انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21921 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)
برو سرچ کن و بخون که واکنش برنامه نویس های دنیا (تیم KDE وووو) دربرابر تصمیم کنونیکال برای توسعه MIR چی بوده

نکته : مجوز GPL درامد زاییتون رو کم میکنه در حد اعلا. از BSD استفاده کنید که به موقعش بتونید انحصاریش کنید و درامد کسب کنید و از زندگی بدون GNU لذت ببرید ;)
اظهار فضل کردی دوباره؟ نویسنده برنامه هر موقع بخواهد می تونه برنامه خودش را انحصاری کنه. مجوزش هر چی می خواد باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56157.msg450147.html#msg450147

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
پس در این صورت kde و unity و ... هم می تونن روش نصب شن
بله نصب میشه ، ما تفاوت های دیگاه کاربران رو در منبع باز و منبع بسته در نظر گرفتیم،نصب میشه ، اما رابط کاربری متفاوت از از یه برنامه کاربردی هست،بخاطر همین اون رابط گرافیکی باید بهینه سازی بشه تا به الان گنوم بهینه سازی شده،ولی باقی هم بهینه سازی خواهد شد،و ما خودمون اینها رو منتشر خواهیم کرد ، رابط های گرافیکی بهینه شده برای سیستم عامل حالا kde بهینه شده یا unity  بهینه شده
پس مشکلی وجود نداره ، برای نصب فقط یک سری برنامه ها هستن مثل مثال بالا که ما خودمون این ها رو برای نصب منتشر میکنیم چون باید کمی تغییر روشون اعمال بشه
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

بدیل امنیت بالا و متن باز بودن سیستم

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

چرا که نه؟به هر حال شماری روی سیستم کار و زحمت میکشند و اگر کار اونها با ارزش باشه طلب مزد حق اونهاست

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟
من تنها از سیستم عمل آزاد استفاده میکنم چه پولی چه رایگان
4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟
%100

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
کاری جز حمایت مالی از من بر نمیاد
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 01:31 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
بعدش هرچی از دهنشون در میاد تحت پوشش کلاه شرعی "اختراع دوباره چرخ" و همین چیز شعر ها بارتون میکنند و امتیاز منفی میدن. من خودم تجربش رو دارم که میگم. امیدوارم موفق باشید ;)
برو سرچ کن و بخون که واکنش برنامه نویس های دنیا (تیم KDE وووو) دربرابر تصمیم کنونیکال برای توسعه MIR چی بوده

نکته : مجوز GPL درامد زاییتون رو کم میکنه در حد اعلا. از BSD استفاده کنید که به موقعش بتونید انحصاریش کنید و درامد کسب کنید و از زندگی بدون GNU لذت ببرید ;)
اظهار فضل کردی دوباره؟ نویسنده برنامه هر موقع بخواهد می تونه برنامه خودش را انحصاری کنه. مجوزش هر چی می خواد باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56157.msg450147.html#msg450147

اون GPL 2 و LGPL هست که چنین حالتی داره :) . مثلا الان لینوس باید لینوکس رو با یک اسم دیگه درست کنه تا بتونه منحصرش کنه  ](*,)

----------

در ضمن تنها یکی از توسعه دهنده های KDE در مورد Mir نظر داده بود که به نظرم صلاحیتش رو داشت که نظر و فیدبک بده :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
نقل‌قول
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
چون کارم رو به بهترین شکل ممکن راه میندازه. در ضمن فلسفه وجودیش بیش از هر چیز دیگه‌ای با تفکراتم جور درمیاد.

نقل‌قول
بله

نقل‌قول
اگه بهتر از لینوکس باشه قطعا.

نقل‌قول
اگه بهش اطمینان داشته باشم و خوب کار کنه قطعا (کمااینکه چند وقتی کاربر parsix بودم)

نقل‌قول
5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
اگه معماری و ساختارش بهتر از لینوکس فعلی باشه و افراد متخصص این مسئله رو تایید کنن حتما. البته اگه اون شرکت ایرانی باشه در شرایط فعلی خیر.

نقل‌قول
6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
خیلی راحت و فقط برای دقایقی به ویندوز سوئیچ میکنم. این حالت قبلا خیلی اتفاق میافتاد. اما الان تقریبا به صفر رسیده.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اون GPL 2 و LGPL هست که چنین حالتی داره :) . مثلا الان لینوس باید لینوکس رو با یک اسم دیگه درست کنه تا بتونه منحصرش کنه  ](*,)
:o ](*,) ](*,)

