aliboy@باهاتون در مورد تولید محتوا شدیدا موافقم
بنده به شخصه سعی کردم مدتی تولید محتوا کنم فکر میکنی چی گیرم آمد ؟؟!! خوب معلومه یه تایپیک منحرف + یک سری سوالات بی ربط+ سوالات با ربطی مثل ترمینال رو چطور باز کنم :| این فایل رو چطور ... کنم ! و ... که منو منصرف کرد :| دیگران رو هم دیدم که این کارها رو میکردن مثل سلمان - کیان - ماتریکس- آقای توکلی- xubuntu4 و ... که خیلی هستن ولی آخر سر همه خسته شدن از این جور رفتارها :| وقتی کاربری نمیخواد چیزی یاد بگیره و اونطوری رفتار میکنه توقع داری من به شخصه چیکار کنم؟؟
بقول جاسپر ( هیچ فرهنگی رو نمیشه اجباری به کسی تلقین کرد. خود آدم باید بره دنبالش )با این حرف موافقم در حد تیم ملی شایدم المپیک.
آقای بهزادی @ (امتناع از بازآموزی دانش آزادی که از جامعه گرفته شده به همون جامعه واقعاً بزرگترین حماقته.)خوب با این جور حرکات فکر میکنی ما رویین تن هستیم بله شما میگی جامعه ولی اینها زامبی اوبونتو هستن نه جامعه کاربری
بنده همیشه سعی کردم دینم رو نسبت به این جامعه ادا کنم (توی وجدان خودم ادا کردم با تولید محتوایی که چند وقتی خیلی براش وقت میزاشتم و انجام میدادم)حتی بعضی از دوستان بهم گفتن که بیام و در وب و بلاگ و سایت های اونها فعالیت کنم و اونجا تولید کنم ولی گفتم درسته ایجا بیس خوبی نداره برای تولید محتوا ولی من باید اینجا این کار رو بکنم (من باید دینم رو به این کاربرا ادا کنم)ولی دیگه به نظرم دینی ندارم که ادا کنم.
آقایون اگه میخواین ایده بدین لطفا بدین ولی بهم نتوپین
پ.ن : آلان یکی میگی من کی به کسی تو انجمن توپیدم!
.