انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: صحبت درباره مدارک لینوکس  (دفعات بازدید: 18411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین VahidNR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 367
  • فقط وحید -->NR<--
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #30 : 03 مهر 1387، 06:19 ب‌ظ »
سلام
این مدارک لینوکس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید تا منم بدونم
ممنون

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #31 : 04 مهر 1387، 07:49 ب‌ظ »
سلام
بگید تا منم بدونم
ممنون

سلام

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

یه چیزی مثل مدارک ماکروسافت ، وقتی مدرک ویندوز رو میگیری یعنی چی ، خوب لینوکس هم برای کاربری های مختلفش مدارکی رو ارایه میده که یکیش LPI . این مدارک تحت نظارت همین بنیاد و توسط چند شرکت با توزیع های مختلف هست مثل IBM لیست کامل این مراکز در سایت LPI.org هست .اگه کمی حوصله داشته باشی و از اول بخونی با چندتا از این مدارک و موارد گنجونده شده در اونها آشنا می شی اونوقت اگه سوالی بود در خدمت شما هستیم  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین VahidNR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 367
  • فقط وحید -->NR<--
« پاسخ #32 : 05 مهر 1387، 10:42 ق‌ظ »
سلام
بگید تا منم بدونم
ممنون

سلام

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

یه چیزی مثل مدارک ماکروسافت ، وقتی مدرک ویندوز رو میگیری یعنی چی ، خوب لینوکس هم برای کاربری های مختلفش مدارکی رو ارایه میده که یکیش LPI . این مدارک تحت نظارت همین بنیاد و توسط چند شرکت با توزیع های مختلف هست مثل IBM لیست کامل این مراکز در سایت LPI.org هست .اگه کمی حوصله داشته باشی و از اول بخونی با چندتا از این مدارک و موارد گنجونده شده در اونها آشنا می شی اونوقت اگه سوالی بود در خدمت شما هستیم  ;D
سلام
ببخشید این مدارک به چه دردی می خوره ??? ??? ??? :-X :-X
ممنون

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #33 : 05 مهر 1387، 11:12 ق‌ظ »
با سلام
ایول armaggedon  شیره armaggedon
دمت گرم من بقیه رو رفتم تو سایت دیدم
اما چه فایده تو اصفهان هیچ اموزشگاهی نیست که lpic  درس بده
کتاب lpic1 رو دارم شاید خودم شروع کنم این هفته میرم lug اصفهان شاید بچه ها اونجا راهنمایی کنند

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #34 : 07 مهر 1387، 09:29 ق‌ظ »
با سلام
ایول armaggedon  شیره armaggedon
دمت گرم من بقیه رو رفتم تو سایت دیدم
اما چه فایده تو اصفهان هیچ اموزشگاهی نیست که lpic  درس بده
کتاب lpic1 رو دارم شاید خودم شروع کنم این هفته میرم lug اصفهان شاید بچه ها اونجا راهنمایی کنند

سلام

قابلی نداشت . اما زیاد ناراحت نباش تو کل ایران هیچ جایی این مدارک رو ارایه نمی ده  :'( یا اگر هم این کارو کنه از طرف خودش مدرک رو  صادر می کنه نه مراکزی که تو سایت LPI هست.  >:(

سلام
ببخشید این مدارک به چه دردی می خوره ??? ??? ??? :-X :-X
ممنون

ببین دوست خوبم از تعجب من ناراحت نشو کلا هر مدرکی برای تعیین سطح سواد افراد بکار میره و هیچ خاصیت دیگر بجز، ادارات دولتی که اونها هم جز مدرک دانشگاهی که الحق فقط بدرد این میخوره که بدی لبو فروش، ندارد.

در بازار کار از شما یا نمونه کار میخوان یا شما رو تست می کنن و این مدارک در خارج از ایران برای استخدام دارای اهمیت زیادی است نه اینجا.

ببین منظور از این مدارک رسیدن به سطحی از کاربری لینوکس که شما از لحاظ سخت افزار و ساپورت انها ، مدیریت سیستم و شبکه کمترین مشکل رو داشته باشی و بتونی بعنوان یه مدیر کار کنی و البته برای همه لازم نیست، اکثرا گذراندن مدرک +Linux و رسیدن به سطح کاربری معمولی کافیه و صد البته برای اون هم مدرک لازم نیست .

همانطور که گفتم این مدارک بدرد ایران نمی خوره   ;)
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
« پاسخ #35 : 20 شهریور 1388، 12:10 ب‌ظ »
دوستان سلام
چند تا سوال دارم.
می خواستم بدونم که امتحان LPIC-1 که شامل دو امتحان 101 و 102 است . این دو آزمون همزمان با هم انجام می شود یا جدا؟ اگر جدا است فاصله مجاز بین آنها چقدر است؟ و آیا در صورت پاس شدن در یکی از آنها جداگانه مدرک آن صادر می شود یا خیر؟
و سوال دیگه ای که داشتم می خواستم بدونم آزمون آپ گرید این مدرک هر چند سال یک بار است؟ به عبارت دیگه اعتبار این مدرک چند سال است؟
سوال بعد اینکه کدوم کشور برای اخذ این مدرک بهتره؟ مثلا : دبی - عراق - ترکیه و ...
ممنون
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1388، 12:16 ب‌ظ توسط firethumbs »