انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

لطفا جنسیت خود را انتخاب کنید.

مونث(ladies first)
مذکر

نویسنده موضوع: جنسیت استفاده کنندگان از لینوکس خواهشا شرکت کنید.آیا با جنس ارتباطی دارد؟  (دفعات بازدید: 9311 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سلام میخواستم بدونم که آیا واقعا بیشتر استفاده کنندگان از لینوکس(کلا کامپیوتر)مرد هستند؟
اگه دوستان شرکت کنند خیلی ممنون میشم.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
با تقریب خوبی میشه گفت 100% مرد هستند . از این بابت هم خوشحالم هم ناراحت

اگر هم یکی بزنه مونث من که باور نمیکنم میزارم به حساب شوخی . ..  ;D

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اگر «استفاده کننده صرف از کامپیوتر» باشه پراکندگی یکسان هست. کسی که اینترنت چرخی میکنه ، چند صفحه تایپ میکنه و نهایت یکی دو تا موزیک گوش میده و ساعات بیکاریش میشینه سریال میبنیه ;D .

اما استفاده کنندگان لینوکس ، زنان معمولا به خاطر جوگیر بودن آقایون (;D) یک کامیونیتی جدا دارند. نمونش خود اوبونتو : http://ubuntu-women.org

در مورد سایر سیستم عاملها و پلتفرم ها هم چنین چیزی هست. حالا یا مثل اپل همه یه جا هستند یا مثل اوبونتو زنها ترجیح میدند جدا باشند.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
اگر «استفاده کننده صرف از کامپیوتر» باشه پراکندگی یکسان هست. کسی که اینترنت چرخی میکنه ، چند صفحه تایپ میکنه و نهایت یکی دو تا موزیک گوش میده و ساعات بیکاریش میشینه سریال میبنیه ;D .

اما استفاده کنندگان لینوکس ، زنان معمولا به خاطر جوگیر بودن آقایون (;D) یک کامیونیتی جدا دارند. نمونش خود اوبونتو : http://ubuntu-women.org

در مورد سایر سیستم عاملها و پلتفرم ها هم چنین چیزی هست. حالا یا مثل اپل همه یه جا هستند یا مثل اوبونتو زنها ترجیح میدند جدا باشند.
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید؟مثلا منظورتون از جوگیر بودن چیه؟(خیلی جمله باحالی بود) :)

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
پست جالب بود ! من خیلی استفاده کننده قدیمی نیستم ! ۳ ماه زوری میشه کامل از linux استفاده میکنم مگه پشتیبانی از نرم افزار های قبلیم که مجبورم گاه به گاهی برم توی ویندوز ! اما نه تا حالا blog درست و حسابی از یک خانومی که از لینوکس استفاده میکنه دیدم نه توی همین انجمن و جاهای دیگه اثری دیدم !

تجربه خودم میگه خانوما معمولا توی مسائلی که نیاز به گیر دادن و پشتکار و gig و nerd بودن نیازه خیلی خیلی محدودند و کلا راحت طلب ! مگه اینکه یه رگ پسرونه داشته باشند !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
حالا چه فرقی میکنه که طرف مونث باشه یا مذکر؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من که فکر نکنم دختر ها هم اهل قدرت و پایداری و لینوکس و اینجور چیزا باشند.همین که یک مرورگر و یک آفیس داشته باشند براشون کافیه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
معتقدم بعضی کارها مال خانم‌ها است، بعضی دیگه مال آقایون. یعنی مثلا همون‌طور که آرایش کردن یه مرد می‌تونه زشت و غیرعادی باشه، کشتی گرفتن زن هم نمود جالبی نداره. همچنین به نظرم این طور مسائل ارتباطی به سلایق مختلف یا اختلافات فرهنگی جوامع مختلف نداره. بلکه اموری است فطری و ذاتی. یعنی برای هر مردی آرایش کردن و زیر ابرو برداشتن و... بده. برای هر زنی هم کشتی گرفتن قشنگ نیست. مردی که آرایش می‌کنه هنوز تکلیفشو با خودش نمی‌دونه و به خودش شک داره. و به طور مشابه زنی که مثلا سیگار می‌کشه.
لینوکس و کلا گیک‌بازی هم به هم‌چنین. یعنی سر و کله زدن با سیستم و برنامه‌نویسی و این جور کارا رو بیشتر مناسب آقایون می‌دونم تا خانم‌ها.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
آره منم با ذات موافقم

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
با تقریب خوبی میشه گفت 100% مرد هستند . از این بابت هم خوشحالم هم ناراحت

اگر هم یکی بزنه مونث من که باور نمیکنم میزارم به حساب شوخی . ..  ;D

از مدیرایه این جا یکیش خانمه .

