نظر شخصی من در کار کردن با مرورگرهای رایج لینوکس
خوب توی لینوکس به نظرم از لحاظ سرعت اپرا(اگه توربو رو فعال کنی پرواز میکنه) بعد فایرفاکس (در صورتی که صفحه رو قبلا باز کرده باشی)و بعدش هم کرومیوم
خوب حالا از لحاظ افزونه ها 1- فایرفاکس 2- اپرا و کرومیوم در یک حد هستن البته ناگفته نمونه اپرا کلی افزونه داره ولی کاربرداش خوب نیست (از لحاظ تعداد حرف اول رو میزنه)
خوب از لحاظ کرش کردن بیشتر به کمتر بعد از یک مذتی کار کردن 1-اپرا (البته نسخه های قدیمی این جوری نبودن ولی این جدیدا دارن میرن رو اعصاب)2- فایرفاکس (البته این نسخه 20 دست اپرا رو هم از پشت بسته و چپ و راست کرش میکنه) 3- کرومیوم تا حالا ازش کرش ندیدم!
امنیت ! (برای من بی معنی هست)چون اگه فایروال نصب کنم که برای همشون یکی هست اگه نصب نکنم هم که همشون مثل همن!! وداغون هستن
ولی اپرا حجم خامش کمه (و این شعار اپرا و توانمندی اونها رو می رسونه)بعدش فایرفاکس 20 میگه و در اخر هم کرومیوم
خوب از لحاظ مدیریت دانلود ها 1- فایرفاکس (البته اگه افزونه نصب کنی قابل تقدیر تر هست) 2- اپرا 3-کرومیوم رو برای دانلود چیزی استفاده نکنین سنگین تر هستین
خوب از لحاظ سادگی کرومیوم بعدش هم اپرا و فایرفاکس (البته با کمی اختلاف نسبت به اپرا)
از لحاط امکانات اولیه هنگام نصب اول اپرا بعدش فایرفاکس و کرومیوم (با کمی اختلاف نسبت به فایرفاکس)
ولی یادتون باشه این اپرا بود که تب رو وارد دنیای مرورگرها کرد و بعدش مدیریت ایمیل رو آورد داخل مروگر و بعدش هم فعلا تنها مرورگری هست که دارای سرور چت اختصاصی هست
(به نظر من شرکت اپرا داری قدرت زیادی در برنامه نویسی و کد نویسی هست و واقعا خلاق هستن)دنیای مرورگرها به اپرا مدیون هستن هر چند اپرا همیشه بی ادعا بوده و معمولا مورد کم لطفی قرار میگیره (چون خیلی ها از امکاناتش خبر ندارن)
برای دوستایی که میگن اپرا آزاد نیست خوب من مجوز شرکتشون رو نگاه نکردم (همون لایسنس)ولی قرار بود در آینده نزدیک آزاد بشه (فعلا خبرش رو ندارم)