انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟

فایرفاکس
32 (56.1%)
کرومیوم (نمی‌دونم آیا میشه اون رو آزاد محسوب کرد و یا تنها اپن سورسه)
24 (42.1%)
دیگر بروزرهای آزاد
1 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 57

نویسنده موضوع: کدام را بیشتر می پسندید؟ فایرفاکس یا کرومیوم؟  (دفعات بازدید: 13531 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
اپرا حقیقتا مرورگر خیلی خوبیه. اگه اوپن سورس بشه برای سويیچ کردن بهش لحظه‌ای درنگ نخواهم کرد.

امیدوارم که اون روز بیاد. منم حتما دوباره به اپرا باز خواهم گضت ولی فعلا که خبری نیست

استاندارد ترین مرورگر اپرا هست. کنده شدن ازش واقعا سخته.
کرومیوم (کروم) خوبه. هم سرعتش خوبه و هم سادگیش ولی خیلی ساده است. رو اعصابه :دی . در مورد تعداد افزونه هاش نسبت به اپرا و فایرفاکس اطلاعی ندارم.

اپرا یک دنیاست فقط یک بروزر نیست البته یک ایراد هم داره و اون اینه که هنوز دیکشنری پارسی برای Spell checking نداره
کروم بزرگترین ایراد و برتریش سادگیشه برای کسایی مثل ما حال به هم زنه ولی برای بسیاری بهترین مزیت
از لحاظ تعداد افزونه ۱- فازرفاکس   ۲- کروم    ۳- اپرا
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
اپرا اپن سورس نیست و هیچگاه نبوده دستکم تا اونجایی که من می‌دونم اگه لینک مطلبی که به اپن سورس بودنش اشاره داره بزارید ممنون میشم ولی فکر می‌کنم اشتباه می کنید
http://www.opera.com/download/guide/?os=linux
خوب اگه اوپن سورس نیست پس چرا با فرمت های tar.xz  - tar.bz2 در دسترس هست؟؟؟ (نمیدونم شاید من اشتباه میکنم)این فرمت خیلی وقته در دسترس هست (هر چی که من یادمه)
لطفا میشه به من بگین آیا این یعنی اوپن سورس هست یا نه ؟؟ (خوب یکم توضیح بدین شاید من در مورد اوپن سورس بودنش اشتباه می کنم)
خوب اپرا با نرم افزار های آزادی نوشته شده که اکثرا هم تحت مجوز GPL هستن و بخاطر همین هم مالتی پلتفرم هست و احتمال این که یه روزی با مجوز آزاد منتشر بشه خیلی قوی هست

راستی لطفا در مورد این فرمت ها و اوپن سورس بودن کمی توضیح بدین
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

• High Hero Member
  • *
خوب اگه اوپن سورس نیست پس چرا با فرمت های tar.xz  - tar.bz2 در دسترس هست؟؟؟ (نمیدونم شاید من اشتباه میکنم)این فرمت خیلی وقته در دسترس هست (هر چی که من یادمه)
لطفا میشه به من بگین آیا این یعنی اوپن سورس هست یا نه ؟؟ (خوب یکم توضیح بدین شاید من در مورد اوپن سورس بودنش اشتباه می کنم)
خوب اپرا با نرم افزار های آزادی نوشته شده که اکثرا هم تحت مجوز GPL هستن و بخاطر همین هم مالتی پلتفرم هست و احتمال این که یه روزی با مجوز آزاد منتشر بشه خیلی قوی هست

tar که میشه یک مجموعه فایل در قالب یک فایل
در یونیکس هرگاه بخوای یک مجموعه فایل رو برای فشرده سازی و یا انتقال راحت‌تر به یک فایل تبدیل کنی از این روش استفاده می کنی چون یک پوشه رو نه میشه انتقال داد و نه میشه فشرده کرد
bz2 هم یک فایل فشرده هستش

اپرا فایل باینری خودش رو در غالب این فایل فشرده برای یکسری توزیع‌ها که براشوم بسته ارائه نمیده ارائه میکنه.
چیزی که در داخل فایلی که اسم بردی وجود داره تنها فایلهای کامپال شده هستن و نه کدهای اپرا

درسته اپرا از یکسری برنامه اپن سورس استفاده می‌کنه ولی به هیچ عنوان اپن سورس و یا آزاد نیست و تا حالا هیچگاه کدهاش رو منتشر نکرده
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1392، 11:40 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
اپرا اپن سورس نیست و هیچگاه نبوده دستکم تا اونجایی که من می‌دونم اگه لینک مطلبی که به اپن سورس بودنش اشاره داره بزارید ممنون میشم ولی فکر می‌کنم اشتباه می کنید
http://www.opera.com/download/guide/?os=linux

آزادی مگه به فرمته ؟! :|
نه ربطی نداره
اپرا یه نرم افزار آزاد نیست ولی یه نرم افزار رایگان هست البته باز هم ربطی به فرمت نداره
این tar.xz - tar.bz2 اینا فرمت های فشرده هستن مثل zip , rar , ...
البته ممکنه یه فرمتی آزاد باشه مثل ogg ولی محتوایی که به اون فرمت هست دلیل نمیشه آزاد باشه یا غیر آزاد !
آزاد بودن به مولتی پلتفرم بودن ربطی نداره !
میشه آفیس ماکروسافت رو هم اگه ماکروسافت بخواد رو همه پلتفرم ها نصب کرد البته باید پورت بشن به اون پلتفرم ها و ...
برای مثال یه گیم در نظر بگیر که تو چند تا کنسول و پی سی و لینوکس هم قابل اجرا هست (یعنی برنامه نویس برای همش نوشته)
ولی این گیم میتونه غیر آزاد باشه ربطی به فرمت و ... نداره
به نظر من بهترین راهنما در این مورد سایت http://www.gnu.org/home.fa.html
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
ممنون مصطفی جان میشه به این لینک ها یه سری بزنی
http://sourcecode.opera.com/gstreamer/
http://sourcecode.opera.com/npapi/

منتظر نتیجه هستم :)

ویرایش: میشه با دستورات ترمینال داخل کیت وارد سورس اصلی اپرا شد (من زیادی تو ترمینال و گیت وارد نیستم)
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1392، 11:51 ب‌ظ توسط amin7r »

• High Hero Member
  • *
ممنون مصطفی جان میشه به این لینک ها یه سری بزنی
http://sourcecode.opera.com/gstreamer/
http://sourcecode.opera.com/npapi/

منتظر نتیجه هستم :)
ویرایش: میشه با دستورات ترمینال داخل کیت وارد سورس اصلی اپرا شد (من زیادی تو ترمینال و گیت وارد نیستم)

GStreamer اپن سورسه و به همین دلیل اپرا تونسته تغییرش بده و توی اون صفحه گفته که اپرا برای سیستم عاملها تغییرات خاصی ایجاد میکنه نمونش همین  GStreamer رو برای کارایی بالاتر برای استفاده در اپرا تغییر دادن و گفته از گیت دانلودش کنید و چون  GStreamer لایسنس آزاد داره دوباره بصورت آزاد و البته بر روی گیت ارائه شده

این کدها ربطی به خود برنامه اپرا ندارن

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
دلایل من برای استفاده از فایرفاکس :
1- آزاده
2- محیط شلوغی نداره مثل اپرا و خیلی ساده و غیر قابل شخصی سازی نیست مثل کروم
3- add on هاش دیگه گفتن ندارن خصوصا flashgot
4- سرعتش هم پایین نیست در حد همون کروم
5-سازگاری بهتری با میزکارهای لینوکس داره
6-برای من قشنگتر هم هست
چرا هی میگین هنگ میکنه این نسخه های آخری این جوری نیستن
من اهل تعصب از نوع نرم افزاری نیستم همه رو بدون تعصب گفتم .

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
یه نکتی ای که در مورد فایرفاکس هست اینه که به نظرم نشب حافظه داره.
موقعی که اوبونتو با یونیتی بالا میاد زیر ۴۰۰ مگ رم مصرف میکنه ولی وقتی ۴ یا ۵ بار فایرفاکس رو باز و بسته کنم مخصوصا اگه توی هر بار باز کردن یه سری تب جدید درست کنم، بعد از بستن، حجم استفاده شده از رم بیشتر از حالت اولیه است. البته ممکنه به خاطر کتابخونه های اشتراکی روی رم باشه ولی از تنظیمات system monitor گزینه shared memory رو که فعال میکنم نوشته حدودای ۴۵ مگ. ولی بازم در نهایت مصرف رم بیشتر از اینه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من اپرا متن بسته رو به تمام مرورگرها ترجیح میدم.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
دلایل من برای استفاده از فایرفاکس :

2- محیط شلوغی نداره مثل اپرا و خیلی ساده و غیر قابل شخصی سازی نیست مثل کروم

4- سرعتش هم پایین نیست در حد همون کروم
5-سازگاری بهتری با میزکارهای لینوکس داره
6-برای من قشنگتر هم هست
چرا هی میگین هنگ میکنه این نسخه های آخری این جوری نیستن
من اهل تعصب از نوع نرم افزاری نیستم همه رو بدون تعصب گفتم .
اپرا محیط شلوغی داره!!!!! فایرفاکس که ظاهرش رو از اپرا گرفته مرورگری هم است که اصلا هیچ نوآوری هم نداره.
در مورد سازگاری هم همین بس که اپرا رو در اوبونتو استفاده میکنم بیشترین سازگاری و کمترین هنگ کردن رو داشته اصلا شما از اپرا چند وقت استفاده کردی!؟
ها ها عزیزم ظاهر فایرفاکس که برای شما قشنگتر است همون کپی پست اپرا هست دیگه. ;D

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
یه نکتی ای که در مورد فایرفاکس هست اینه که به نظرم نشب حافظه داره.
موقعی که اوبونتو با یونیتی بالا میاد زیر ۴۰۰ مگ رم مصرف میکنه ولی وقتی ۴ یا ۵ بار فایرفاکس رو باز و بسته کنم مخصوصا اگه توی هر بار باز کردن یه سری تب جدید درست کنم، بعد از بستن، حجم استفاده شده از رم بیشتر از حالت اولیه است. البته ممکنه به خاطر کتابخونه های اشتراکی روی رم باشه ولی از تنظیمات system monitor گزینه shared memory رو که فعال میکنم نوشته حدودای ۴۵ مگ. ولی بازم در نهایت مصرف رم بیشتر از اینه.

گفتید نشت حافظه یاد نشت DNS افتادم که برای کروم و فایرفاکس فابل جلوگیری هست و برای IE هنوز راهکاری ارائه نشده و برای اپرا رو نمی دونم.

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=52897.0
در مورد نشت dns هم توضیح داده شده.
و ما میطوانیم

• High Hero Member
  • *
اپرا محیط شلوغی داره!!!!! فایرفاکس که ظاهرش رو از اپرا گرفته مرورگری هم است که اصلا هیچ نوآوری هم نداره.
در مورد سازگاری هم همین بس که اپرا رو در اوبونتو استفاده میکنم بیشترین سازگاری و کمترین هنگ کردن رو داشته اصلا شما از اپرا چند وقت استفاده کردی!؟

به نظر منم اپرا بهترین بروزره و همه بروزرها بیشتر امکاناتشون تقلیدی از اپراست و بیشتر چیزهایی که الان در بروزرها ازش استفاده می کنیم اپرا اختراع کرده اینها همه درسته ولی آزاد نیست

خواهشا پیشنهاد استفاده از برنامه کد بسته و غیر آزاد رو ندید هرچند اون برنامه بسیار خوب باشه. هرچند حق باشماست

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

به نظر منم اپرا بهترین بروزره و همه بروزرها بیشتر امکاناتشون تقلیدی از اپراست و بیشتر چیزهایی که الان در بروزرها ازش استفاده می کنیم اپرا اختراع کرده اینها همه درسته ولی آزاد نیست

خواهشا پیشنهاد استفاده از برنامه کد بسته و غیر آزاد رو ندید هرچند اون برنامه بسیار خوب باشه. هرچند حق باشماست

چطوره از GNU IceWeasel استفاده کنی؟ همون فایرفاکس هست فقط افزونه های غیرآزاد رو نداره :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
این دیگه خیلی با مزه بود کلا برنامه نویسی و کار همه برنامه نویسان بنیاد موزیلا رو بردی زیر سوال :)
من با بیش از 10-15 تا مرورگر و حتی بیشتر کار کردم ولی هیچی برام اپرا نمیشه (همه مزایای دارن و معایبی)این که شما بیای و این دو تا رو با هم مقایسه کنی مثل این می مونه که بیای لامبورگینی رو با پورشه مقایشه کنی (اصلا در این جور موارد مقایسه کردن چیز بی موردی هست)چرا بی مورد ؟! چون هر کدوم روی یک سری نقاط تمرکز دارن و معایبی هم دارن پس هیچکدوم کامل نیستن

• High Hero Member
  • *
چطوره از GNU IceWeasel استفاده کنی؟ همون فایرفاکس هست فقط افزونه های غیرآزاد رو نداره :) .

فایرفاکس متاسفانه ایراد زیاد داره از سنگینه برنامش گرفته تا کند شدن با باز کردن حدود 10 تب و مشکلم خود فایرفاکسه و نه افزونه‌ها و یا لایسنسش (البته در حال حاضر)

دیروز و امروز که با کرومیوم کار کردم پنج شش بار تبهاش کرش کردن که با بدبختی بستمشون البته خود برنامه مشکلی نداشت و چندین بار هم صفحات رو لود نکرد که با رفرش درست شد دوبار هم مجبور شدم که کرومیوم رو ببندم و دوباره اجرا کنم
من با اپرا همچین مشکلاتی نداشتم هرچند توی نسخه‌های آخر کرش می‌کرد و با بعضی سایتها مشکل داشت ولی همچنین مشکلاتی باهاش نداشتم