انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: صحبت درباره مدارک لینوکس  (دفعات بازدید: 18413 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پنگوئن

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
صحبت درباره مدارک لینوکس
« : 18 شهریور 1387، 11:11 ب‌ظ »
با سلام
من میخواستم درباره مدارک لینوکس اطلاعات کسب کنم و فقط اسم بعضی از ان ها را میدونم ام نمیدونم که چین و درباره چی هست و باگرفتن انها به چهد درجه ای میرسی لذا گفتم که اینجا مطرح کنم تا کسانیکه بلدن و یا گرفتن راهنمایی کنند مدارکی مثل   +LINUX  و LPIC 1و LPIC 2 و RH 301 ..RH 302و ......  من فقط اسم انها را شنیدم و اینکه یه تازه کار از کجا شروع کنه و از کدام کتابها و مدرک بهتره شروع کنه و اگر کسی میدونه لطفا بگه که هر کدام درباره چی میگن و با گرفتن مدرک چی میشه و چه درجه ای میگیره
فکر کنم بهتره بیشتر درباره LINU+ و LPIC بیشتر صحبت بشه (در ضمن تو ایران کدام بهتره).
امیدوارم دوستان حرفهای حدال جواب این تایپیک را بدن نه مثل تایپیک های دیگه که ......

آفلاین narcissus

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #1 : 18 شهریور 1387، 11:31 ب‌ظ »
من یه کتاب در باره  +LINUX گیرم اموده   که خودم هنوز درست نخوندمش و به زبان اصلیهو توش دو سری سوال تست هم طرح شده  و  یک سری اطلاعات در باره خط فرمان و انواع توزیع ها و فلسفه و... امده .
كتاب + linux نوشته ي : roderick w.smith
http://irapic.com/uploads/1220895436.jpg

 
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #2 : 19 شهریور 1387، 02:50 ب‌ظ »
سلام

ببین هر کدام از توضیع کنندگان لینوکس معمولا مدارک خودشون رو ارایه می کنند بستگی داره از کدام استفاده می کنی اما مدارکی که تو ایران هست بیشتر بر پایه Read Hat میباشند و تو بازار کار هم بهتر جا افتاده (تا اون جایی که من می دونم ) اول باید هدف خودتو مشخص کنی که میخوای چه کار کنی بعد دنبال مدارک باش.

مدرك +Linux
اين مدرك يكي از معتبرترين مدارك بين‌المللي در حوزه سيستم‌عامل لينوكس است. داوطلباني كه موفق به كسب مدارك مذكور شوند، قادر خواهند بود اين سيستم‌عامل را نصب و پيكربندي كرده، براي مقاصد مختلف آن را آماده نموده و اشكالات پيش آمده را رفع كنند. شركت كامپتيا حداقل شش‌ماه تجربه كاري مفيد در محيط سيستم‌عامل لينوكس را پيش شرط اخذ اين مدرك براي داوطلبان اعلام كرده است. يك فرد داراي مدرك +Linux به عنوان شخصي كه مفاهيم دنياي اُپن‌سورس را به طور كامل درك كرده و قادر است كليه تنظيمات مربوط به لينوكس از جمله تنظيمات مديريتي، اعطاي مجوز استفاده به كاربران، نصب و پيكربندي برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي مختلف و همچنين برقراري ارتباط با ساير كامپيوترها در محيط شبكه و مديريت فايل‌ها و عمليات ذخيره‌سازي بر روي ادوات مربوطه را انجام دهد، شناخته مي‌شود.

آزمون +Linux به خودي خود داراي هيچ پيش نيازي نيست اما باز هم شركت كامپتيا داشتن اطلاعاتي در حد مدارك +A يا +Network را به داوطلبان توصيه مي‌كند. آزمون +Linux كه شامل 94سؤال با 90 دقيقه زمان پاسخ است در كل 900 امتياز دارد كه داوطلب بايد حداقل 655 امتياز از آن را كسب كند.

مزايا
شركت كامپتيا براي دارندگان مدرك +Linux، حرفه‌اي شدن براي كار در محيط لينوكس، ارتقاء سطح شغلي موجود يا ايجاد زمينه اشتغال بيشتر براي صاحب مدرك، بهترشدن مسير كسب و كار و كمك به داوطلبان در انتخاب مسير دانش‌اندوزي و همچنين ايجاد يك زمينه محكم براي تشويق دانشجويان به كسب مدارك سطوح بالاتر را از مزاياي داشتن مدرك مذكور عنوان مي‌كند.

مفاد آزمون +Linux
در آزمون مربوط به مدرك +Linux، هفت موضوع اصلي مورد توجه قرار مي‌گيرند كه هر كدام درصدي از آزمون را به خود اختصاص مي‌دهند. به اين شرح كه:

1- راهكارها‌ ‌و شيوه‌هاي استفاده از سيستم‌عامل لينوكس: 4 درصد
2- نصب لينوكس: 12 درصد
3- پيكربندي: 15درصد
4- مديريت: 18درصد
5- نگهداري و پشتيباني: 14درصد
6- رفع مشكلات: 18درصد
7- ارتباط با ادوات سخت‌افزاري: 19درصد

در بخش اول، داوطلبان با مزاياي استفاده از اين سيستم‌عامل و همچنين اصطلاحات دنياي لينوكس آشنا مي‌شوند.
در قسمت دوم، انواع روش‌هاي مربوط به دريافت فايل‌هاي نصب لينوكس و انجام عمل نصب چه از طريق CD قابل بوت سيستم‌عامل و چه از طريق پروتكل‌هاي شبكه‌اي مثل FTP ،HTTP ،SMB و NFS مورد بحث قرار مي‌گيرد.
در بخش سوم، نحوه تنظيم و پيكربندي ماجول‌هاي اصلي سيستم‌عامل براي استفاده از انواع سرويس‌هاي موجود مثل دسترسي راه‌دور، سرويس‌هاي اينترنت و شبكه مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
در فصل چهارم، نحوه تعامل مدير سيستم با كاربران، گروه‌هاي كاربري و مقوله‌هاي امنيتي مربوط به آن شرح داده مي‌شود.
در قسمت پنجم، نحوه ايجاد فايل‌هاي پشتيبان از سيستم، مديريت پردازش‌‌هاي در حال اجرا، تشخيص و خارج كردن پردازش‌هاي زايد با استفاده از ابزارهايي مثل فرمان Kill و مانيتورينگ عملكرد سيستم و سرويس‌هاي ارايه شده مورد بحث قرار مي‌گيرد.
در بخش ششم هم بيشتر مطالب مربوط به بخش قبل اما با گرايش به سمت نحوه برخورد با مشكلات و مواقع بحراني سيستم در نظر گرفته شده است.
در قسمت آخر هم موضوع ارتباط لينوكس با انواع ادوات سخت‌افزاري داخلي و خارجي مثل هاردديسك، مادربرد، حافظه، CPU و ساير تجهيزات مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

**********************************
مدرك Novell CLP
پس از آن‌كه شركت ناول‌نت‌ور موفق به خريد شركت SuSE، توليدكننده آلماني سيستم‌عامل لينوكس شد، عنواني را به ليست مدارك بين‌المللي خود اضافه نمود تا بتواند شماري از كاربران و علاقه مندان به اين سيستم‌عامل را به خود جذب نمايد و قسمتي از بيش از دو هزار عنوان شغلي كه براي پرداختن به اين سيستم‌عامل در جهان درنظرگرفته شده را، تحت پوشش مدرك خود قرار دهد. مدرك (CLP(Certified Linux Professional مدركي است كه در سال 2004 و با گرايش مديريت در محيط لينوكس معرفي شد.

اين مدرك كه بنابر ادعاي ارايه‌دهندگان آن خالي از مفاهيم تئوريك خشك و خسته‌كننده بوده و بيشتر جنبه عملي و آشنايي با محيط كار واقعي لينوكس دارد، بر روي نسخه‌ خاصي از لينوكس و آن هم لينوكس SuSE بنا شده است. شركت ناول، كسب اين مدرك را به كليه كساني كه نقش راهبردي و فعال در زمينه مديريت سيستم‌هاي بزرگ تجاري (Enterprise) با لينوكس دارند، توصيه مي‌نمايد.

مفاد آزمونCLP
براي كسب مدركCLP، گذراندن سه دوره آموزشي مختلف به همراه آزمون‌هاي مخصوص هر كدام در نظر گرفته شده كه عبارتند از:

1- SuSE Foundamental:
در اين دوره، تازه واردان و همچنين قديمي‌ترهاي دنياي لينوكس با مفاهيم روزمره و كاربردي اين محيط به‌خصوص فايل‌سيستم و انواع دستورهاي خط فرمان و مفاهيم مربوط به كاربران، شبكه و امثال آن آشنا مي‌شوند.

2- SuSE Administrati4on:
در اين دوره، مهارت‌هاي مديريتي لينوكس مثل نصب و آماده‌سازي كامپيوترها براي ارتباط در يك محيط شبكه‌اي، مديريت كاربران، گروه‌هاي كاربري و كنترل سطح دسترسي هر كدام از آن‌ها به منابع سيستم، نصب و حذف برنامه‌هاي مختلف، كاربا چاپگر، سرويس‌هاي شبكه‌‌اي و امثال آن مورد بحث قرار مي‌گيرند.

3-Advanced SuSE Administration:
براي كساني كه آشنايي مقدماتي با مفاهيم مديريتي در لينوكس دارند، اين دوره جهت تكميل مهارت‌هاي آن‌ها براي تصدي مديريت در كاربردهاي حساس‌تر و بزرگ‌تر در نظر گرفته شده است. نحوه مديريت و كامپايل كرنل، راه‌اندازي سرويس‌هايي مثلFTP، وب سرور، مديريت داده‌هاي شبكه با استفاده از Open LDAP، مديريت سرويس‌هاي پست‌الكترونيكي و پيام‌رساني فوري از‌جمله اين تخصص‌ها مي‌باشند.

مدرك (RHCE (RedHat Certified Engineer
ردهت همواره يكي از بزرگ‌ترين و معتبرترين توليدكنندگان سيستم‌عامل لينوكس بوده است. اين شركت كه در ابتدا كار خود را با پرسنل اندكي كه تعدادشان به 20 نفر هم نمي‌رسيد آغاز كرد، آنچنان حوزه فعاليت خود را در عرضه اين سيستم‌عامل گسترش داد كه در طي مدت محدودي، لينوكس خود را به شهرت جهاني رساند. هم‌اكنون انواع نسخه‌هاي لينوكس متعلق به ردهت، از نسخه‌هاي عادي آن گرفته تا نسخه‌هاي ويژه سرورهاي Enterprise و اخيراً ويرايش‌هاي جديدي كه تحت نام فدورا به بازار ارايه شده است، همگي از كاربرد و محبوبيت وسيعي در بين علاقه‌مندان و كاربران محيط‌هاي اُپن‌سورس برخوردارند.

به همين دليل يكي از معتبرترين مدارك بين‌المللي كه در حوزه ويژه و تخصصي سيستم‌عامل لينوكس وجود دارد، مدركي است كه شركت ردهت ارايه مي‌دهد. دوره آموزشي ويژه اين مدرك نحوه تعامل با لينوكس را به صورت عملي و تجربي به داوطلبان مي‌آموزد. ردهت، آشنايي قبلي با مفاهيم اساسي شبكه چون LAN ،WAN و همچنين انواع پروتكل‌ها و سرويس‌هاي استاندارد آن چون FTP ،DNS ،DHCP ،NFS و امثال آن را توصيه مي‌نمايد.

افرادي كه موفق به كسب مدرك RHCE شوند قادر خواهند‌ بود سيستم‌عامل لينوكس ردهت را به راحتي نصب، پيكربندي و مديريت نمايند. مفاهيم مورد بحث در مدرك RHCE در هفت فصل مختلف متمركز شده اند كه عبارتند از:

1- سخت‌افزار و نصب
در اين فصل به روند بوت شدن سيستم‌عامل و نحوه شناسايي يا معرفي سخت‌افزارهاي مختلف توسط آن پرداخته مي‌شود.

2- پيكربندي و مديريت
اين فصل به نحوه پيكربندي ردهت جهت استفاده از سيستم‌عامل در مقاصد مختلف و با كاربردهاي گوناگون و همچنين نحوه نصب پكيج‌هاي نرم‌افزاري مخصوص ردهت به نام RPM و مفاهيم ديگري مثل فايل‌سيستم، مديريت كاربران و گروه‌هاي كاربري اختصاص دارد.

