خوب ببینید دوست عزیز به هر حال این همایش قرار هست که در دانشگاه تهران و آمفی تئاتر دانشکده فنی برگزار بشه.اگر قرار بود یک جمع و نشست و دورهمی برگزار بشه بله حق با شما بود نیازی به پر کردن فرم و کارت شناسایی نبود.چون در یک لوکیشن رسمی قراره برگزار بشه طبیعتا نمیشه بیشتر از ظرفیت سالن شرکت کننده حضور داشته باشه.و اینکه اگر قرار باشه 2 نفر هم شرکت نکنند هزینه های برق و آب و گاز و ... آمفی تئاتر به هدر رفته.به علاوه اینکه دوستان قصد دارند ژتون هم در اختیار شرکت کننده ها قرار دهند.
من تجربه برگزاری همایش در دانشگاه رو داشتم که این نکات رو عرض کردم.
قسمت هزینههای آب و برق رو متوجه نشدم. ارگان دولتی به همکاری رضایت داده درعوض شما نگرانی که کسی شرکت نکنه و هزینه آب و برق به هدر بره یا چی؟
پرکردن فرم، مشکل محدود بودن ظرفیت رو حل نمیکنه. اگر نگرانی برای کم آمدن ظرفیت سالن مطرحه، لازمه ظرفیت سالن و تعداد کسانی که تاکنون ثبت نام کردن مشخص بشه. هیچ کدوم از دو مورد اعلام نشده. بدون دونستن اینکه آیا جایی برای من باقی مونده پر کردن اون فرم بیمعنیه.
به علاوه اون فرم مشکل شرکت کنندگان بیش از ظرفیت رو هم حل نمیکنه. فرض میگیریم سالن چهارصد نفر ظرفیت داره و همین تعداد هم اسم نوشتن. حالا اگر بیست نفر از کسایی که فرم رو پر کردن نیامدن، چه چیزی اولویت ورود بیست نفر از افرادی که بیرون منتظر هستند رو مشخص میکنه؟ پس این مورد هم هنوز به قوت خودش باقیه.
حق مخفی ماندن هویت و افشا نکردن اطلاعات شخصی از حقوق اولیه هرفردی هست و در بسیاری از جوامع دمکراتیک قانون از اون حمایت میکنه. در اکثر ایالتهای کشور ایالات متحده حتی در صورت بازداشت توسط پلیس فرد این حق داره رو داره که هویت واقعی خودش رو فاش نکنه. (
منبع)
نزاریم زندگی تو جامعه خفقان زده حقوق اولیهمون رو از یادمون ببره و به خاطر یه کیک و ساندیس پایمال بشه.
فرم فقط برای بهتر برگزار شدن مراسم هست. و کارت شناسایی هم برای راحت وارد شدن خودتون به دانشگاه هست. شما اختیار تام دارید.
نمیدونم شما جزو برگزارکنندگان این همایش هستید یا نه ولی جوری که من از نوشتههای کاربر
Mehdi متوجه شدم پرکردن اون فرم لازمه ولی برای تایید اطلاعاتی که وارد کردیم کارتشناسایی درخواست نمیشه (و البته منظورم توسط برگزار کنندگان همایش هست نه حراست). پس امکانش هست که با نام مستعار در این همایش شرکت کرد؟ مسئولان لطفا تایید کنن؛ دوست دارم مطالبی که به دست خوانندههام میرسه ۱۰۰٪ دقیق باشه.