تابستون سال ۴۱ بود. توی اصفهان برف زیادی اومده بود. جاده ها هم یخبندون بود. با بچه های سازمان مجاهدین داشتیم می رفتیم یه جلسه ای. ساواک بو برد و همه دستگیر شدیم و افتادیم زندان. از سال ۴۲ تا ۴۵ حدود ۲۰ سال زندان بودیم. همونجا بود که با نرم افزارهای آزاد و گنولینوکس آشنا شدیم. به جان شما اگه دروغ گفته باشم!
قشنگ ترین نظر بود!!!
خوب من کلا اهل کلنجار رفتنم تست میکنم حد نهایی یک سخت افزار رو مشخص میکنم و ... پس اوبونتو رو برای همین نصب کردم (فکر میکردم اینم بقول اون دوستمون میشه تهش رو در آورد نامرد این یکی ما رو خاک خودش کرد)این شد که ما گرفتار و عاشق این نامرد شدیم !!
بگذریم ...
من اسم لینوکس رو شندیده بودم !!! توی شبکه آموزش با برنامه صفر و یک باهاش آشنا شدم (300071 رو یادتونه؟؟؟
) !! مال سال 87 یا 88 هست اون موقع کاردانی میخوندم سیستم فدیمی داشتیم از طرفی اینترنت نداشتم !!! (البته آلان هم ندارم!! خدایا کاری کن مشکل اینترنت ما یه روزی حل بشه!!مسولان کشور که نمیدونن چیه ولی تو دنیا همه جا اسمی ازش میارن ! آمین یا رب العالمین)خوب منم که شدیدا کنجکاو بودم توی مجموعه لرد دیدمش اوبونتو 10.04 بود یه بار رو سیستم یکی از دوستان لایو آوردم بالا بدک نبود (دروغ چرا اصلا نفهمیدم چیه؟؟)بعد که خودم لپ تاپ خریدم رفتم همون رو نصب کردم خوب یکم باهاش ور رفتم گفتم شاید خیلی قدیمی باشه رفتم در موردش مطلب خوندم دیدم هنوز پشتیبانی میشه ولی گنوم 2 بود و منم زیاد چیزی بارم نبود (آلانش هم نمیتونم بگم باره چون این یکی منو بد جوری خاکم کرده بد بختم کرده
)خوب چند ماهی باهاش ور رفتم تا این که ویندوز خراب شد بلد نبودم گراب رو درست کنم بی خیالش شدم (راه حلی نداشتم اینترنتم نداشتم فقط مقاله و کتاب بود که در این مورد ها چیزی نداشتم)بگذریم ... رفتم یه روز 12.04 گرفتم نصبش کردم وقی آمد بالا باور نمیکردم اینقدر تغییر کرده باشه (به خودم گفتم گند زدی خیلی عقب افتادی!!) البته ذوق زدگیم بخاطر راه اندازی همه درایور ها بود (مثل گرافیک تاچ پد و یا بلوتوث وایرلس و البته USB3 که ویندوز 7 اون موقع باید حتما درایور نصب میکردی تا بشناسه!!) داشتمش تا دوباره گند قبلی رو زدم (یه بارم به خاطر گرافیک گند زدم کلا من با گند زدن رابطه خوبی دارم
)خوب فکر کنم از وقتی که پروژه دانشگاه داشتم (تابستون)تا آلان دارمش چون اینترنت دار شدم (البته طرح های همراه اول و ایرانسله اگه بشه اسمش رو گذاشت اینترنت )
خوب منو درگیر خودش کرده اوایل زیاد مطلب میخوندم روزی 5-6 ساعت بعد دیدم بابا با این روند هیچی نمیتونی بفهمی بعد گوگل رو کشف کردم (قابل توجه همه تازه کارا!)خوب هنوز که هنوزه کشفیات گوگل رو دارم انجام میدم (خدا بیامرزه پدر اون کسی که گوگل رو ساخت !!! بابا اگه این نبود هیچی نبود دمش گرم)البته روش جستجو در گوگل رو من اون موقع که ویندوزی بودم یاد گرفتم (نمیگم عمرم رو توی ویندوز تلف کردم چون اگه من تجربیات و اطلاعات ویندوزی رو نداشتم نمتونستم اینجا یه روز هم دوم بیارم این کاره ویندوزی بودم برای خودم
)اینم برای کسایی میگم که یادشون نره گذشتشون چی بوده!!!! یادتون باشه دیدن دنیا با ویندوز بود !! ولی لینوکس کل جهانه و شامل همه ابعاد جسم میشه!!
خوب چون من فنی بودم (رشته تحصیلیم)میدونم اگه اصولی یه چیزی رو یاد بگیری (مثلا برای ما جوش برق)روش و عملیات های بعدی هم با همون اصول کارت میشه (جوش آرگون)البته اینها رو یه مثال ساده زدم که همه بفهمن (امیدوارم)پس به نظرم اون کسایی که از ویندوز بد میگن و در واقع اصولی ویندوز رو بلد نیستن و گرنه این طور ها هم نیست (چیزی که اینجا معمولا اتفاق می افته همین بد دهنی هاست)البته تایپیک منحرف نشه ...
خوب خسته شدم شما هم خسته میشین به هر حال اینجا فکر کردم عمقی نداره ولی دارم غرق میشم (خوبه کسایی قبل ما اینها رو تست کردن و انجام دادن)خدا پدر گوگل رو بیامرزه ! دست اون کسایی که بی منت اینجا دارن فعالیت میکنن درد نکنه (این فعالیتی هست که نمیشه به هیچ وجهی ازش تقدیر کرد)