انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید لب تاپ  (دفعات بازدید: 7607 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : راهنمایی برای خرید لب تاپ
« پاسخ #15 : 02 اردیبهشت 1392، 09:36 ب‌ظ »
سلام
عادل جان لپ تاپ درستشه نه لب تاپ (اول گفتم شاید که اشتباه تایپی باشه)ولی دیدم داری تکرار میکنی گفتم بگم تا دیگران هم درست بگن (آخه منم قبلا اینطوری میگفتم)

محسن جان@ برادر این  جان +خان و ... رو بهم نچسبونی راحت تر هستم (اونجوری حس میکنم داری هندونه میدی زیر بغلم)
در مورد آی 3 هم این حرفی هست که اشتباها فروشنده ها میگن و درست نیست در واقع فقط تعداد واحد هسته های پردازشی هاشون با هم فرق داره که در پست قبلیم آوردم (با محاسبات که این رو یادم رفت که بگم برای آی 5  وقتی نوشته شده 2.3 گیگاهرتز در واقع 23*99.8=2295.4 حداکثر توان پردازشی در حالتی هست که توربو فعال نیست)
خوب در مورد آی 7 هم همین رو بگم که آی 5 رو گرفتن و 2 برابرش کردن یعنی ویژگی های آی 5 رو دو برابر کنی (البته بجز گرافیک داخلی)  کش L3 = 6 mb و بقیه هم 2 برابر
کلاک گرافیک همونه(مثل آی 5) و 4 تا هسته پردازشی همراه 4 تا موازی که میشه 8 هسته فعال پردازشی و کلاک گرافیک 650 - 1150 حداکثر و مقدار برق مصرفی 45 وات / ساعت برای مدل های معمولی و 55 وات برای اونهایی که کلاکشون بازه و رده بالاترین ها هم بعضین 65 وات (معمولا 2 تا 3 تاشون 65 وات هستن)و تعداد واحد برای هر هسته معمولا پایین تر از آی 5 هست (بعضا در حد آی3 و یا کمی بیشتر)مثلا بین 18-22 واحد پردازشگر برای هر هسته وجود داره و مثلا 22*133=2926 که میشه 3 گیگاهرتز حداکثر توان پردازشی برای حالت توربو

اینم 2 تا عکس از سایت اینتل (البته عکس ها برای دسکتاپ هست ولی ویژگی هایی که آورده با سری موبایل یکی هست)

در پایان این رو بگم که اگه کسی پول کافی نداره و بره و آی3 بخره بجای آی 5 در واقع چیز خیلی زیادی رو از دست نداده (البته این برای لپ تاپ هاست و برای دسکتاپ قضیه فرق میکنه)پس یه دستگاه لپ تاپ آی 3 با امکانات خوب بخرین به جای این که بیاین پولتون رو بزارین روی سی پی یو آی 5 (البته آی7 یه چیز دیگه هست)ولی در کل آی 5 با توجه به قیمتش ارزش خرید رو نداره (امکانات جانبی مثل بلوتوث نسل 3 یا 4 و HDMI نسل چندوم و USB3 و تعداد پورت ها و همچنین ساتا 2 یا 3 و گرافیک و وایرلس و مقدار رم و هارد رو هم در خرید مد نظر بگیرن)همه چیز CPU نیست
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #16 : 02 اردیبهشت 1392، 10:30 ب‌ظ »
+1

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #17 : 02 اردیبهشت 1392، 11:26 ب‌ظ »
تا اونجا که من یادمه آی3 دو هسته ای بود و همون 2 پردازش رو هم میکرد ولی آی5 با اینکه 2 هسته بود 4 تا پردازش همزمان داشت
i3 دو هسته فیزیکی داره که در حین کار، هر هسته رو به صورت دو هسته مجازی در نظر میگیره که نتیجه برای سیستم عامل یک سی پی یو با ۴ هسته است. Hyper Threading رو سرچ کن.
i5 دو مدل داره: ۲ و ۴ هسته ای. در دو هسته ای Hyper Threading انجام میشه ولی در مدل ۴ هسته فیزیکی این کار انجام نمیشه. در ۴ هسته ای مقدار cache بیشتر از دوهسته ایه.  پس کلا سیستم عامل چیزی که از i5 می فهمه، یک سی پی یو ۴ هسته ایست. فقط i5 دو هسته ای یک تراشه گرافیکی هم داره:‌ گرافیک بی جون!

