انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21901 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
!ﻣﻮﺿﻮع اﺻﻠﯽ اﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﻪ ﮐﻼﻫﺒﺮداری ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺒﯿﻪ
كاملا موافقم
چرا،توضیح بیشتر بدید
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
نقل‌قول
!ﻣﻮﺿﻮع اﺻﻠﯽ اﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﻪ ﮐﻼﻫﺒﺮداری ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺒﯿﻪ
كاملا موافقم
چرا،توضیح بیشتر بدید
یکی از واضح ترین دلایل طرز حرف زدن شماست!شرکت امنیتی اینطوری حرف نمی زنه
جواب ایمیل هم که نمی دید(خیلی کم!)
در ضمن از این ایمیلتون اطلاعات زیادی در اینترنت نیست!
درکل حس می کنم خیلی چیز ها رو پنهان می کنید
دلیلی برای طراحی مرورگر نمی بینم
درضمن من در انجمن دیگه ای ندیدم شما چنین بحثی مطرح کنید
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
خیر من تا جایی که باید پاسخ میدادم
کلا شما جز دادن یک سری نظرات چیزی بیشتر در اختیار ما قرار نمیدید که ما بخواهیم از شما سو استفاده کنیم،و شما صرفا یک شخصیت مجازی هستید برای ما ، و ما در دنیای مجازی صحبت میکنیم در دنیای صفر و یک ها
شرکت امنیتی !!!! بله ما یه تیم امنیتی داریم اما کار امنیتی نمیکنیم

نقل‌قول
درکل حس می کنم خیلی چیز ها رو پنهان می کنید
پاسخ گوی سوالات شما هستیم

نقل‌قول
دلیلی برای طراحی مرورگر نمی بینم
این دید شماست ، در اینجا دید اکثریت مهمه

نقل‌قول
جواب ایمیل هم که نمی دید(خیلی کم!)
من وقت نمیکنم به info@etiak.com بزنید زیر 20 مین جواب دریافت میکنید  ، در ساعات اداری و در غیر اون ساعات هر 3 ساعت جواب دریافت خواهید کرد

نقل‌قول
درضمن من در انجمن دیگه ای ندیدم شما چنین بحثی مطرح کنید
درسته به زودی مطرح خواهد شد،نه در انجمن بلکه به صورت رسانه ای و ما خواهان نظرات مردم خواهیم شد

نقل‌قول
در ضمن از این ایمیلتون اطلاعات زیادی در اینترنت نیست!
متوجه منظورتون نشدم
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 08:59 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
این دوستمون بیش از اندازه تندروی کردند،بنظرم بجای انگ زدن پاسخ تاپیک ایشون رو بدید
حالا پرسش من اینه که با درایور سخت افزارهایی که سازنده هاشون تقریبا همگی آمریکاییها هستند چه میکنید؟

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
این دوستمون بیش از اندازه تندروی کردند،بنظرم بجای انگ زدن پاسخ تاپیک ایشون رو بدید
حالا پرسش من اینه که با درایور سخت افزارهایی که سازنده هاشون تقریبا همگی آمریکاییها هستند چه میکنید؟
مشکلی وجود  نداره چون اگر اون درایور ها برای ویندوز پورت شده باشن ، قطعا ما هم مشکلی نخواهیم داشت
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
مشکلی وجود  نداره چون اگر اون درایور ها برای ویندوز پورت شده باشن ، قطعا ما هم مشکلی نخواهیم داشت
یعنی از درایورهای ویندوزی استفاده کنید؟ میشه روی لینوکس بدون هیچ خطر یا ناهماهنگی ازشون استفاده کرد؟ آیا مجوز این کار وجود داره؟ چون بهرحال اون شرکت هم درایورهاش رو برای ویندوز ارائه داده و استفاده نادرست از اونها ممکنه خطرساز بشه. اصولا سیستم شما چقدر میخواد پایه ویندوزی داشته باشه؟ چیزی هست مثل reactOS که معماری رو بشکل آزاد شبیه سازی کنه یا ... ؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
نقل‌قول
پاسخ گوی سوالات شما هستیم
پس لطف کنید به سوالات پاسخ داده نشده این تاپیک جواب بدید

