انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟

فایرفاکس
32 (56.1%)
کرومیوم (نمی‌دونم آیا میشه اون رو آزاد محسوب کرد و یا تنها اپن سورسه)
24 (42.1%)
دیگر بروزرهای آزاد
1 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 57

نویسنده موضوع: کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟  (دفعات بازدید: 13491 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
خوب اول بگید انتظارتون از یه مرورگر چیه؟ چه افزونه‌هایی (کاربردشون رو بگید نه اسمشون رو، چون اپرا اصلا کار نکردم) تو اپرا داشتید و وابسته بهشون هستید؟ و آخر اینکه گوگل چه مشکلی داره که دوستش ندارید؟ چون به هر حال مرورگرهای معروف محصول شرکت‌های مختلف هستند.

11 ساله که از اپرا استفاده می کنم
منظورم کارایی هستش وگرنه افزونه‌ها مدنظر نیستن می‌تونم اونها رو پیدا کنم
شما از کدوم بروزر استفاده می‌کنید و کارایی چه بروزری از لحاظ سرعت و استفاده از منابع سیستمی - سرعت بارگذاری صفحات و غیره بهتر می‌دونید
من توی این یکی دو روزه که از کرومیوم و فایرفاکس استفاده کردم تنها در سازگاری بهتر با تعدادی سایت و سرعت بالاتر اونها در بعضی مورارد نسبت به اپرا بهتر بودن وگرنه اپرا رو بسیار بهتر می‌دونم ولی می خوام از نرم افزار غیر آزاد استفاده نکنم
گوگل هم که همه می‌شناسن ترجیح میدم هیچ اظهار نظری نکنم و هر شخص با توجه به ذهنیات خودش قضاوت کنه

من نمیفهمم مگه آیه نازل شده که باید از نرم افزارهای آزاد استفاده بکنن همه
دوست عزیز سوتفاهم نشه قصد توهین ندارم ولی وقتی از یک برنامه رایگان کاملا لذت میبرید و راضی هستید آزاد بودن و نبودنش چه فرقی برای شما داره؟؟

من آخرشم نفهميدم چرا ميگن فايرفاكس خوبه ؟!! 
منم همین سوالو دارم :D
خودم اینترنت اکسپرولر رو برا هنجار شکنی تو واین نصب کردم و دارم با اون کار میکنم ;D
1:سرعت 2:امنیت 3:افزونه ها

تو همه زمینه ها کروم بهتره
البته شاید تعداد افزونه های فایرفاکس بیشتر باشه اما همه افزونه های معروف رو کروم داره و تو هیچی لنگ نمیذاره درضمن هنوز فایرفاکس بعد نصب افزونه باید ری‌استارت بشه
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
از مسخره کردن بگیرید تا بی‌سواد خواندن کاربران ویندوز
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
مگه باید آیاه نازل بشه که از نرم افزار آزاد استفاده کنی؟
برای من آزاد بودن بسیار مهمه. آزادی نرم افزار یک اخیار نیست یک حقه
هرچند برای جایگذینی هنوز به نتیجه نرسیدم ولی هنوز امیدوارم که بتونم اپرا رو جایگذین کنم

Qupzilla رو همین الان نصب کردم یکی اینکه با محیط گنوم یکپارچه نیست - از لحاظ امکانات هیچگونه برتری نسبت به دیگر بروزرها نداره - خود برنامه به نظر من از اپرا و کرومیوم سنگین‌تره - هیچ نکته فوق‌العاده‌ای بجز لایسنش درش نمی‌بینم - بسیار نازیباست از این لحاظ با فایرفاکس رقابت تنگاتنگی داره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
نظر شخصی من در کار کردن با مرورگرهای رایج لینوکس

خوب  توی لینوکس به نظرم از لحاظ سرعت اپرا(اگه توربو رو فعال کنی پرواز میکنه) بعد فایرفاکس (در صورتی که صفحه رو قبلا باز کرده باشی)و بعدش هم کرومیوم

خوب حالا از لحاظ افزونه ها  1- فایرفاکس   2- اپرا و کرومیوم در یک حد هستن    البته ناگفته نمونه اپرا کلی افزونه داره ولی کاربرداش خوب نیست (از لحاظ تعداد حرف اول رو میزنه)

خوب از لحاظ کرش کردن بیشتر به کمتر بعد از یک مذتی کار کردن 1-اپرا (البته نسخه های قدیمی این جوری نبودن ولی این جدیدا دارن میرن رو اعصاب)2- فایرفاکس (البته این نسخه 20 دست اپرا رو هم از پشت بسته و چپ و راست کرش میکنه)  3- کرومیوم   تا حالا ازش کرش ندیدم!

