امیدوارم این نظرسنجی کاملن ضروری به خاطر مصلحت یک عده پاک نشود با توجه به اینکه صحبتهای صورت گرفته همه با سند است طی یک رایگیری سالم خیل زیادی از کسانی که قائل به برخورد کوبنده با تازهکاران هستند با نظرات دیگر کابران انجمن هم آشنا شوند و بدانند که غیر از جمع آنها کسان دیگری هم عضو این انجمن هستند.
لطفن همه در این نظرسنجی شرکت کنید، نگذارید که دیگران از سکوت شما به نفع خودشون استفاده کنند.اسم یک شخص را به دلیل تذکر یکی از دوستان از نظرسنجی حذف کردم.
سلام دوستان. شخصی با نام کاربری کیان بصورت فلهای در پستهایی که تازهکاران سوال مطرح میکنند دخالت میکنه و اصرار داره که همه تازهکاران بایست که به شیوه مد نظر ایشون سوالاتشون رو بپرسن. با توجه به لحن بد و برخورد بد ایشان که عامدانه هم هست، یعنی با علم به اینکه اشخاص رو با بیانشون ناراحت میکنن این کار رو ادامه میدن، تصمیم گرفتم این نظر سنجی رو راه بندازم تا کاملن دموکراسیگونه این مشکل یکبار برای همیشه حل بشه. لطفن قبل از شرکت در نظرسنجی به اسناد و فکتهایی که در زیر به اونها اشاره میشه نگاهی بیاندازید. ممنون بابت توجه و وقتتون.
۰- طبق نقل و قول مستقیم خود ایشون این آقای کیان از قاطی کردن سیستم امتیازدهی و کاهش امتیازاش گلایه کرده، هرچند میخواد خودش رو بیتفاوت نشون بده، نتیجه اینکه ایشون قدرت داشتن در این انجمن رو دوست داره. به خلاصه صحبتهای کیان توجه کنید که به کاربرها در مورد تازهکارها راهکار میده:
×فحش نباشه، دیگه هرچی میخواد باشه، خوبه؛
×برخوردتون باید کوبنده باشه
×برخورد هرچه تندتر باشه بهتر
×لطیف که صحبت کنی به کاربر تازه کار رو میده که بخواد روی قوانین باهات بحث کنه!
۱-ببینید ایشون خودش چه پستهایی منتشر میکرده:

سلام
برای آذرماه یک انتخابات داریم.
حلقه طلایی تعلق میگیرد به:
سوال دقیق آذرماه - پاسخ دقیق آذرماه - تاپیک آموزشی آذرماه - پاسخگوی نامبر-وان آذر ماه
کدوی طلایی تعلق می گیرد به:
بدترین سوال و جواب آذرماه = اسپم ترین تاپیک انجمن در آذر
۲-این آقا (کیان) طوری رفتار میکنه انگار این انجمن ملک شخصیه ایشونه، همون طور که میبینید اینجا خودش هم اعتراف کرده، به حس قلدری و مالکیت در پاسخش دقت کنید. به ادبیاتش دقت کنید، میگه چند ماه وقت نیاز داری ،فکر کنم منظورشون اینه که چند ماه وقت نیاز دارم تا بفهمم اینجا ريیس کیه!!، دقت کنید:
من واقعن متوجه این رویه پرخاشگرانه آقای کیان نمیشم.
نیاز به چند ماه وقت داری!
برخوردش حس بیاحترامی رو القا میکنه و گاهن کاربرها رو آزرده میکنه.
حس خودت رو تعمیم نده.
با این تفاوت که اینجا ایرانه با شرایط و اقتضای خاص خودش
شرایط و اقتضاش چیه؟
ماشینی برخورد نکنید، قدری نرمتر هم میشه تذکر داد ضمن اینکه تاثیرش هم بیشتره.
باید با یک استاندارد ماشینی برخورد انجام بگیره: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60722.msg533537.html#msg533537
اگر نرم افزار این انجمن امکانش رو داشته باشه دیگه چه بهتر که توسط ماشین انجام بگیره!
این احساس مسئولیت ایشون قابل تقدیره اما نه وقتی که این آقا طوری صحبت میکنه که انگار فرومی که متعلق به همه است جز اموال شخصیشونه.
دقیقا!
این حس رو دارم که اینجا خونه م هست.
۳-ایشون کلن بیادبی و آزار دادن دیگران رو با بیتعارف بودن و غیره اشتباه گرفتن، اینجا ببینید که چطور دیگران رو برای برخورد با تازهکارهایی که سردرگم هستن و میان اینجا برای سوالهاشون تحریک میکنه، این آقا یک چیزهایی در انجمنهای فرنگی دیده، ایشان بدون اینکه متوجه تفاوت عمیق کاربری انجمن Askubuntu(در کنار هزار و یک انجمن دیگرانگلیسی زبان) با کاربری این تک انجمن فارسی و فعال اوبونتو در ایران باشند همینطور از خودشون تز و دستور صادر میکنن :
اما من یادمه که جایی شما تذکر دادید که : دوستان به هم نپرن!