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
۱- سرعت، کارایی بالا، انعطاف پذیری، و غیره.
۲- خیر
۳- خیر، چون گنو/لینوکس هست و مجانیه.
۴- اگه قراره آزاد باشه سیستم عامل ایرانی معنی نمیده.
۵- برای چی همچین ریسکی بکنه وقتی کاری که میخواد انجام بده رو قبلا هزاران نفر با کمک همدیگه انجام دادن؟ از پروژه هایی مثل جبیر حمایت میکنم چون اون هم در راستای هدف من که توسعه ی گنو/لینوکسه گام بر میداره، هدفش متفاوت نیست.
۶- تا حالا موقعیتش پیش نیومده بود واسم. چون گنو/لینوکس تمام نیازهامو برآورده میکنه.
Freedom and community are important

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
اظهار فضل کردی دوباره؟ ...
کیان جان، لطفن از کلمه‌های مناسب‌تر استفاده کن.
قوانین و خط مشی‌رفتاری در انجمنهای فارسی اوبونتو

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
دوستانی که تا به الان نظرات خودشون رو اعلام کردم کمال تشکر رو ازشون دارم،

به من گفتن که اینجا اعلام کنم که اگر کسی ایده خوبی داره که واقعا تاپ باشه و بشه عملیش کرد ، ما طی قراردادی اون ایده رو خریداری میکنیم

به زودی در اینجا ادرس ایمیل مربوط به این موضوع رو اعلام میکنم و افراد در رابطه با طرح مد نظرشون اطلاعاتی رو ارسال میکنن در حد کاملا محدود که از لحاظ مالکیت هم بدا به مشکل بر نخورند،طرح ها بررسی میشه و صاحبان فکر های برتر برای توضیحات بیشتر و عقد قرارداد تماس گرفته میشه
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615

سیستم عامل ها هرچه بیشتر باشند امنیت کاربران اینترنت هم بیشتره
ممکنه نام یک یا چند سازمان یا شرکتی که پشتیبان شماست را ببرید؟
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 08:17 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک

سیستم عامل ها هرچه بیشتر باشند امنیت کاربران اینترنت هم بیشتره
ممکنه نام یک یا چند سازمان یا شرکتی که پشتیبان شماست را ببرید؟
متاسفانه اسم شرکت ها رو نمیتون بگم،فقط در همین حد میتونم اطلاعات بدم 4 شرکت تامین سرمایه و 3 نفر به صورت خصوصی تامین سرمایه کرده اند
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
در صورتی که سوال خاصی در مورد سیستم عامل و نوع فعالیت شرکت دارید میتونید با ادرس پست الکترونیک : info@etiak.com

جهت همکاری با ما : jobs@etiak.com

جهت ارائه ایده و طرح های نرم افزاری و سخت افزاری : idea@etiak.com

ادرس تارنما : www.etiak.com
البته وب سایت به صورت کامل راه اندازی نشده ، ارتباط برقرار کنید
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 08:58 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
نرم‌افزارها و .. شما آزاد هستند یا غیرآزاد؟
در صورت غیر آزاد بودن، پست‌های شما به دلیل عدم تطابق با قوانین انجمن حذف خواهند شد.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نرم‌افزارها و .. شما آزاد هستند یا غیرآزاد؟
در صورت غیر آزاد بودن، پست‌های شما به دلیل عدم تطابق با قوانین انجمن حذف خواهند شد.

بخدا Ubuntu Forums هم بخشی داره که در مورد ویندوز و مک توش میپرسن ! بخدا اونجا هم افرادی هستند که از VMWare استفاده میکنند. آخه تا کی باید رول کاسه ای که از آش داغ تر هست رو بازی کنیم ؟  ](*,)
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 10:02 ب‌ظ توسط محمدرضا ح. »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
خوب شما که قصد دارین کرنل ها رو یکی کنین و استاندارد جدیدی بوجود آورین آیا فکر میکنین اپل و ماکروسافت اجازه این کار رو به شما میدهند؟؟؟ اصلا چطوری میخواین به کرنل این دو تا شرکت دسترسی داشته باشین ؟؟ وقتی که کد بسته هستن ؟؟؟؟
ماکروسافت حاضر به پرداخت جریمه سنگین ... میلیون دلاری شد ولی حاضر نشد  کدهای کرنلش رو در دسترس عموم قرار بده!!

ببینیند کار غیر ممکنی نیست و با تلاش زیاد ممکنه هست ولی من سوال شده برام

آقا سلمان  برادر اگه قراره کرنل لینوکس + اندروید + مک + ویندوز رو یکی کنن همه چی هست  ;) و طبق ادعای شرکتشون کد باز خواهد بود  :o :o!!!

بابا محمد رضا این چیه گذاشتی؟؟؟ بابا چشامون چهار تا چهار تا میبینه ؟؟؟!!! ااااااا چرا من چهار تا لپ تاپ دارم (وای میفرشمش پراید میخرم) !!!!  پس چرا شد یکی ؟؟
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 10:01 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .