چاکرا صب کنین تا عاشق kde بشید
منم متنفر بودم ازش اما حالا عاشقشم
جالب بود، من کیدیای روی آرچ دارم و چاکرا نصب کردم و دیدم که تنظیماتی که روی آرچ کرده بودم شبیه همونی بود که چاکرا تنظیم کرده بود. البته هنوز روی آرچ هستم ولی از ایدهٔ چاکرا خیلی خوشم اومد که هدفش تهیه بهترین تنظیم کیدیای است. البته باید آرچ رو خوب بلد باشید تا بتونید با چاکرا راحت کار کنید.
من چند سال با گنوم ۲ بودم و بعد گنوم ۳ بودم. مدتی سینامون و بعد میت رو امتحان کردم و بعد xfce و lxde و razor-qt. ولی کیدیای یه چیز دیگه است، هم زیباست و هم پر از برنامههای کاربردی که شمایلشون تحت موتور کیوت هست و بنابراین مثل گنوم دردسر gtk2 و gtk3 ندارید. اگر رم حداقل ۲ دارید، کیدیای خیلی عالیه. فقط یادتون باشه که برای بهره بردن از هر میز کاری، باید ۱ ماه به خودتون وقت بدید تا با زیر و بمش آشنا بشید و تنظیماتش رو یاد بگیرید. دقیقا مثل اینه که شما تا حالا گوشی موبایل نوکیا گوشتکوبی داشتین، حالا یه دفعه اچتیسی وان ایکس میخرید؛ تا مدتی گیج میزنید و اصولن باید کمی کار باهاش رو یاد بگیرید.
البته من در مورد پایداری گنوم اصلن نمیتونم نظر بدم. اگر فقط پایداری براتون مهمه خوب xfce رو امتحان کنید. عمرن کرش کنه. میتونید شمایلش رو هم خیلی قشنگ کنید.