سلام
عادل جان لپ تاپ درستشه نه لب تاپ (اول گفتم شاید که اشتباه تایپی باشه)ولی دیدم داری تکرار میکنی گفتم بگم تا دیگران هم درست بگن (آخه منم قبلا اینطوری میگفتم)
محسن جان@ برادر این جان +خان و ... رو بهم نچسبونی راحت تر هستم (اونجوری حس میکنم داری هندونه میدی زیر بغلم)
در مورد آی 3 هم این حرفی هست که اشتباها فروشنده ها میگن و درست نیست در واقع فقط تعداد واحد هسته های پردازشی هاشون با هم فرق داره که در پست قبلیم آوردم (با محاسبات که این رو یادم رفت که بگم برای آی 5 وقتی نوشته شده 2.3 گیگاهرتز در واقع 23*99.8=2295.4 حداکثر توان پردازشی در حالتی هست که توربو فعال نیست)
خوب در مورد آی 7 هم همین رو بگم که آی 5 رو گرفتن و 2 برابرش کردن یعنی ویژگی های آی 5 رو دو برابر کنی (البته بجز گرافیک داخلی) کش L3 = 6 mb و بقیه هم 2 برابر
کلاک گرافیک همونه(مثل آی 5) و 4 تا هسته پردازشی همراه 4 تا موازی که میشه 8 هسته فعال پردازشی و کلاک گرافیک 650 - 1150 حداکثر و مقدار برق مصرفی 45 وات / ساعت برای مدل های معمولی و 55 وات برای اونهایی که کلاکشون بازه و رده بالاترین ها هم بعضین 65 وات (معمولا 2 تا 3 تاشون 65 وات هستن)و تعداد واحد برای هر هسته معمولا پایین تر از آی 5 هست (بعضا در حد آی3 و یا کمی بیشتر)مثلا بین 18-22 واحد پردازشگر برای هر هسته وجود داره و مثلا 22*133=2926 که میشه 3 گیگاهرتز حداکثر توان پردازشی برای حالت توربو
اینم 2 تا عکس از سایت اینتل (البته عکس ها برای دسکتاپ هست ولی ویژگی هایی که آورده با سری موبایل یکی هست)
در پایان این رو بگم که اگه کسی پول کافی نداره و بره و آی3 بخره بجای آی 5 در واقع چیز خیلی زیادی رو از دست نداده (البته این برای لپ تاپ هاست و برای دسکتاپ قضیه فرق میکنه)پس یه دستگاه لپ تاپ آی 3 با امکانات خوب بخرین به جای این که بیاین پولتون رو بزارین روی سی پی یو آی 5 (البته آی7 یه چیز دیگه هست)ولی در کل آی 5 با توجه به قیمتش ارزش خرید رو نداره
(امکانات جانبی مثل بلوتوث نسل 3 یا 4 و HDMI نسل چندوم و USB3 و تعداد پورت ها و همچنین ساتا 2 یا 3 و گرافیک و وایرلس و مقدار رم و هارد رو هم در خرید مد نظر بگیرن)همه چیز CPU نیست