انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همه دنبال چت...  (دفعات بازدید: 6761 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: پاسخ به: همه دنبال چت...
« پاسخ #15 : 23 شهریور 1387، 10:13 ب‌ظ »
بازم  که  دعوا  شد   :D

بحث  سر  استفاده  نادرسته  نه  اینکه  ریشه  چیزی رو بخوایم بخشکونیم ...  به  هر  حال  اگر  برای  مخالفت  با  چت  باید جامعه شناسی  خونده باشیم  برای   موافقت با اون هم  اصولا این شرایط لازمه  ...  من  که   اندازه  ...  در مورد  جامعه شناسی بارم  نیست ولی  استفاده درست رو از نادرست  میتونم تشخیص بدم !

در هر صورت  من  هر  شب   با دوستام چت  میکنم ...  اینو گفتم  که  سوء تفاهم  از بین بره ...
من با  استفاده نادرست از  چت  مخالفم  نه  با فلسفه وجودی چت ...  تا  جایی  که یادم میاد آدم محجوری هم نیستم    :)   

پس   فکر نمیکنم  احتیاجی به  جبهه   گرفتن  و  در لفافه  توهین  کردن باشه .
در نهایت  از   جامعه ی  شریف جامعه شناسان   و  روان شناسان  محترم این مرزو بوم طلب  بخشش  مینمایم ...
و من ا...  توفیق .

اگر یک بار دیگه صحبت های منو بخونید :) خواهید دید که نه گفتم خوبه و نه بد
اون مواردی هم که گفتم خواستم بگیم شاید یک چیزی که به این سادگی به نظر میاد نتیجه چیزهای بسیار پیچیده ای باشه که نمی شه انقدر راحت در موردشون نظر داد
پس این تاپیک هیچ مشکلی رو رفع نخواهد کرد
چون مثل این می مونه که از فردا تاپیک بزنیم گوشت گرون شد ( حالا شاید بگی به کامپیوتر ربطی نداره :) )
پس تاپیک بزنیم من از قاچاقچیان نوت بوک خوشم نمیاد
یا تا پیک بزنیم چرا سرعت اینترنت کمه
همه اینها به کامپیوتر مربوطه ولی نه به این فروم :)
و چون صحبت علمی و اصولی نمیشه ، نتیجه ای هم نخواهد داشت
پس بحث بر سر اون فایده ای نخواهد داشت

و اگر ناراحت شدم به خاطر این رفتار بود که چون ما چیزی رو نمی پسندیم دلیل بر بد بودن اون نیست

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: همه دنبال چت...
« پاسخ #16 : 23 شهریور 1387، 10:22 ب‌ظ »
هر تکنولوژی برای هدفی ایجاد شده
که جدا از هدف اصلی اون ( که می تونه خوب باشه یا بد) می شه استفاده درست ازش بشه یا غلط
هدف اصلی این کار ارتباط آسون در محیط اینترنت بوده که کم کم به خاطر پیشرفت و زیاد شدن امکاناتی مثل تصویر و صدا هم بهش اضافه شده و....(حتی شکل های دیگری هم گرفته)

پس هدف اصلی این عمل خوب هست و برای ارتباط بیشتر کاربران هست
حالا اینکه اگر کاربرانی استفاده نادرست ازش می کنند بحث جدایی داره
یا اینکه کسی از این عمل خوشش نمیاد اینم یک بحث کاملاً جدایی داره

بد اومدن و اینکه ازش بد استفاده می شه رو نباید با هم قاطی کرد

اگر هم من چیزی گفتم این بود که سلایق شخصی رو به میون نیارید
هر کسی دوست نداره دلیل بر بد استفاده کردن دیگران نیست ( علت و معلول هم نیستن :) )

بحث ها رو از حالت سلیقه ای خارج کنید و به سلیقه دیگران احترام بگذارید :)

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #17 : 23 شهریور 1387، 10:27 ب‌ظ »
هر تکنولوژی برای هدفی ایجاد شده
که جدا از هدف اصلی اون ( که می تونه خوب باشه یا بد) می شه استفاده درست ازش بشه یا غلط
هدف اصلی این کار ارتباط آسون در محیط اینترنت بوده که کم کم به خاطر پیشرفت و زیاد شدن امکاناتی مثل تصویر و صدا هم بهش اضافه شده و....(حتی شکل های دیگری هم گرفته)

پس هدف اصلی این عمل خوب هست و برای ارتباط بیشتر کاربران هست
حالا اینکه اگر کاربرانی استفاده نادرست ازش می کنند بحث جدایی داره
یا اینکه کسی از این عمل خوشش نمیاد اینم یک بحث کاملاً جدایی داره

بد اومدن و اینکه ازش بد استفاده می شه رو نباید با هم قاطی کرد

اگر هم من چیزی گفتم این بود که سلایق شخصی رو به میون نیارید
هر کسی دوست نداره دلیل بر بد استفاده کردن دیگران نیست ( علت و معلول هم نیستن :) )

بحث ها رو از حالت سلیقه ای خارج کنید و به سلیقه دیگران احترام بگذارید :)

موافقم  ...

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #18 : 23 شهریور 1387، 10:28 ب‌ظ »
سلام
چه قدر از سخنرانی خوشم می یاد و چقدر هم بدم می یاد!!
دوستان عزیز چند نکته خام به نظر من خام تر میاد که شاید بد نباشه بشنوید!
اول همین کاری که ما داریم انجام می دیم یه جورایی شبیه چت کردن نیست ؟؟!!
همین که شما یه چیزی می گی و یکی دیگه میاد جواب میده ؟!
دوم چرا بحث رو مختص ایرانی ها می کنید ؟
یه زره سرچ کردن کوچولو نشون می ده این وضع مختص ایران نیست و همه کشور ها و جوامع با چت کردن دست و پنجه نرم می کنند جوری که جایی در مورد اعتیاد به چت(نه اینترنت و کامپیوتر! صرفا چت کردن) مطلبی رو خوندم!!!
سوم هم همین که همه دوستان دارن می گن هر چیزی هم جنبه مثبت داره و هم جنبه منفی ! آب ذلال هم زیادیش باعث غرق شدن می شه رکودش باعث مسمومیت!!
خوب موارد دیگه رو باید فکر کنم تا به ذهنم برسه!!!
چه قدر داغ تا اومدم جواب بدم 3 تا جواب دیگه اومد!!!!!
یا علی

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #19 : 23 شهریور 1387، 10:34 ب‌ظ »
درود

می خوام بدونم کدومتون جامعه شناسی یا روانشناسی خونده که انقدر راحت میاید می گید بدم میاد بدم میاد
خب بدتون بیاد
مگر همه دنیا روی فکر شما می گرده و هر چیزی که شما بدتون میاد همه هم باید بدشون بیاد؟

اگر فرهنگ استفاده از چیزی در جامعه درست نیست دلیل نمیشه اونو از بیخ و بن کند و همه رو محروم کرد
پس رانندگی - فرهنگ شهر نشینی - وجدان کاری - کلاه برداری تو این مملکت نداریم و فقط اینا مونده؟
با فرهنگ ترین راننده ها رو داریم و لازم نیست بنا به گفته شما ماشین هارو هم جمع کنیم؟
همین حرف های ابلهانه ای میشه که سرعت اینترنت رو تو قرن ۲۱ انقدر محدود کردن و انقدر گرون
به کسی چه من با اینترنت چی کار می کنم؟
چه کسی حق داره تو زندگی خصوصی من دخالت کنه؟
اسلام هم همچین حرفی نمی زنه

اگر این وضعیت رو می بینید به خاطر خفقانی هست که تو جامعه هست
به خاطر محدودیت هایی هست که در روابط دختر و پسر هست
اگر محدودیتی نبود اینا ابله هستن با این اینترنت سرعت پایین بشینن تپ و تپ تایپ کنن که چی یه کلمه حرف با اونیکی بزنن؟
که خانواده نمی ذاره آزادانه تلفی حرف بزنن؟
که جامعه روابط انسانی رو محدود کرده؟

اگر شما از این چیزا بدتون میاد
من از خیلی چیز بدم میاد که این در برابرشون هیچه

مشکل جای دیگس حالا چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد

یاد بگیریم دنیا رو بزرگتر از افکار خودمون بببنیم و با افکار خودمون براش قانون نذاریم که چی بده و چی خوبه
چون دنیا ۶ و خورده ای میلیارد هست و ما ۱

کرگدن عزیز .
عرایض بنده در مورد این نبود که سرویس چت یاهو تعطیل بشه در مورد استفاده نا درست از این پدیده بوده و اگر با دقت بیشتر دوباره مطالعه فرمایید حتما متوجه میشین .
این رو بنده هم میدونم که این کارها ریشه هایی داره و در ارسالم هم ذکر کردم که بیان این ریشه ها به این فروم و موضوعش ربطی نداره .
ببینید دوست من اگه در چند روز اخیر اخبار رو دنبال می کردین در خبرها آمده بود که وزیر ارتباطات گفتن ارائه اینترنت پرسرعت اراده عمومی میخواد . از این جمله راحت میشه فهمید که از جاهای دیگه اراده هایی هست که سرعت رو محدود نگه داشته . که برخی دلایلش رو من گفتم .
در ضمن همون ریشه ها سبب میشه که مردم مموری گوشیشون رو منتقل کنن روی یوتیوب اگه سرعت بالا داشته باشن و این یعنی افتضاح . گوشی های دوربین دار در این کشور بلوا به پا کردن و روزی نیست که ده ها فیلم روی گوشی ها سند نشه .
در ضمن شما با هویت نا معلوم در فروم فعالیت میکنین واین البته تصمیم و  میل شخصی خودتون هست . اما من دوست دارم هرجا که هستم هویتم رو نشون بدم و دوست دارم مسئول گفته هام باشم  و همین باعث میشه حضرتعالی بی پروا تر تایپ کنین . مطمئن باشین که با هویت معلوم بنا به دلایلی که منطقی هم هست نمیتونین این جملات رو ارسال کنین .
یاد بگیریم اگه نمیتونیم جامعه رو تغییر بدیم به قوانینش احترام بذاریم .
اینکه خفقان هست یا نیست بهانه مناسبی نیست که توی روم در حضور 40 نفر دیگه هر چرت و پرتی که میخوان به زبون بیارن . اینکه روابط محدود هست دلیلی بر این نیست که تا یه آی دی از جنس مخالف وارد روم میشه هجوم ببرن بهش و پیشنهاد های شرم آور بهش بدن . ایراد جای دیگه ای هست مشکل عقده ای بودن برخی آدم هاست مشکل اینکه برخی طاقت و جنبه آزادی رو ندارن . ایراد اینجاست که ما طبیعی نیستیم . باید پروسه های زیادی طی بشه که ما یاد بگیریم باید به هم احترام بذاریم . یاد بگیریم که اگه هویتمون نا معلوم هست باز هم خوب نیست چرت و پرت بگیم و خودمون رو گول بزنیم که با شخصیت هستیم "منظورم چت هست"
اینکه مشکلات رو همش به این ربط بدیم که مارو محدود کردن ساده لوحانه هست . انسان اونی هست که وقتی میتونه بدون هیچ درد سری خلاف کنه بدون اینکه شناخته بشه وقتی میتونه چرت بگه جلوی خودش رو بگیره . اونی انصاف و وجدان داره که وقتی هیچ کس نمیتونه بفهمه کی هست با شخصیت باشه .
شما چون مسئول نوشته هاتون نیستین "هویت نا معلوم دارین" به خودتون اجازه میدین در بحثی که هیچ جمله توهین آمیزی درش نبود "نه به شما و نه هیچ کس دیگه ای" وارد بشین و خیلی محترمانه و با نگاهی روشن فکرانه به دیگران توهین کنین . فکر میکنم لازم هست همه ما بیشتر تمرین احترام گذاشتن به دیگران داشته باشیم .
مطمئن باشین که بنده شاید کمتر از شما اما به اندازه ای مطالعه داشتم که به خودم اجازه بدم حرف بزنم .
مردم در استفاده از بنزین آزاد بودن و کار رو به جایی رسوندن که منابع کشور جوابگوی سوبسید بنزین نبود . البته دلایل زیادی داره مثل غیر استاندارد بودن خودرو ها یا نبود سیستم خوب حمل و نفل عمومی ولی به همه اینها این رو هم باید اضافه کرد که مردم که بنده هم جزو اونا هستم خیلی راحت دوست دارن با ماشین شخصا تا سر کوچه برن . دوچرخه سوار شدن واسه بالای 25 ساله هارو عار و عیب میدونن و .........
پستم رو با یه ماجرای واقعی تموم میکنم البته نمیدنم که از کی هست و فقط از وب پیدا کردم  و فقط از شما میپرسم که چند نفر میشناسین همچین کاری رو به اختیار خودشون انجام بدن :

اولين روزهايي كه در سوئد بودم، يکى از همکارانم هر روز صبح با ماشينش مرا از هتل برمي‌داشت و به محل کار مي‌برد. ماه سپتامبر بود و هوا کمى سرد و برفى. ما صبح‌ها زود به کارخانه مي‌رسيديم و همکارم ماشينش را در نقطه دورى نسبت به ورودى ساختمان پارک مي‌کرد. در آن زمان، ٢٠٠٠ کارمند ولوو با ماشين شخصى به سر کار مي‌آمدند.
روز اول، من چيزى نگفتم، همين طور روز دوم و سوم. روز چهارم به همکارم گفتم: آيا جاى پارک ثابتى داري؟ چرا ماشينت را اين قدر دور از در ورودى پارک مي‌کنى در حالى که جلوتر هم جاى پارک هست؟
او در جواب گفت: براى اين که ما زود مي‌رسيم و وقت براى پياده‌رفتن داريم. اين جاها را بايد براى کسانى بگذاريم که ديرتر مي‌رسند و احتياج به جاى پارکى نزديک‌تر به در ورودى دارند تا به موقع به سرکارشان برسند. تو اين طور فکر نمي‌کني؟
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 23 شهریور 1387، 10:59 ب‌ظ »
سلام
یه زره سرچ کردن کوچولو نشون می ده این وضع مختص ایران نیست و همه کشور ها و جوامع با چت کردن دست و پنجه نرم می کنند جوری که جایی در مورد اعتیاد به چت(نه اینترنت و کامپیوتر! صرفا چت کردن) مطلبی رو خوندم!!!
سوم هم همین که همه دوستان دارن می گن هر چیزی هم جنبه مثبت داره و هم جنبه منفی ! آب ذلال هم زیادیش باعث غرق شدن می شه رکودش باعث مسمومیت!!

جناب مهدوی عزیز
بنده فکر کنم پارسال شاید هم بیشتر با سرویس جالب گوگل ترندز آشنا شدم . جسارتا حمل بر بی ادبی نشه اما با جستجوی کلمات مستهجن در این سرویس به نتایج بسیار جالبی خواهید رسید و قول میدم تعجب کنید . البته بنده همون زمان امتحان کردم و امیدوارم تا الان نتایج تغییر کرده باشه . به تفکیک شهر ها هم ببینید بد نیست . البته اگه تا الان ندیدید .
البته طبعا جستجوی این الفظ نیاز به عبور از .... دارد .
ما آنقدر هم در فضای سایبر بدون نظارت نیستیم..........
از مدیرا درخواست میکنم اگر این تاپیک مشکل دارد نسبت به حذف اقدام کنند .
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1387، 11:06 ب‌ظ توسط amir3608 »
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 شهریور 1387، 11:29 ب‌ظ »
درود

می خوام بدونم کدومتون جامعه شناسی یا روانشناسی خونده که انقدر راحت میاید می گید بدم میاد بدم میاد
خب بدتون بیاد
مگر همه دنیا روی فکر شما می گرده و هر چیزی که شما بدتون میاد همه هم باید بدشون بیاد؟

