انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل فرهنگ پایین ماست  (دفعات بازدید: 8502 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
مشکل فرهنگ پایین ماست
« : 01 اردیبهشت 1392، 01:04 ب‌ظ »

کاش یه کنتوری چیزی روی انجمن های علمی ایرانی بود که هر مطلبی ارسال نمیشد.
من کلا به عشق فارسی اینجا میام اما چنین چیرهایی آدم رو سرد میکنه. من نمیدونم چرا این چیزا توی انجمن های ایرانی مشاهده میشه!
ایرانی ها بیسوادن؟  کم حوصله‌اند؟ جستجو بلد نیستن؟ توهم خود قهرمان پنداری دارن؟ یا میخوان از هر چیزی پول دربیارن؟
نمیدونم... نیدونم... اما خیلی عقبیم. خیلی...
این روند رو کلا هر جای دنیا هم که میریم داریم ها. کلا فرهنگمون خیلی پایینه. غریبه که بینمون نیست.
Godisnowhere

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : مشکل فرهنگ پایین ماست
« پاسخ #1 : 01 اردیبهشت 1392، 02:07 ب‌ظ »
با سلام
ممنون که دوباره داخل انجمن آمدی و پست میدی (خیلی خوشحالمون کردی :) ) انشالله که برای چند وقت دیگه موندگار باشی ازت استفاده کنیم .

مشکل این هست که ما یکم آب هندوانمون زیاده و گرنه مشکل خاصی وجود نداره ...       .
زبان انگلیسیمون هم که از اول راهنمایی و قدیمی ها (مثل من)از دوم یاد گرفتیم و تا دیپلم و لیسانس و ... هم که دارن باهامون کار میکنن ولی همون طور که میبینی بعضا سوال هایی میشه که آدم رغبت نمیکنه جواب طرف رو بده (مثلا خود ارور داره میگه بابا من اینجام مشکل داره طرف بردشته یه پست زده!! :| )والا این مشکلات چند وقتیه دیگه به حد اعلای خودش رسیده و دایم داره کاربرا رو فراری میده (برام خیلی جالبه که شما درست تو بدترین شرایط انجمن دوباره برگشتین   خوشحالم برا برگشتتون و ناراحتم که زامبی اوبونتو ها دیگه دارن همه جا رو تصرف میکنن).
بعضیا حتی توی انجمن هم سرچ نمیکنن چه برسه به گوگل و ... (آدم میمونه بهش چی بگه بگم برو سرچ کن بدش میاد میگه چرا بهم جواب درست نمیدی! :( چرا اینجورین ! چرا؟...  طلبکارتن )..

بگذریم (اینجا خیلی فرق کرده)آخه نسل جدید ها اینجورین دیگه (آدمم آدمای قدیم :) ).

در کل خیلی خوشحال شدم که میبینم داری پست میدی.
موفق و پیروز باشی.
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1392، 07:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
کلا فرهنگمون خیلی پایینه.

اینو که همه میدونن.
راه حل چیه؟

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1392، 08:33 ب‌ظ »
ببینید وقتی که ما هرچیزی رو که درست می‌دونیم اون رو تو سر همه می‌کوبیم و از هر فرصتی برای ابراز و تبلیغش استفاده می‌کنیم بی توجه به اینکه در جای بی ربطی هستیم و هر مقدار که اون اندیشه حتی درست و یا مورد احترام باشه در اون مکان بی ربط و بی ارزشه
در یک فاروم که داره از آزادی حرف میزنه و هیچ کشور و مذهب و جنسیتی نمیشناسه تعدادی از دوستان ازش برای تبلیغ اعتقادات ملی و مذهبی و جنسیتی و سیاسی خودشون استفاده می‌کنن (نوشتار - عکس و امضا)

راه حل چیه؟
کمی تفکر
ببینیم چرا اومدیم توی این فاروم، اهداف این فاروم چیه، ما می‌خوایم به چی برسیم
و از ابراز تفکراتی که در چارچوب این فاروم نیست امتناع کنیم

اینو که همه میدونن.
خوب دوست عزیز گفته‌ای که در امضات داری چه برای شما و چه برای بسیاری مقدسه و برای همه اعضا قابل احترام ولی آیا شما باید اعتقاداتت رو فریاد بزنی و یا آیا من باید داد بزنم بگم که آدم مذهبی نیستم و مذهب هیچ نقشی در زندگی من نداره (طرف میگه به درک چون به اون مربوط نیست) که چی؟
ببخشید من امروز یک مقداری حالم خوب نیست. منظورم این نبود که امضات بده و یا عوضش کنی همه اینجا آزادن ولی کمی بیشتر به همدیگه احترام بزاریم و از بحث‌های بی‌ربط بپرهیزیم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1392، 09:13 ب‌ظ »
من واقعاً درک نمیکنم کاربرای قدیمی اینجا رو. چه اصراری دارین به همه بفهمونین که باید سرچ کنن؟
وقتی یکی یه سوالی میپرسه اگه حوصله داری جواب بده اگرم نداری جواب نده! وقتی جواب نگیره خودش میره از جای دیگه تلاش میکنه برای مشکلش. مثل من میشه دیگه توی این انجمن که میاد فقط پستای قدیمی رو نگاه میکنه و تک و توک تاپیکای جدید رو باز میکنه.

هیچ فرهنگی رو نمیشه اجباری به کسی تلقین کرد. خود آدم باید بره دنبالش

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1392، 09:18 ب‌ظ »
ضرب المثل شیرین فارسی داریم که میگه «یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران» . نهایت این تاپیک هم مسدود شدن انجمن برای بار دوم هست!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1392، 09:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
خوب دوست عزیز گفته‌ای که در امضات داری چه برای شما و چه برای بسیاری مقدسه و برای همه اعضا قابل احترام ولی آیا شما باید اعتقاداتت رو فریاد بزنی و یا آیا من باید داد بزنم بگم که آدم مذهبی نیستم و مذهب هیچ نقشی در زندگی من نداره (طرف میگه به درک چون به اون مربوط نیست) که چی؟
ببخشید من امروز یک مقداری حالم خوب نیست. منظورم این نبود که امضات بده و یا عوضش کنی همه اینجا آزادن ولی کمی بیشتر به همدیگه احترام بزاریم و از بحث‌های بی‌ربط بپرهیزیم

در این یک سال اندی که من توی این فروم فعالیت می کنم شما اولین کسی هستید که به امضای من اشاره می کنه.پس لطفا نگید که باعث ایجاد بحث میشه.
اگر هم معتقید که امضا باید در رابطه با موضوع فروم باشه ، پس لطفا بهم اجازه بدید که بگم تا به حال در هیچ فرومی غیر از اینجا فعالیت نکردید.
یه سری به فروم های معروف (مثلا برنامه نویس)بزنید و نگاهی به امضای اشخاص داشته باشین(مخصوصا امضای مدیر محترمش آقای کشاورز).و یا حتی همین فروم خودمون.از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو این امضا ها پیدا میشه.
حالا چون من یه جمله مذهبی نوشتم اشاعه بی فرهنگی کردم >:(
شما اگه با بحث های خلاف هدف انجمن مشکل داری چرا تو این تاپیک صداتون درنیومد؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61507.15.html
نه دوست من مشکل شما جای دیگه ست .
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1392، 10:04 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1392، 10:02 ب‌ظ »
با سلام.
ما ایرانی ها بزرگترین مشکلمون اینه که به جای فکر کردن حرف میزنیم و به جای عمل کردن خیال پردازی میکنیم.(غربیه که بینمون نیست و با خودمون بهتره رو راست باشیم.)

این فرهنگ غلط از خانواده به بچه ها دیکته میشه و از طریق مدرسه،جامعه،رسانه ها،همسالان و... نهادینه میشه.

من به بسیاری از فروم سر میزنم و بسیاری از کامنت ها رو میخونم،اتفاقا این فروم با ادب ترین و با شعور ترین فرومیه که دیدم.(تعصبی در کار نیست.)تو بقیه فروم پر از ناسزا اظهار نظرهای یکجانبه و حق به جانب و....

