انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

لطفا جنسیت خود را انتخاب کنید.

مونث(ladies first)
مذکر

نویسنده موضوع: جنسیت استفاده کنندگان از لینوکس خواهشا شرکت کنید.آیا با جنس ارتباطی دارد؟  (دفعات بازدید: 9305 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
مگه باید خوش بیاد؟ کی تا حالا فمینیزم شده معیار؟
بعد هم شما چطور به ذات اعتقاد ندارید؟ پس فرق شما با درخت چیه؟ من نمی‌گم کسی به خاطر جنسیت یا رنگ یا نژادش نباید آزاد باشه. اصلا حرفی از آزادی نزدم. من می‌گم هر ذاتی یک سری مشخصه‌ها داره. مثلا آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده، مایعه، چگالیش یک کیلوگرم بر لیتره و ... در حالی‌که یخ جامده و چگالیش کمتره و ...
حالا زن و مرد هم دقیقا همین‌طور. یک سری تفاوت‌های شخصیتی دارن. در ذاتشون. هیچ ارتباطی هم به فرهنگ جامعه نداره.

خوب چرا میزنی.

دوست من تفاوت های شخصیتی رو اره ولی چرا این تفاوت های شخصیتی تو مسایل کاری،شخصی،اجتماعی و... تاثییر بزاره که یه مرد میتونه فرمانده ناو جنگی بشه و یه خانم نه.؟چون با توجه به ذات یه اقا منطقی تصمیم میگیره و یه خانم احساسی(خانم:حالا اونا یه موشک شلیک کردند ما چرا شلیک کنیم.!!!!)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نقل‌قول
مگه باید خوش بیاد؟ کی تا حالا فمینیزم شده معیار؟
بعد هم شما چطور به ذات اعتقاد ندارید؟ پس فرق شما با درخت چیه؟ من نمی‌گم کسی به خاطر جنسیت یا رنگ یا نژادش نباید آزاد باشه. اصلا حرفی از آزادی نزدم. من می‌گم هر ذاتی یک سری مشخصه‌ها داره. مثلا آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده، مایعه، چگالیش یک کیلوگرم بر لیتره و ... در حالی‌که یخ جامده و چگالیش کمتره و ...
حالا زن و مرد هم دقیقا همین‌طور. یک سری تفاوت‌های شخصیتی دارن. در ذاتشون. هیچ ارتباطی هم به فرهنگ جامعه نداره.

خوب چرا میزنی.

دوست من تفاوت های شخصیتی رو اره ولی چرا این تفاوت های شخصیتی تو مسایل کاری،شخصی،اجتماعی و... تاثییر بزاره که یه مرد میتونه فرمانده ناو جنگی بشه و یه خانم نه.؟چون با توجه به ذات یه اقا منطقی تصمیم میگیره و یه خانم احساسی(خانم:حالا اونا یه موشک شلیک کردند ما چرا شلیک کنیم.!!!!)
والا اگر ذره‌ای منظور بدی داشته باشم. لحن عادیم تو بحث همینه سوءتفاهم نشه.

حالا آخرش چی شد پس؟ الان عرض بنده رو تایید فرمودید؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
از مدیرایه این جا یکیش خانمه .
--------------------------------------------
کلا سوال جالبی نیست .
سیستم عامل که این حرف هارو نداره. هرکی از هرچی خوشش بیاد استفاده می کنه.
eeeeeeeeee اصلا انتظار نداشتم !‌ بهش تبریک میگم

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
سلام به همگی !
این بحث قبلا هم توی همین انجمن چند بار صورت گرفته و نتیجه ی خاصی نداشته ،
و تا اونجایی که من یادمه دیدیم که توی همین فروم هم کلی خانوم هستن که فعالیت میکنن و جنسیت رو مشخص نکردن ! و اصولا هم توی چنین بحث هایی شرکت نمیکنن !
هدفی که این انجمن داره دوست یابی و ... نیس که نیاز باشه بدونیم طرف مقابل کیه و چیه و ... ، هدف کمک کردن و آموزش و اشتراک گذاری و این چیزاس و همینم هست که اون عده خانوم های موجود رو هم جذب کرده و همین که چنین بحث هایی بخواد شکل بگیره ، معمولا اکثرشون زیاد احساس راحتی نمیکنن و .......

توصیه میکنم بحث رو همینجا تمومش کنیم :)

شدیدا موافقم +۱

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
فکر میکنم خیلی هم کاربر خانوم داشته باشیم ولی رو نمیکنن :D
نمونش همین چند وقت پیش که یکیشون اومد یه تاپیک زد بچه ها هیجان زده شدن و چنان با عکس های بسیار و توضیحات دوستانه جوابشو دادن که باعث بحث شد(یکیشونم خود من بودم البته به شوخی ;) ) و طرف گرخید :|

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
فکر میکنم خیلی هم کاربر خانوم داشته باشیم ولی رو نمیکنن :D
نمونش همین چند وقت پیش که یکیشون اومد یه تاپیک زد بچه ها هیجان زده شدن و چنان با عکس های بسیار و توضیحات دوستانه جوابشو دادن که باعث بحث شد(یکیشونم خود من بودم البته به شوخی ;) ) و طرف گرخید :|

;D

دقیقا یادمه چه بلایی سرش اومد .

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

راستی بحث جنسی هم ممنوعه تو انجمن ::)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
به جنسیت نیست که... به ریشه س عزیز.  ;D
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
از اونجایی که اکثرا برنامه نویس ها و لینوکسی ها و گیگ ها غیر اجتماعی گوشه گیر و اینا هستن دختر مختر زیاد ندیدن جو گیر میشن کمی هم ایرانی بازی اینا هم اضافه کنیم خوب منم اگه دختر بودم خودمو لو نمیدادم واقعا چرا بعضی پسر ها تو انجمن همچین کار هایی میکنن هنوز بابت اون تایپکه از پسر بودنم خجالت میکشم
:|‌:| نمیدونم شما چرا اینقدر تا یه دختر میبینید جوگیر میشید  ;D برای من که دختر پسر فرقی نداره :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
آمار شرم آوره. نه درست‌تر بگم فاجعست
۳۹ نفر شرکت کننده هیچکدوم خانوم نیستن ولی اگه نتیجه غیر این بود نشون میداد که تقلب شده و تعدادی از دوستان ...
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
آمار شرم آوره. نه درست‌تر بگم فاجعست
۳۹ نفر شرکت کننده هیچکدوم خانوم نیستن ولی اگه نتیجه غیر این بود نشون میداد که تقلب شده و تعدادی از دوستان ...
4-5 خانوم هستن تو فروم ولی این که فعالیت میکنن یا نه و ... معلوم نیست
انجمن خیلی داغونه
یعنی تو ایران همش ۲۰۰-۳۰۰ نفر اوبونتو استفاده میکنن ؟
ملت ثبت نام کردن رفتن !
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
بازم میگم !
اگه هدف آموزش و یادگیری و کمک کردن باشه ، هیچ دلیلی نداره بدونیم طرف مقابل چه جنسیتی داره !
بیخیال شید توروخدا !!!!!

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
معتقدم بعضی کارها مال خانم‌ها است، بعضی دیگه مال آقایون. یعنی مثلا همون‌طور که آرایش کردن یه مرد می‌تونه زشت و غیرعادی باشه، کشتی گرفتن زن هم نمود جالبی نداره. همچنین به نظرم این طور مسائل ارتباطی به سلایق مختلف یا اختلافات فرهنگی جوامع مختلف نداره. بلکه اموری است فطری و ذاتی. یعنی برای هر مردی آرایش کردن و زیر ابرو برداشتن و... بده. برای هر زنی هم کشتی گرفتن قشنگ نیست. مردی که آرایش می‌کنه هنوز تکلیفشو با خودش نمی‌دونه و به خودش شک داره. و به طور مشابه زنی که مثلا سیگار می‌کشه.
لینوکس و کلا گیک‌بازی هم به هم‌چنین. یعنی سر و کله زدن با سیستم و برنامه‌نویسی و این جور کارا رو بیشتر مناسب آقایون می‌دونم تا خانم‌ها.

دوست من این مطلب شما اصلا به مزاق فمینیست خوش نمیاد.
من به شخصه به ذات اعتقادی ندرام ، متاسفانه انسانها ازاد به دنیا می ایند ولی ازاد زندگی نمیکنند.چرا باید جنسیت ،رنگ ،نژاد... نمایانگر و مشخص کننده شخصیت های اجتماعی (یا کهن الگو) افراد باشه.

دوست عزیز چیزی که درست نیس اینه که این تفاوت‌ها رو مایه‌ی برتری جویی قرار بدیم. وگرنه اینکه به یه سیاه پوست بگی خودتو توی برف استتار کن خوب سخته. هر چیزی برای کاری ساخته شده وتوانایی‌های خاص خودش هم بهش داده شده. جنسیت و یا معلولیت و یا هر چی.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
این بحث خیلی مفصله. البته روش تحقیقت کاملا اشتباهه. چیزی که باید سنجیده بشه اینه که «آیا نسبت خانم های حرفه ای در دنیای لینوکس در مقابل خانم های حرفه ای در ویندوز تفاوت معنا داری یا نه». یا مثلا ببینی که «آیا نسبت زنان در لینوکس دسکتاپ با زنان در ویندوز دسکتاپ متفاوت است یا نه» و از اونجایی که لینوکس در حد یک صدم کاربران دسکتاپ رو داره این رو در آمار نهایی دخیل کنی. تحقیق علمی روی این اصلا ساده نیست.

ولی بحث فلسفی / اجتماعی ساده است:

۱- کامپیوتر موضوعی غیرجنسیتی است. ما برای استفاده از کامپیوتر معمولا از مغز، انگشت، چشم و تا حدی گوش استفاده می کنیم. این اعضا در زن و مرد و غیره تا حد خیلی زیادی مشابه هستن پس انتظار می ره الگوی استفاده هم مشابه باشه (در اصل مستقل از جنسیت باشه).

۲- مشکل بزرگ در فضاهای علمی، مبارزه با حضور زن ها است. به همین تاپیک نگاه کنین. زن ها تحقیر شدن (مثلا می گیم دختر مختر ها یا می گیم مغز زن ها به درد اینکارها نمی خوره و...) و قرن ها هم از فضاهای علمی و فنی دور نگه داشته شدن و گفته شده این به خاطر «فطرت» است یا «مغز متفاوت» یا ...

۳- و البته آزار جنسی هم همیشه هست. جایی که محیط کاملا مردونه می شه و جامعه ای که آموزش می ده مرد یک موجود وحشی دنبال سکس است، زن توش احساس امنیت نمی کنه. این فرهنگ هم لازمه اصلاح بشه.

اما نگران نباشین (: خبرهای عالی دارم براتون:

۱- ایران به خاطر محدودیت هایی که دولتش برای زن ها درست کرده، یکی از پیشرو ترین جوامع شده در حضور زن ها در امور فنی

۲- یکی از مدیرهای ویکیپدیای فارسی یک خانمه که اتفاقا سیستم عاملش هم لینوکسه

۳- یکی از مدیرهای اینجا خانمه

۴- توی شرکتی که من کار می کنم بیشتر از نصف متخصص هامون خانم هستن. همه هم لینوکس کار می کنن (:

و در نهایت اینکه:

وظیفه من و شما است که شرایط رو برای حضور خانم ها آماده تر کنیم؛ بخصوص با کار روی فکر و مغز خودمون (: ما توی کشوری زندگی می کنیم که به دلایل متنوع خانم هاش خیلی خیلی خیلی پیشرو هستن در آزادگی و کارهای فنی و عالی می شه اگر ۱) این رو توسعه بدیم ۲)‌ به بقیه نشون بدیم که الگو باشیم

آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
این بحث خیلی مفصله. البته روش تحقیقت کاملا اشتباهه. چیزی که باید سنجیده بشه اینه که «آیا نسبت خانم های حرفه ای در دنیای لینوکس د...
فکر می‌کنم استدلالتون یک سری مشکلات اساسی داره. اگر بخواید آدم رو فقط توی مادیات خلاصه کنید که پس همه باید تو همه کاری عین هم باشن. مگه تو مثلا برنامه‌نویسی از چیزی غیر از مغز و چشم و انگشت استفاده می‌کنیم؟ پس چجوریه که یکی برنامه‌نویس خوبی می‌شه. یکی دیگه تا چشمش می‌افته به 4 خط کد هول برش می‌داره؟ پس روحیات افراد کجا می‌ره؟

در ثانی خیلی معذرت می‌خوام! این دلایلی که شما نوشته‌اید رو فکر می‌کنید بقیه نمی‌دونن؟ یا بلد نیستن بگن؟ اگر کسی این چیزا رو نمی‌نویسه چون نمی‌خواد کسی با خوندنشون ناراحت بشه. شما با نوشتن این چیزا بیشتر از هر کس دیگه‌ای باعث کوچک شدن دیگران شده‌اید. لطفا پستو ویرایش کنید.

==============================

من نمی‌دونم آخه مگه خانما خودشون زبون ندارن؟ یا مغز و انگشت و پا و غیره؟ آیا شماها رو وکیل وصی خودشون کرده‌ان؟ چه صیغه‌ایه که اینقدر تو فروم از این بحثا می‌شه؟ حالا شما خانما رو به سمت انجمن نکشید اتفاقی می‌افته؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
ای بابا باز یه نظر سنجی گذاشتیم دعوا شد. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) خوبه اینجا مجازیه وگر نه تا حالا همدیگرو تیکه پاره کرده بودید.من فقط خواستم بدونم نظر بقیه چیه؟همین دیگه دعوا و خونریزی نمیخواد.همینطوری میزنین تو سر و کله هم آخرش هم یه چیزی میگید تاپیک قفل میشه.الان روبوسی کنید تموم شه.من فقط خواستم که دلیلش رو بدونم شاید بشه یه جورایی اون ها رو هم علاقه مند کرد همین.ممنون از همه بخصوص اون دوستمون که کتاب گذاشته بود.