اصلا معلوم هست شما کدوم طرفی هستی....
از یه طرف اعلام آمادگی واسه همکاری می کنی، از طرف دیگه کل کار را زیر سوال میبری. من قصد توهین به شما را ندارم. این یک کار داوطلبانه هست، اگه به نظر شما اشتباهه، همکاری نکن. چرا دیگه کار ما را کم ارزش می کنی. اگه سود یا زیانی هم داره به عهده خود ماست.
اگه کار را به دست شرکتهای بزرگ اینکاره بدیم، که دیگه معنی نرم افزار آزاد از بین میره.
اصلا طرف اینها مطرح نیست. من خودم ۲ هفته پیش ۳ سی دی اسلکور را می خواستم. بزحمت به کمک یکی دوستان توانستم آن را داون لود کنم. تکنو توکس فقط دی وی دی را داشت. از خدا می خواهم یک چنین چیزی بود به راحتی آن را می خریدم. مثل photoshop که به راحتی زنگ می زنی برایت با پیک می فرستند. به نظر من دوستان یک مقدار کار را ساده گرفته اند.
خوبی این شرکت ها این هست که این کاره هستند. شما هر وقت نیاز به یک سی دی داشته باشی جدا از مراجعه حضوری ، می توانی آنرا با پیک با فاصله ی ۲ تا ۳ ساعته در هر کجای تهران دریافت کنی. در مورد شهرستانها هم این فاصله ۲ تا ۳ روزه هست. این شرکت ها در روز هزاران سی دی اینگونه توزیع می کنند. آیا ما می توانیم با آنها در کیفیت خدمات رقابت کنیم. مسلما حجم کار ما تا آینده ی دور به حدی نخواهد بود که بتوانیم خداماتی در حد آنها ارائه کنیم.
بعد حجم کار بسیار زیاد هست. هر کدام از این توزیع ها ۵ ۴ سی دی و چند دی وی دی هستند. دیبیان بیش از ۱۵ سی دی و چند دی وی دی هست. و معمولا هم در نسخه تعداد آن هم زیاد تر می شود.
ما اگر فرض کنیم که متوسط هر توزیع ۳ سی دی و یک دی وی دی باشد. و هر کدام از آنها هر ۸ ماه یک نسخه ی جدید بدهند و ما هم بخواهیم فقط ۲۰ توزیع معروف تر را پشتیبانی کنیم. فقط باید درهر ۸ ماه ۶۰ سی دی و ۲۰ دی وی دی را دان لود و پشتیبانی کنیم. و بعد هم بحت آرشیو و بقیه این چیز ها پیش می آید. شرکت ها بسیاری از این کار ها را در کنار آرشیو خودشان انجام می دهند و کار ما را بسیار راحت تر می کنند. یعنی ماتهیه سی دی ها و کار های که خر حمالی زیادی نمی خواهد( مانند تبلیغات و سایت پشتیبان و ... ) را خودمان انجام دهیم و کار های انرژی بر که نیاز به نفرات آماده دارد را به کسی که این کار را هر روز انجام می دهد می دهیم. این یک روش بسیار معمول مدیریتی است که در بسیاری از شرکت ها انجام می شود.
من می گویم اگر می خواهید یک کار آماتور انجام بدهید همین فروشگاه تکنوتوکس کار را راه می اندازد. ولی اگر کار حرفه ای می خواهید انجام دهید دیگر نمی توان به مشتری گفت سی دی سفارش دهید ولی ما ۲ هفته ی دیگر به شما تحویل می دهیم. یا به مشتری بگوییم که همه ی سی دی های دبیان موجود نیست و ...
در هر صورت من آشنا هایی و ارتباط هایی دارم که می توانند در دان لود کردن سی دی ها به ما کمک کنند. منظورم از کمک در این حد بود.