انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟

فایرفاکس
32 (56.1%)
کرومیوم (نمی‌دونم آیا میشه اون رو آزاد محسوب کرد و یا تنها اپن سورسه)
24 (42.1%)
دیگر بروزرهای آزاد
1 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 57

نویسنده موضوع: کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟  (دفعات بازدید: 13509 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من نمیدونم چرا هنوز از موزیلا استفاده میشه چون هرچی اون داره کروم هم داره تازه بهترش
البته موزیلا اسم یک بنیاد هستش، فایرفاکس اسم درستش هست.
برای من اکثرات نکات ریزی هست که شاید برای بعضی‌ها مهم نباشه.
اول از همه، موزیلا بنیادی هست که کمک‌های خیلی زیادی به نرم‌افزار آزاد کرده، اونم بدون انگیزه مالی، در نتیجه ترجیح میدم اون رو پشتیبانی بکنم. من جستجوی فایرفاکس توی صفحه رو به جستجوی کروم ترجیح میدم، دوست دارم Title در بالای صفحه هم نمایش داده بشه (و نه فقط در Tab)، عدم نمایش تگ Alt برای عکس‌ها، ...

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
چیزی در مورد Avant شنیدین؟
تو ویندوز دیدمش البته

اونت یک پوسته (البته با کلی امکانات) برا ie هستش و خودش فاقد قابلیت لود صفهاته درست مثل AOL Browser که جایگاهی در گنو نداره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
سلام دوستان
چندماه پیش بعد نصب چندتا افزونه واضافه کردن جوندوفاکس،فایرفاکس خودبه خود ریستارت می شد.بعد از چند بار رینستال کردن وریکانفیگ کردن درست شد ](*,)همزمان کرومیوم رو نصب کردم سرعتش نسبت به فایرفاکس بالاتربود بخصوص با پروکسی.....
اما سایت های خاصی هستند که واقعا فایر فاکس بهتر ولی هنگام تغییر نتورک پروکسی کرومیوم بهتره.
برا بعضی فیلم های اموزشی نیاز به دانلود از یوتیوب داشتم که گزینه دانلود پیدا نمی کردم خبر رسید اپرا اتوماتیک برا دانلود می پرسه؟ که من الان نصبیدمش ولی هنوز این اپشن ندیدم؟من کرومیوم ترجیح میدم :D

• High Hero Member
  • *
سلام دوستان
چندماه پیش بعد نصب چندتا افزونه واضافه کردن جوندوفاکس،فایرفاکس خودبه خود ریستارت می شد.بعد از چند بار رینستال کردن وریکانفیگ کردن درست شد ](*,)همزمان کرومیوم رو نصب کردم سرعتش نسبت به فایرفاکس بالاتربود بخصوص با پروکسی.....
اما سایت های خاصی هستند که واقعا فایر فاکس بهتر ولی هنگام تغییر نتورک پروکسی کرومیوم بهتره.
برا بعضی فیلم های اموزشی نیاز به دانلود از یوتیوب داشتم که گزینه دانلود پیدا نمی کردم خبر رسید اپرا اتوماتیک برا دانلود می پرسه؟ که من الان نصبیدمش ولی هنوز این اپشن ندیدم؟من کرومیوم ترجیح میدم :D

اپرا همچین آپشنی نداره
ولی یکسری اکستنش هستن که این کار رو برات انجام میدن مثل Download youtube video as mp4
یا اگه از ویندوز استفاده می‌کنی و دانلود منیجر IDM رو نصب کنی گذینه دانلود ویدیو از یوتیوب به اپرا و فایرفاکس اضافه میشه (قبلا که از ویندوز استفاده می‌کردم اینجوری بود)
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
ب خ
سلام :)

من کلا از گوگل متنفرم بخاطر توهین های زیادی که به ایرانی ها و مسلمونا میکنه >:(

و از فایرفاکس استفاده میکنم :) خوبه ها فقط زیاد هنگ (کرش) میکنه ;)

• High Hero Member
  • *
گوگل؟ توهین به ایرانی‌ها و مسلمونا؟
دوست عزیز ممنون از مشارکتت ولی دلیل منطقی بیار تنفر که دلیل مناسبی نیست مخصوصا تنفر به دلیل واهی

