یکی بزگترین مزیت هایی که گنو/لینوکس نسبت به ویندوز داره ترمینالشه که واقعا چیز لذت بخشیه و من هم بخاطر همین که اوبونتو (تاحدی) آدم رو مجبور میکنه با ترمینال آشتی (!) کنه بهتون پیشنهاد میکنم که ازش استفاده کنید پس با اوبونتو کار کنید تا تبدیل به یک کاربر حرفه ای بشید
نصب آفلاین منظورتون اینه که با همون نرم افزار های دیفالت مینت کار میکنید و آپدیت و اینستال نمیکنید؟
البته شما درست میگید ضمن اینکه به توصیه مترجم راهنمای فارسی همین مینت کار با ترمینال باکلاستره؟!!!!
ولی من دنبال کلاس و مدرسه و دانشگاه نیستم :دی
آخه مسئله ای که هست (حالا نظرم رو میگم) کار با ترمینال (یا در ویندوز با کامند پرومپت) دیگه خیلی قدیمی شده
اوایل ارائه سیستم عاملها و نسخه های اولیه اش چون رابط گرافیکی نبود خب راهی هم نبود که به غیر از کامند و یا ترمینال کارشه ولی الان دیگه سیستم عاملها رابط گرافیکی دارن
دیگه چه نیازی به کار با یه یک محیط تاریک به اسم ترمیناله؟؟
(البته نظر خودمو میگم)
فکر میکنم برای شروع و اینکه به نظرم پروسه مخصوصا نصب نرم افزار تا حدودی نزدیک به ویندوز باشه، نصب برنامه حداقل اینطور نباشه که خود پروسه نصب نیاز به اینترنت داشته باشه
تو ویندوز همچین چیزی داریم اصلا؟؟ که شما نرم افزاری که نصب میکنی حین نصب نیاز به اینترنت داشته باشه؛ یعنی اطلاعات نصب رو مدام و از طریق اینترنت دانلود کنه؟
خب این به نظرم یه کم عجیب غریبه
ما هم که تو کشورمون از پرسرعت ترین اینترنت استفاده میکنیم خب برامون سخت میشه دیگه
نیست؟
در مورد نصب نرم افزار هم همونطور که گفتم مثل ویندوز بشه نرم افزارو دان کرد و بدون ترمینال به همون شکلی که در ویندوز هست (یعنی اجرای نصاب برنامه (یا تا حدودی شبیه به این) انجام بشه
فکر میکنم مینت بیشترین نزدیکی رو به ویندوز داره و این کارو تا حد زیادی (حداقل برای من و سایر تازه کارا) کارو راحت میکنه