3 - روش‌هاي ديگر نصب
در اين فصل موضوع نصب لينوكس ردهت بر روي كامپيوترهاي لپ‌تاپ و مسأله مهم بوت دوگانه يا چندگانه
(MultiBoot) براي كاربراني كه قصد داشتن چند سيستم‌عامل ديگر را به همراه ردهت بر روي يك كامپيوتر دارند و همچنين نصب از طريق شبكه مورد بحث قرار مي‌گيرد.

4- كرنل و تنظيمات سيستم
در اين مبحث، دانشجويان با فايل‌سيستم Proc/، سيستم Quota و همچنين نحوه كامپايل كردن، نصب و تنظيم كرنل لينوكس و مفاهيم ديگر اين سيستم‌عامل چون LILO آشنا مي‌شوند.

5 - سرويس‌هاي استاندارد شبكه
اين فصل، مباحث مربوط به پروتكل‌ها و سرويس‌هاي مختلف شبكه‌اي در لينوكس و نحوه تنظيم و راه‌اندازي آن‌ها در يك شبكه مبتني بر لينوكس را شامل مي‌شود. مواردي چون TCP/IP ،FTP ،NFS ،DHCP و مفاهيمي چون وب سرور (آپاچي)، پراكسي سرور (اِسكوئيد) و سيستم اشتراك‌ فايل (سامبا) در اين فصل مورد بررسي قرار مي‌گيرند.

6- Xwindows
كليه اصول مربوط به واسط كاربر گرافيكي لينوكس و انواع سرويس‌ها و محيط‌هاي مربوط به آن در اين بخش مورد بحث قرار مي‌گيرد.

7 - امنيت
اين بخش كليه مفاهيم امنيتي و سرويس‌ها و پروتكل‌هاي ويژه احراز هويت و دسترسي كاربران به منابع مختلف سيستم و نحوه استفاده و تنظيم آن‌ها را شامل مي‌شود. همچنين در اين فصل مسايل مربوط به ديواره‌هاي آتش و روترها نيز بررسي مي‌شوند.


در مورد بقیه هم اگه مطلب پیدا کردم میزارم  \\:D/
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1387، 03:07 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #3 : 19 شهریور 1387، 02:57 ب‌ظ »
سلام

مدرك (RHCE (RedHat Certified Engineer

ردهت همواره يكي از بزرگ‌ترين و معتبرترين توليدكنندگان سيستم‌عامل لينوكس بوده است. اين شركت كه در ابتدا كار خود را با پرسنل اندكي كه تعدادشان به 20 نفر هم نمي‌رسيد آغاز كرد، آنچنان حوزه فعاليت خود را در عرضه اين سيستم‌عامل گسترش داد كه در طي مدت محدودي، لينوكس خود را به شهرت جهاني رساند. هم‌اكنون انواع نسخه‌هاي لينوكس متعلق به ردهت، از نسخه‌هاي عادي آن گرفته تا نسخه‌هاي ويژه سرورهاي Enterprise و اخيراً ويرايش‌هاي جديدي كه تحت نام فدورا به بازار ارايه شده است، همگي از كاربرد و محبوبيت وسيعي در بين علاقه‌مندان و كاربران محيط‌هاي اُپن‌سورس برخوردارند.

به همين دليل يكي از معتبرترين مدارك بين‌المللي كه در حوزه ويژه و تخصصي سيستم‌عامل لينوكس وجود دارد، مدركي است كه شركت ردهت ارايه مي‌دهد. دوره آموزشي ويژه اين مدرك نحوه تعامل با لينوكس را به صورت عملي و تجربي به داوطلبان مي‌آموزد. ردهت، آشنايي قبلي با مفاهيم اساسي شبكه چون LAN ،WAN و همچنين انواع پروتكل‌ها و سرويس‌هاي استاندارد آن چون FTP ،DNS ،DHCP ،NFS و امثال آن را توصيه مي‌نمايد.

افرادي كه موفق به كسب مدرك RHCE شوند قادر خواهند‌ بود سيستم‌عامل لينوكس ردهت را به راحتي نصب، پيكربندي و مديريت نمايند. مفاهيم مورد بحث در مدرك RHCE در هفت فصل مختلف متمركز شده اند كه عبارتند از:

1- سخت‌افزار و نصب
در اين فصل به روند بوت شدن سيستم‌عامل و نحوه شناسايي يا معرفي سخت‌افزارهاي مختلف توسط آن پرداخته مي‌شود.