الان دارم از کرومیوم استفاده می‌کنم هرچقدر که بیشتر ازش استفاده می‌کنم بیشتر خوشم میاد بزرگترین ایرادش وابستگی بسیار اون به افزونه‌هاست و خودش امکانات خاصی نداره و باید افزونه نصب کنی و اپ استورش باز نمی‌شه
ولی در کل ازش راضی هستم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
گوگل؟ توهین به ایرانی‌ها و مسلمونا؟
دوست عزیز ممنون از مشارکتت ولی دلیل منطقی بیار تنفر که دلیل مناسبی نیست مخصوصا تنفر به دلیل واهی

الان دارم از کرومیوم استفاده می‌کنم هرچقدر که بیشتر ازش استفاده می‌کنم بیشتر خوشم میاد بزرگترین ایرادش وابستگی بسیار اون به افزونه‌هاست و خودش امکانات خاصی نداره و باید افزونه نصب کنی و اپ استورش باز نمی‌شه
ولی در کل ازش راضی هستم

من نظرم رو گفتم
خلیج فارس یادت نیس نوشته بود خلیج عرب تو گوگل مپ واسه ip های غیر ایرانی ؟
ترنسلتش که پیروزی ایران رو یه چیز دیگه ترجمه میکرد برخلاف \یروزی اسراییل؟
فیلم توهین امیزش تو یوتیوب؟
قربونتش بره تو همه زمینه هاش کم نذاشته
جستجوی عکس در مورد عاشورا تو ماه محرم....
واسه من یه دلیل منطقیه واسه شما هرچی میخواد باشه:)

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
با سلام و احترام

اولین مرورگر مورد استفاده بنده کرومیوم به علت سرعت بالا و همچنین به خاطر اینکه از دیوایس های زیادی بهره می برم و نیاز به هماهنگی و یکسان سازی اطلاعات دارم که اینم به وسیله اکانت جیمیلم میسره برای من مناسبه.

در مورد مرورگر دوم هم به قطع از اپرا دوست داشتمی استفاده می کنم.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,55752.msg500642.html#msg500642

نقل‌قول
مرورگر کروم گوگل از مکانیزم امنیتی خیلی بهتری استفاده میکنه که به نسبت فایرفاکس امنیت بیشتری ایجاد می کنه،
اگر دقت کرده باشید وقتی کروم رو باز میکنید با سرعت بیشتری نسبت به فایرفاکس باز میشه به

این دلیل که مرورگر کروم در مرحله اول به عنوان یک parent یا ریشه اجرا میشه در ادامه با

هر  تب-tab  باز کردن یک تب های مذکور به عنوان یک thread در سیستم عامل شناخته

اجرا میشه که منابع مخصوص به خودش رو در اختیار داره (بر خلاف فایرفاکس که کل نرم

افزار و تمام تب ها به عنوان یک پراسس در سیستم عامل شناخته میشه!) برای دیدن این کار به task manager اگر نگاه کنید میبینید به هر تب  کروم به عنوان یک فرایند مستقل نگاه شده !که منجر به امنیت بیشتر در نرم افزار میشه!

مرورگر استاندارد وب همون فایرفاکس هست ولی کروم هنوز به خوبی فایرفاکس قابلیت نمایش css رو نداره!البته به نظر من.
و ما میطوانیم

• High Hero Member
  • *
برای اینکه این پست اف نشه ابتدا اجازه بدید جمع بندی خودم رو بگم
تصمیم گرفتم که از کرومیوم دستکم برای یکماه استفاده کنم
همانطور که پیشتر هم گفتم هرچه بیشتر باهاش کار می کنم بیشتر ازش خوشم میاد و واقعا عالیه تنها نداشتن قدرت سفارشی سازی و امکانات توکار هستش که آزاردهندس

من نظرم رو گفتم
خلیج فارس یادت نیس نوشته بود خلیج عرب تو گوگل مپ واسه ip های غیر ایرانی ؟
ترنسلتش که پیروزی ایران رو یه چیز دیگه ترجمه میکرد برخلاف \یروزی اسراییل؟
فیلم توهین امیزش تو یوتیوب؟
قربونتش بره تو همه زمینه هاش کم نذاشته
جستجوی عکس در مورد عاشورا تو ماه محرم....
واسه من یه دلیل منطقیه واسه شما هرچی میخواد باشه:)

