سلام . بابا من دیگه خسته شدم . آخه برای نصب اوبونتو 8.04 من باید چیکار کنم . یه جا میگید که باید پارتیشن بندی کنم و توی این صفحه زیر که آدرسش مینویسم اصلا صحبتی از پارتیشن بندی نیست . شما میگید که باید 3 تا پارتیشن بسازم ولی توی آموزش نصب تو آدرس زیر اصلا حرفی زده نشده است . بابا تکلیف من رو روشن کنید دیگه . من که میگم توی هاردم 5 تا پارتیشن دارم و می خوام که توی یکی از اون ها اوبونتو رو نصب کنم ( فقط اوبونتو ) . من که هاردم پارتیشن بندی هست دیگه نیازی به پارتیشن بندی ندارم . لطفا این دفعه یک آموزش جامع و کامل درباره نصب اوبونتو به من بدهید . یعنی شما فرض کنید که من سی دی اوبونتو را در اختیار دارم و می خوام که اوبونتو رو توی یکی از درایوهام به طور کامل نصب کنم . بگید که باید چیکار کنم و تمام کارهایی را که باید انجام بدم رو به صورت تصویری توضیح بدهید . خدا کنه این بار آخر باشه .
WUBI رو پیشنهاد نمیکنم چون تعداد کمی در این مورد تجربه دارند و ممکنه مشکلی براتون پیش بیاد که کسی نتونه کمک کنه
خوب برای نصب شما با دیسک لایو اوبونتو ۸.۰۴ که سیستم خودتون رو بوت کنید روی Install کلیک کنید و شروع به نصب کنید
تا اینکه به Partitioner میاد و شما باید پارتیشن بندی کنید که اونم خیلی راحته
اول درایوی که برای نصب خالی کردید رو delete کنید و
طبق راهنمایی جامع ویکی پارتیشن بندی کنید یعنی سه تا پارتیشن خودتون رو بسازید:
1- پارتیشن swap که فضایی دو برابر رم رو بهش اختصاص بدید مثلا اگه رو ۲۵۶ داری فضای swap رو ۵۱۲ در نظر بگیرید.
2- پاتیشن / که بین ۶ تا ۱۰ گیگ به این پارتیشن اختصاص بدید کفایت میکنه
3- پارتیشن home/ که فضای باقیمانده که هرچی بیشتر بهتر رو به این پارتییشن بدید
خوب ادامه نصب هم که خیلی راخته
مشکلی داشتی بگو