که این اصلا معتی خوبی نمیده و شایسته یه ناظر نیست.
فحش نباشه، دیگه هرچی میخواد باشه، خوبه، تندتر باشه بهتر؛ لطیف که صحبت کنی به کاربر تازه کار رو میده که بخواد روی قوانین باهات بحث کنه! چند بار که گفته بشه به هم نپرین، عادی می شه و شایسته یک ناظر.
وقتی تاپیک هایی که عنوان خوب ندارند سریع قفل بشن، بعد از یک هفته ببینید چه بهبودی تو انجمن پیش میاد. راهکارش هم عمل کردن به سبک askubuntu است.
دقت کنید فحش نباشه اما هرچه تندتر بهتر!!!
۴-ببینید، کاملن معلومه ایشون تحت تاثیر فروم و انجمنهایی که واقعن جو و کارکردشون با اینجا فرق داره، تشویق میکنه به برخورد زننده و بیرحمانه با من تازهکار و امثال من، درسته که بیرحمانه واژه بیادبی نیست اما محترمانهاش میشه تازهکارها رو تار و مار کنید، بهشون امون ندید و غیره :
والا باور کن خیلی از ما هم دوران نوجوانی خودمون رو توی انجمن های لینوکسی گذروندیم. چیزی که تحملش سخته نوجوان ها نیستن بلکه «رفتار نوجوان-گونه» هست. باور کن وقتی ما یه سوال ساده داشتیم تا تمام سعی خودمون رو برای یادگیری از طریق مستندات آموزشی و سوال هایی که قبلا پاسخ داده شده نمی کردیم به خودمون اجازه نمی دادیم بیایم و برای کوچکتریم مسایل توی انجمن پست بذاریم. و همین شکل عمل کردن خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور می شد کرد موجب یادگیری ما شد تا اینکه سریع و ساده یه جواب مشکل حل کن موقتی بگیریم.
باور کن آدم خسته میشه اینقدر موضوعات تکراری ساده توی این انجمن ها مطرح میشه. خوب آدم یک بار جواب میده
راه حل: برخورد بی رحمانه با تازه واردها
اینقدر بدم میاد تا یکی اولین پستش رو میذاره بقیه برای welcome گفتن از هم سبقت می گیرند. توی انجمن های خارجی در برخورد با کاربر نگاه نمی کنند که تازه وارده یا کهنه وارد و فقط قوانینه که باید رعایت بشه چون کاربر تیک agree رو زده.
دیشب تو irc دبیان سوالی پرسیدم که فنی و بدون مشکل بود فقط به جای debian اشتباها نوشتم ubuntu، کاربرهاش مجالی به من ندادند و بدون توجه به اینکه سوال چی بود قوانین رو یادآوری کردند و go away، مودبانه ترین حرفی بود که زدند. اینجا هم باید همین برخورد وجود داشته، سوالی که معیارهای لازم رو نداره نباید جواب بگیره و کاربرش باید اخطار بگیره حتی اگر برای مدتی جو متشنج بشه و اون کاربر تاپیک باز کنه که چرا اخطار گرفته وووو. نمی دونم چرا در برخورد با تازه کارها تساهل به خرج داده می شه. کاربری که سرچ نمی کنه سریعا باید اخطار بگیره و ۴ بار که این کار در ملا عام اتفاق بیفته برای بقیه عادی میشه و همه می پذیرند
۵-طبق این پست خودشون، این آقا قبول داره که تذکرهای بیمنطق و تحریکآمیزش الزام قانونی نداره و واسه همین بحث مدیران رو پیش میکشه، تازهکار رو موجود بی اطلاعی فرض کرده که میشه راحت بهش القا کرد چون من (کیان) سابقهم از تو بیشتره پس بی بروبرگرد حرف منو گوش میدی:
این بهتر نیست برای پیوند دادن؟ http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
بله
اما لطفا کاری کنید که تذکرها از سوی مدیریت باشه که اعتراض به دنبال نداشته باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64622.msg534532.html#msg534532 قفل شدن تاپیک، جلوی اعتراض ها رو می گیره.
به هر حال برای آموزش مدیران/ناظران که با اصول اولیه مدیریت انجمن ها آشنا بشن، این کار «جواب ندادن به تاپیک های بد» بهتره تا مدتی توسط کاربرا ادامه پیدا کنه 
ببینید ایشون میخواد به مدیران و ناظران درس مدیریت و نظارت بده، ایشون فکر میکنه تنها کسی که در انجمن میفهمه خودشه و میخواد تازهکارها، مدیران و حتی ناظران رو از گمراهی در بیاره
۶-به این پرسش و پاسخ آقای کیان توجه کنید، کاربر تازهکار اینقدر سردرگم و مستاصل هست که حتی اگر سرچ هم کنه مطالب یافت شده کمکی بهش نمیکنه بعد باید با جواب امثال کیان روبرو بشه:
سوال:
سلام
من این دستور رو زدم و نصب شده. حتی یه سری فونت تو home پوشه .fonts ریختم ولی این فونتا رو تو هیچ برنامه کاربردی نمی بینم. نه تو writer و نه تو firefox!!!
میشه یکی کمک کنه
پاسخ:
این پست معیارهای یک سوال خوب در انجمن اوبونتو ایران را ندارد:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64692.0.html۷-این ادبیات رو ببینید چطور از موضع دست بالا صحبت میکنه، :
هرچند قرار بوده به این جور تاپیک ها پاسخ ندم، ولی اینبار چون عجله داری و فرض می گیرم قبلش منو های لیبره رو گشتی (اگر یونیتی داری از hud استفاده کردی) و اینترنت رو هم سرچ کردی:
استاندارد پیش فرض برنامه های office در سایز letter تعریف شده:
Format > Page > تب Page > بلوک Paper format
۸-کاربر کیان و دوستانش سعی دارن به قول خودشون نذارن که کاربر تازهکار پررو بشه و دربرابر حرفهای اونها حتی یک اعتراض ساده بکنه. اینها قصد دارن که انجمنشون رو به شکل دلخواهشون در بیارن و از تعدد سوالات جسته و گریخته امثال من، تازهکارهایی که راه دیگهای ندارن جلوگیری کنن. در حقیقت ایدههاشون خیلی شبیه مرحوم استیو جابزه، سیستم عامل و گوشیه منه، پس نمیذارم کسی به فایلهای سیستمیش دسترسی داشته باشه تا محیط اون رو به هم نریزن و به گند نکشن. دید کیان به من تازهکار هم همینه. تفکرات ایشون با تفکرات دنیای نرمافزاری آزاد زمین تا آسمون فاصله داره.
۹-به تفاوت دیدگاه شخصی مثل جناب کیان و دوستانشون با این دیدگاه توجه کنید، به عنوان یک کاربر تازهکار کدوم یک شما رو جذب میکنه؟؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64657.0.html۱۰- وقتی آقای کیان اونطور کوبنده با اعتراض من به رفتارش برخورد کرد فکر کردم شاید واقعن قانون انجمن رو نقض کردم، چندتا دوست دیگه هم شبهتذکرهایی دادن، تقریبن به این نتیجه رسیدم که جای من تو این انجمن نیست. اما کمی که تحقیق کردم فهمیدم که تلاش آقای کیان این بوده که خودش رو بازوی اجرایی انجمن نشون بده(انگار که اختیارات قانونی و برخورد به ایشون محول شده)، در صورتی که اصلن اینطور نبوده و نیست. به پستهایی که ایشون توش دخالت کرده برید، قشنگ حس میکنی که انگار ضابط انجمن هست این آقای کیان. حتی به دلیل حرف ایشون که گفت با این سوال کردنت قوانین رو نقض کردی رفتم و کل قوانین رو خوندم. آقای کیان تلاش اصلیش اینه که با توجه به سابقه بیشترش، افراد مبتدی رو مرعوب کنه تا حدی که اونها به نظرات درست یا غلط کیان گردن بنهند.
خوشحالم که پاسخ غیرمستقیم یکی از ناظران به ادعاهای آقای کیان رو شاهد بودم، امیدوارم با درایت کاربران،ناظران و مدیران انجمن محلی برای یکهتازی عدهای خاص نباشد و بیجهت با وجهه انجمن بازی نشود، فقط تصور کنید اگر من ساکت میشدم و پیگیری نمیکردم چه اتفاقی میافتاد، من منطق این ناظر محترم رو ستایش میکنم:
به هر حال بخش انجمن تازه کاران برای همین هست، که شما بتونید با روش سوال پرسیدن اشنا بشید و خیلی بدیهی هست که تازه کارها سوالات مشابه و تکراری داشته باشند .
فکر میکنم تقوع زیاد از کسی که تازه وارد انجمن شده و داره در بخش تازه کارها پست میزنه درست نیست و هم چنین لزومی نداره کسی جز ناظر ها و مدیرهای انجمن این موضوع را تذکر بدند. گزینه گزارش به مدیران هم به همنین منظور قرار داده شده.
لطفن با رایی که میدید اعضای انجمن رو در زمینه انتخاب نحوه برخورد با تازهکارها یاری کنید.