هیربید پین اوید !! )خوب این نرم سافزار بعد از نصب پاک نمیشد!!! بعد ویندوز رو عوض کردم پاک شد؟؟!!! من آفیس 2013 رو آمدم نصب کنم ارور داد و دیگه هیچ برنامه آفیسی روی ویندوز نصب نشد!! من درایو  گرافیکم (انودیاست) رو به 306 ارتقا دادم ولی بازی کال آف دیوتی جدیده (جنگ مدرن2) رو باز نکرد!! رفتم پایین (304 - 295 - 285) و پایین تر 266 تونست بازش کنه!! ولی 266 آلان ماست وانتد 2 رو باز نمیکنه (در واقع سویچ نمیکنه)و باید بصورت دستی گرافیک رو سویچ کنی روی انودیا !!! من یه برنامه رو نصب میکنم بعد از مدتی کرش میکنه پاک نمیشه و یا ... و دوباره نصب نمیشه !! من بلوتوث رو نصب میکنم خودش اتومات بعد از 3-4 ماه درایورش رو پاک میکنه و باید بعد از کلی ترفند و بدبختی دوباره نصبش کنی!! واین دست موارد که در برنامه های مختلف دیده میشه و این نمیتونه از برنامه باشه اونم این همه برنامه (پس از سیستم عامل ویندوز 7 هست ! بقیق ویندوز ها هم مثل همین هستن )

در مورد پشتیبانی هم خوب شما نیاز به یک تیم متخصص پشتیبانی در موارد مختلف دارین (از رابط های گرافیکی گرفته تا امنیت) خوب با توجه به تجربه من (البته میگم من ) هیچ شرکت سازنده ای رو ندیدم که پشتیبانی خوبی داشته باشه و آپدیت هاش رو ارایه کنه (و البته بموقع)و وقتی با ساپورت یا پشتیبانی تماس بگیری گیج نزنن و مثل ایرانسل ایسوس زیگورات و ... که به شخصه باهاشون تماس هایی رو گرفتم گیج نزنن (البته ارایه دهنده های سرویس های ADSL که دیگه بماند ...  خودشون سوژه خنده هستن برای مواقع بیکاری  ;D)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
ببخشید که این حرف‌ها رو می‌زنم‌ ولی
شما تخصص و توانایی طراحی یه سیستم‌عامل جدید رو دارید؟ مثلن می‌دونید الآن نقاط ضعف یونیکس چی هست؟ یا نقاط قوت BSDها؟ می‌دونید Haiku چی هست؟ نظر سنجی کردین که دلایل علاقه و نفرت مردم نصبت به ویندوز ویستا چی هست؟ می‌دونید چرا ویندوز اکس‌پی این قدر مورد توجه جهانیان قرار گرفت؟ با چندتا UX designer حرفه‌ای در رابطه با بهترین رابط گرافیکی صحبت کردید؟ و ...
اینی که می‌گم بخاطر خودتون هست تا فردا پشیمون نشید.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
ببخشید که این حرف‌ها رو می‌زنم‌ ولی
شما تخصص و توانایی طراحی یه سیستم‌عامل جدید رو دارید؟ مثلن می‌دونید الآن نقاط ضعف یونیکس چی هست؟ یا نقاط قوت BSDها؟ می‌دونید Haiku چی هست؟ نظر سنجی کردین که دلایل علاقه و نفرت مردم نصبت به ویندوز ویستا چی هست؟ می‌دونید چرا ویندوز اکس‌پی این قدر مورد توجه جهانیان قرار گرفت؟ با چندتا UX designer حرفه‌ای در رابطه با بهترین رابط گرافیکی صحبت کردید؟ و ...
اینی که می‌گم بخاطر خودتون هست تا فردا پشیمون نشید.
ایا شما میدونید بیش از 1600 سیستم عامل وجود داره که حالا یا دانشجویی هستن یا شخصی و ...
و ما داریم تمام سیستم عامل ها رو تا جایی که بشه بررسی میکنیم،قول میدم بعضی رو حتی اسمشون رو هم نشنیدید اما ما یه تیم داریم که کارش انالیز هست و این ها رو بررسی میکنه.
نقاط ضعف و قوت شناسایی شده و در حال شناسایی هست
در مورد رابط کاربری در حدود 4 ماه هست که درگیرش هستیم و داریم بررسی میکنیم،دروغ چرا هنوز به نتیجه ای نرسیدیم ,ولی فعلا از Pantheon  استفاده میکنیم البته با کلی مشکل

اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
من زمان زیادی رو صرف بررسی ، استفاده و مطالعه سیستم عامل های مختلف کرده ام و حتی یه زمانی یه کلکسیون از سیستم عامل ها رو جمع آوری کرده بودم. توجه داشته باشید که من از توزیع های مختلف لینوکس صحبت نمی کنم و گنو/لینوکس رو فقط یکی از اون سیستم عامل ها محسوب می کنم.

اما تجربه ای که از این کار به دست آوردم برای من بسیار غیر منتظره و البته جالب بود. تجربه شخصی من به این سوال ختم شد که : ما چرا از سیستم عامل ها استفاده می کنیم؟

پاسخی که من به این سوال می دهم بسیار ساده است: «اپلیکیشن ها!» در واقع هدف اصلی وجود سیستم عامل ها اینه که اپلیکیشن ها روی اونها اجرا بشن و داشتن بهترین سیستم عامل های قابل تصور نیز بدون وجود اپلیکیشنی که از اون ها استفاده کنه تقریبا هیچ کاربردی نداره.

من دقیقا نمی دونم شما با چه هدفی و یا متاثر از چه نیازهایی به این نتیجه رسیده اید که سیستم عاملی رو طراحی و پیاده سازی کنید. ممکنه نیازهای شما به شکلی باشه که واقعا راهی جز توسعه یک سیستم عامل جدید در پیش رو نداشته باشید. این مساله به خود شما بستگی داره اما سعی کنید این موضوع بسیار مهم رو هم در خاطر داشته باشید که وقتی سیستم عامل شما آماده بهره برداری شد چه نرم افزارهایی بر روی آن قابل اجرا خواهند بود.