درود
می خوام بدونم کدومتون جامعه شناسی یا روانشناسی خونده که انقدر راحت میاید می گید بدم میاد بدم میاد
خب بدتون بیاد
مگر همه دنیا روی فکر شما می گرده و هر چیزی که شما بدتون میاد همه هم باید بدشون بیاد؟
اگر فرهنگ استفاده از چیزی در جامعه درست نیست دلیل نمیشه اونو از بیخ و بن کند و همه رو محروم کرد
پس رانندگی - فرهنگ شهر نشینی - وجدان کاری - کلاه برداری تو این مملکت نداریم و فقط اینا مونده؟
با فرهنگ ترین راننده ها رو داریم و لازم نیست بنا به گفته شما ماشین هارو هم جمع کنیم؟
همین حرف های ابلهانه ای میشه که سرعت اینترنت رو تو قرن ۲۱ انقدر محدود کردن و انقدر گرون
به کسی چه من با اینترنت چی کار می کنم؟
چه کسی حق داره تو زندگی خصوصی من دخالت کنه؟
اسلام هم همچین حرفی نمی زنه
اگر این وضعیت رو می بینید به خاطر خفقانی هست که تو جامعه هست
به خاطر محدودیت هایی هست که در روابط دختر و پسر هست
اگر محدودیتی نبود اینا ابله هستن با این اینترنت سرعت پایین بشینن تپ و تپ تایپ کنن که چی یه کلمه حرف با اونیکی بزنن؟
که خانواده نمی ذاره آزادانه تلفی حرف بزنن؟
که جامعه روابط انسانی رو محدود کرده؟
اگر شما از این چیزا بدتون میاد
من از خیلی چیز بدم میاد که این در برابرشون هیچه
مشکل جای دیگس حالا چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد
یاد بگیریم دنیا رو بزرگتر از افکار خودمون بببنیم و با افکار خودمون براش قانون نذاریم که چی بده و چی خوبه
چون دنیا ۶ و خورده ای میلیارد هست و ما ۱
کرگدن عزیز .
عرایض بنده در مورد این نبود که سرویس چت یاهو تعطیل بشه در مورد استفاده نا درست از این پدیده بوده و اگر با دقت بیشتر دوباره مطالعه فرمایید حتما متوجه میشین .
این رو بنده هم میدونم که این کارها ریشه هایی داره و در ارسالم هم ذکر کردم که بیان این ریشه ها به این فروم و موضوعش ربطی نداره .
ببینید دوست من اگه در چند روز اخیر اخبار رو دنبال می کردین در خبرها آمده بود که وزیر ارتباطات گفتن ارائه اینترنت پرسرعت اراده عمومی میخواد . از این جمله راحت میشه فهمید که از جاهای دیگه اراده هایی هست که سرعت رو محدود نگه داشته . که برخی دلایلش رو من گفتم .
در ضمن همون ریشه ها سبب میشه که مردم مموری گوشیشون رو منتقل کنن روی یوتیوب اگه سرعت بالا داشته باشن و این یعنی افتضاح . گوشی های دوربین دار در این کشور بلوا به پا کردن و روزی نیست که ده ها فیلم روی گوشی ها سند نشه .
در ضمن شما با هویت نا معلوم در فروم فعالیت میکنین واین البته تصمیم و میل شخصی خودتون هست . اما من دوست دارم هرجا که هستم هویتم رو نشون بدم و دوست دارم مسئول گفته هام باشم و همین باعث میشه حضرتعالی بی پروا تر تایپ کنین . مطمئن باشین که با هویت معلوم بنا به دلایلی که منطقی هم هست نمیتونین این جملات رو ارسال کنین .
یاد بگیریم اگه نمیتونیم جامعه رو تغییر بدیم به قوانینش احترام بذاریم .
اینکه خفقان هست یا نیست بهانه مناسبی نیست که توی روم در حضور 40 نفر دیگه هر چرت و پرتی که میخوان به زبون بیارن . اینکه روابط محدود هست دلیلی بر این نیست که تا یه آی دی از جنس مخالف وارد روم میشه هجوم ببرن بهش و پیشنهاد های شرم آور بهش بدن . ایراد جای دیگه ای هست مشکل عقده ای بودن برخی آدم هاست مشکل اینکه برخی طاقت و جنبه آزادی رو ندارن . ایراد اینجاست که ما طبیعی نیستیم . باید پروسه های زیادی طی بشه که ما یاد بگیریم باید به هم احترام بذاریم . یاد بگیریم که اگه هویتمون نا معلوم هست باز هم خوب نیست چرت و پرت بگیم و خودمون رو گول بزنیم که با شخصیت هستیم "منظورم چت هست"
اینکه مشکلات رو همش به این ربط بدیم که مارو محدود کردن ساده لوحانه هست . انسان اونی هست که وقتی میتونه بدون هیچ درد سری خلاف کنه بدون اینکه شناخته بشه وقتی میتونه چرت بگه جلوی خودش رو بگیره . اونی انصاف و وجدان داره که وقتی هیچ کس نمیتونه بفهمه کی هست با شخصیت باشه .
شما چون مسئول نوشته هاتون نیستین "هویت نا معلوم دارین" به خودتون اجازه میدین در بحثی که هیچ جمله توهین آمیزی درش نبود "نه به شما و نه هیچ کس دیگه ای" وارد بشین و خیلی محترمانه و با نگاهی روشن فکرانه به دیگران توهین کنین . فکر میکنم لازم هست همه ما بیشتر تمرین احترام گذاشتن به دیگران داشته باشیم .
مطمئن باشین که بنده شاید کمتر از شما اما به اندازه ای مطالعه داشتم که به خودم اجازه بدم حرف بزنم .
مردم در استفاده از بنزین آزاد بودن و کار رو به جایی رسوندن که منابع کشور جوابگوی سوبسید بنزین نبود . البته دلایل زیادی داره مثل غیر استاندارد بودن خودرو ها یا نبود سیستم خوب حمل و نفل عمومی ولی به همه اینها این رو هم باید اضافه کرد که مردم که بنده هم جزو اونا هستم خیلی راحت دوست دارن با ماشین شخصا تا سر کوچه برن . دوچرخه سوار شدن واسه بالای 25 ساله هارو عار و عیب میدونن و .........
پستم رو با یه ماجرای واقعی تموم میکنم البته نمیدنم که از کی هست و فقط از وب پیدا کردم و فقط از شما میپرسم که چند نفر میشناسین همچین کاری رو به اختیار خودشون انجام بدن :
اولين روزهايي كه در سوئد بودم، يکى از همکارانم هر روز صبح با ماشينش مرا از هتل برميداشت و به محل کار ميبرد. ماه سپتامبر بود و هوا کمى سرد و برفى. ما صبحها زود به کارخانه ميرسيديم و همکارم ماشينش را در نقطه دورى نسبت به ورودى ساختمان پارک ميکرد. در آن زمان، ٢٠٠٠ کارمند ولوو با ماشين شخصى به سر کار ميآمدند.
روز اول، من چيزى نگفتم، همين طور روز دوم و سوم. روز چهارم به همکارم گفتم: آيا جاى پارک ثابتى داري؟ چرا ماشينت را اين قدر دور از در ورودى پارک ميکنى در حالى که جلوتر هم جاى پارک هست؟
او در جواب گفت: براى اين که ما زود ميرسيم و وقت براى پيادهرفتن داريم. اين جاها را بايد براى کسانى بگذاريم که ديرتر ميرسند و احتياج به جاى پارکى نزديکتر به در ورودى دارند تا به موقع به سرکارشان برسند. تو اين طور فکر نميکني؟