۱- داستان گوگل مپ یک داستان مسخره و تکراریه توی همه کشورهای تازی همه به خلیچ پارس میگن خلیج ع=ر-ب=ی پس اونها حق دارن که این نام من در آوردی رو در زمان بازدیدشون از گوگل مپ ببینن و نه نامی که به اون حساسیت دارن. همانطور که ما میگیم دریای خزر و همه میگن کاسپین (کاسپین همون قزوینه)
۲- نمی‌دونم جریان این پیروزی ایران و اسراییل چیه. این بازی مسخره ایران و فلسطین و اسراییل رو رها کنید. اسراییل و فلسطین چه ربطی به ما دارن.
۳- فیلم رو یکی دیگه ساخته چه ربطی به گوگل داره اگه فیلم رو پاک می کرد باید بهش خورده می گرفتی به دلیل زیر پا گذاشتن آزادی نشر و بیان (نه اینی که بگم گوگل به این آزادی‌ها خیلی پایبنده)
۴- در مورد جستجوی عکس عاشورا هم چیزی نمی‌دونم

۵- براتون آرزوی پیروزی و  سربلندی دارم
۶- از همه به خاطر بحث بی‌ربط در این تاپیک پوزش می‌خوام

• High Hero Member
  • *
اولین مرورگر مورد استفاده بنده کرومیوم به علت سرعت بالا و همچنین به خاطر اینکه از دیوایس های زیادی بهره می برم و نیاز به هماهنگی و یکسان سازی اطلاعات دارم که اینم به وسیله اکانت جیمیلم میسره برای من مناسبه.

sync اپرا که بسیار بسیار بهتر - پیشرفته‌تر و کامل‌تر از گوگله.
من نمی‌خوام دیگه از اپرا به دلیل آزاد نبودنش استفاده کنم پس فکر کنم که بهترین گذینه براس استفاده به عنوان بروزر دوم فایرفاکس باشه

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
من نمی‌خوام دیگه از اپرا به دلیل آزاد نبودنش استفاده کنم
به نظرم خیلی آرمانی داری پیش میری :|
خوب اپرا که متن باز هست  حالا گیریم که آزاد نباشه (که توی وبگاه خود اپرا گفته در آینده آزاد هم میشه  "لینکش رو نیافتم")ولی هم رایگان هست و هم اپن سورس

یعنی اینقدر مصمم هستین که میخواین تمام نرم افزار هایی که آزاد نیستن رو استفاده نکنین؟؟؟؟؟؟؟ این یه جورایی ممکن نیست

قابل توجه دوستان محترم   به وجدان خود رجوع کنین  ;D
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

• High Hero Member
  • *
به نظرم خیلی آرمانی داری پیش میری :|
خوب اپرا که متن باز هست  حالا گیریم که آزاد نباشه (که توی وبگاه خود اپرا گفته در آینده آزاد هم میشه  "لینکش رو نیافتم")ولی هم رایگان هست و هم اپن سورس

یعنی اینقدر مصمم هستین که میخواین تمام نرم افزار هایی که آزاد نیستن رو استفاده نکنین؟؟؟؟؟؟؟ این یه جورایی ممکن نیست

قابل توجه دوستان محترم   به وجدان خود رجوع کنین  ;D

اپرا اپن سورس نیست و هیچگاه نبوده دستکم تا اونجایی که من می‌دونم اگه لینک مطلبی که به اپن سورس بودنش اشاره داره بزارید ممنون میشم ولی فکر می‌کنم اشتباه می کنید

قصدم اینه که تنها از نرم افزارهای آزاد استفاده کنم دستکم برای برنامه هایی که معادل خوب و آزاد دارن

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
اپرا اپن سورس نیست و هیچگاه نبوده دستکم تا اونجایی که من می‌دونم اگه لینک مطلبی که به اپن سورس بودنش اشاره داره بزارید ممنون میشم ولی فکر می‌کنم اشتباه می کنید
خب مشخصه که اپرا اوپن سورس نیست. البته در سایت خودش هم عنوان کرده که به استانداردهای باز بسیار علاقمنده اما فعلا برنامه ای برای اوپن سورس شدن نداره. هر چند حرکت به سمت webkit و یا زیر شاخه‌هاش ممکنه گامی باشه در این راه...
اپرا حقیقتا مرورگر خیلی خوبیه. اگه اوپن سورس بشه برای سويیچ کردن بهش لحظه‌ای درنگ نخواهم کرد.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
استاندارد ترین مرورگر اپرا هست. کنده شدن ازش واقعا سخته.
فایرفاکس مشکلش اینه که یک thread داره. دلیل کرش زیادیش هم همینه ولی از لحاظ کیفیت و کمیت افزونه ها واقعا دست همه رو از پشت بسته.
کرومیوم (کروم) خوبه. هم سرعتش خوبه و هم سادگیش ولی خیلی ساده است. رو اعصابه :دی . در مورد تعداد افزونه هاش نسبت به اپرا و فایرفاکس اطلاعی ندارم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity