درود بر کاربران فروم
من حدود 7 ماه هست که در این فروم عضو هستم.با اینکه خیلی کم فعالیت می کنم ولی هر روز به فروم سرمی زنم و از مطالب مفید کاربران و اساتید بهره می برم.
نکته ای که خواستم عرض کنم این است که فروم متاسفانه روز به روز شلوغ تر و نامنظم تر می شود.کاربرانی که عضو می شوند به جای آنکه مشکل خود را در ارسال های گذشته جستجو کنند موضوع(عنوان) جدید ایجاد می کنند.همین مساله باعث شده است که تالار ها انباشته شوند از موضوعاتی که گاهی عنوان آنها از یک خط هم بیشتر است،به این ترتیب چندین و چند موضوع مشابه و هم راستا ایجاد شده است.
برای مثال: در بخش سخت افزار موضوعات بسیاری در مورد نصب کارت گرافیک وجود دارد:
_ مشکل عجیب با کارت گرافیک geforce 8600
_ کارت گرافیکی xfx geforce 9600 gt 512 mb لطفا برای نصب راهنکایی کنید
_ نیازمند راهنمای آفیشال نصب Geforce 8600GT
_ تو رو خدا کمک کنید ! مشکل در نصب کارت گرافیک 8400 GS در اوبونتو - خیلی مهمه !
_ مشکل اساسی در نصب درایور کارت گرافیک Geforce FX 5500
geforce 5500 fx
...این ها نمونه هایی هستند که ذکر کردم.همانطور که مشاهده می فرمایید کاربران برای مشکل خود یک موضوع ایجاد کرده اند.در صورتی که همه ی این ها کارت های گرافیکی Nvidia با برند Geforce هستند.خب می شود یک موضوع جامع ایجاد کرد مثلا با این عنوان:
مشکلات و مباحث مربوط به کارت های گرافیکی( Nvidia(Geforce
به این ترتیب همه ی موضوعاتی که در بالا اشاره شد تحت این موضوع مطرح خواهند شد و کاربر محترمی که مشکلی با این نوع کارت ها دارد دیگر نیازی به جستجو ندارد یک راست می آید سر این موضوع و راه حل مشکل خود را پیدا می کند یا اصلا یک پست در این موضوع می زند و مشکلش را مطرح می کند.
در هر صورت در زمینه کارت های گرافیکی دو گروه که بیشتر نداریم: یا کارت ها Nvidia هستند یا( AMD(ATI . البته عرائض بنده در مورد کارت های( AMD(ATI هم صدق می کنند.
مطالبی که اشاره شد فقط در بخش گرافیک بود.
متاسفانه در بیشتر تالارها این وضعیت وجود دارد.
علی ای حال ، بنده پیشنهادی مطرح می کنم که خوشحال می شوم کاربران هم نظر بدهند:
به نظر من بهتر است مانند بعضی از فروم ها این فروم هم برای ایجاد موضوع جدید محدودیت قائل شود بدین ترتیب کاربری که تازه عضو می شود تا موقعی که ارسال هایش مثلا به عدد 10 نرسیده باشد امکان ایجاد موضوع نداشته باشد.این محدودیت می تواند تا حدی از ایجاد موضوعات جدید با مضمون تکراری جلوگیری کند.
نکته ی دیگر اینکه موضوعاتی که در بالا به عنوان مثال از بخش گرافیک ذکر کردم فقط نمونه بودند و قصد هیچگونه اسائه ادب نسبت به نویسندگان این موضوعات ندارم.
بسیار بسیار خوشحال می شوم که کاربران و ناظران گرامی هم در بحث شرکت کنند و ایده های خود را مطرح کنند.
متشکرم
ارادتمند همه ی کاربران لینوکس علی الخصوص اوبونتو
طهمورث