یعنی برای روز آزادی نرم افزار از قبل نمیخواین برنامه ریزی بکنین؟
به نظر من اگر بچه ها قبلش با هم یه آشنایی مختصری داشته باشن خوبه .
برای روز اول بحث در مورد جشن هم میتونه جالب باشه از بیکاری بهتره...
مثلا اینکه در روز جشن چه کاری انجام بدین ، چقدر هزینه بکنین .
مثلا میتونین توی همون پارک ساحلی 2 تا لپتاپ ببرین و اوبونتو رو به مردم نشون بدین و چند تا cd هم رایت کنین و پخشش کنین... اینطوری کلی دوست جدید هم برای همکاری در لاگ پیدا میکنین...
سلام
بهنام جان ایده ای که دادی خیلی م خوبه و یه چیزی مثل کارناوال هست اما قکر کنم ایده ات خیلی بلند پروازانه هست یه مثال میزنم:
اون اوایل تابستون که میخواستم بعد از امتحانات لینوکس رو شروع کنم در نظر داشتم مکینتاش رو هم رو لپتاپم نصب کنم یه راه هایی هم پیدا کردم که بعد از آشنا شدن با اوبونتو و شما دوستان دیگه پیش نرفتم .
یادمه توی ارومیه دنبال اوبونتو بودم هیچ جا پیدا نکردم همینطور لئوپارد فقط بعضی جاها فدورا 8 بودو خیلی ها اسمش رو هم نمی شناختن تبریز که رفتم پاساژ سهند که بزرگترین مجموعه الکترونیک تبریز هست رو سر زدم شاید 15 تا مغازه سر زدم اما هیچ کس نداشت یادمه مکینتاش رو هم چند نفر داشتن بهشون میگفتم مکینتاش داری در جواب دو یا سه تاشون میگفتن منظورت ویندوز مکینتاش هست من هم گریه ام میگرفت از اینهمه خنگول بودن.
بگذریم اما واقعا سواد آی تی توی کشور ما زیر صفر هست این روزا کسی که بلد توی ایکس پی آهنگ یاز کنه خودش رو خیلی وارد حساب میکنه و کسایی هم که بلدن نصبش کنن هم که دیگه آخر کامپیوتر هستن.
باور کردنش سخته اما خیلی از دانشجوهای کامپیوتر سراسری مخصوصا دختر هاش نصب نرم افزار های ساده هم میمونن و اگه مجبور به کار با لینوکس بشن توی بعصی درس ها فقط برنامه مینویسن توش همین و بس .یادمه یکیشون وقتی ترم 5 بود از من پرسید فولدر آپشن کجاست منم تا همین امروز همیشه میخندم بهش و مسخرش میکنم .
لینوکس چیزی هست که اگه عاشق نباشی عمرا بری سراغش کسی که به راحتی های ویندوز عادت کرده مثل نکست زدن پیاپی هنگام نصب برنامه زورش میاد با پکیج ها نیازمندی ها و انواع پکیج ور بره .
بله هر حال دوستان هم میتونن نظر بدن رو این ایده و من هم مثل تو عقیده دارم قبلش بهتره باهم آشنا شیم.