@شفقی
چرا ناراحت می شی! راهنمایی کردم که کارت رو بهتر کنی. پوسترهات رو توی این تاپیک میذاری که بقیه نظر بدن و بهترشون کنی دیگه؟
نخیر با فتوشاپ وگیمپ.
پوستر دومی که طراحی کردی (همون تمام نارنجیه که بعد به آبی تغییر کرد) و حتی اولیه رو با نرم افزار powerpoint2013/Impress4 خیلی راحتتر و زیباتر می شه طراحی کرد. وقتی پشت فرمان فوتوشاپ یا گیمپ می شینی انتظار بالا می ره!
درباره پوستر دانیال: پوستر دانیال کمی خلاقیت داره ولی زیبا نیست. پوستر دانیال در باره اوبونتو نیست! درباره زمان و مکانه! اولین پوستری که دیدم که زمان و مکان boldتر از موضوع پوستره و حجم پوستر رو اشغال کرده! انتخاب فونت خوبه (فقط چون ملاک آزادی فونتها رو مد نظر قرار داده وگر نه فونتهای خیلی بهتری وجود داره) ولی بین همین فونتهای به کاررفته بالانس وجود نداره! عکسی که از Ringtale گذاشته چیزی رو به مخاطب انتقال نمیده و بدتر اینکه عکس واضعی نیست. یک کاربر غریبه از اون عکس فکر نکنم پی ببره که داره یک Ringtale می بینه و بعد بتونه نتیجه بگیره که اون Ringtale اسم رمز اوبونتویه در حالی که هنوز از پوستر متوجه نشده اوبونتو چیه!
درباره پوستر داریوش: انتظار دارم خودش بیاد توضیح بده!
شما بهترش رو طراحی کن.که جهان بفهمه اوبونتو 13.04 چیست.
من تهران نیستم و بنابراین به کیفیت جشن شما اهمیتی نمی دم. ولی حاضرم با قیمت پایه از ۶۰۰ هزار تومن، یک پوستر برای جشنتون طراحی کنم. کار رو در سه روز تحویل میدم. نصف هزینه رو بعد از ارایه طرح اولیه میگیرم و باقی اش رو بعد از ارایه کار نهایی. کیفیت کار رو هم تضمین میکنم در حد کارهای درجه یک deviantart باشه
(در مورد لایسنس و سورس کار هم می تونیم بحث کنیم)