انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مفهومی به اسم ؛شی گرایی؛  (دفعات بازدید: 16520 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : مفهومی به اسم ؛شی گرایی؛
« پاسخ #15 : 30 فروردین 1392، 04:23 ب‌ظ »
اگه استادتون شی گرایی تدریس کرده و شما اسپاگتی نوشتی من حق رو به استادتون میدم.
شی‌گرایی روش بدی نیست. ولی مثلا فکر نکنم بشه در ساخت کرنل یه سیستم‌عامل ازش استفاده کرد. چون کند و سنگین خواهد شد. اصولا شی‌گرایی هدفش اینه که توسعه برنامه‌ها راحت‌تر بشه.
در روش قدیمی (functional) توسعه دادن برنامه و اضافه کردن یک سری مشخصات به برنامه تقریبا مشکل بود. البته باز هم بر‌میگرده به نوع functional نوشتن. ممکنه کد به صورت قدیمی نوشته بشه ولی توسعه‌اش خیلی هم راحت باشه. اما شی‌گرایی شما رو مجبور می‌کنه به اجبار یه سری قواعد...
در ادامه، همین روش شی‌گرا مسبب ایجاد یک سری design pattern شده که اونها هم شما رو در یک قالب از پیش آماده شده و امتحان پس داده قرار میدن. مثل MVC Pattern و یا خیلی از معماری‌های دیگه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #16 : 30 فروردین 1392، 04:26 ب‌ظ »
اگه قرار به رعایت استانداردهای وزارت علومه، در درس برنامه‌نویسی پیشرفته باید ++C درس داده بشه، نه جاوا .
وزارت علوم هیچ مصوبه ای در مورد استفاده از زبان خاصی ندارد (اگه دارد لطفا منبع معرفی کنید ) بلکه میگه مبانی به روش ساخت یافته و پیشرفته به روش شی گرا حالا ساخت یافته میتونه سی باشه سی پلاس باشه یا حتی دلفی و . . . باشه پیشرفته هم میتونه سی پلاس باشه جاوا باشه یا اصلا سی شارپ ملعون باشه (تو دانشگاه ما هر دوشو cpp گفتن و من هم نسبت فامیلی با استاد و جاوا ندارم و خوشمم از جاوا نمیآد)
 اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بزار بزرگان کار خودشونو بکنن (هر چند که بعید میدونم اونها اندازه شما نسبت به شی گرایی جسارت کرده باشند) استاد باید وظیفشوکه بهش گفته شده و بر مبنای همون برنامه ریزی صورت گرفته  انجام بده  آموزش شی گرایی . ارزشیابی شی گرایی . حالا اگه یه بنده خدایی میآد از خاطراتش ایج مینویسه که استاد باب میل ایشون نمره نداده شما نباید عقاید شخصیتونو ضمیمه ی صحبت هاش کنید . هرچند که پست ایشون تا حدودی زیادی (مثل این پست و پست های اخیر من) شبیه اسپمه . . .

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 30 فروردین 1392، 04:48 ب‌ظ »
وزارت علوم هیچ مصوبه ای در مورد استفاده از زبان خاصی ندارد (اگه دارد لطفا منبع معرفی کنید )
در سرفصل‌های وزارت علوم دقیقا قید شده که باید چه زبانی آموزش داده بشه.
برای مهندسی نرم افزار سرفصل‌هاش روی سایت نیست ولی مثلا میشه سرفصل‌های وزارت علوم برای رشته مهندسی فناوری اطلاعات رو دانلود کرد. در صفحه ۲۰ دقیقا زبان c++‎ قید شده. برای رشته‌های کاردانی هم سرفصل‌های قدیمی آموزش و پرورش وجود داره که دقیقا اونجا هم از c++‎ نام برده شده...

Henry Ford

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #18 : 30 فروردین 1392، 04:58 ب‌ظ »
وزارت علوم هیچ مصوبه ای در مورد استفاده از زبان خاصی ندارد (اگه دارد لطفا منبع معرفی کنید )
در سرفصل‌های وزارت علوم دقیقا قید شده که باید چه زبانی آموزش داده بشه.
برای مهندسی نرم افزار سرفصل‌هاش روی سایت نیست ولی مثلا میشه سرفصل‌های وزارت علوم برای رشته مهندسی فناوری اطلاعات رو دانلود کرد. در صفحه ۲۰ دقیقا زبان c++‎ قید شده. برای رشته‌های کاردانی هم سرفصل‌های قدیمی آموزش و پرورش وجود داره که دقیقا اونجا هم از c++‎ نام برده شده...

خوب این که خوب میشه اگه همه از cpp استفاده کنن . من نمیدونستم زبان هم مصوب میشه چه بهتر که c++ مرجع شده .

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 30 فروردین 1392، 05:16 ب‌ظ »
خوب این که خوب میشه اگه همه از cpp استفاده کنن . من نمیدونستم زبان هم مصوب میشه چه بهتر که c++ مرجع شده .
درس برنامه‌سازی پیشرفته طبق قاعده فقط c++‎ تدریس میشه. اما معمولا در درس «مباحث ویژه» (یا مثلا «برنامه نویسی وب») هر کسی بر اساس سلیقه و تسلطی که به یک زبان داره همون رو تدریس می‌کنه. البته اون زبان باید به روز باشه. هرچند هستند کسانی که هنوز VB6 و asp (و نه asp.NET) تدریس می‌کنن!!

Henry Ford

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #20 : 30 فروردین 1392، 05:48 ب‌ظ »
آقای بهزادی میشه بفرمایید چرا این بزرگان مخال شی گرایی بودند؟؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #21 : 30 فروردین 1392، 06:15 ب‌ظ »
 ](*,) ](*,)
والا من میخواستم ببینم شی گرایی چیه
چقدر مبحث منحرف شد  :o

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 30 فروردین 1392، 06:16 ب‌ظ »
کدوم انحراف؟هنوز هم بحث سر شی گراای است
جیمیلم

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #23 : 30 فروردین 1392، 06:36 ب‌ظ »
](*,) ](*,)
والا من میخواستم ببینم شی گرایی چیه

ساختار، زبان و یا روشی که در اون از سه مبحث زیر استفاده شهه باشه شی‌گرا میشه
۱- کپسوله سازی
۲- ارث بری
۳- چند ریختی بودن

کلا نگرش به همه اجزای یک برنامه (بانک اطلاعاتی و یا هر چیز دیگه‌ای) به عنوان یک شی و پیاده سازی اون به عنوان شی رو روش برنامه‌نویسی شی‌گرا میگن
در زبانهای شبه سی مثل سی پلاس پلاس - جاوا و ... از کلاس برای پیاده سازی شی استفاده میشه
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1392، 06:39 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #24 : 30 فروردین 1392، 06:41 ب‌ظ »
آقای بهزادی میشه بفرمایید چرا این بزرگان مخال شی گرایی بودند؟؟

چون سرعت توسعه رو کم میکنه. مثلا سیستم عامل Haiku داره بصورت شی گرا نوشته میشه هنوز آلفاست! ولی لینوکس رو ببین :D (البته مثالم شدیدا مشکل داره ::) ) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 30 فروردین 1392، 06:49 ب‌ظ »
سرعت توسعه را کم می کنه ؟؟؟???
اتفاقا من فکر کنم سرعتش باید بیشتر هم باشه از نظر منطقی که خیلی باید بهتر از روالی باشه
جیمیلم

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #26 : 30 فروردین 1392، 07:17 ب‌ظ »
شی گرایی یعنی هرچیزی رو شی دیدن و برای هر شی ای یک رفتار یا خصوصیت مجزا در نظر گرفتن.
شی گرایی مثل چاقوی دو لبه است و باید به جا مصرف بشه و همینطور سربار زیادی داره. بعضی جاها به شدت نیازه و بعضی جاها اصلا نباید استفاده بشه. برای همین در جاهایی که شی گرایی مهم نیست اگر استفاده بشه سرعت توسعه پایین میاد(برای پروژه های کوچک) و همین طور برعکس اگر شی گرا لازم باشه استفاده نشه سرعت توسعه پایین میاد و هزینه توسعه رو فقط بیشتر میکنه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 30 فروردین 1392، 07:20 ب‌ظ »
پس برای پروژه های بزرگ(ارتقاء کرنل) به جا است و سرعت را بالا می بره
جیمیلم

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #28 : 30 فروردین 1392، 08:04 ب‌ظ »
دوستان عزیز شما ظاهرا فراموش کردید که در دانشگاه طبق نظر استاد باید عمل کرد .
اون میخواد نمره بده و اگر خلاف نظرش عمل بشه خوب طبیعی هست که نمره رو نمیده .. وقتی استاد میگه باید شی گرا بنویسید خوب باید همون کارو کرد . من خودم تا الان خیلی به مواردی برخوردم که استاد ها اشتباه میکنند یا دلایل عجیب و قریبی میاوردند که اغصاب خرد کن بود ولی بازم باید تحمل کرد . اگر مدرک دانشگاهی رو میخواید اگرم نمیخواید که هیچ .
حاالا در مورد شی گرایی : شی گرایی روش خوبی برای برنامه نویسی هست ولی تا حد خودش . اگر از حد خودش بگذره بی مزه میشه و برنامه نویسی رو سخت میکنه . چه بخوایم چه نخوایم برنامه نویسی داره به سمت شی گرایی پیش میره . و کسایی که بخواند برنامه های کاربردی بنویسند خواه نا خواه باید از قائده پیروی کنند . منم خودم با برنامه نویسی شی گرا خیلی موفق نیستم ولی متاسفانه بعضی اوقات مجبوریم که به این روش بنویسیم . 

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #29 : 30 فروردین 1392، 08:27 ب‌ظ »
پس برای پروژه های بزرگ(ارتقاء کرنل) به جا است و سرعت را بالا می بره

برای نوشتن کرنل و درایورهای سخت افزاری از زبانهای برنامه نویسی سطح بالا استفاده نمیشه
از زبانهایی مثل اسمبلی و سی استفاده میشه که هیچکدوم از اونها از برنامه نویسی شی‌گرا پشتیبانی نمی‌کنن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید