ممنون خوندم.
فردا امتحان دارم ایشالا ۲-۳ شنبه میشینم بررسی میکنم.
برای جاوا کار کردن نتبینز هست که محیط گرافیکی داره و راحت شکل فرم و... را میتونی ببینی.برای c++ همچین برنامه ای نداریم؟
من خودم از geany برای نوشتن php استفاده میکنم .
۲ تا سوال الان برام پیش اومد.
۱- از sqlite استفاده میکنید.
روی بانک اطلاعاتی نمیشه پسورد گذاشت؟
اگه کسی این بانک را از سیستم برداره تمام اطلاعات ما را داره؟
چون خودم برای فایر فاکس که اکستنشن مینویسم از sqlite استفاده میکنم و راحت میشه اطلاعاتش را خوند.
۲- برنامه ی شما روی ویندوز هم نصب میشه؟
اگه نصب میشه میتونید یکم توضیح بدی که چیا نیاز داره؟
ببخشید من اینقدر سوال میکنم.
من کامل php , mysql ,sqlite , css, javascript , html را بلدم و دنبال یه راحی هستم که برنامه های مولتی پلت فرم بنویسم که هم توی ویندوز کار کنه و هم توی لینوکس.
اصلا برام مهم نیست که چه زبان برنامه نویسی ای باشه.
۶-۷ ماه هست که دارم میگردم ببینم کدوم یکی از زبان ها راحت تر هست و امکانات فارسی داره و برنامه های کد باز هم زیاد داره تا همون زبان برنامه نویسی را شروع کنم.
اول جاوا را انتخاب کردم ولی متاسفانه برنامه های کدباز نتونستم براش پیدا کنم.
برنامه ی شما را هم از وقتی دیدم مشتاق شدم که c++ را یاد بگیرم چون اولا یه مرجع داره ( برنامه ی کد باز که با فارسی هم مشکلی نداره ) و دوما میتونم برنامه ی حسابداری را اونجوری که خودم دوست دارم تغییر بدم و مثل شما یه خدمتی هم به کدباز کرده باشم
سوما برنامه ی شما اون امکاناتی که من دنبالش بودم را داره فقط همین ۲-۳ مورد که قبلا گفتم را کم داره که ایشالا با هم اضافه میکنیم.
gtk را هم ۱ سال پیش یه چیزایی در موردش شنیده بودم فکر کنم php gtk را دیده بودم که اصلا خوشم نیومده بود.
مقاله های شما را هم میخونم تا یاد بگیرم.
حالا با این اوصاف که من گفتم به نظر شما c++ را یاد بگیرم به کارم میاد؟خوبه؟برنامه ی کد باز بازم میتونم براش پیدا کنم؟پیشنهاد خودت چیه؟
خیلی سوالام زیاد شد.
ممنون میشم وقت بزاری و جواب بدی چون واقعا برام مهمه و ۷ ماهه یه گوشه از ذهن من این سوالا جمع شدند.
اگه هزینه ای هم داشته باشه یا کاری بتونم برات انجام بدم مشکلی نداره شما دستور بده من انجام میدم