اگر فرهنگ استفاده از چیزی در جامعه درست نیست دلیل نمیشه اونو از بیخ و بن کند و همه رو محروم کرد
پس رانندگی - فرهنگ شهر نشینی - وجدان کاری - کلاه برداری تو این مملکت نداریم و فقط اینا مونده؟
با فرهنگ ترین راننده ها رو داریم و لازم نیست بنا به گفته شما ماشین هارو هم جمع کنیم؟
همین حرف های ابلهانه ای میشه که سرعت اینترنت رو تو قرن ۲۱ انقدر محدود کردن و انقدر گرون

اگر محدودیتی نبود اینا ابله هستن با این اینترنت سرعت پایین بشینن تپ و تپ تایپ کنن که چی یه کلمه حرف با اونیکی بزنن؟

یاد بگیریم دنیا رو بزرگتر از افکار خودمون بببنیم و با افکار خودمون براش قانون نذاریم که چی بده و چی خوبه

کرگدن عزیز .
عرایض بنده در مورد این نبود که سرویس چت یاهو تعطیل بشه در مورد استفاده نا درست از این پدیده بوده و اگر با دقت بیشتر دوباره مطالعه فرمایید حتما متوجه میشین .
این رو بنده هم میدونم که این کارها ریشه هایی داره و در ارسالم هم ذکر کردم که بیان این ریشه ها به این فروم و موضوعش ربطی نداره .
ببینید دوست من اگه در چند روز اخیر اخبار رو دنبال می کردین در خبرها آمده بود که وزیر ارتباطات گفتن ارائه اینترنت پرسرعت اراده عمومی میخواد . از این جمله راحت میشه فهمید که از جاهای دیگه اراده هایی هست که سرعت رو محدود نگه داشته . که برخی دلایلش رو من گفتم .
در ضمن همون ریشه ها سبب میشه که مردم مموری گوشیشون رو منتقل کنن روی یوتیوب اگه سرعت بالا داشته باشن و این یعنی افتضاح . گوشی های دوربین دار در این کشور بلوا به پا کردن و روزی نیست که ده ها فیلم روی گوشی ها سند نشه .
در ضمن شما با هویت نا معلوم در فروم فعالیت میکنین واین البته تصمیم و  میل شخصی خودتون هست . اما من دوست دارم هرجا که هستم هویتم رو نشون بدم و دوست دارم مسئول گفته هام باشم  و همین باعث میشه حضرتعالی بی پروا تر تایپ کنین . مطمئن باشین که با هویت معلوم بنا به دلایلی که منطقی هم هست نمیتونین این جملات رو ارسال کنین .
یاد بگیریم اگه نمیتونیم جامعه رو تغییر بدیم به قوانینش احترام بذاریم .
اینکه خفقان هست یا نیست بهانه مناسبی نیست که توی روم در حضور 40 نفر دیگه هر چرت و پرتی که میخوان به زبون بیارن . اینکه روابط محدود هست دلیلی بر این نیست که تا یه آی دی از جنس مخالف وارد روم میشه هجوم ببرن بهش و پیشنهاد های شرم آور بهش بدن . ایراد جای دیگه ای هست مشکل عقده ای بودن برخی آدم هاست مشکل اینکه برخی طاقت و جنبه آزادی رو ندارن . ایراد اینجاست که ما طبیعی نیستیم . باید پروسه های زیادی طی بشه که ما یاد بگیریم باید به هم احترام بذاریم . یاد بگیریم که اگه هویتمون نا معلوم هست باز هم خوب نیست چرت و پرت بگیم و خودمون رو گول بزنیم که با شخصیت هستیم "منظورم چت هست"
اینکه مشکلات رو همش به این ربط بدیم که مارو محدود کردن ساده لوحانه هست . انسان اونی هست که وقتی میتونه بدون هیچ درد سری خلاف کنه بدون اینکه شناخته بشه وقتی میتونه چرت بگه جلوی خودش رو بگیره . اونی انصاف و وجدان داره که وقتی هیچ کس نمیتونه بفهمه کی هست با شخصیت باشه .
شما چون مسئول نوشته هاتون نیستین "هویت نا معلوم دارین" به خودتون اجازه میدین در بحثی که هیچ جمله توهین آمیزی درش نبود "نه به شما و نه هیچ کس دیگه ای" وارد بشین و خیلی محترمانه و با نگاهی روشن فکرانه به دیگران توهین کنین . فکر میکنم لازم هست همه ما بیشتر تمرین احترام گذاشتن به دیگران داشته باشیم .
مطمئن باشین که بنده شاید کمتر از شما اما به اندازه ای مطالعه داشتم که به خودم اجازه بدم حرف بزنم .
مردم در استفاده از بنزین آزاد بودن و کار رو به جایی رسوندن که منابع کشور جوابگوی سوبسید بنزین نبود . البته دلایل زیادی داره مثل غیر استاندارد بودن خودرو ها یا نبود سیستم خوب حمل و نفل عمومی ولی به همه اینها این رو هم باید اضافه کرد که مردم که بنده هم جزو اونا هستم خیلی راحت دوست دارن با ماشین شخصا تا سر کوچه برن . دوچرخه سوار شدن واسه بالای 25 ساله هارو عار و عیب میدونن و .........
پستم رو با یه ماجرای واقعی تموم میکنم البته نمیدنم که از کی هست و فقط از وب پیدا کردم  و فقط از شما میپرسم که چند نفر میشناسین همچین کاری رو به اختیار خودشون انجام بدن :

اولين روزهايي كه در سوئد بودم، يکى از همکارانم هر روز صبح با ماشينش مرا از هتل برمي‌داشت و به محل کار مي‌برد. ماه سپتامبر بود و هوا کمى سرد و برفى. ما صبح‌ها زود به کارخانه مي‌رسيديم و همکارم ماشينش را در نقطه دورى نسبت به ورودى ساختمان پارک مي‌کرد. در آن زمان، ٢٠٠٠ کارمند ولوو با ماشين شخصى به سر کار مي‌آمدند.
روز اول، من چيزى نگفتم، همين طور روز دوم و سوم. روز چهارم به همکارم گفتم: آيا جاى پارک ثابتى داري؟ چرا ماشينت را اين قدر دور از در ورودى پارک مي‌کنى در حالى که جلوتر هم جاى پارک هست؟
او در جواب گفت: براى اين که ما زود مي‌رسيم و وقت براى پياده‌رفتن داريم. اين جاها را بايد براى کسانى بگذاريم که ديرتر مي‌رسند و احتياج به جاى پارکى نزديک‌تر به در ورودى دارند تا به موقع به سرکارشان برسند. تو اين طور فکر نمي‌کني؟

من با این گفته شماموافق نیستم که راهش محدود کردن هست
همونطور که به گفته مسئولانی که این استدلال رو می کنند
نتیجه هم می تونید ببینید
چقدر آدم های جامعه ما قبل از انقلاب از این مشکلات فرهنگی داشتند و الان چقدر ( البته در اون موقع هم مشکلات خاص خودش بود و نمی خوام بگم اون موقع بهتر بود)
فقط از بعد فرهنگی می گم که در اون زمان انسانها ( افراد عادی جامعه ) سالم تر بودند تا الان
و من اینو به پای محدودیت های غیر منطقی می ذارم که باعث این افول شده ( همونطور که گفتم این نظر شخصی بنده هست و بنده مطالعات آکادمیکی نداشتم)

چون اگر قرار بود این محدودیت ها جواب بدند
اونها هم مثال های کوچیکی بودو نگفتم فقط مشکلات همون هست و ....