--------------------------------------------
کلا سوال جالبی نیست .
سیستم عامل که این حرف هارو نداره. هرکی از هرچی خوشش بیاد استفاده می کنه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
این که شما ادعا می‌کنی «ربطی به اختلافات فرهنگی جوامع نداره» و حتی به فطرت (؟) ربطشون می‌دی، به نظر من به خاطر ناآشنا بودن با جوامع و فرهنگ‌های دیگه است. اگه شما هم مثل من چهار بار تو خیابون راننده تریلی زن ببینی، ممکنه چیزی که برات این همه بدیهیه کم‌کم برات دیگه بدیهی و ذاتی نباشه.

خلاصه این که هر چند در این مورد خاص (جنسیت کاربران لینوکس) نسبت تعداد آقایون خیلی بیشتر از خانم‌هاست، ولی به نظر من این مسائل لزوماً ربطی به فطرت و ذات و این‌ها نداره. اتفاقاً خیلی‌ها هستند که دلیل این موضوع رو نه بی‌تفاوتی خانم‌ها،‌بلکه رفتارهای ناراحت‌کنندهٔ آقایون در چنین محیط‌هایی می‌دونند.

معتقدم بعضی کارها مال خانم‌ها است، بعضی دیگه مال آقایون. یعنی مثلا همون‌طور که آرایش کردن یه مرد می‌تونه زشت و غیرعادی باشه، کشتی گرفتن زن هم نمود جالبی نداره. همچنین به نظرم این طور مسائل ارتباطی به سلایق مختلف یا اختلافات فرهنگی جوامع مختلف نداره. بلکه اموری است فطری و ذاتی. یعنی برای هر مردی آرایش کردن و زیر ابرو برداشتن و... بده. برای هر زنی هم کشتی گرفتن قشنگ نیست. مردی که آرایش می‌کنه هنوز تکلیفشو با خودش نمی‌دونه و به خودش شک داره. و به طور مشابه زنی که مثلا سیگار می‌کشه.
لینوکس و کلا گیک‌بازی هم به هم‌چنین. یعنی سر و کله زدن با سیستم و برنامه‌نویسی و این جور کارا رو بیشتر مناسب آقایون می‌دونم تا خانم‌ها.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
این‌جا یک راهنمای جامع برای تشویق خانم‌ها در لینوکس هست:

HOWTO Encourage Women in Linux

که در فصل دومش، چندین دلیل میاره که چرا خانم‌ها کمتر در باهمستان(کامیونیتی)های لینوکسی فعال هستند، از جمله:
  • خانم‌ها اعتماد به نفس کمتری دارند.
  • شانس کمتری برای یافتن دوست در چنین محیط‌هایی دارند.
  • خانم‌ها را از کودکی دربارهٔ این کار دلسرد می‌کنند.
  • کارهای کامپیوتری غیراجتماعی تلقی می‌شوند.
  • الگویی برای خانم‌ها در این زمینه وجود ندارد.
  • بیشتر بازی‌ها و کلاس‌های لینوکسی مخاطبشان را مرد فرض می‌کنند.
  • تبلیغات و رسانه‌ها مدام این طور القا می‌کنند که کامپیوتر برای مردهاست.
  • تعادل‌برقرارکردن بین کار و زندگی برای زنان مهم‌تر است.
  • و یک سری دلیل‌هایی که به طور ویژه به لینوکس (و نه کامپیوتر) مربوط هستند.

و بعدش توصیه‌هایی دارد که چه کارهایی باید کرد و از چه‌کارهایی باید پرهیزید، اگر می‌خواهیم حضور خانم‌ها در این محیط‌ها بیشتر شود.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522

دوست من این مطلب شما اصلا به مزاق فمینیست خوش نمیاد.
من به شخصه به ذات اعتقادی ندرام ، متاسفانه انسانها ازاد به دنیا می ایند ولی ازاد زندگی نمیکنند.چرا باید جنسیت ،رنگ ،نژاد... نمایانگر و مشخص کننده شخصیت های اجتماعی (یا کهن الگو) افراد باشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
سلام به همگی !
این بحث قبلا هم توی همین انجمن چند بار صورت گرفته و نتیجه ی خاصی نداشته ،
و تا اونجایی که من یادمه دیدیم که توی همین فروم هم کلی خانوم هستن که فعالیت میکنن و جنسیت رو مشخص نکردن ! و اصولا هم توی چنین بحث هایی شرکت نمیکنن !
هدفی که این انجمن داره دوست یابی و ... نیس که نیاز باشه بدونیم طرف مقابل کیه و چیه و ... ، هدف کمک کردن و آموزش و اشتراک گذاری و این چیزاس و همینم هست که اون عده خانوم های موجود رو هم جذب کرده و همین که چنین بحث هایی بخواد شکل بگیره ، معمولا اکثرشون زیاد احساس راحتی نمیکنن و .......

توصیه میکنم بحث رو همینجا تمومش کنیم :)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
این که شما ادعا می‌کنی «ربطی به اختلافات فرهنگی جوامع نداره» و حتی به فطرت (؟) ربطشون می‌دی، به نظر من به خاطر ناآشنا بودن با جوامع و فرهنگ‌های دیگه است. اگه شما هم مثل من چهار بار تو خیابون راننده تریلی زن ببینی، ممکنه چیزی که برات این همه بدیهیه کم‌کم برات دیگه بدیهی و ذاتی نباشه.

خلاصه این که هر چند در این مورد خاص (جنسیت کاربران لینوکس) نسبت تعداد آقایون خیلی بیشتر از خانم‌هاست، ولی به نظر من این مسائل لزوماً ربطی به فطرت و ذات و این‌ها نداره. اتفاقاً خیلی‌ها هستند که دلیل این موضوع رو نه بی‌تفاوتی خانم‌ها،‌بلکه رفتارهای ناراحت‌کنندهٔ آقایون در چنین محیط‌هایی می‌دونند.
دوست عزیز بنده که هزار جا نوشتم «به نظر من» یا «معتقدم» و ... اینها نظرات شخصی من بود. هدفم هم این نیست که اعتقادات شما رو عوض کنم.
به هر حال من می‌گم زنی که به قول شما راننده تریلی بشه یه بخشی از وجودشو داره شبیه مردا می‌کنه. اینکه توی یه جامعه‌ای این کار رو غیرعادی ندونن که نشد دلیل. سنگ باید سنگ باشه. اگه شد درخت دیگه سنگ نیست. حالا اگه تو یه جامعه این تغییر به نظرشون غیرعادی نباشه به نظر من دلیل موجهی نیست. مگه فرهنگ‌ها و عادات اجتماعی وحی منزل هستند که معیار قرارشون بدیم؟

دوست من این مطلب شما اصلا به مزاق فمینیست خوش نمیاد.
من به شخصه به ذات اعتقادی ندرام ، متاسفانه انسانها ازاد به دنیا می ایند ولی ازاد زندگی نمیکنند.چرا باید جنسیت ،رنگ ،نژاد... نمایانگر و مشخص کننده شخصیت های اجتماعی (یا کهن الگو) افراد باشه.
مگه باید خوش بیاد؟ کی تا حالا فمینیزم شده معیار؟
بعد هم شما چطور به ذات اعتقاد ندارید؟ پس فرق شما با درخت چیه؟ من نمی‌گم کسی به خاطر جنسیت یا رنگ یا نژادش نباید آزاد باشه. اصلا حرفی از آزادی نزدم. من می‌گم هر ذاتی یک سری مشخصه‌ها داره. مثلا آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده، مایعه، چگالیش یک کیلوگرم بر لیتره و ... در حالی‌که یخ جامده و چگالیش کمتره و ...
حالا زن و مرد هم دقیقا همین‌طور. یک سری تفاوت‌های شخصیتی دارن. در ذاتشون. هیچ ارتباطی هم به فرهنگ جامعه نداره.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92