نقل‌قول
من فقط پست آخر امین خان جان رو خوندم ، ولی کاش یه مقایسه هم با i7 میکرد :دی
i7 دو نوع ۴ و ۶ هسته داره و از Hyper Threading پشتیبانی میکنه. از i5 قویتره
Xeon: از ۲ تا ۶ هسته، قدرت بالا، سرعت بالا، قیمت وحشتناک، برای سرورها (معادلش در شرکت AMD: اپترون Opteron)
core 2: نسل قبل از iها،  مثل Core 2 Duo با دو هسته و Core 2 Quad  با ۴ هست
dual core: نسل قبلتر با کش L2

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #18 : 03 اردیبهشت 1392، 12:22 ق‌ظ »
سلام ، من هم مثل شما دنبال لب تاپ مناسب براي گنو/لينوكس ( اوبونتو ) بودم
خوراكمه كه برم بازارو زير و رو كنم :)
بعد سر زدن به مجتمع هاي كامپيوتري و بازار هاي مختلف يه لب تاپ پيدا كردم كه توسط خود سازنده برچسب ساپورت اوبونتو روش زده شده بود ( يعني روي خود لب تاپ علاوه بر برچسب سي پي يو و برچسب ويندوز برچسب لوگوي اوبونتو هم چسبونده شده بود )
يه لب تاپ هم پيدا كردم كه به صورت پيش فرض اوبونتو 12.04 روش نصب بود :) ولي خيلي گرون بود :(
Dell Inspiron 3421-A

عكس :

مشخصات :

قيمت : حدود 1،900،000 تومان
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.09 کیلوگرم

پردازنده: Intel 3317U Core i5 1.7GHz UpTo 2.6 GHz - Cache 3 MB - BUS 1600 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 750 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 625M 1024 MB UpTo 2560 MB

صفحه نمایش: 14" - Bright LED

امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI

سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Dell 3421

منبع : http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-3421-A

تو سايت خود اوبونتو هم ليست يه سري لب تاپ هست ، مي توني يه سري بزني  ;)
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1392، 12:35 ق‌ظ توسط Alireza Fe »
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 03 اردیبهشت 1392، 12:49 ق‌ظ »
کیان جان ممنون از توضیحاتت ولی  همه رو با هم توضیح دادی یه جوری توضیح میدادی تا همه بتونن نتیجه گیری کنن :) دسکتاپ لپ تاپ سرور خوب فکر کنم موبایل و سری اتم رو جا انداختی :) (آخه من موندم سری دسکتاپ و سرور رو مگه میشه تو لپ تاپ استفاده کرد که در موردش توضیح دادی:( :|)

علیرضا @ مدل انتخابیت خوبه ولی مشکل این هست که لینوکس توربو رو درست تشخیص نمیده و کلاک شما رو 1.7 میشناسه و فقط همین مقدار به کار گرفته میشه (نمیدونم چرا بعد از چندین سال فکری براش نکردن؟؟)البته این مشکل رو خود من هم دارم

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #20 : 03 اردیبهشت 1392، 10:33 ق‌ظ »
مرسی از همگی !
همگی +1   !

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #21 : 03 اردیبهشت 1392، 02:05 ب‌ظ »
کلاک شما رو 1.7 میشناسه و فقط همین مقدار به کار گرفته میشه (نمیدونم چرا بعد از چندین سال فکری براش نکردن؟؟)البته این مشکل رو خود من هم دارم

اگه درست فهمیده باشم یعنی این که وقتی تو مشخصات نوشته ۱.۷ تا ۲.۶ این برای اوبونتو شناسایی نمیشه و تا ۱.۷ بیشتر استفاده نمیشه یعنی قدرت سی پی یو در پاییترین حدش استفاده میشه ؟!!!  :o
نمیشه اوررکلاک کرد مثلا ؟!  ;D
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #22 : 03 اردیبهشت 1392، 03:16 ب‌ظ »
سلام ، من هم مثل شما دنبال لب تاپ مناسب براي گنو/لينوكس ( اوبونتو ) بودم
خوراكمه كه برم بازارو زير و رو كنم :)
بعد سر زدن به مجتمع هاي كامپيوتري و بازار هاي مختلف يه لب تاپ پيدا كردم كه توسط خود سازنده برچسب ساپورت اوبونتو روش زده شده بود ( يعني روي خود لب تاپ علاوه بر برچسب سي پي يو و برچسب ويندوز برچسب لوگوي اوبونتو هم چسبونده شده بود )
يه لب تاپ هم پيدا كردم كه به صورت پيش فرض اوبونتو 12.04 روش نصب بود :) ولي خيلي گرون بود :(
Dell Inspiron 3421-A

عكس :

مشخصات :

قيمت : حدود 1،900،000 تومان
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.09 کیلوگرم

پردازنده: Intel 3317U Core i5 1.7GHz UpTo 2.6 GHz - Cache 3 MB - BUS 1600 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 750 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 625M 1024 MB UpTo 2560 MB

صفحه نمایش: 14" - Bright LED

امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI

سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Dell 3421

منبع : http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-3421-A

تو سايت خود اوبونتو هم ليست يه سري لب تاپ هست ، مي توني يه سري بزني  ;)

تنها عیب این لپ تاپ نداشتن پورت vga است.

