انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتشار نسخه alpha 5 خانواده Ubuntu 8.10  (دفعات بازدید: 9267 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: انتشار نسخه alpha 5 خانواده Ubuntu 8.10
« پاسخ #15 : 20 شهریور 1387، 10:07 ب‌ظ »
سلام

یه سوال این فروشگاههایی که لینوکس رو می فروشند چرا انقدر گرانفروشی می کنند خوب DVD ابونتو رو هم میشه دانلود کرد مگه DVD اونها چی بیشتر داره که با این قیمت ها میدن  ???

مگه ابونتو رایگان نیست پس اینا چرا اونو می فروشن  ???

سلام گل پسر  ببین بابا اون بدختا که همش هزار تومان میگیرن که اونم یه کمی هزینه اشتراک اینترنتشونه برای دانلود اونا و خود dvd خام و هزینه های سرور سایتو..
بابا مگه سرت تو حساب نیست  در مورد رایگان بودن خب رایگانه که ما میتونیم دانلود کنیم ولی خب اگه یکی دیگه برات زحمتش رو بکشه خب اون مزد کارش رو گرفته که اصلا ربطی به لینوکس نداره
البته همه لینوکسها هم رایگان نیست مثلا ردهت و سوزه (نه اوپن سوزه) خب پولی هستند ولی این چه ربطی به کار ما با خانواده اوبونتو داره این که رایگانه و براساس اساسنامه اش تا ابد رایگان میمونه
خلاصه اینقدر سخت نگیر

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #16 : 20 شهریور 1387، 10:33 ب‌ظ »
سلام

یه سوال این فروشگاههایی که لینوکس رو می فروشند چرا انقدر گرانفروشی می کنند خوب DVD ابونتو رو هم میشه دانلود کرد مگه DVD اونها چی بیشتر داره که با این قیمت ها میدن  ???

سلام گل پسر  ببین بابا اون بدختا که همش هزار تومان میگیرن که اونم یه کمی هزینه اشتراک اینترنتشونه برای دانلود اونا و خود dvd خام و هزینه های سرور سایتو..
بابا مگه سرت تو حساب نیست  در مورد رایگان بودن خب رایگانه که ما میتونیم دانلود کنیم ولی خب اگه یکی دیگه برات زحمتش رو بکشه خب اون مزد کارش رو گرفته که اصلا ربطی به لینوکس نداره
البته همه لینوکسها هم رایگان نیست مثلا ردهت و سوزه (نه اوپن سوزه) خب پولی هستند ولی این چه ربطی به کار ما با خانواده اوبونتو داره این که رایگانه و براساس اساسنامه اش تا ابد رایگان میمونه
خلاصه اینقدر سخت نگیر

سلام

شرمند این عاقبت کسی که به حرف مثلا رفیقش اعتماد کنه ( آخرین بار بود که به اون اعتماد می کنم   :(:'(  :oops:  :oops:  :oops:
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #17 : 20 شهریور 1387، 11:04 ب‌ظ »
سلام

تا جایی که من می دونم بخش اعظمی از این پول ها صرف پروژه های گنو / لینوکس میشه
شاید علت گرون بودن dvd گران تر بودن قیمت دی وی دی خام هستش  ;D ;D ;D
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 20 شهریور 1387، 11:05 ب‌ظ »
ولی خداییش به محض عرضه تو سیتو این کوبونتو ۸.۱۰ رو بگیر در مورد اینکه kde چی داره باید دید چی نداره بسیاری از معضلات نرم افزاری گنوم اینجا بطرز پرقدرتی حل شدس غیر از نرم افزار های گنوم که میتونی توش استفاده کنی برای خودش اونقدر نرم افزارهای جالب داره که فکرشم نمیکنی راستی اون مسءله شفافیت تصویر که تو انجمن مطرح کردم که گنوم توش مشکل داره تو kde حل شدش اون kdm خیلی عالیه در صورتی که درایور گرافیکت رو نصب کنی شفافیت و کیفیت تصویر مثل ویندوز میشه بر عکس گنوم که کمی تار میزنه بابا دیگه چی بگم خودت باید ببینی
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1387، 11:08 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 20 شهریور 1387، 11:20 ب‌ظ »
سلام

تا جایی که من می دونم بخش اعظمی از این پول ها صرف پروژه های گنو / لینوکس میشه
شاید علت گرون بودن dvd گران تر بودن قیمت دی وی دی خام هستش  ;D ;D ;D

سلام

گفتم که روباه مکار داشت سرم کلاه میزاشت  :oops:  اون هم با ده برابر قیمت واقعی  :o   :'(        ;D ;D ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: انتشار نسخه alpha 5 خانواده Ubuntu 8.10
« پاسخ #20 : 20 شهریور 1387، 11:22 ب‌ظ »
ولی خداییش به محض عرضه تو سیتو این کوبونتو ۸.۱۰ رو بگیر در مورد اینکه kde چی داره باید دید چی نداره بسیاری از معضلات نرم افزاری گنوم اینجا بطرز پرقدرتی حل شدس غیر از نرم افزار های گنوم که میتونی توش استفاده کنی برای خودش اونقدر نرم افزارهای جالب داره که فکرشم نمیکنی راستی اون مسءله شفافیت تصویر که تو انجمن مطرح کردم که گنوم توش مشکل داره تو kde حل شدش اون kdm خیلی عالیه در صورتی که درایور گرافیکت رو نصب کنی شفافیت و کیفیت تصویر مثل ویندوز میشه بر عکس گنوم که کمی تار میزنه بابا دیگه چی بگم خودت باید ببینی

سلام

این وسوسه های شیطانی تو هم داره کم کم منو قلقلک میده دانلودش کنم  ;D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 شهریور 1387، 01:33 ق‌ظ »
عجب  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D