با سلام و خسته نباشید خدمت شما . من از شما چند تا سوال دارم که اگه میشه کمکم کنید .
1- می خواستم ببینم که من وقتی اوبونتو رو نصب کردم و سه تا پارتیشن رو درست کردم و با ویندوزهای دیگه یا همین خود اوبونتو اومدم بالا آیا توی
My Computer این سه عدد پارتیشن هم وجود دارند یا نه .
2- من که می خوام اوبونتو رو به تنهایی نصب کنم باید موقع پارتیشن بندی گزینه Manual رو انتخاب کنم و توی پارتیشنی که دوست دارم اوبونتو رو نصب کنم ;
حالا اینجا اگه من پارتیشنی رو که می خوام اوبونتو رو توش به تنهایی نصب کنم توش ویندوز xp نصب باشد باید چیکار کنم ; آیا باید روش کلیک راست کنم و Delete Partition رو بزنم و بعد شروع کنم که پارتیشن های اوبونتو رو درست کنم یا نه .
3- وقتی که توی مرحله پارتیشن بندی روی پارتیشنی راست کلیک کرده و Delete Partition رو میزنیم چه اتفاقی می افتد ; آیا آن پارتیشن خالی می شود یا نه .
4- اگه من بخوام که برای نصب اوبونتو یک پارتیشن خام داشته باشم باید چیکار کنم . منظورم این است که قبل از این که وارد مراحل نصب اوبونتو بشوم چارتیشن خام رو درست کرده باشم .
سلام
دوست من به دنیای آزاد خوش آمدی.
۱- نه متاسفانه ویندوز مایکروسافت پشتیبانی از پارتیشنهای لینوکس نداره.
۲- منظورت اینه که می خوای فقط اوبونتو رو داشته باشی.در این صورت دو تا کار می تونی بکونی اگر اطلاعات مهمی روی هارد نداری می تونی بذاری اوبونتو تمام هارد رو برای استفاده خودش بخش بندی کنه و یا یه پارتیشن رو از توی manual انتخا کنی بعد delete اش کنی بعد همون پارتیشن رو برای نصب انتخاب کنی.
۳- delete کردن پارتیشن: پارتیشن یک تعریف فیزیکی برای بخش بندی هاردیسک می باشد وقتی پارتیشن رو پاک می کنی عملا این بخش بندی رو از بین می بری.به همین دلیل هم اطلاعات از بین می ره و هم محدوده بخش بندی.(کلا پارتیشن از بین می ره و به فضای خالی تبدیل می شه برای استفاده باید دوباره پارتیشن بندی بشه) خیلی دقت کن که پارتیشن primary رو delete نکنی پارتیشن اصلی معمولا پارتیشن اول دستگاهه.مثلا درایو C
۴- دو تا کار می تونی بکونی
۴-۱ با سی دی لایو اوبونتو بیای بالا برای این کار کافیه از روی سی دی بوت کنی و بعد گزینه test ubuntu with out change your system رو انتخاب کنی.بعد توی اوبونتو لایو یک ترمینال بازی کنی و بزنی sudo gparted یه نرم افزار باز می شه مثل partition پشلهز بعد یک درایو رو delete کنی دستگاه رو ریستارت کنی بری توی نصب اوبونتو و گزینه use maximum free space رو انتخاب کنی.
۴-۲ موقع نصب اوبونتو یه درایو رو انتخاب کنی اونو delete کنی و بعد توی ۳ تا پارتیشن boot swap home رو بسازی.
موفق باشی