آفلاین rahimbx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #23 : 03 اردیبهشت 1392، 03:34 ب‌ظ »
اره پورت vga نداره اینم خودش ایراد بزرگیه

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 03 اردیبهشت 1392، 04:20 ب‌ظ »
اگه درست فهمیده باشم یعنی این که وقتی تو مشخصات نوشته ۱.۷ تا ۲.۶ این برای اوبونتو شناسایی نمیشه و تا ۱.۷ بیشتر استفاده نمیشه یعنی قدرت سی پی یو در پاییترین حدش استفاده میشه ؟!!!  :o
نمیشه اوررکلاک کرد مثلا ؟!  ;D
راستش اینها سری موبایل هستن و در ویندوز 3 حالت سرعت دارن (منظورم آی 5 هست)800-700 مگاهرتر کمترینش هست  اونی که روی نوشته 1700 مگاهرتز در حالت معمولی و 2600 برای حالت توربو
و در لینوکس با توجه به مقداری که نیاز داره استفاده میشه یعنی مقدار خاصی مثل ویندوز براش طراحی نشده (داخل هسته نوشته نشده)مثلا من 600 برای خودم (2300 آی 5 هست)و یا 900 و 1100 و 1200 و 1300 و ... رو دیدم ولی آخرش یا ماکزیمم تا 2300 مگاهرتز بیشتر نمیره در حالی که برای من باید تا 3100 بره و توی ویندوز حداکثر چیزی که دیدم 2900 بود (اوایل که میخواستم تستش کنم 3100 هم میدیدم)ولی آلان بیشتر دیگه نمیشه (شاید بخاطر گرمای زیاد باشه  علتش رو نمیشه دقیق گفت )

آورکلاک ؟!! شیب؟؟ شیبدار ;D ;D اگه میشد من باید تا حالا 3-4 تا سی پی یو میسوزوندم     این نوع از پردازنده ها کلاکشون لاک هست یعنی قفلش کردن و شما نمیتونی این کار رو انجام بدی (اگه انجام بدی دود میشه میره هوا  حداکثر 200 مگاهرتز بیشتر جا نداره)پردازنده هایی که کلاکشون بازه سری اکستریم هستن (عکس دومی که در مورد آی 7 آوردم و برچسبش آبی متمایل به مشکی هست)که قیمتشون رو میشه دست نیافتنی خوند.

نقل‌قول
توی لپ تاپ من هنوز یه بار فرصت نشده از این پورت استفاده کنم (HDMI هم همینظور البته فقط یه بار برای تست)یه بار فرصت بود این کار رو بکنم که ریختم رو فلش و زدم به سیستم خود دانشگاه (یک بارم زدم به لپ تاپ استاد ;D)
در ضمن آلان این پورت داره جاش رو به HDMI میده هر چند ما در ایران 5 سال بعد این رو میتونیم درک کنیم و ببینیم ولی دیگه این پورت منسوق شده و استفاده ای نداره   (ویدیو پروژکتور های جدید HDMI دارن)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #25 : 03 اردیبهشت 1392، 05:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
نقل‌قول
توی لپ تاپ من هنوز یه بار فرصت نشده از این پورت استفاده کنم (HDMI هم همینظور البته فقط یه بار برای تست)یه بار فرصت بود این کار رو بکنم که ریختم رو فلش و زدم به سیستم خود دانشگاه (یک بارم زدم به لپ تاپ استاد )
در ضمن آلان این پورت داره جاش رو به HDMI میده هر چند ما در ایران 5 سال بعد این رو میتونیم درک کنیم و ببینیم ولی دیگه این پورت منسوق شده و استفاده ای نداره   (ویدیو پروژکتور های جدید HDMI دارن)

بله درسته. سال 2015 سال مرگ vga است.

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #26 : 06 اردیبهشت 1392، 05:57 ب‌ظ »
دوستان پسر عموم پیشنهاد داده که این مدل رو بخرم, به نظرشما این مدل خوبه

http://behin.net/fa/shop/detail948/LIFEBOOK-AH532i5G52/

این مدل ای 3 هم داره
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #27 : 06 اردیبهشت 1392، 06:17 ب‌ظ »
از روی قیمیتش میشه گفت ارزش داره یا نداره!
از روی شکلش میشه گفت لپتاپ سنگین وزنی باید باشه. تجربه خوبی از لپتاپ 2/5 کیلویی ندارم!

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #28 : 06 اردیبهشت 1392، 10:37 ب‌ظ »

این مدل ای 3 هم داره
به نظر بد نمياد ، البته بستگي به قيمتش هم داره ، اگه با اين امكانات قيمتش زير 2 ميليون باشه خوبه  :)
من كلا با لپ تاپ بزرگ حال نمي كنم اگه كوچيكتر و سبكتر بود بهتر بود .

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #29 : 06 اردیبهشت 1392، 10:57 ب‌ظ »

این مدل ای 3 هم داره
به نظر بد نمياد ، البته بستگي به قيمتش هم داره ، اگه با اين امكانات قيمتش زير 2 ميليون باشه خوبه  :)
من كلا با لپ تاپ بزرگ حال نمي كنم اگه كوچيكتر و سبكتر بود بهتر بود .
زیر 2میلیون هست

مدل خاصی مد نظر تون هست اینجا بگین
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))