به قول دوستمون jasper
نقل‌قول
هیچ فرهنگی رو نمیشه اجباری به کسی تلقین کرد. خود آدم باید بره دنبالش
الان ما یه قدم از جامعه (حتی روشنفکر)به کمک این فروم جلو هستیم(به پاس تفکر نرم افزار ازاد)

حرف هامو کاملا متعادلانه و بدون جانب دارانه گفتم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1392، 10:34 ب‌ظ »

خیلی خوب اومدی.
نقل‌قول
یا میخوان از هر چیزی پول دربیارن؟
یک جمله استثنایی بود!

نقل‌قول
ایرانی ها بیسوادن؟
خیلی موافقم ولی دلیلش به نظر من قانع بودن به کمترین دانش و اینکه فکر میکنیم یک مطلب رو یاد گرفتیم خیلی بارمون هست.
توی همین فروم یک chattr رو حاضر نبودن به دوستاشون بگن تا مشکلشون حل بشه ...دیگه باقیش رو خودتون در نظر بگیرید.
و ما میطوانیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 01 اردیبهشت 1392، 11:13 ب‌ظ »
خیلی موافقم ولی دلیلش به نظر من قانع بودن به کمترین دانش و اینکه فکر میکنیم یک مطلب رو یاد گرفتیم خیلی بارمون هست.
توی همین فروم یک chattr رو حاضر نبودن به دوستاشون بگن تا مشکلشون حل بشه ...دیگه باقیش رو خودتون در نظر بگیرید.

این حرفت واقعاً بدبینانه‌است. اگه کسی نخواد به کس دیگه‌ای کمک کنه، اصلاً نمی‌آد توی این فروم. ممکنه کسی چیزی رو بلد نباشه، چون همه‌ی اعضای این‌جا که لینوس تروالدز و ریچارد استالمن نیستن، ولی فکر نمی‌کنم کسی چیزی رو بلد باشه و از یاد دادنش امتناع کنه. با عرض پوزش از همه‌ی عزیزان، امتناع از بازآموزی دانش آزادی که از جامعه گرفته شده به همون جامعه واقعاً بزرگ‌ترین حماقته.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #10 : 01 اردیبهشت 1392، 11:30 ب‌ظ »
۱- در این یک سال اندی که من توی این فروم فعالیت می کنم شما اولین کسی هستید که به امضای من اشاره می کنه.پس لطفا نگید که باعث ایجاد بحث میشه.
2- اگر هم معتقید که امضا باید در رابطه با موضوع فروم باشه ، پس لطفا بهم اجازه بدید که بگم تا به حال در هیچ فرومی غیر از اینجا فعالیت نکردید.
۳- یه سری به فروم های معروف (مثلا برنامه نویس)بزنید و نگاهی به امضای اشخاص داشته باشین(مخصوصا امضای مدیر محترمش آقای کشاورز).و یا حتی همین فروم خودمون.از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو این امضا ها پیدا میشه.
۴- حالا چون من یه جمله مذهبی نوشتم اشاعه بی فرهنگی کردم >:(
۵- شما اگه با بحث های خلاف هدف انجمن مشکل داری چرا تو این تاپیک صداتون درنیومد؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61507.15.html
۶- نه دوست من مشکل شما جای دیگه ست .

من در رابطه با اعترضت حرف زدم نیازی به این همه شلوغ بازی و داد و بیداد نبود
۱- پس نمیگم تا بحثی شروع نشه چون از بحث بی‌ربط با انجمن بیزارم
۲- من نگفتم در رابطه با فاروم گفتم در چارچوب فاروم شما برو MustafaJF رو جستجو کن ببین تو چند تا فاروم بودم و هستم
یه سری هم به فاروم انگلیسی - تالار بورس - پرشین نتورک و تعدادی سایت شبکه که اسمشون یادم نمی‌یاد و ... و سایتهایی مثل stackoverflow و askubuntu هم بزن
۳- فاروم برنامه نویس که مرجع قانون نیست آقای کشاورز هم همینطور اینی که در جاهای دیگه همه چیز بی‌ربطه که دلیلی بر صدق گفتار شما نمیشه
بنیاد این فاروم با فاروم برنامه نویس بسیار متفاوته و نمیشه با هم قیاش گرفت
۴- کجا من گفتم بی فرهنگی. نشونم بده
۵- من هیچ توهینی در اون تاپیک ندیدم و بستنش واقعا تنگ نطری بود که شاید به دلیل اعتراض کسانی مثل شما بسته شده باشه
۶- مشکل منم پیدا کردی!
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1392، 11:44 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #11 : 02 اردیبهشت 1392، 12:26 ق‌ظ »
این حرفت واقعاً بدبینانه‌است. اگه کسی نخواد به کس دیگه‌ای کمک کنه، اصلاً نمی‌آد توی این فروم. ممکنه کسی چیزی رو بلد نباشه، چون همه‌ی اعضای این‌جا که لینوس تروالدز و ریچارد استالمن نیستن، ولی فکر نمی‌کنم کسی چیزی رو بلد باشه و از یاد دادنش امتناع کنه. با عرض پوزش از همه‌ی عزیزان، امتناع از بازآموزی دانش آزادی که از جامعه گرفته شده به همون جامعه واقعاً بزرگ‌ترین حماقته.

من خودم دیدم و این یک نمونش بوده.
این همه مطلب و محتوا وجود داره که همیشه ضروری بودن ولی هر روز شاهد پست های بی ربط هسستیم دلیلش اتفاقا کاربرهای جدید نیستن (کاربر جدید اسمش روش هست) این سیکل و مطالب حاشیه ای به کاربرای قدیمی بر میگرده(تازه کار نیستن)ما به جای تمرکز روی 2 موضوع مفید مداوم موضوعات متوسط و حتی ابتدایی رو وسط می کشیم.در حالی که 2 موضوع رو گسترده تر کار کنیم بهتر نتیجه میگیریم.

نقل‌قول
اگه کسی نخواد به کس دیگه‌ای کمک کنه، اصلاً نمی‌آد توی این فروم

13191  کاربر توی پایگاه داده ثبت نام کردن که تقریبا بخش اعظمی غیرفعال هستن می مونه تعداد بسیار کمی که اکثریت مفت خور تشریف دارن و تعداد اندکی که وظیفه تولید محتوا رو بر عهده دارن که اگه از این تعداد یوزرهای Fake رو هم جدا کنیم چیزی تهش نمی مونه.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61512.0.html

مجموع آرای اعضا: 227
ما 13 هزار نفریم این تاپیک بالا  3174  بازدید داشته و از این 3174 نفر 227 نفر (امار تا این لحظه) شرکت کردن ،خیلی بی تفاوت نسبت به این قضیه بودن البته میزان مشارکت هم بسیار پایین بوده چون یوزر fake هم داشتیم.

می خوام این رو بگم که اگه 4 تا پست اینجا بدیم چیزی دیگه ته سوادمون نمی مونه چون عمقی در کارمون نیست به یک نصب بسته بسنده کردیم.
اول خودم بعد دیگران:
لطفا کمی به کارتون عمق بدید بعد تاپیک باز کنید

و ما میطوانیم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #12 : 02 اردیبهشت 1392، 02:09 ق‌ظ »
aliboy@باهاتون در مورد تولید محتوا شدیدا موافقم
بنده به شخصه سعی کردم مدتی تولید محتوا کنم  فکر میکنی چی گیرم آمد ؟؟!! خوب معلومه یه تایپیک منحرف + یک سری سوالات بی ربط+ سوالات با ربطی مثل ترمینال رو چطور باز کنم :| این فایل رو چطور ... کنم ! و ...  که منو منصرف کرد :| دیگران رو هم دیدم که این کارها رو میکردن مثل سلمان - کیان - ماتریکس- آقای توکلی- xubuntu4 و ... که خیلی هستن ولی آخر سر همه خسته شدن از این جور رفتارها :|  وقتی کاربری نمیخواد چیزی یاد بگیره و اونطوری رفتار میکنه توقع داری من به شخصه چیکار کنم؟؟
بقول جاسپر (    هیچ فرهنگی رو نمیشه اجباری به کسی تلقین کرد. خود آدم باید بره دنبالش  )با این حرف موافقم  در حد تیم ملی شایدم المپیک.
آقای بهزادی @ (امتناع از بازآموزی دانش آزادی که از جامعه گرفته شده به همون جامعه واقعاً بزرگ‌ترین حماقته.)خوب با این جور حرکات فکر میکنی ما رویین تن هستیم  بله شما میگی جامعه ولی اینها زامبی اوبونتو هستن نه جامعه کاربری
بنده همیشه سعی کردم دینم رو نسبت به این جامعه ادا کنم (توی وجدان خودم ادا کردم با تولید محتوایی که چند وقتی خیلی براش وقت میزاشتم و انجام میدادم)حتی  بعضی از دوستان بهم گفتن که بیام و در وب و بلاگ و سایت های اونها فعالیت کنم و اونجا تولید کنم ولی گفتم درسته ایجا بیس خوبی نداره برای تولید محتوا ولی من باید اینجا این کار رو بکنم (من باید دینم رو به این کاربرا ادا کنم)ولی دیگه به نظرم دینی ندارم که ادا کنم.

آقایون اگه میخواین ایده بدین  لطفا بدین ولی بهم نتوپین

پ.ن : آلان یکی میگی من کی به کسی تو انجمن توپیدم! :o .
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #13 : 02 اردیبهشت 1392، 09:30 ق‌ظ »
ولی دوستان خودمونیم ها...
این آقای فاراب اومد یه ولوله ای ایجاد کرد و رفت کنار و حالا ببینید ماها داریم چطوری با هم در رابطه با فرهنگ بی فرهنگی ایران و ایرانی بحث می کنیم.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #14 : 02 اردیبهشت 1392، 11:25 ق‌ظ »
نمیخوام حرفی بزنم که سایت دوباره فیلتر بشه چون میدونم که از مطالب علمی این سایت خیلی ها استفاده میکنند.
غرض کوبیدن هیچ کس یا انجمن یا گروهی نیست. اگه این گلایه رو اینجا مطرح کردم دلیلیش این بود که این انجمن میشه گفت بهترین انجمن فارسی هست که من تا حالا دیدم.
نمیدونم چه بالایی سر ایرانی ها اومده. توهم و خرافات، بیسوادی، بی اطلاعی و ادعای بالا.
طرف یه مقاله داده فکر میکنه ناسا براش کمه.
اون یکی ماشین زمان اختراع کرده که آبرومون رو توی دنیا برده.
اون یکی بودجه زیاد چند صد میلیونی میگیره تا با رانت دولتی بیاد سیستم عامل ملی بزنه.
اون یکی یه رمستر زده توی سایتش نوشته the most secure OS.
همه اینا از اون تفکری میاد که ما فلان میکنیم و فلان کشور رو فلان میکنیم. باعث خنده و آبروریزی شدیم که هیچ جا نمیتونیم بگیم ایرانی هستیم. طرف میره نرم افزار کرک شده نصب میکنه میگه مال کافره و حلاله! دِ خب خودت فردا میخوای بری حتی فلش پلیر بگیری میبینی ادوبی آی پیت رو بسته. حالا اوراکل و گوگل و مایکروسافت بماند.
آها یادم نبود شما توی قرارگاه.... کار میکنی که تنها دقدقه ات اینه که کی وقت ناهار میشه.
دوستی رو میشناختم که برای ارایه یه پروژه با امریکا رفته بود و وقتی خواست با پاورپوینت کرک شده پرزنتیشن بده جلوشو گرفته بودنو خلاصه آبرو ریزی.

اونجایی که با ۱۰۰۰ زحمت کار پیدا میکنی و وقتی میفهمند ایرانی هستی ردت میکنن میفهمی من چی میگم.
اونقدر گفتنی زیاده که نه در یه متن میگنجه و نه در حوصله‌ی این انجمنه.
ببخشید اگه خیلی بی ربط و از این شاخه به اون شاخه شد. یه گلایه بود صرفا از خودمون (من از همه بدتر).
Godisnowhere