امنیت ! (برای من بی معنی هست)چون اگه فایروال نصب کنم که برای همشون یکی هست اگه نصب نکنم هم که همشون مثل همن!! وداغون هستن

ولی اپرا حجم خامش کمه (و این شعار اپرا و توانمندی اونها رو می رسونه)بعدش فایرفاکس 20 میگه و در اخر هم کرومیوم

خوب از لحاظ مدیریت دانلود ها 1- فایرفاکس (البته اگه افزونه نصب کنی قابل تقدیر تر هست) 2- اپرا   3-کرومیوم رو برای دانلود چیزی استفاده نکنین سنگین تر هستین

خوب از لحاظ سادگی   کرومیوم   بعدش هم اپرا و فایرفاکس (البته با کمی اختلاف نسبت به اپرا)

از لحاط امکانات اولیه هنگام نصب  اول اپرا  بعدش فایرفاکس و کرومیوم (با کمی اختلاف نسبت به فایرفاکس)

ولی یادتون باشه این اپرا بود که تب رو وارد دنیای مرورگرها کرد و بعدش مدیریت ایمیل رو آورد داخل مروگر و بعدش هم فعلا تنها مرورگری هست که دارای سرور چت اختصاصی هست :) (به نظر من شرکت اپرا داری قدرت زیادی در برنامه نویسی و کد نویسی هست و واقعا خلاق هستن)دنیای مرورگرها به اپرا مدیون هستن هر چند اپرا همیشه بی ادعا بوده و معمولا مورد کم لطفی قرار میگیره (چون خیلی ها از امکاناتش خبر ندارن)

برای دوستایی که میگن اپرا آزاد نیست خوب من مجوز شرکتشون رو نگاه نکردم (همون لایسنس)ولی قرار بود در آینده نزدیک آزاد بشه (فعلا خبرش رو ندارم)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
من نمیدونم چرا هنوز از موزیلا استفاده میشه چون هرچی اون داره کروم هم داره تازه بهترش
nerdha.com

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
مگه باید آیاه نازل بشه که از نرم افزار آزاد استفاده کنی؟
برای من آزاد بودن بسیار مهمه. آزادی نرم افزار یک اخیار نیست یک حقه
هرچند برای جایگذینی هنوز به نتیجه نرسیدم ولی هنوز امیدوارم که بتونم اپرا رو جایگذین کنم

Qupzilla رو همین الان نصب کردم یکی اینکه با محیط گنوم یکپارچه نیست - از لحاظ امکانات هیچگونه برتری نسبت به دیگر بروزرها نداره - خود برنامه به نظر من از اپرا و کرومیوم سنگین‌تره - هیچ نکته فوق‌العاده‌ای بجز لایسنش درش نمی‌بینم - بسیار نازیباست از این لحاظ با فایرفاکس رقابت تنگاتنگی داره
برو توی edit->Preference->Appearance->theme و شمایل‌های مختلف رو امتحان کن. من از شمایل مک خوشم میاد. بعد Advanced  Options میتونی چیزهای دیگه رو هم تنظیم کنی. میتونی پیش‌زمینه رو شفاف کنی و ... مدیر دانلودش رو میتونی تنظیم کنی (تو فروم بگرد، قبلا تنظیماتش رو بیان کردم). و آخر اینکه از مرورگر چه انتظاری داری. ظاهرش با گنوم یکی نیست چون بر اساس Qt است و شما باید از استایل‌هایی استفاده کنید که در هر سه موتور gtk2 و gtk3 و Qt یکسان نمایش داده شود. خیلی از برنامه‌های شما در گنوم از gtk2 است که با موتور استاندارد gtk3 یکی نیست و بنابراین ظاهرشون یکی نیست. بهتر اینه که از تم qtcurve استفاده کنید تا شمایل (تقریبا) یکسان بدست بیارید. در گنوم شمایل یکسان پدید آوردن خیلی سخته. یکی از دلایل (نه خیلی مهم) من از رفتن به کی‌دی‌ای همینه.

• High Hero Member
  • *
 amin7r چقدر درباره مجور مطمئن هیتس منبع خبر رو یادت میاد

اگه قرار باشه که اپرا آزاد بشه مگه مریضم برم سراغ فایرفاکس یا کرومیوم
ولی در بعضی موارد با شما موافق نیستم

سرعت   ۱- کرومیوم ۲-فایرفاکس ۳-اپرا (اپرا یک سالی میشه که سرعتش نسبت به بقیه پایین‌تر اومده)
کارایی   ۱- اپرا ۲-کرومیوم ۳-فایرفاکس
امکانات   ۱-اپرا - فایرفاکس و کرومیوم که اصلا امکاناتی ندارن
کرش (بیشتر)   ۱-اپرا و فایرفاکس ۲- تو این چند روزه از کرومیوم کرش ندیدم
تعداد افزونه   ۱- فایرفاکس ۲-کرومیوم ۳-اپرا
سرعت باز شدن برنامه   ۱-کرومیوم ۲-اپرا ۳-فایرفاکس
مدیریت دانلود   ۱-کرومیوم ۲-فایرفاکس ۳-اپرا (مدیر دانلودش بسیار بده)
زیبایی   ۱-کرومیوم ۲-اپرا ۳-فایرفاکس

البته من از مدیر ایمیل - rss reader - کانتکت - بوکمارک و نوت اپرا استفاده می کنم اگه بخوام از بروزر دیگه‌ای استفاده کنم باید کلی برنامه نصب کنم
ولی با وجود همه مشکلاتی که با تغییر اپرا پیش میاد ترجیح میدم که از یک بروزر آزاد استفاده کنم

الان دارم از کرومیوم اسفاده می کنم بد نبوده ولی از فایرفاکس بهتره
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 08:49 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
omidtavana ممنون از راهنماییت
ولی اینقدر نچسب بود که فوری پاکش کردم
من هیچ برتری در اون نسبت به فایرفاکس و کرومیوم ندیدم

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
علی ن. گوگل اپ برای من باز نمیشه
اگه تا ۳ روز پیش گودر باز میشد الان دیگه باز نمیشه
گوگل هم توی این دو روز تنها 2 بار تونستم واردش بشم
از این می‌ترسم که گوگل اپ باز نشه در آینده نزدیک که در این صورت کرومیوم بی مصرف میشه
فوقش میری سراغ دیگر سایت های ارائه دهنده افزونه های کرومیوم
علی ن .

سافاری نسخه ویندوز هم داره. ولی یه مقدار بهتر از IE عمل میکنه. بهتره سراغ اون نریم  :D
داره ولی امکاناتی که توی مک هست رو نداره.

• High Hero Member
  • *

حق با شماست
اگه سایت درست و حسابی سراق دارید میشه معرفی کنید

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من

حق با شماست
اگه سایت درست و حسابی سراق دارید میشه معرفی کنید
مثلا
http://www.chromeextensions.org/

با سرچ کردن اول افزونه مورد نظرت رو پیدا کن و بعد اسمش رو سرچ کن تا توی سایت های غیر از مارکت رسمی پیداشون کنی
مثلا من افزونه download assistant رو نیاز داشتم ولی از مارکت رسمی حذفش کرده بودن. خب با یه سرچ ساده توی سایت های دیگه پیداش کردم.

توجه کن که برای نصب افزونه از سایت های غیر رسمی بعد از دانلود افزونه باید صفحه افزونه ها رو باز کنی و افزونه رو توش درگ اند دراپ کنی.

• High Hero Member
  • *
سرچ کردن رو که بلدم!!؟!
منظورم سایتی معتبر و قابل اطمینان بود که با خیال راحت بتونی از افزونه‌هاش استفاده کنی وگرنه ...
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 09:31 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
سرچ کردن رو که بلدم!!؟!
منظورم سایتی معتبر و قابل اطمینان باشه که با خیال راحت بتونی از افزونه‌هاش استفاده کنی وگرنه ...

کاش سایتی مثل AppleApps و یا AppHa برای کروم هم بود ، نه؟ :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
سرچ کردن رو که بلدم!!؟!
منظورم سایتی معتبر و قابل اطمینان بود که با خیال راحت بتونی از افزونه‌هاش استفاده کنی وگرنه ...
همون سایتی رو که گفتم به نظر قابل اطمینانه. تا حالا چند تا افزونه ازش گرفتم و مشکلی نداشتم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
به نظر من هر دوشون خوبن
هر کدوم یه سری معایب و مزایایی دارن نسبت به هم ولی چندان فاحش نیست
هر کدوم هم که مدام دارن بهتر میشن
به نظر من در یه زمانی کروم خیلی پیشی گرفت از فایرفاکس ولی الان تقریبا برابرن از لحاظ سرعت و ...
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
چیزی در مورد Avant شنیدین؟
تو ویندوز دیدمش البته