نقل‌قول
این دید شماست ، در اینجا دید اکثریت مهمه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60257.0.html
چند نفری هم که نظر دادن با این طرح مخالفت کردند.جز یک نفر
در کل پروژه وبگرد فکر نمی کنم حمایت شه

نقل‌قول
من وقت نمیکنم به info@etiak.com بزنید زیر 20 مین جواب دریافت میکنید  ، در ساعات اداری و در غیر اون ساعات هر 3 ساعت جواب دریافت خواهید کرد
پس لطف کنید تاپیک زیر را ویرایش کنید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60252.msg487482.html#msg487482

نقل‌قول
متوجه منظورتون نشدم
واضح تر از این نمی شه گفت

از حرفاتون فکر نکنم بشه این پروژه را کاملا آزاد نامید
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 10:20 ب‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
یعنی از درایورهای ویندوزی استفاده کنید؟ میشه روی لینوکس بدون هیچ خطر یا ناهماهنگی ازشون استفاده کرد؟ آیا مجوز این کار وجود داره؟ چون بهرحال اون شرکت هم درایورهاش رو برای ویندوز ارائه داده و استفاده نادرست از اونها ممکنه خطرساز بشه. اصولا سیستم شما چقدر میخواد پایه ویندوزی داشته باشه؟ چیزی هست مثل reactOS که معماری رو بشکل آزاد شبیه سازی کنه یا ... ؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید...
دقیقا میشه این کار رو انجام داد و ما انجام دادیم بدون هیچ مشکلی،دپارتمان مالکیت فکری و حقوقی ما با استاند به چند بند از قانون مالکیت معنوی این مشکل رو برطرف کرد ، در صورتی که ما خود ویندوز رو هم عرضه کنیم با استناد به این بند از قانون (من نمیدونم اون بند چیه بند نگید میدونست نگفت) هیچ شرکتی نمیتونه هیچ گونه ادعایی داشته باشه
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
دقیقا میشه این کار رو انجام داد و ما انجام دادیم بدون هیچ مشکلی،دپارتمان مالکیت فکری و حقوقی ما با استاند به چند بند از قانون مالکیت معنوی این مشکل رو برطرف کرد ، در صورتی که ما خود ویندوز رو هم عرضه کنیم با استناد به این بند از قانون (من نمیدونم اون بند چیه بند نگید میدونست نگفت) هیچ شرکتی نمیتونه هیچ گونه ادعایی داشته باشه

با استناد به حرفی که الان زدید ، یحتمل شما هم یک شرکتی خواهید شد مثل "نوین پندار" ویندوز با لوگوی دیگر و اسم جدید  :o
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
در رابطه با reactos باید بگم کار خوبی رو دارند انجام میدن،ما هم به نوبعه خودمون خیلی به این پروژه کمک مالی کردیم،من نمیدونم چطور  پروژه اینده میتونه برنامه های سیستم عامل ویندوز رو اجرا کنه ، حتی افیس 2013 و ویژوال استدیو 2012 بدون مشکل
تا جایی که من در اطلاع هستم ما خیلی از react , wine , opennt کمک گرفتیم اما نمیدونم دقیقا بیس اجرا کننده برنامه های ویندوزی چیه
این رو میپرسم و اطلاع میدم تا جایی که ایده رو لو نده البته
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 10:50 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
با استناد به حرفی که الان زدید ، یحتمل شما هم یک شرکتی خواهید شد مثل "نوین پندار" ویندوز با لوگوی دیگر و اسم جدید  :o
ممنونم برای اینکه فکرت رو مطرح کردی
در رابطه با نوین پندار بزار یه اطلاع دقیقی از این شرکت بهت بدم و بعد اگه وقت کردی و حوصلت گرفت میتونی بری و ببینی
نوین پندار یک شرکتیست که در طبقه 5 یک ساختمان قرار داره 2 نفر پشتیبان،4 نفر ادیتور نرم افزار ، 1ن فر تستر نرم افزار،8 نفر فروش ، 3 مدیر ، و یه چند نفر هم دانلودر،اسم تک تکشون رو هم میتونم بهت بدم،البته نه نوین پندار هر شرکتی که بگی من زیر و بمش رو بهت میگم
کاری که اون ها میکنن دزدی و شاید تو ایران دزدی نباشه ولی این پولا خوردن نداره،چون چند ده نفر یا چند صد نفر پاره شدن تا یه برنامه ای رو نوشت و ما میایم اون رو کرک میکنیم و با 1 تا 2 تومن تهیه میکنیم و استفاده میکنیم
اما شغل ها تو ایران به دو دسته تقسیم میشن ، در امد از طریق علم ، درامد از طریق دلالی
دقیقا نوین پندار گزینه دومه ، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی دوست گرامی
ما اگه میخواستیم یه همچین کاری  رو انجام بدیم این کار رو شروع نمیکردیم ما میخوایم در خارج از ایران هم روش مانور بدیم،مثل نرم افزار حسابداری که بیشتر از اینکه داخل ایران بفروشیم ، خارج از ایران داریم میفروشیم
سیستم عامل هم همینه ما اگه میخواستیم ویندوز رو ادیت کنیم ، با یه لوگوی دیگه بفروشیم که این هم مشکل نداشتیم
بعد اگر کسی بتونه ویندوز رو جوری ادیت کنه که برنامه های اندرویدی رو + لینوکسی + مک رو بدون نصب هیچ نرم افزاری ساپورت کنه و با حجم حدود 400 مگ عرضه کنه ... مهم نیست

در رابطه با قانون دقیقا میشه:مثال آن این است که استفاده از رابط برنامه‌نویسی نرم‌افزارهای (API) ویندوز تنها در صورتی مجاز است که از طریق مهندسی معکوس یا با حفظ پروانه برنامه اصلی صورت بگیرد.
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 10:48 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
خب خوشحالم که در بهترین حالت "نوین پندار دوم" نیستید.

به نظرم ابتدا بهتر هست کارتون رو با شناخت کامل سیستم یونیکس شروع کنید. پیشنهاد هم که لازم نیست. لینوکس و BSD بهترین ها هستند که میتونن بهترین شناخت رو از یونیکس بهتون بدن. مک که کدبسته است ولی این نمونه بازش : http://darwinsource.sourceforge.net  .
از سیستم های ساده مثل MikeOS هم غافل نشید.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنون MikeOS خیلی تازه بود،امیدوارم  تجربیاتتون رو به ما هم انتقال بدید
darwin رو انالیز کردیم و ازش استفاده هایی هم کردیم
MikeOS خوبه تستش میکنمیم ممنون
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
ممنون MikeOS خیلی تازه بود،امیدوارم  تجربیاتتون رو به ما هم انتقال بدید
darwin رو انالیز کردیم و ازش استفاده هایی هم کردیم
MikeOS خوبه تستش میکنمیم ممنون

داروین رو با لینوکس (در یک توزیع لینوکس) جایگزین کردید؟ چگونه ازش استفاده بردید؟ اگه محرمانگی ای در کار نیست بزارید ما هم فیض ببریم  ;D

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
داروین رو با لینوکس (در یک توزیع لینوکس) جایگزین کردید؟
[/quote]
متوجه منظورتون نشدم،واضح تر بگید،من تو قسمت فنی این پروژه اطلاعات زیادی ندارم ، مجبورم بپرسم، و بعد اطلاع بدم
اما واضح تر بگید چون من خودم متوجه نشدم،از فردا هم که روز اداری ما شروع میشه و هم خود اقای ملکی که من الان دارم از اکانتشون استفاده میکنم حضور پیدا میکنن و هم بچه های واحد توسعه به اکثریت سوال هاتون در همین تاپیک یا یک تاپیک جدید پاسخ میدن
اتیاک تبلور یک اندیشه