انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21896 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
امین جان دلبندم کرنل اپل باز هست (BSD)  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)
برو سرچ کن و بخون که واکنش برنامه نویس های دنیا (تیم KDE وووو) دربرابر تصمیم کنونیکال برای توسعه MIR چی بوده

نکته : مجوز GPL درامد زاییتون رو کم میکنه در حد اعلا. از BSD استفاده کنید که به موقعش بتونید انحصاریش کنید و درامد کسب کنید و از زندگی بدون GNU لذت ببرید ;)
اظهار فضل کردی دوباره؟ نویسنده برنامه هر موقع بخواهد می تونه برنامه خودش را انحصاری کنه. مجوزش هر چی می خواد باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56157.msg450147.html#msg450147

آقا کیان فکر کنم گاهی وقتا باید حقیقت رو پذیرفت به جای این که در برابر جبهه گیری کنیم و فحاشی و … شما که خیلی خوب بلدی سرچ کنی برو سرچ کن ببین مهم ترین تفاوت gpl و bsd چیه همه اعم از فروم های ایرانی و غیر ایرانی این نکته رو ذکر کردند که gpl تضمین میکنه این نرم افزار برای همیشه آزاد و رایگان باشه اما در مجوز bsd همچین چیزی وجود نداره و شما هر موقع که بخواین میتونین حالت تجاری بش بدین …

در مورد چرخ هم باید بگم که اگه بخوان بررسی درستی داشته باشن میتونن پایه گذار هسته ی خوبی باشند چون اگه لینوس تروالدز هم تویه فکرش این بود که نمیتونه به لینوکس  الآن با این پشتیبانی ها و هزینه ها برسه قطعاً ما لینوکسی نداشتیم و اگه مخترع چرخ تویه فکرش این بود که قابل قیاس با کاربرد قاطر نیست الآن ما همین پرایدو هم نداشتیم البته تمثیل همیشه و همه جا کار درستی نیست به خصوص وقتی هیچ شباهتی نباشه مثل الآن  …  یه هسته ی بهتر میتونه از این جا شروع بشه با این تفکر که هسته باشه نه نرم افزار wine …
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 11:08 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
برو سرچ کن ببین مهم ترین تفاوت gpl و bsd چیه همه اعم از فروم های ایرانی و غیر ایرانی این نکته رو ذکر کردند که gpl تضمین میکنه این نرم افزار برای همیشه آزاد و رایگان باشه اما در مجوز bsd همچین چیزی وجود نداره و شما هر موقع که بخواین میتونین حالت تجاری بش بدین …
اگر یوزر fake نیستی جوابت رو بدم؟
نویسنده برنامه هر زمان دلش خواست می تونه مجوز برنامه اش رو عوض کنه و نه gpl2 و نه gpl3 و نه bsd و نه هیچی دیگه نمی تونه جلوش رو بگیره.
بقیه ای که می خوان از نرم افزار استفاده کنند یا توسعه اش بدن باید مجوز رو رعایت کنند. استفاده کننده های سطح دو به بعد نمی تونند هیچ انحصاری در یک نرم افزار آزاد (gpl) وارد کنند.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
نرم‌افزارها و .. شما آزاد هستند یا غیرآزاد؟
در صورت غیر آزاد بودن، پست‌های شما به دلیل عدم تطابق با قوانین انجمن حذف خواهند شد.

بابا بی خیال دیگه آقا سلمان،داری عین بعضیا ادای بعضی آدمای سانسور چی رو در میاری،بهت برنخوره ها

این بحثی نیست که به آزادی و ... لطمه وارد کنه،آزادی سر جاش هست و تکون نمی خوره(فوقش یکم ترافیک بشه  :D)
بقیه حرفم رو هم نمی گم چون می ترسم اشتباه برداشت کنید و فکر کنید باهاتون دشمنی چیزی دارم و دارم بهتن توهین می کنم
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
برو سرچ کن ببین مهم ترین تفاوت gpl و bsd چیه همه اعم از فروم های ایرانی و غیر ایرانی این نکته رو ذکر کردند که gpl تضمین میکنه این نرم افزار برای همیشه آزاد و رایگان باشه اما در مجوز bsd همچین چیزی وجود نداره و شما هر موقع که بخواین میتونین حالت تجاری بش بدین …
اگر یوزر fake نیستی جوابت رو بدم؟
نویسنده برنامه هر زمان دلش خواست می تونه مجوز برنامه اش رو عوض کنه و نه gpl2 و نه gpl3 و نه bsd و نه هیچی دیگه نمی تونه جلوش رو بگیره.
بقیه ای که می خوان از نرم افزار استفاده کنند یا توسعه اش بدن باید مجوز رو رعایت کنند. استفاده کننده های سطح دو به بعد نمی تونند هیچ انحصاری در یک نرم افزار آزاد (gpl) وارد کنند.

خب اگر اینطوره من میرم و با آموزشهای این سایت یک سیستم عامل مینویسم، مجوزش رو هم میزارم GPL و بعد که یکم بهبود پیدا کرد، انحصاریش میکنم. نظرت چیه؟ ;)

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
برای اینکه این اختلاف نظر در مورد مجوز ها حل بشه و بحث به موضوع اصلی تاپیک برگرده مطالبی رو بیان می کنم:

مالک اصلی یک کد که تحت مجوز GPL منتشر شده حق داره در هر زمانی که بخواد کد خودش رو تحت هر مجوزی که بخواهد منتشر کنه. اما نسخه ای از کد که تحت مجوز GPL در دسترس دیگران قرار داره همچنان تحت همان مجوز خواهد بود.

به این ترتیب شما می تونید یک پروژه را تحت GPL منتشر کنید و بعد مدتی اون رو تحت مجوز دیگری ادامه بدید و یا حتی اون رو تجاری و متن بسته کنید. اما نسبت به نسخه هایی که از قبل و تحت مجوز GPL در دست دیگران وجود دارند اختیاری به جز حقوقی که GPL اعطا می کنه ندارید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
r_m1232002 خیلی خوب توضیح دادند. منم با زبان خودم توضیح می دم!
خب اگر اینطوره من میرم و با آموزشهای این سایت یک سیستم عامل مینویسم، مجوزش رو هم میزارم GPL و بعد که یکم بهبود پیدا کرد، انحصاریش میکنم. نظرت چیه؟ ;)
باید دیوانه باشی که کدت رو منتشر کنی و وقتی خودت کدت رو بهبود دادی بیای کد رو ببندی! چون نفر دوم می تونه از اون جایی که کد باز بوده بیاد و کار تو رو ادامه بده...
از ابتدا بذار کدبسته باشه!
متن gpl رو اگر بخونی درباره مسئولیت های نویسنده خیلی چیزی نگفته و بیشتر به رفع مسئولیتهای نویسنده کد پرداخته
و قسمت زیادی از متن حقوقی gpl درباره استفاده کننده های کده نه نویسنده کد.
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 01:27 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
نقل‌قول
!ﻣﻮﺿﻮع اﺻﻠﯽ اﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﻪ ﮐﻼﻫﺒﺮداری ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺒﯿﻪ
كاملا موافقم
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
خب در واقع ما از لینوکس استفاده نمی‌کنیم، ما از گنو استفاده میکنیم و گنو از لینوکس، اون هم فقط چون مجبوریم. من خودم چندان دوست ندارم از لینوکس استفاده کنم و مطمئناً از نخستین افرادی خواهم بود که با آماده شدن نسبی هرد، به استفاده از لینوکس پایان می‌دم. اگه پرسشت اینه که چرا از سیستم‌عامل گنو استفاده می‌کنم هم دلیلش بدون شک فلسفه‌ی پشت اونه و نه هیچ چیز دیگه‌ای.

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟
اگه با ایدئولوژی من سازگار باشه چرا که نه؟ البته یکی از ایدئولوژی‌های من اینه که موجودیت‌های غیرمادی نباید فروخته بشن، در این صورت حاضرم داوطلبانه اعانه پرداخت کنم.

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟
همون طور که گفتم اگه قرار باشه فروخته بشه نه، ولی مثلاً اگه هرد برای توسعه‌اش کمک بخواد حاضرم با اعانه بهش کمک کنم.

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟
اگه پشتش نوشته باشه «ساخت ایران» نه! اگه جای ایران هر کشور دیگه‌ای هم باشه باز هم نه! چون انحصار یک محصول به یک محدوده‌ی سیاسی به اسم کشور بهترین دلیل برای آزاد نبودنشه.

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
در حال حاضر خیر. شاید اگه بیست یا سی سال پیش بود با اشتیاق این کار رو می‌کردم. چون ساخت یک سیستم‌عامل جدید فقط تولید نیست! مثلاً این همه سخت‌افزار جدید که دارن تولید می‌شن نیاز به راه‌انداز دارن، اون‌ها رو کی تولید می‌کنه؟ آیا شما می‌تونید شرکت‌ها رو محاب به تولید راه‌انداز برای سیستم‌عاملتون بکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
به شخصه هرگز نبوده مشکلی که نتونم با نرم‌افزارهای آزاد و در گنو/لینوکس حلّش کنم

دوست عزیز توی مسموم ترین کامیونیتی ممکن دارید نظرخواهی میکنید! میدونید چرا؟ چون الان همه حس "خود فیلسوف پنداری" شون میزنه بالا (این حس درست مثل لحظه ای که شخص میخواد استفراغ کنه میزنه بالا غیر عمدی هست) و بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)
خب تجربه نشون داده از قضا همیشه هم در نهایت حرف همین خود فیلسوف‌پندارها درست از آب دراومده

محسن جان BSD در واقع پایه گذار نرم افزار آزاد هست (1976)  ](*,)

تعریف نرم‌افزار آزاد با گنو شروع شد. چه‌طور BSD قبل از تعریف شدن نرم‌افزار آزاد اون رو پایه گذاری کرده آخه؟ مثل اون دوستان صحبت کردی که معتقدن شاهنامه نمونه‌ی ادبیات فانتزیه ها!

پشت هر کاری بدون شک هدفی خوابیده،و این نیاز بوده که تبدیل به هدف شده
ما یک نیازی رو احساس کردیم و هدف ما هم الان بر طرف کردن اون نیاز هست
خوش‌حال می‌شیم ما رو هم در جریان این نیاز بذارین تا بتونیم بهتر درموردش نظر بدیم

حالا شاید بگید،wine هم تو لینوکس همین کار رو میکنه اما wine کجا و ... ما کجا
خب اگه بخوایم واقع بین باشیم، واین داره همین الآن به خوبی کار می‌کنه ولی شما هنوز طرح کاملی هم ارائه ندادین

متاسفانه اسم شرکت ها رو نمیتون بگم،فقط در همین حد میتونم اطلاعات بدم 4 شرکت تامین سرمایه و 3 نفر به صورت خصوصی تامین سرمایه کرده اند
من فکر می‌کنم اگه شرکتی بخواد نرم‌افزار ازاد ارائه بده و انتظار جلب کاربر رو هم داشته باشه، شفّافیت باید یکی از مهم‌ترین فاکتورهاش باشه

بخدا Ubuntu Forums هم بخشی داره که در مورد ویندوز و مک توش میپرسن !
و می‌شه اون‌جا رو بهم نشون بدی؟ لطفاً؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
@دانیال :

http://ubuntuforums.org/forumdisplay.php?f=401

و بعدش :

اوپن سورس و آزاد چیزی بوده که از ابتدا وجود داشته و جدید نیست! نرم افزار انحصاری هست که به تازگی بوجود اومده. در ضمن BSD ها هم سورسشون ابتدا موجود بوده و همچنین Freely Distributable :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این‌جا یکی در مورد مک پرسیده و پُستش بسته شده:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2126681

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
این‌جا یکی در مورد مک پرسیده و پُستش بسته شده:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2126681

این سوال بسته شده چون خلاف قوانین بریتانیا و آمریکا هست (یه جورایی نقض کپی رایت رو خواستار شده ایجاد کننده تاپیک) وگرنه تو همون بخش تاپیک باز کنی قبلش چند تا پیشوند داره که Windows و OS X هم جزءشه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
@دانیال :

خب تو این صفحه که من سرچ کردم نه windows وجود داشت، نه mac که! :D

اوپن سورس و آزاد چیزی بوده که از ابتدا وجود داشته و جدید نیست! نرم افزار انحصاری هست که به تازگی بوجود اومده. در ضمن BSD ها هم سورسشون ابتدا موجود بوده و همچنین Freely Distributable :)
خب اگه به این اعتقاد داری که از از ابتدا وجو داشته چه‌طور می‌گی BSD پایه‌گذارشه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
@دانیال :

خب تو این صفحه که من سرچ کردم نه windows وجود داشت، نه mac که! :D

خب اگه به این اعتقاد داری که از از ابتدا وجو داشته چه‌طور می‌گی BSD پایه‌گذارشه؟

ابتدا New topic بزن بعد پیشوند ها رو ببین!

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
حانواده BSD ها ، گنو و لینوکس ، همگی خدمات بسیار ارزشمندی رو به جامعه نرم افزارهای آزاد و متن باز ارایه کرده اند. بهتر است به جای اینکه با سعی در برجسته کردن زحمات گروه خاصی ، موجبات تفرقه بیشتر رو فراهم کنیم با احترام گذاشتن به برخی اختلاف نظرهای جزیی روحیه وحدت و همدلی رو در میان این جوامع تقویت کنیم.

همه این گروه ها اگرچه اختلاف دیدگاه هایی با یکدیگر دارند اما برای هدف مشترک آزادی و در دسترس بودن علم تلاش می کنند. از این جهت ما همه عضو یک خانواده بزرگ هستیم.