2- پيكربندي و مديريت
اين فصل به نحوه پيكربندي ردهت جهت استفاده از سيستم‌عامل در مقاصد مختلف و با كاربردهاي گوناگون و همچنين نحوه نصب پكيج‌هاي نرم‌افزاري مخصوص ردهت به نام RPM و مفاهيم ديگري مثل فايل‌سيستم، مديريت كاربران و گروه‌هاي كاربري اختصاص دارد.

3 - روش‌هاي ديگر نصب
در اين فصل موضوع نصب لينوكس ردهت بر روي كامپيوترهاي لپ‌تاپ و مسأله مهم بوت دوگانه يا چندگانه
(MultiBoot) براي كاربراني كه قصد داشتن چند سيستم‌عامل ديگر را به همراه ردهت بر روي يك كامپيوتر دارند و همچنين نصب از طريق شبكه مورد بحث قرار مي‌گيرد.

4- كرنل و تنظيمات سيستم
در اين مبحث، دانشجويان با فايل‌سيستم Proc/، سيستم Quota و همچنين نحوه كامپايل كردن، نصب و تنظيم كرنل لينوكس و مفاهيم ديگر اين سيستم‌عامل چون LILO آشنا مي‌شوند.

5 - سرويس‌هاي استاندارد شبكه
اين فصل، مباحث مربوط به پروتكل‌ها و سرويس‌هاي مختلف شبكه‌اي در لينوكس و نحوه تنظيم و راه‌اندازي آن‌ها در يك شبكه مبتني بر لينوكس را شامل مي‌شود. مواردي چون TCP/IP ،FTP ،NFS ،DHCP و مفاهيمي چون وب سرور (آپاچي)، پراكسي سرور (اِسكوئيد) و سيستم اشتراك‌ فايل (سامبا) در اين فصل مورد بررسي قرار مي‌گيرند.

6- Xwindows
كليه اصول مربوط به واسط كاربر گرافيكي لينوكس و انواع سرويس‌ها و محيط‌هاي مربوط به آن در اين بخش مورد بحث قرار مي‌گيرد.

7 - امنيت
اين بخش كليه مفاهيم امنيتي و سرويس‌ها و پروتكل‌هاي ويژه احراز هويت و دسترسي كاربران به منابع مختلف سيستم و نحوه استفاده و تنظيم آن‌ها را شامل مي‌شود. همچنين در اين فصل مسايل مربوط به ديواره‌هاي آتش و روترها نيز بررسي مي‌شوند.

این هم جواب باز نگی
نقل‌قول
امیدوارم دوستان حرفهای حدال جواب این تایپیک را بدن نه مثل تایپیک های دیگه که ......
   ;D

اگه سوال بود در خدمت هستیم بازم دنبال مطلب هستم پیدا کردم روچشم  ;D
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1387، 03:12 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین narcissus

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #4 : 19 شهریور 1387، 04:28 ب‌ظ »
 با این حساب این مدرکا یه کتاب اموزشی هم دارن که با خوندن اون میتونی خودتو برای ازمون اماده کنی درسته؟
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #5 : 19 شهریور 1387، 07:58 ب‌ظ »
سلام

این لینک ها رو هم بخونی بد نیست چی میگن  ???  اصل اصل

 مدارک LPIC
http://www.lpi.org/eng/certification

مدارک Redhat
https://www.redhat.com/training/

این جا هم میشه گفت همه موارد صحیح است  ;D
http://www.jidaw.com/certarticles/linuxcerts.html#7

امیدوارم کافی باشه اگه نبود بگو تا بیشتر بگردم  :'(  :o   ;)   :D   ;D   8)   \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین پنگوئن

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #6 : 19 شهریور 1387، 09:17 ب‌ظ »
خوب حالا بحث را ببریم رو به   +linux.........      ,و LPCI
من شنیدم که LPCI هیچ ربطی به توزیع ها نداره و در سه سطح هست اما شناختی درباره +LINUX ندارم کدومیک بهتره که برم لطفا نظر بدبد
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1387، 09:20 ب‌ظ توسط پنگوئن »

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #7 : 19 شهریور 1387، 10:22 ب‌ظ »
سلام

نقل‌قول
شناختی درباره +LINUX ندارم

خیلی باحالی   :o من که در اولین جواب راجع +Linux توضیح دادم اصلا خوندیش  ???

ببین ارتباط مستقیم با میزان آشنایی خودت داره اگه مطلب اول رو بخونی و میزان اطلاعات خودت رو بسنجی میتونی تصمیم بگیری که +Linux  رو بگذرونی یا خیر ( اگه دنبال مدرک هستی که برای شروع لازمه چون بقول معروف استارت کارت ).

در مورد بقیه هم خودت باید تصمیم بگیری که میخوای چکار کنی و مطابق آن مدارک رو دریافت کنی .

یه سوال این مدارک رو برای چی لازم داری  ??? 
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین فاراب

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #8 : 19 شهریور 1387، 10:39 ب‌ظ »
جناب Armagedon بسیار ممنونم. خیلی زحمت کشیدید.
Godisnowhere

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #9 : 19 شهریور 1387، 10:47 ب‌ظ »
سلام

خواهش می کنم فاراب جان قابلی نداشت چیزی بود که از دستم بر اومد  \\:D/

کم و کثری اون رو هم به بزرگی خودتون ببخشید  :)
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #10 : 20 شهریور 1387، 12:01 ق‌ظ »
سلام واقعا خسته نباشی کارت عالیه اقای armagedeon راستی بیشتر راجع به مدارک بویژه منابع مطالعاتی مثل کتاب و.. بگو
حرف نداری
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1387، 12:04 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #11 : 20 شهریور 1387، 12:17 ق‌ظ »
سلام راستی امار این مدرک حرفهای اوبونتو رو داری
برو اینجا ببین

http://www.lpi.org/eng/certification/ubuntu_certified_professional

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #12 : 20 شهریور 1387، 12:29 ق‌ظ »
راستی بیشتر راجع به مدارک بویژه منابع مطالعاتی مثل کتاب و.. بگو

سلام

آقای حبیبی عزیز سپاس گذارم. در مورد کتب و سایر موارد هم چشم فقط می تونم معرفی کنم از قراردادن لینک آنها بخاطر قانون کپی رایت انجمن معذورم ( یه بار تنبیه شدم کافیه  :'( )

ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #13 : 20 شهریور 1387، 01:34 ق‌ظ »
خوبه عالیه  \\:D/ \\:D/

آفلاین Armageddon

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • جنسیت : پسر
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: صحبت درباره مدارک لینوکس
« پاسخ #14 : 20 شهریور 1387، 08:56 ب‌ظ »
سلام

در مورد منابع برای مدارک لینوکس معمولا ( که نه مثل همین ایران خودمون ) هر مرکز از کتب و منابع خود به عنوان مرجع نام می بره و همون ها رو ارایه می ده. من نمی دونم این لینوکسی ها که می خوان متحد شن و یه مرکزیت واحد پیدا کنند. عجب آشفته بازاریست ....  ???

اگه MS  این همه کاربر داره و تو بیشتر جاها ازش استفاده میشه بخاطر داشتن یه مرکزیت واحد. امان از دست این لینوکسی ها .......... :'(

بله دوست عزیزم آقای حبیبی در مورد منابع خواستی، امروز تو سایت RedHat  بودم که دود از کله اینجانب بر هوا خواست میگی نه این سه لینک رو ببین .  :o  :o  :'(  :'(


بله درست دیدی قیمتها همه به $ هستند. :o  انوقت معنی رعایت قانون کپی رایت را بیشتر متوجه میشویم.  ;)  ;)  ;D

سایت LPI.org یا بهتره بگویم Linux Professional Institute هم در این لینک مراکز معتبر این مدرک را معرفی کرده البته همیه اونها استانداردهای این بنیاد رو رعایت می کنند.

و صد البته کتب دیگری نیز در بازار هستند که توسط انتشاراتی های معتبر به چاپ رسیده اند . الان در حال جمع آوری آنها هستم در پست های بعدی اونها رو هم معرفی می کنم . اگه عمری باقی موند ..... ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

**********************

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )