انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟

فایرفاکس
32 (56.1%)
کرومیوم (نمی‌دونم آیا میشه اون رو آزاد محسوب کرد و یا تنها اپن سورسه)
24 (42.1%)
دیگر بروزرهای آزاد
1 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 57

نویسنده موضوع: کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟  (دفعات بازدید: 13512 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
من تنها نرم‌افزار غیر آزادی که روی سیستمم دارم اپراست که می خوام بزارمش کنار

فایرفاکس و کرومیوم رو نصب کردم البته هیچکدومشون امکانات اپرا رو ندارن و برتری اونها وجود add-on های بسیار و کاربردیست
سرعت و کارایی کرمیوم رو از فایرفاکس بالاتر می‌دونم (در مورد سایتهایی که تست کردم)
با توجه به عدم دسترسی به اپ استور کروم و تعلق کرمیوم به گوگل شما چه بروزری رو پیشنهاد میدید و چرا ؟
اگه نظرتون به غیر از فایرفاکس و کرمیوم است خواهشا نام ببرید.
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
خوب اول بگید انتظارتون از یه مرورگر چیه؟ چه افزونه‌هایی (کاربردشون رو بگید نه اسمشون رو، چون اپرا اصلا کار نکردم) تو اپرا داشتید و وابسته بهشون هستید؟ و آخر اینکه گوگل چه مشکلی داره که دوستش ندارید؟ چون به هر حال مرورگرهای معروف محصول شرکت‌های مختلف هستند.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
من آخرشم نفهميدم چرا ميگن فايرفاكس خوبه ؟!!  :o
ما كه غير از هنگ كردن ( هم تو ويندوز هم تو لينوكس ) و سرعت پايين چيزي ازش نديديم   [-(
من كلا کرمیوم رو از همه نظر خيلي دوست دارم  =D>

البته اين حرفا رو از ديد يه كاربر عادي نوشتم كه كار هاي عادي تو اينترنت انجام ميده  :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

• High Hero Member
  • *
خوب اول بگید انتظارتون از یه مرورگر چیه؟ چه افزونه‌هایی (کاربردشون رو بگید نه اسمشون رو، چون اپرا اصلا کار نکردم) تو اپرا داشتید و وابسته بهشون هستید؟ و آخر اینکه گوگل چه مشکلی داره که دوستش ندارید؟ چون به هر حال مرورگرهای معروف محصول شرکت‌های مختلف هستند.

11 ساله که از اپرا استفاده می کنم
منظورم کارایی هستش وگرنه افزونه‌ها مدنظر نیستن می‌تونم اونها رو پیدا کنم
شما از کدوم بروزر استفاده می‌کنید و کارایی چه بروزری از لحاظ سرعت و استفاده از منابع سیستمی - سرعت بارگذاری صفحات و غیره بهتر می‌دونید
من توی این یکی دو روزه که از کرومیوم و فایرفاکس استفاده کردم تنها در سازگاری بهتر با تعدادی سایت و سرعت بالاتر اونها در بعضی مورارد نسبت به اپرا بهتر بودن وگرنه اپرا رو بسیار بهتر می‌دونم ولی می خوام از نرم افزار غیر آزاد استفاده نکنم
گوگل هم که همه می‌شناسن ترجیح میدم هیچ اظهار نظری نکنم و هر شخص با توجه به ذهنیات خودش قضاوت کنه
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 05:27 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
من آخرشم نفهميدم چرا ميگن فايرفاكس خوبه ؟!! 
منم همین سوالو دارم :D
خودم اینترنت اکسپرولر رو برا هنجار شکنی تو واین نصب کردم و دارم با اون کار میکنم ;D

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
خودم اینترنت اکسپرولر رو برا هنجار شکنی تو واین نصب کردم و دارم با اون کار میکنم ;D
1:سرعت 2:امنیت 3:افزونه ها
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
من بخاطر داداشم مجبورم ويندوز داشته باشم :( ( نمي خواد اوبونتو رو ياد بگيره ) و تو ويندوز از اينترنت اكسپلورر استفاده مي كنم كه هم خيلي سريعه هم همه سايتا رو راحت باز ميكنه :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

• High Hero Member
  • *
Alireza Fe ویندوز رو ولش کن
من می خوام تو اوبونتو استفاده کن
پرسش کاملا مشخصه بروزر آزاد
اینترنت اکسپلورر دیگه چه کوفتیه
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 05:41 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
1:سرعت 2:امنیت 3:افزونه ها
1.داره
2.داره
3.نداره :D
--------------------
ولی خداییش سرعت بازشدن کرومیوم بیشتره و کرشی ازش ندیدم

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
11 ساله که از اپرا استفاده می کنم
منظورم کارایی هستش وگرنه افزونه‌ها مدنظر نیستن می‌تونم اونها رو پیدا کنم
شما از کدوم بروزر استفاده می‌کنید و کارایی چه بروزری از لحاظ سرعت و استفاده از منابع سیستمی - سرعت بارگذاری صفحات و غیره بهتر می‌دونید
من توی این یکی دو روزه که از کرومیوم و فایرفاکس استفاده کردم تنها در سازگاری بهتر با تعدادی سایت و سرعت بالاتر اونها در بعضی مورارد نسبت به اپرا بهتر بودن وگرنه اپرا رو بسیار بهتر می‌دونم ولی می خوام از نرم افزار غیر آزاد استفاده نکنم
گوگل هم که همه می‌شناسن ترجیح میدم هیچ اظهار نظری نکنم و هر شخص با توجه به ذهنیات خودش قضاوت کنه
خوب اول بگم که من هیچوقت با فایرفاکس حال نکردم، هر چند که مشکلی هم نداشته و افزونه‌های خیلی خوبی هم داره، ولی خوب من به شدت به گوگل وابسته هستم و بنابراین کرومیوم رو همیشه ترجیح می‌دادم. و اما الان من ۲ تا مرورگر دارم، کاپزیلا و کرومیوم . کرومیوم رو تنها برای پشتیبانی کاپزیلا دارم و هم اینکه فلش پلیر کرومیوم جدیدترینه (هیچ مرورگری در لینوکس به غیر از کروم -و کرومیوم با استفاده از فلش پلیر کروم، یعنی pepper based- دارای فلش جدید نیستند). البته rekonq رو هم دارم که چون مربوط به کی‌دی‌ای هست تو بالا ذکر نکردم، هرچند ریکانک و کرومیوم رو تقریبا هیچ وقت استفاده نمی‌کنم. از نظر سرعت بارگذاری هم فکر می‌کنم هیچ مرورگری به پای کرومیوم و کاپزیلا برسه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من از لحاظ کاربری Firefox رو ترجیح میدم و توی قسمت‌های مختلف با اون راحت‌ترم. البته از لحاظ سرعت، فایرفاکس بدلیل عدم پشتیبانی کامل از Multi-threading هنوز مشکلاتی رو داره و معلوم نیست این مشکلات کی حل بشه.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
با هر یک از مرورگر های کرومیوم و اپرا و فایرفاکس و سافاری و IE حداقل 6 ماه کار کردم:
IE:
 ](*,)
فکر نکنم نیاز به توضیخ داشته باشه. هر چند ورژن دهش پیشرفت خوبی داشت.

سافاری:
بدرد مک می خوره و برای اون بهینه سازی شده.

فایرفاکس:
اولین مرورگری که بعد از IE باهاش کار کردم. خیلی خوبه ولی هیچوقت سرعتش به کرومیوم و اپرا نرسید و ظاهرش هم بهینه نیست. توی لینوکس سریع تر روش هایی برای رفع نیاز هات براش پیدا می کنی مثلا وصل کردن دانلود منیجر به فایرفاکس رو خیلی وقت پیش توی سایت های فارسی گذاشتن ولی من تاحالا تو هیچ سایت فارسی این آموزش رو برای کرومیوم ندیدم.
ارادتمند موزیلا هم هستم!

اپرا:
اولین مرورگری که باهاش آشنا شدم ولی بعد از فایرفاکس نصبش کردم. تمام نیاز ها رو برطرف میکنه. speed dial که حرف نداره. هنوز نمونه خوبی براش توی مرورگر های دیگه پیدا نکردم.
بعد از چند وقت سرعتش خیلی بالا میره و سایت هایی رو که زیاد بازمیکنی رو خیلی سریع باز میکنه.

کرومیوم:
عالیه. هر کاری کردم نتونستم جایگزین براش پیدا کنم. یه صفحه تمیز. کلی افزونه (مارکت که بازه!) و سرعت فوق العاده از همون ابتدا.
خیلی سعی کردم با فایر فاکس عوضش کنم اما اصلا نتونستم. حتی چند بار خواستم برگردم به اپرا که نشد.
اصلا با گوگل حال نمی کنم و این تنها مشکلیه که با کرومیوم دارم(البته کرومیوم آزادتره نسبت به کروم)

gnome web:
اسمش یه چیز دیگس ولی برای شناسایی بهتر اینجوری نوشتم. با فارسی مشکل داره.
---------------------------------------------------------------------------
کسی مرورگر آزادی به تمیزی کرومیوم میشناسه؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
من به طور عمده از فایرفاکس و کروم و کرومیوم روی ویندوز و لینوکس استفاده کرده‌ام. فعلا اما چند ماهی است از کرومیوم استفاده می‌کنم و فکر کنم حالا حالاها با چیز دیگه‌ای عوضش نکنم. به دلیل اینکه برای هر تب یک پردازه‌ی جدید می‌سازه و سرعتش بیشتر از فایرفاکسه. اگر یک تب کرش کرد، بقیه سالم می‌مونن. باگ‌های اعصاب‌خورد کن فایرفاکس رو نداره و همچنین برای من سبک‌تر از فایرفاکس عمل می‌کنه. هر پلاگینی که فایرفاکس داره و بهش نیاز دارم رو هم تا بحال یا خودش یا مشابهش رو روی کرومیوم پیدا کرده‌ام.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

• High Hero Member
  • *
علی ن. گوگل اپ برای من باز نمیشه
اگه تا ۳ روز پیش گودر باز میشد الان دیگه باز نمیشه
گوگل هم توی این دو روز تنها 2 بار تونستم واردش بشم
از این می‌ترسم که گوگل اپ باز نشه در آینده نزدیک که در این صورت کرومیوم بی مصرف میشه
و ۲ روزه که فایرفاکس نمیتونه با سرورش اطلاعاتم رو sync کنه و با این تفاصیر فایرفاکس هم خیلی مصرف نخواهد داشت
تنها اپرا بوده که توی این چند روز مشکلی باهاش نداشتم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
علی ن .

سافاری نسخه ویندوز هم داره. ولی یه مقدار بهتر از IE عمل میکنه. بهتره سراغ اون نریم  :D

و اما ...

مصطفی جان شما Qupzilla رو امتحان کن. مبتنی بر Apple Webkit هست (مثل کرومیوم) ، با Qt هم نوشته شده .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود