انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساخت بازی کوچک به کمک هم  (دفعات بازدید: 17902 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
پاسخ به: ساخت بازی کوچک به کمک هم
« پاسخ #15 : 27 شهریور 1387، 02:10 ب‌ظ »
من که C و ++C بیشتر کار کردم، ولی فکر می‌کنم برای اینکه همه بتونیم کمک کنیم، همون python بهتر باشه (البته که همه لازم نیست کد بنویسن ;) کارهای زیادی میشه کرد) ،
البته بطور کلی اطلاع زیادی در مورد ساخت بازی از هر نوعش ندارم :(
ولی خیلی دوست دارم توی یه تیمی اینطوری عضو باشم،

خوب اول باید ببینیم چه ایده‌هایی داریم یا هست؟!
ilius جان ایده‌ات رو کاملتر توضیح بده ببینیم چطوریاس، می‌تونیم از پسش بر بیایم؟

ولی فکر می‌کنم از تتریس شروع نکنیم، یه ایده‌ی بهتری پیدا کنیم، ایده‌ی کار خیلی مهمه! و توی نتیجه هم تاثیر زیادی داره ;)
بله. من هم به همون دلیل پایتون رو انتخاب کردم!
برای اطلاع از بازی سازی می تونید به دو فروم بزرگ و تخصصی این مورد برید و یه ذره اطلاعات کسب کنید. اطلاعات جالبی از عمومی تا تخصصی دارند.
این دو جا: FutureWorldCo و Persian Designers
در مورد ایده هم خب چیزی که مد نظر بنده هست نوع جدید از تتریسه! به همراه جوایز و خطا ها و مشکل ها! (جالب میشه! حالا بیشتر توضیح میدم!) و اینکه به عنوان اولین پروژه نباید زیاد سنگین کار کنیم! حالا اگر شما ایده خوبی سراغ دارید بفرمایید.
اتفاقاْ کار در گروه به همراه شما برای من یکی که تجربه ی خوبی خواهد بود!
سلام
آقا منم هستم اما اگر این روزها زیاد توی انجمن نیستم توی تعطیلاتم برگردم منم هستم.
موفق باشید.

حتماْ به شدت منتظریم. خبر دارم در این زمینه فعالیت کردید...
سلام
راستی اینست رو هم ببین.من با این نرم افزار کار کردم شبیه gamemaker ویندوز می مونه.

موفق باشی

میرم ببینم چطوریاست؟ بهتر بود انگلیسیش رو می نوشتید! اگر مثل گیم میکر باشه و ادیتور داشته باشه خوبه. البته برای پروژه های بزرگتر!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #16 : 27 شهریور 1387، 07:51 ب‌ظ »
برای اینکه با این بازی ابداعی خودم یه مقداری آشنا بشید میتونید بازی Tetravex رو نگاه کنید.(اگه از گنوم استفاده می‌کنید احتمالا داشته باشید. به هر حال میتونید از http://live.gnome.org/GnomeGames بگیرید.)
بازی‌ای که بنده سالها پیش طراحی کردم، در چند مورد مهم با این بازی تفاوت داره و پیچیده‌تر هست:

اولین اینکه کارت‌ها بجای مربع، شش‌ظلعی هستن. و بجای یک شبکه از مربع‌ها یک شبکهٔ کندویی شکل از شش‌ضلعی‌ها.
دوم اینکه شکل و اندازهٔ این شبکهٔ کندویی قابل انتخاب هست.
سوم اینکه کارت‌ها دو طرف دارن.(یعنی قابلیت پشت و رو شدن رو دارن. البته میشه کاری کرد که کاربر بدون پشت رو کردن هر دو طرفشون رو ببینه)
چهارم اینکه کات‌ها قابلیت چرخیدن رو دارن. یعنی کاربر باید دائم کارتها رو بچرخونه و پشت و رو کنه تا بفهمه کدوم کارت به درد کجای شبکهٔ کندویی میخوره.
چهارم اینکه روی هر ضلع کارت بجای اینکه 9 تا عدد بتونن بشینن، فقط 3 یا 4 عدد میتونن بشینن. چون کارت‌ها شش‌ضلعی هستن و در صورت استفاده از 9 عدد، بازی خیلی خیلی سخت میشه! با 3 حالت عدد(خال) رو هر ضلع، هر شش‌ضلعی 130 حالت میتونه داشته باشه که میشه 65 تا کارت دوطرفه.(با برنامه‌نویسی حساب کردم، در ضمن من عاشق ترکیبیات هستم)

در مورد اسم بازی هم من PyHexavex رو پیشنهاد می‌کنم. این رو با توجه به اسم بازی Tertavex انتخاب کردم.
بنده یه فایل svg آپلود کردم که کلیت این بازی رو نشون میده:
demo.svg

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #17 : 27 شهریور 1387، 07:53 ب‌ظ »
جالبه... تا ببینیم نظر باقی دوستان چیه؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #18 : 27 شهریور 1387، 11:52 ب‌ظ »
ممنون بخاطر توضیحاتت ilius جان.
جالب بود، ولی حقیقتش زیاد چشم من رو نگرفت، یعنی زیاد با این تریپ بازی حال نمیکنم، شاید هم بخاطر این باشه که زیاد دور و بر این بازیها نرفتم تا حالا.
 حالا باز تا نظر همه چه باشه (فکر کنم خوب باشه که همه مشخص باشه تا بدونیم کیا قراره همکاری کنن، و مخصوصا اینکه نظرشون رو همیشه بدن! و البته صرفا گفتن« پایه‌ام» برای کسی مسئولیت ایجاد نمی‌کنه ;) )
در مورد ایده هم والا من ایده‌ی خاصی ندارم، و فکر می‌کنم می‌شه ایده‌های زیادی رو بررسی کنیم، و می‌تونیم برای ایده گرفتن بازی‌های موجود (آزاد یا غیرآزاد) رو بررسی کنیم، و خوبه که بگردیم و ایده‌هایی که پیدا می‌کنیم رو مطرح کنیم.
البته که این کلی هست.
و می‌شه مثلا یک بازی رو از یک سطح پایین شروع کنیم...

بله. من هم به همون دلیل پایتون رو انتخاب کردم!
برای اطلاع از بازی سازی می تونید به دو فروم بزرگ و تخصصی این مورد برید و یه ذره اطلاعات کسب کنید. اطلاعات جالبی از عمومی تا تخصصی دارند.
این دو جا: FutureWorldCo و Persian Designers
در مورد ایده هم خب چیزی که مد نظر بنده هست نوع جدید از تتریسه! به همراه جوایز و خطا ها و مشکل ها! (جالب میشه! حالا بیشتر توضیح میدم!) و اینکه به عنوان اولین پروژه نباید زیاد سنگین کار کنیم! حالا اگر شما ایده خوبی سراغ دارید بفرمایید.
اتفاقاْ کار در گروه به همراه شما برای من یکی که تجربه ی خوبی خواهد بود!
ممنون بهشون سر می‌زنم و وقتم که آزاد تر بشه، بیشتر می‌گردم دنبال این موضوع...
شما لطف دارید. برای من هم تجربه‌ی خوبی خواهد بود.
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1387، 11:54 ب‌ظ توسط mtux »
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #19 : 28 شهریور 1387، 06:56 ق‌ظ »
سلام
به نظر من بهتر هست که یه بازی ۳سه بعدی بسازیم تا اینکه وقتمون رو صرف یک بازی دو بعدی کنیم . خودتون رو بگذارید جای کسی که میخواد بازی رو دانلود کنه ۳ بعدی رو ترجیح می دید یا دو بعدی ؟  ???
راستش من مدتی دنبال یک موتور گرافیکی با حال بودم که رسیدم به Ogre که واقعا هم حرفه ای هست و هم تا دلتون بخواد راهنما واسش هست البته یک کتاب زبان انگلیسی هم داره در ضمن از خیلی از زبان های برنامه نویسی پشتیبانی میکنه و در عین حال متن باز هست و روی خیلی از محیط های برنامه نویسی (از visual studio 2005 گرفته تا KDevelope و Code::Blocks و...) پیاده میشه و به همین دلیل اگر بازی رو بر اساس open GL طراحی کنیم تقریبا میشه در هر سیستم عاملی که با open GL سازگار باشه با یک بار کامپایل کردن بازی رو راهش انداخت.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #20 : 28 شهریور 1387، 12:02 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز. پاسختون رو توی وبلاگ هم داده بودم. ببینید. اولاْ که به عنوان اولین پروژه و اولین تجربه به هیچ وجه خوب نیست که یه کار سنگین سه بعدی برداریم. در مورد دانلودش هم بنده به شخصه یه بازی دوبعدی جذاب رو به یه بازی تکراری سه بعدی با گرافیک عالی ترجیح میدم! و اکثر افراد هم همونطور هستند (برای اینکه متوجه منظورم بشید یه سر به سایت رفلکسیو یا بیگ فیش بزنید چند بازی برترش رو دانلود کنید ببینید میتونید از پاش بلند شید یا نه؟)
در مورد OGRE هم قبلاْ تحقیق کردم و نسبت به OpenGL آسونه ولی تا شناختی و تجربه ی (حتی کمی) با OpenGL نداشته باشی OGRE یه مقدار گیج کننده است!
من نظرم رو همون اول گفتم! SDL که خوب چون میخوایم با پایتون کارکنیم از همون PyGame استفاده می کنیم.
اگر واقعاْ بخوایم عملی و حسابی کار کنیم باید از دوبعدی شروع کنیم! نظر من اینه که اگر تونستیم گروه خوبی با هم باشیم بعد از چند مدت (موقعی که همه وقت داشته باشن!) به طراحی یه انجین + ادیتور دو بعدی بسازیم! یا هم فقط یه ادیتور دو بعدی برای PyGame بسازیم. (البته بعدها!)
خوب بهتره که هر کس توی پستش اعلام کنه که برای اولین پروژه جه ایده ای داره. من: تتریس با ایده های جدید و معماهای جدید!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #21 : 28 شهریور 1387، 01:14 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز. پاسختون رو توی وبلاگ هم داده بودم. ببینید. اولاْ که به عنوان اولین پروژه و اولین تجربه به هیچ وجه خوب نیست که یه کار سنگین سه بعدی برداریم. در مورد دانلودش هم بنده به شخصه یه بازی دوبعدی جذاب رو به یه بازی تکراری سه بعدی با گرافیک عالی ترجیح میدم! و اکثر افراد هم همونطور هستند (برای اینکه متوجه منظورم بشید یه سر به سایت رفلکسیو یا بیگ فیش بزنید چند بازی برترش رو دانلود کنید ببینید میتونید از پاش بلند شید یا نه؟)
در مورد OGRE هم قبلاْ تحقیق کردم و نسبت به OpenGL آسونه ولی تا شناختی و تجربه ی (حتی کمی) با OpenGL نداشته باشی OGRE یه مقدار گیج کننده است!
من نظرم رو همون اول گفتم! SDL که خوب چون میخوایم با پایتون کارکنیم از همون PyGame استفاده می کنیم.
اگر واقعاْ بخوایم عملی و حسابی کار کنیم باید از دوبعدی شروع کنیم! نظر من اینه که اگر تونستیم گروه خوبی با هم باشیم بعد از چند مدت (موقعی که همه وقت داشته باشن!) به طراحی یه انجین + ادیتور دو بعدی بسازیم! یا هم فقط یه ادیتور دو بعدی برای PyGame بسازیم. (البته بعدها!)
خوب بهتره که هر کس توی پستش اعلام کنه که برای اولین پروژه جه ایده ای داره. من: تتریس با ایده های جدید و معماهای جدید!

سلام
البته با engine های سه بعدی رایگان خیلی هم سخت نیست.
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #22 : 28 شهریور 1387، 01:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
موفق باشی
درسته ولی بنده گفتم تجربه ی زیادی توی کار گروهی بازی سازی دارم. اون موقع هاش که پای ۶۰۰ میلیون پول وسط بود توی مجازی برای سه بعدی کم آوردیم. دیگه چه برسه به اینکه الان رایگان هستش و هیچ پولی وسط نیست و افراد هم در بازی سازی (نگفتم برنامه نویسی یا چیز دیگه!) تجربه ی زیادی ندارن! بهتره با دو بعدی شروع کرد!

پی نوشت: یه مقاله جدید توی وبلاگم زدم. شاید به دردتون بخوره (البته ابتداییه!)
آموزش پای گیم: وارد کردن - آغاز کردن - پایان دادن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 28 شهریور 1387، 04:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
موفق باشی
درسته ولی بنده گفتم تجربه ی زیادی توی کار گروهی بازی سازی دارم. اون موقع هاش که پای ۶۰۰ میلیون پول وسط بود توی مجازی برای سه بعدی کم آوردیم. دیگه چه برسه به اینکه الان رایگان هستش و هیچ پولی وسط نیست و افراد هم در بازی سازی (نگفتم برنامه نویسی یا چیز دیگه!) تجربه ی زیادی ندارن! بهتره با دو بعدی شروع کرد!

پی نوشت: یه مقاله جدید توی وبلاگم زدم. شاید به دردتون بخوره (البته ابتداییه!)
آموزش پای گیم: وارد کردن - آغاز کردن - پایان دادن!

سلام
راستی دستت درد نکنه.مقاله جالبی بود.
من سال دوم با دوستام توی دانشگاه سابقه بازی سازی داشتیم.از engine بازی quake arena که رایگان بود استفاده کردیم.
می شه یکیشو ساخت با عنوان گروهی انجمن اوبونتو ایران پخش کرد.
موفق باشی

+ راستی امروز بالاخره مودم رو توی لپ تاپ جدیدم نصب کردم.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #24 : 28 شهریور 1387، 04:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
من سال دوم با دوستام توی دانشگاه سابقه بازی سازی داشتیم.از engine بازی quake arena که رایگان بود استفاده کردیم.
خوشحال میشیم بازی رو ببینیم!
نقل‌قول
می شه یکیشو ساخت با عنوان گروهی انجمن اوبونتو ایران پخش کرد.
انجین یا بازی؟ هر کدومش... به هر حال ما اینجا می خوایم همین کار رو بکنیم!
نقل‌قول
+ راستی امروز بالاخره مودم رو توی لپ تاپ جدیدم نصب کردم.
پس از این به بعد بیشتر توی اینترنت می بینیمتون! D:
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #25 : 28 شهریور 1387، 05:11 ب‌ظ »
سلام
اگه از لحاظ گرافیک کاری از دستم بر بیاد منم هستم.  :)
یا علی!
 ;)
حتماْ... به شدت نیاز داریم! حالا ببینیم این دوستمون ایده اشون چیه؟ اگر به عنوان پروژه اول قبول نشد زحمت ساختن بلوک های تتریس با شما!
من از شنبه کلاس‌هام شروع میشه اینه که شاید کمتر بتونم بیام ولی اگه کاری بود حتما حتما هستم فقط به p.g.meysam@gmail.com ایمیل بزنید.
موفق باشید!
from freedom came elegance

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 28 شهریور 1387، 08:26 ب‌ظ »
سلام
شنبه میرم دانشگاه ببینم توی تحقیقات هست یا نه؟یک نسخشو بگیرم بیارم خودم دیگه ندارم کلا سیستم رو عوض کردم.
موفق باشی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #27 : 29 شهریور 1387، 12:33 ب‌ظ »
خوب دوستان اگر خیلی اصرار بر سه بعدی دارید می تونیم با انجین پاندا تری دی شروع کنیم!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #28 : 01 مهر 1387، 04:35 ق‌ظ »
سلام
موافقم ولی بازم می خاید که tetris بسازید؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 02 مهر 1387، 10:26 ق‌ظ »
سلام
این پست رو هم نگاه کن.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5906.0
موفق باشی