در مورد اینکه مشکل از کیه
بله مشکل اصلی از خودمون هست ( تک تک افراد جامعه ) ولی جهت دهنده و هدایت کنندش نباید فراموش بشه :)

در مورد هویت
بنده به خاطر اینکه به کسی توهین کنم این انتخاب رو نکردم
بنده به طور شناس خیلی صحبت های تند تر از این کردم که اگر قرار بود برام مشکلی پیش بیاد باید قبلاً میومد :) ( شایدم الان الکی الکی اینجام :) )
بنده قبلاً با نام خودم در تالار های گفتمان ( و هم با همین شناسه کرگدن) فعالیت می کردم
این شناسه برای علایق تخصصی من هست و اگر گاهی هم حرفی می زنم چون تازگی ها درجه جوشم پایین اومده :) ( هر چند که می دونم خوب نیست)

در ضمن من در نوشته ها به کسی توهین نکردم
می تونید ببینید :) توهین تعریف داره ;)

در پایان هم می گم مشکل اصلی از خود مردم ( تک تک که هر یک به اندازه خودمون درش سهیم هستیم) هست ولی نباید اشتباهات دولتمردانی که خود از همین مردم هستن ( و از کره ماه نیومدن ) رو نادیده بگیریم چون اشتباهات اونها در یک ملت اثر می ذاره

اگر بنده بخوام داستانهایی که خودم شخصاً مشاهده کردم ( در کشور هایی که بودم ) بیشتر از اینها تاسف خواهید خورد و می خورم :)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 23 شهریور 1387، 11:35 ب‌ظ »
سلام

جناب مهدوی عزیز
بنده فکر کنم پارسال شاید هم بیشتر با سرویس جالب گوگل ترندز آشنا شدم . جسارتا حمل بر بی ادبی نشه اما با جستجوی کلمات مستهجن در این سرویس به نتایج بسیار جالبی خواهید رسید و قول میدم تعجب کنید . البته بنده همون زمان امتحان کردم و امیدوارم تا الان نتایج تغییر کرده باشه . به تفکیک شهر ها هم ببینید بد نیست . البته اگه تا الان ندیدید .
البته طبعا جستجوی این الفظ نیاز به عبور از .... دارد .
ما آنقدر هم در فضای سایبر بدون نظارت نیستیم..........
از مدیرا درخواست میکنم اگر این تاپیک مشکل دارد نسبت به حذف اقدام کنند .

البته فکر می کنم خودتون بهتر بدونید که اینها معلول هستند و نه علت :)
باز هم بهتر می دونید با محدود کردن این فضا  علت این موارد از بین نمی ره بلکه ممکنه شکلش و نمودش تغییر کنه

یک مثال ساده
اگر ما ارتباط سالم رو در جامعه محدود کنیم کاملاً طبیعیه که ارتباط ها به سوی مخفی کاری و کم کم رابطه های نادرست بره
بهتر نیست به جای محدود کردن آموزش درست ارتباط برقرار کردن داده بشه؟
کاری که در تمام دنیا از سنین دبستان صورت می گیره؟

بهتر نیست به سئوالاتی که در ‌ذهن جوان ها هست پاسخ داده بشه یا اینکه حتی منابع جستجو و اطلاعاتی کوچکی رو هم که دارند ازشون گرفت؟
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1387، 11:37 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #23 : 23 شهریور 1387، 11:47 ب‌ظ »
درود

خب بدتون بیاد

1+
به دوستان کتاب جامعه شناسی خودمانی  نوشته ی :حسن نراقی را پیشنهاد مینم
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 24 شهریور 1387، 12:28 ق‌ظ »
جناب کرگدن .
نه من و نه شما در مقامی نیستیم که این کاستی هارو برطرف کنیم .
همونطور که من هم با شما هم عقیده هستم این معلول ده ها دلیل داره و یکی از اونها ضعف فرهنگ عمومی هست که بیشتر مورد بحث در این ارسال بوده .
خیلی چیزها که در کشورهای دیگه آزاد هست در کشور ما کاملا قبیح هست درست یا به غلط .
به هر حال این مشکلات دگه فسیل شده اند از بس فکری به حالشون نشده و تنها کاری که بنده و شما میتونیم بکنیم اینه که منتظر باشیم شاید بعدا توجه بیشتری بشه .
این رو هم احتمالا قبول دارید که آزاد سازی ارتباطات به صورت ناگهانی برای مردمی که هنوز کاملا استفاده درست رو یاد نگرفتن سونامی ایجاد خواهد کرد که همه ما رو و همه پایه های اخلاقی رو از بین خواهد برد . تمدن آنقدر ها هم خوب و بی خطر نیست . باید احتیاط کرد .
فکر میکنم با دیدن نتایج گوگل ترندز تایید میکنید که من هم معتقدم محدود ساختن آسانترین راه حل هست اما لزوما بهترین نیست .

به هر حال
خوشحالم جناب کرگدن که به یک نقطه مشترک رسیدیم و این خیلی خوبه
و ممنونم از توجه و شرکت شما در ابن بحث . و امیدوارم این بحث مفید فایده بوده باشه واسه همه ما و همه بازدید کنندگان این فروم پر محتوا .
امیدوارم تکنولوژی و ارتباطات به همه ما این امکان رو بده که عقایدمون رو به اشتراک بذاریم و  روز به روز اگاه تر و بزرگتر بشیم حالا این پدیده خواه چت باشه خواه این فروم خواه یوتیوب .
 باز هم ممنونم .

ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 24 شهریور 1387، 12:39 ق‌ظ »
جناب کرگدن .
نه من و نه شما در مقامی نیستیم که این کاستی هارو برطرف کنیم .
همونطور که من هم با شما هم عقیده هستم این معلول ده ها دلیل داره و یکی از اونها ضعف فرهنگ عمومی هست که بیشتر مورد بحث در این ارسال بوده .
خیلی چیزها که در کشورهای دیگه آزاد هست در کشور ما کاملا قبیح هست درست یا به غلط .
به هر حال این مشکلات دگه فسیل شده اند از بس فکری به حالشون نشده و تنها کاری که بنده و شما میتونیم بکنیم اینه که منتظر باشیم شاید بعدا توجه بیشتری بشه .
این رو هم احتمالا قبول دارید که آزاد سازی ارتباطات به صورت ناگهانی برای مردمی که هنوز کاملا استفاده درست رو یاد نگرفتن سونامی ایجاد خواهد کرد که همه ما رو و همه پایه های اخلاقی رو از بین خواهد برد . تمدن آنقدر ها هم خوب و بی خطر نیست . باید احتیاط کرد .
فکر میکنم با دیدن نتایج گوگل ترندز تایید میکنید که من هم معتقدم محدود ساختن آسانترین راه حل هست اما لزوما بهترین نیست .

به هر حال
خوشحالم جناب کرگدن که به یک نقطه مشترک رسیدیم و این خیلی خوبه
و ممنونم از توجه و شرکت شما در ابن بحث . و امیدوارم این بحث مفید فایده بوده باشه واسه همه ما و همه بازدید کنندگان این فروم پر محتوا .
امیدوارم تکنولوژی و ارتباطات به همه ما این امکان رو بده که عقایدمون رو به اشتراک بذاریم و  روز به روز اگاه تر و بزرگتر بشیم حالا این پدیده خواه چت باشه خواه این فروم خواه یوتیوب .
 باز هم ممنونم .

بله وظیفه ما نیست
وظیفه ما ( هر شخص) بی تفاوت نبودن و تاثیر مثبت بر روی اطرافیان گذاشتن ( حتی از نظر فکری و با گفتگوی ساده ) هست ( همین صحبت ها)

بله بنده هم نمی گم که یکهو باید سد روخراب کرد تا سیل همه رو ببره:)
بلکه می گم آب رود های دیگه رو هم به این سد ها اضافه نکنید
یعنی در شرایط جدید محدودیت های بیشتری ایجاد نشه  .به جای هزینه و تلاشی که برای این محدود سازی می شه صرف آموزش و اصلاح بشه
کاری که تا حدود مناسبی در راهنمایی و رانندگی صورت گرفت ( که این بازدهی در این مدت کم در این جامعه کمی غیر قابل باور بود :) )
کار فرهنگی و آموزشی منسجم
کاری که شهرداری می کنه
رویه درست اینه نه محدود کردن و فشار آوردن به تنهایی چون اینطور مسئله حل نمیشه و اگر مسئله جدیدی پیشنیاد صورت مسئله عوض میشه :)